جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
فلسفه جدید تعارض اجتماعی: میانجیگری آسیب جمعی و عدالت انتقالی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Leonard C. Hawes
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه جدیدی از تضاد اجتماعی با مشارکت در قرائت دلوز-گواتاری از آزمایش عدالت و آشتی پس از نسل کشی در رواندا - دادگاه های گاکاکا - به بحث های حل منازعه معاصر و عدالت انتقالی می پیوندد. در انجام این کار، هاوز به دو مشکل مهم می‌پردازد که کار دلوز و گاتاری بینش ارزشمندی را برای آنها ارائه می‌کند: نحوه زندگی اخلاقی با پیامدهای درگیری و آسیب و نحوه مذاکره در مورد هرج و مرج زندگی از طریق تروما، به روش‌هایی که خود سازماندهی ایجاد می‌کند. ، فرآیندهای گفتمانی برای حل و آشتی دادن این معضلات هستی شناختی به روش های تأیید کننده زندگی. هاوز از تفکر دلوز-گواتاری استفاده می‌کند تا مفاهیم جدیدی خلق کند که ما را قادر می‌سازد بهره‌ورتر فکر کنیم و اخلاقی‌تر در دنیایی که به طور فزاینده‌ای با آسیب‌های اجتماعی-فرهنگی و تضاد مشخص می‌شود زندگی کنیم، و راه‌های جایگزینی برای حل و فصل و آشتی تروما و تعارض تصور کنیم.
مدیریت تعارض در سیره ی عملی حضرت علی( ع ) از منظر نهج البلاغه
نویسنده:
مهدی نجفیان,سید حمیدرضا علوی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
با توجه به خلائی که در جوامع اسلامی نسبت به بهره گیری ازمطالب، اصول و رهنمودهای مدیریتی نهج البلاغه، بالاخص در زمینه مدیریت تعارض وجود دارد؛ مقاله، به بررسی عوامل زمینه ساز و سبک مدیریت تعارض در سیره ی عملی حضرت علی(ع)، در رویارویی با فتنه ها و کارشکنی ها و یا بطور کلی تعارضات اجتماعی منفی پرداخته است. تعارضات اجتماعی منفی که ماهیتی مخرب و فرساینده دارند، معمولاً درغالب مسائلی بروز میکنند که نظم و وحدت جامعه را به خطر می اندازند. از دیدگاه نهج البلاغه عوامل مختلفی زمینه ساز بروز اینگونه تعارضات می باشند که میتواند ناشی از عوامل فردی، میان گروهی، اجتماعی، مدیریتی و یا تلفیقی از آن ها باشد .سبک مدیریت تعارض حضرت علی(ع) در مقابله با تعارضات منفی اجتماعی دارای سه شیوه ی کلی میباشد که شامل مدیریت ذهنی تعارض، مدیریت نرم تعارض و مدیریت سخت تعارض است و هرکدام در جایگاه خود و در مقابله با تعارضات یاد شده دارای نقشی بسیار موثر، قابل اهمیت و ارزشمند می باشند.
  • تعداد رکورد ها : 2