جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
اصلاحات کاتولیک در بریتانیای پروتستان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alexandra Walsham
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بقا و احیای کاتولیک رومی در بریتانیای پس از اصلاحات همچنان موضوع بحث های پر جنب و جوش است. این جلد جنبه‌های کلیدی تکامل و تجربه جوامع کاتولیک این پادشاهی‌های پروتستان را در طول قرن‌های شانزدهم و هفدهم بررسی می‌کند. این کتاب با رد مشغله قبلی نسبت به رجعت‌کنندگان و شهدا، اهمیت کسانی را که درجات مختلفی از انطباق با تشکیلات کلیسایی را نشان می‌دادند، برجسته می‌کند و معضلات اخلاقی و سیاسی را که روحانیون و غیر مذهبی‌ها با آن مواجه بودند بررسی می‌کند. اهميت مأموريت ضد اصلاحات به عنوان يك شركت انجیلی را مجدداً ارزیابی می كند. استراتژی های ارتباطی خود و تأثیر آن بر تقوای مردمی را تجزیه و تحلیل می کند. و روشن می کند که چگونه زندگی آیینی کاتولیک به طرز خلاقانه ای خود را با فضای سرکوب وفق داده است. این کتاب با واکنش شدید به جزیره‌ای بودن بسیاری از گزارش‌های قبلی، به بررسی تحولات جزایر بریتانیا در رابطه با ابتکارات بین‌المللی گسترده‌تر برای تجدید ایمان کاتولیک در اروپا و کشت آن در خارج از کشور می‌پردازد. این بر تعامل متقابل بین کاتولیک و ضد کاتولیک در طول دوره تأکید می کند و ماهیت روابط بین اعترافات را در یک جامعه کثرت گرا روشن می کند. این استدلال می کند که آزار و شکنجه و رنج به طور متناقضی باعث محدود شدن و تسهیل تجدید حیات کلیسای رم شده است. آنها چالش‌هایی را ارائه کردند و اصطکاک‌های داخلی را تقویت کردند، اما روند شکل‌گیری هویت دینی را نیز تسریع کردند و کاتولیک‌های انگلیسی، ولزی و اسکاتلندی را با پویایی خاص آغشته کردند. این مجموعه با یک مرور کلی تاریخ‌نگاری جدید گسترده، گزیده‌ای از مقالات الکساندرا والشام را که در پانزده سال گذشته نوشته شده است، گرد هم می‌آورد که به طور کامل بازبینی و به روز شده است تا تحقیقات اخیر در این زمینه شکوفا را منعکس کند. در مجموع اینها سهم عمده ای در درک ما از کاتولیکیسم اقلیت و ضد اصلاحات در دوران پس از شورای ترنت دارند.
به سوی الهیات زیبایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Navone (جان ناوون)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Liturgical Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: الهیات مسیحی، بر اساس وحی تاریخی که خدا خالق همه چیز است، فرض می کند که ما می توانیم حقیقت را بشناسیم، خوبی ها را دوست داشته باشیم و از زیبایی همه چیز لذت ببریم، زیرا خالق ابتدا مخلوقات را می شناسد و دوست دارد و از آن لذت می برد. در کتاب «به سوی الهیات زیبایی»، پدر ناوون توضیح می‌دهد که خالق، خود شادی، حقیقت را می‌شناسد و نیکی را دوست دارد و از زیبایی لذت می‌برد. در نتیجه، آنچه از خالق حاصل می شود - همه خلقت - قابل شناخت، دوست داشتنی و لذت بخش است. بنابراین ما می توانیم خالق را در حقیقت و خوبی و زیبایی همه چیز ببینیم و می توانیم با خود سعادت در شناخت و دوست داشتن و لذت بردن از همه چیز ارتباط داشته باشیم. پدر ناوون از نقاط اصلی مرجع، مانند مکاشفه الهی و گفتمان خداحافظی عیسی، برای کشف الهیات زیبایی استفاده می کند. فصول آفرینش و زیبایی همه چیز، «در تصویر و تشبیه خود زیبایی»، «قدرت زیبایی»، «زیبایی: لذت خدا»، «در پرتو زیبایی خدا»، «تجربه مسیحی زیبایی» و «الهیات زیبایی: مجموع پیش فرض ها». همه کسانی که علاقه مند به رویکرد سنت کاتولیک به شکوه/شکوه زیبایی الهی در زندگی انسان هستند، این کتاب را ارزشمند خواهند یافت. این یک قدردانی الهیاتی از توانایی ما در تعمق زیبایی الهی در همه چیز است. به سوی الهیات زیبایی ما را به لذت تفکر مسیحی سوق می دهد - لذت بردن از شکوه عشق الهی در همه چیز. جان ناوون، اس.جی.، استاد الهیات در دانشگاه گریگوریان رم و در مدرسه تابستانی دانشگاه سیاتل است. او دو کتاب دیگر نیز نوشته است که توسط The Liturgical Press منتشر شده است: جستجوی خدا در داستان، و خودبخشی و اشتراک: تثلیث و تحقق انسانی.
مبانی الهیات سیستماتیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas G. Guarino (توماس جی. گوارینو)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
T&T CLARK INTERNATIONAL,
چکیده :
ترجمه ماشینی: به طور کلی، تاریخ رستگاری از خدای عادل و مهربانی صحبت می کند که قوم زمینی اسرائیل را هدایت و همراهی می کند و در زمان کامل، پسر یگانه خود را می فرستد تا هم بشریت گناهکار را نجات دهد و هم بشریت خود را با آنها در میان بگذارد. زندگی درونی. این روایت رستگاری زمینی، بدون جلوگیری از دیگران در زمینه‌های فرازمینی گذشته، حال و آینده اعمال می‌شود که در آن روح‌های دارای شرایط جسمانی می‌توانند مسئول اعمال خود تلقی شوند، ممکن است به عنوان یک داستان عاشقانه خوانده شود: یکی از خدایی که نه تنها مخلوقات خود را نجات می‌دهد. از گناه، اما کسی که از طریق صلیب و رستاخیز مسیح، به طور کامل بر تأثیرات مهیب شیطان پیروز می شود: رنج، تراژدی، تحقیر و مرگ. "زیبایی" آموزه زیبایی تعادل و وضوح، درک و تناسب زیبایی شناختی است. این شکلی است که به منظور واسطه در شکوه وحی، حیات درونی و اقتصادی پدر، کلام متجسد و روح القدس است. اتین ژیلسون، با تکیه بر آکویناس، به ما کمک می کند تا ماهیت دقیق شکل اعتقادی را درک کنیم: زیبایی در چیست؟ از یکپارچگی، تناسب، هماهنگی، روشنایی و وضوح تشکیل شده است. «به راستی که همه چیز به اندازه داشتن صورت زیباست... و این شکل نوعی مشارکت در شفافیت الهی است». نویسنده در این کتاب استدلال می‌کند که شکل اعتقادی ایمان مسیحی، در ویژگی‌های اساسی‌اش، نیازمند ضرورت‌های نظری خاصی است. این بدان معناست که تناسب و زیبایی فرم صرفاً با هیچ پیش فرضی تأمین یا روشن نمی شود. در عوض، اگر بخواهيم ايمان و آموزه مسيحي شكلي قابل شناسايي و ميانجي مناسب را حفظ كند، به درك قاطعي از فلسفه اول، از ماهيت حقيقت، از نظريه هرمنوتيكي، از پيشگويي زبان و همبستگي متقابل نياز است. عدم ارائه اصول خاص یا به ادعای ساده ای از حقیقت مسیحی منجر می شود، در این صورت شکل مسیحیت کمتر قابل درک و جذاب می شود - یا فرد جایگزین شکلی کاملاً تغییر یافته می شود که خود برای نمایش روایت وحیانی بنیادین ایمان نامناسب است. خانه ایمان مسیحی دارای نسبت معینی از ساختار است. اگر یک مورد زیر بند را بردارید، یا اگر یک تیر با شکل یا اندازه متغیر جایگزین شود، فرم به شدت افت می کند. زیبایی فرم یا پنهان می شود، دیگر به وضوح قابل مشاهده نخواهد بود، یا فرم به چیزی کاملاً متفاوت تبدیل می شود، که دیگر از نظر معماری با آنچه در ابتدا بود مرتبط نیست. هدف این کتاب بحث در مورد آن دسته از ویژگی های اعتقادی است که برای ایمان مسیحی اساسی است، به عنوان محافظ شکل وحیانی آن، و در کنار آن، بررسی اصول نظری مورد نیاز برای اینکه چنین شکلی هم قابل فهم و هم زیبا بماند. پروفسور گوارینو به‌عنوان یک الهی‌دان کاتولیک رومی (با علایق جدی جهان‌شمول)، متعهد به حقیقت ایمان مسیحی، می‌نویسد و می‌پرسد که این ایمان، با توجه به ساختار متناسب خود، تا چه اندازه به ضرورت‌های اساسی خاصی نیاز دارد.
بررسی مفهوم و جایگاه سنت در مذهب تشیع و آیین کاتولیک
نویسنده:
پدیدآور: فرزین فیضی زاد پدیدآور: سیدمحسن موسوی استاد راهنما: لورنس انویه تکیه استاد راهنما: احمد رضا مفتاح استاد مشاور: محمدتقی انصاری‌پور
نوع منبع :
رساله تحصیلی , مطالعه تطبیقی
چکیده :
سنت یکی از منابع حجیت در مذهب تشیع و آیین کاتولیک می باشد. سنت در اصطلاح شیعیان، به معنای گفتار و کردار و تقریر معصوم است. بر این اساس، اقسام سنت عبارتند از: سنت قولی، سنت عملی و سنت تقریری. تاریخ شکل گیری سنت بنا بر اعتقاد شیعیان از زمان پیامبر اسلام آغاز می شود و تا زمان غیبت امام دوازدهم ادامه می یابد. در میان علمای شیعه سه دیدگاه در مورد جایگاه سنت وجود دارد. دیدگاه اکثریت علما شیعه، دیدگاه اخباریون و دیدگاه علامه طباطبایی. غالب اندیشمندان شیعه، سنت را در عرض کتاب مقدس قرار می دهند. با توجه به این دیدگاه، سنت دارای کارکرد های مختلفی می شود که عبارتند از: تأکید بر آیات قرآن، تفسیر قرآن، حل اختلافات و بیان احکام ذکر نشده در قرآن. سنت در اصطلاح مسیحیت شامل سنت آبای رسولی و اعتقادنامه های کلیسایی می شود. بنابراعتقاد کاتولیک ها، تاریخ شکل گیری سنت از زمان عیسی مسیح آغاز می شود و تا هم اکنون نیز ادامه دارد. از نظر کاتولیک ها، سنت در عرض کتاب مقدس قرار دارد. بر این اساس، سنت دارای کارکرد های مختلفی می شود که عبارتند از: رسمی سازی عهد جدید، تأکید بر آیات کتاب مقدس، تفسیر کتاب مقدس، حل اختلافات الاهیاتی، و تبییت برخی از آموزه ها و شعائر بیان نشده در کتاب مقدس.با بررسی تطبیقی نقش و جایگاه سنت در مذهب تشیع و آیین کاتولیک می توان نتیجه گرفت که بین نظرات این دو مذهب در باب سنت، شباهت ها و تفاوت هایی وجود دارد.
واتیکان: کلیسای جهانی کاتولیک
نویسنده:
مجتبی عبد خدایی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
تهران - ایران: بین‌المللی ‌الهدی,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
تاریخ دو هزار ساله‌ی مسیحیت نشان می‌دهد که اربابان کلیسا از ابتدا نقش فعال و مستمری در سیاست‌های جهانی برای خویش تعریف کرده‌اند. این نقش از دوران زمام‌داری کنستانتین تا به قدرت رسیدن فاشیزم در ایتالیا و تا عرصه‌ی پر تنازع چند دهه‌ی اخیر بین‌المللی قابل پی‌گیری است، زیرا اگرچه نفوذ مذهبی اربابان کلیسا در سیاست دارای فراز و نشیب‌هایی بوده اما هیچ‌گاه این نفوذ تا به امروز از بین نرفته است. کلیسای کاتولیک یکی از کلیساهای مسیحیت است که عقاید، حیات و سلسله مراتب خود را مدیون افکار و تلاش‌های سن پائولو پولس می‌داند. پولس کسی بود که پس از پیوستن به جمع پیروان مسیح، برای اولین‌بار ادعا کرد که عیسی فرزند خداست. شهر واتیکان پس از خاتمه‌ی مساله‌ی روم و در نتیجه‌ی مذاکرات میان کاردینال و موسولینی به کشوری مستقل و مرکز کاتولیک تبدیل شد. فرمان‌روای مطلق واتیکان، شخص پاپ است و این شهر از لحاظ سیاسی به ایالات پاپی قدیم شبیه است. شناخت ساختار، کارکرد و عوامل اجرایی کلیسای جهانی کاتولیک یا همان شهر واتیکان همواره توجه اندیشمندان مسلمان را به خود جلب کرده است. نگارنده نیز در کتاب حاضر پس از بررسی تاریخ مسیحیت و به قدرت رسیدن پاپ‌ها، به موضوع کلیسای کاتولیک در واتیکان پرداخته و بخش‌های مختلف آن از جمله قوای اجرایی و سیستم قضایی آن را معرفی کرده و اوضاع اقتصادی و مالی، آموزشی و فرهنگی، اجتماعی، و سیاسی آن را تشریح نموده است.
  • تعداد رکورد ها : 6