جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
موسوعة لالاند الفلسفية المجلد 1
نویسنده:
آندره لالاند؛ مترجم: خلیل احمد خلیل
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , آثار مرجع
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: منشورات عویدات,
چکیده :
کتاب «موسوعة لالاند الفلسفية» نوشته آندره لالاند، فرهنگ اصطلاحی و انتقادی فلسفه با سیر تاریخ تکاملی و انتقادی، فرهنگ اصطلاحات لغات فلسفه مي باشد. این فرهنگ حاصل کار فلاسفه است که نظرات و عقاید متقدمین و متجددین هر دوره در آن جمع آمده است. این دائرة المعارف فلسفی که به زبان فرانسوی تألیف شده معادل هر اصطلاح فلسفی به عربی را به دست می دهد و گاهی نیز ریشه و اصل لغت در زبان های یونانی و لاتینی را بیان می کند.
اساس البلاغه المجلد 2
نویسنده:
ابی القاسم جارالله محمود بن عمر بن احمد الزمخشری
نوع منبع :
کتاب , آثار مرجع , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دارالکتب العلمیه,
چکیده :
اساس البلاغة اثر مفسر و لغت شناس ایرانى، ابوالقاسم محمود بن عمر زمخشرى از بنيان گذاران ادبيات عرب و از متكلمان و مفسران قرن ششم هجرى است كه در موضوع لغت به زبان عربى منتشر شده است. مؤلف از آنجا كه در اصول، معتزلى مذهب بوده، در این کتاب سعى كرده است كه با توجه به جنبه ادبى، اعجاز بلاغى و لغوى قرآن را نشان دهد. کتاب متشكل از شرح حال مؤلف، مقدمه و متن است. مؤلف در تألیف کتاب از همان روش الفبايى متداول لغت‌نامه‌هاى عربى پيروى كرده است، و با توجه به حروف اصلى كلمه مرتب كرده، و در پى هر ريشه‌ى سه حرفى، مشتقات آن را آورده است. تنها تفاوتى كه این لغت‌نامه با الفباى متداول دارد آن است كه در ترتيب و توالى حروف كلمات به جاى تقديم حروف هاء بر حرف واو، حرف واو مقدم بر هاء آمده است.
شرح و تکمله «الدر النظیم فی لغات القرآن العظیم» و مستدرک آن (بخش دوم ص ی)
نویسنده:
فریبا قاسمی شبانکاره
نوع منبع :
رساله تحصیلی , شرح اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
این پژوهش به ترجمه و شرح و تکمیل موارد جاافتاده از کتاب «الدرالنظیم» شیخ عباس قمی در بخش دوم از حرف صاد تا یاء اختصاص دارد و در آن سعی شده است ذیل بسیاری از ریشه های لغات که در آن کتاب مختصر و ناکافی و بدون ذکر نمونه های قرآنی بوده اند، نمونه های قرآنی و در بسیاری موارد نمونه های حدیثی همراه با شرح و توضیح نیز افزوده گردد؛ همچنین سعی شده است آن لغات به ترتیب الفبایی جدید نیز مرتب گردند.
  • تعداد رکورد ها : 3