جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 10
الهیات کتاب آموس
نویسنده:
John Barton
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
چکیده :
چکیده فارسی : در دوران معاصر، عاموس به عنوان یکی از مهم ترین پیامبران، عمدتاً به دلیل پیام سازش ناپذیرش در مورد عدالت اجتماعی، شناخته می شود. این کتاب کاوش مفصلی از این موضوع و سایر عناصر مهم الهیات زیربنایی کتاب عاموس ارائه می‌کند. همچنین شامل فصل‌هایی در مورد خود متن است، که ارزیابی انتقادی از چگونگی پیدایش کتاب، پیام اصلی آموس و حلقه‌اش، که ممکن است کاتبان بعدی کدام بخش‌های کتاب را اضافه کرده‌اند، و شکل تمام‌شده کتاب ارائه می‌دهد. . نویسنده همچنین استقبال مفسران از این کتاب را در دوران باستان و معاصر مانند خاخام‌ها، پدران کلیسا، اصلاح‌طلبان و الهی‌دانان آزادی‌بخش می‌داند. در سرتاسر، تمرکز بر چگونگی خواندن کتاب عاموس به صورت جامع برای درک رشد ارگانیک پیام پیامبر از طریق مراحل متعدد توسعه و تفسیر کتاب است.
تفسیر «کتاب یوئیل»، «کتاب عاموس»، «کتاب عوبدیا» از کتاب مقدس عبری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Calvin John
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: Grand Rapids، MI: Christian Classics Ethereal Library. (Год издания не указан). جان کالوین (1509–1564) یک الهی‌دان و کشیش با نفوذ در دوران اصلاحات پروتستانی بود. او یکی از چهره های اصلی در توسعه سیستم الهیات مسیحی بود که بعدها کالوینیسم نام گرفت. در این کتاب، جان کالوین تفسیری جذاب درباره سه پیامبر صغیر در عهد عتیق ارائه می‌کند: یوئل، عاموس و عبدیا. کالوین تفسیر خود را بر هر کتاب با مقدمه ای کوتاه آغاز می کند. او هنگام اظهار نظر درباره یک کتاب، اغلب ترجمه های خود را از یک قطعه ارائه می دهد و ظرافت ها و ظرافت های ترجمه خود را توضیح می دهد. برخورد او با متن، بینش شبانی مشتاق او را آشکار می کند. و مانند همیشه، او با دیگر متکلمان، مفسران، و بخشهایی از کتاب مقدس هنگام تفسیر یک قطعه خاص تعامل دارد. پس از چند صد سال، تفسیر کالوین بر جوئل، آموس و عبدیا، تفسیری آموزنده و جالب برای چندین کتاب عهد عتیق باقی مانده است.
پیامبران صغیر جلد 1: تفسیر کتاب هوشع، کتاب یوئیل، و کتاب عاموس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas Edward McComiskey
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Baker Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جلد اول برخورد معتبر و بشارتی با پیامبران. مک کومیسکی در مورد Hosea، Dillard در مورد Joel و Niehaus در Amos نظر می دهد.
الكتاب المقدس (كامل)
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , آثار مرجع , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
بررسی تطبیقی خلقت آدم و حوا در قرآن و کتاب مقدس عبری
نویسنده:
سامره رضایی
نوع منبع :
مقاله , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
یکی از مشترکات کتاب مقدس و قرآن، بحث خلقت آدم و حوا است. طبق کتاب مقدس، موضوع آدم فقط در دو قسمت از سفر پیدایش بحث شده است و بنابرآن، خداوند آدم را از خاک آفرید و سپس خوابی عمیق بر وی مستولی کرد و آنگاه گوشتی از دنده‌های وی برگرفت و از آن، زنی خلق کرد. این عبارات در یهودیت، موجب پیدایش تفسیری ظاهری از متن شده و برآن است که جنس مرد بر زن برتری دارد. اما ضمن اینکه بحث خلقت آدم در قرآن با تفصیل بیشتری آمده است، باید گفت که آدم و حوا هردو از خاک آفریده‌ شده‌اند. بنابر دیدگاه قرآن، خلقت حوا از یکی از دنده‏ های آدم شدیداً تکذیب شده و بنابر تفاسیر امامیه حوا از باقی‌ماندۀ خاک آدم آفریده شده است. همچنین که بنابر قرآن، خلقت آدم و حوا هردو مستقل و از یک جنس بوده است و هیچ‌یک فرع و طفیلی دیگری نیست و هریک شخصیت مستقل دارد و خداوند هم به زن و هم مرد مستقلاً ارزش داده است.
صفحات :
از صفحه 174 تا 183
بررسی تطبیقی صفات الهی در قرآن و کتاب مقدس عبری
نویسنده:
فاطمه الروازق
نوع منبع :
مقاله , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
مبحث اسما و صفات الهی در دو آیین اسلام و یهود، دارای نقاط مشترک و افتراق متعددی هستند. این بحث به روشنی در کتاب مقدسِ هر دو آیین بازتاب یافته و توصیف خداوند با ادلۀ فلسفی و به‌ویژه عرفان نزد فیلسوفان و متکلمان هر دو دین تبیین شده است. باتوجه به این نوشتار، خداوند در قرآن و سنت اسلامی، و نیز در یهودیت چه در تورات مکتوب و چه در تورات شفاهی یعنی تلمود، به صفات جمال و جلال ستوده شده است. اما در تطبیق آموزه‌ها باید اذعان کرد، هم تصویر خود خداوند، و هم برخی صفات او مانند رحمت مطلقه‌اش، از تمایزات و بالمآل برتری روشن قرآن در این بحث است.
صفحات :
از صفحه 81 تا 94
معاد باوری از دیدگاه قرآن و کتاب مقدس
نویسنده:
محمدکاظم توکلی
نوع منبع :
مقاله , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
نگارنده می‌کوشد با تکیه بر قرآن و کتاب مقدس به موضوع معادباوری، مرگ، عالم برزخ و اعتقاد به حیات جاویدان از دیدگاه اسلام، یهودیت و مسیحیت بپردازد. وی با تمسک به آیات موجود در این متون مقدس، ثابت می‌کند که اعتقاد به عالم عقبی و جهان پس از مرگ، وجه مشترک ادیان ابراهیمی است. این متون برآنند که مفهوم مرگ، نابودی نیست؛ بلکه نوعی انتقال است. همچنین بنابر این متون، پس از مرگ، حیات همراه با شعور و آگاهی ادامه خواهد یافت. قرآن به‌لحاظ کمیت و فراونی اشاره به موضوع معاد، در صدر قرار دارد؛ اما آیات معاد در کتاب مقدس حجم و در نتیجه محتوای کمتری دارند.
صفحات :
از صفحه 54 تا 63
رستاخیز در یهودیت و مسیحیت بر اساس تورات عبری و انجیل مسیحی [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Scott Vitkovic (اسکات ویتکوویچ)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این تحقیق مفهوم رستاخیز از تورات عبری باستان تا «یهودیت خاخامی» و مسیحیت را با توجه به کتاب مقدس معتبر و دقیق زبانی همراه با ترجمه انگلیسی ترسیم می کند. اگرچه برخی از محققان معاصر بر این عقیده اند که رستاخیز در تورات عبری به طور مبهم به تصویر کشیده شده است ، تحقیقات ما در مورد متون کهن نقل قول هایی ارائه می دهد و شواهدی بر خلاف آن ارائه می دهد. با گذشت زمان ، مفهوم رستاخیز حتی قوی تر شد و به یکی از مهمترین آموزه های یهودیت تبدیل شد ، که به عنوان یکی از سیزده اصل اعتقادی «میمونیدس» در «میشنا» سفارش شد. تقلید از مفهوم یهودیان در مورد خدا برای نجات بنی اسرائیل از جهنم ، مصلوب شدن و مرگ عیسی برای گناهان جهان ، قیام در روز سوم ، فرود آمدن به جهنم و قیام متعاقب آن به آسمان ، اساس اساسی مسیحیت شد. قیام مسیح به عنوان انگیزه ای برای قیام کسانی که به او ایمان دارند. بر اساس این «الهیات پولسی» ، ایمان مسیحی برپایه قیام عیسی و امید به زندگی پس از مرگ استوار است.
ک‍ت‍اب‍ه‍ای‍ی‌ از ع‍ه‍د ع‍ت‍ی‍ق‌ (ک‍ت‍اب‍ه‍ای‌ ق‍ان‍ون‍ی‌ ث‍ان‍ی‌) ب‍راس‍اس‌ ک‍ت‍اب‌ م‍ق‍دس‌ اورش‍ل‍ی‍م‌
نویسنده:
ت‍رج‍م‍ه‌ پ‍ی‍روز س‍ی‍ار
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ت‍ه‍ران‌: ن‍ش‍ر ن‍ی‌,
چکیده :
کتاب مقدس زمانی دراز به‌عنوان یگانه منبع بزرگ ادبی فرهنگ کهن خاور نزدیک شناخته می‌شد و امروزه نیز، به‌رغم گذر زمان و کشف آثار ادبی بسیار در دنیای مشرق زمین، این کتاب همچنان به‌عنوان یکی از بزرگترین مآخذ حوزه‌ی فرهنگی یاد شده به‌شمار می‌آید. کتاب مقدس همواره مورد توجه عالمان و ادیبان و مورخان بوده است، خصوصاً در جهان غرب که فرهنگ آن به انحای مختلف از این کتاب تأثیر پذیرفته است. یهودیان و مسیحیان کتاب مقدس را مرجع دینی خود می‌شمارند، پس این کتاب همچنان زنده و بالنده، به حیات خود ادامه می‌دهد و منبع تغذیه‌ی روحی و معنوی بخش عظیمی از بشریت مسکون در کره‌ی ارض است. از این لحاظ، صرف‌نظر از نوع نگرشی که می‌توان به محتوای دینی این کتاب داشت، باید آن را جزئی از میراث عظیم فرهنگی بشر دانست. کتاب مقدس به‌صورت امروزین خود مشتمل بر کتاب‌ها یا فصولی است که به دو رده‌ی کلی تقسیم می‌شوند: نخست کتاب‌های قانونی اول که تشکیل‌دهنده‌ی تمامی کتاب‌های مقدس رایج‌اند؛ و سپس کتاب‌های قانونی ثانی که تنها کاتولیک‌ها معتبرشان می‌شمارند، اما یهودیان و به پیروی از ایشان پروتستان‌ها، آن‌ها را مجعول می‌دانند. کتاب‌های قانونی ثانی مشتمل بر هفت کتاب طوبیا، یهودیت، اول و دوم مَکّابیان، حکمت سلیمان، یشوع بن سیرا، باروک، و بخش‌هایی از کتاب‌های اِسْتَر و دانیال است. این کتاب‌ها که در هیچ‌یک از ترجمه‌های فارسی دو قرن اخیر کتاب مقدس برگردانده نشده‌اند و ترجمه‌ی کهنی نیز از آن‌ها در دست نیست، اینک به روش نوین، همراه با پانوشت‌های تفصیلی و ارجاعات حاشیه‌ی صفحات، در اختیار پژوهندگان و علاقه‌مندان متون دینی قرار می‌گیرند.
  • تعداد رکورد ها : 10