جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
روابط اعضای خانواده در قرآن و حدیث
نویسنده:
اکرم حسینی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
تحقیق حاضر در یازده بخش به این شرح تنظیم و تدوین شده است: خانواده در اسلام، بنیان روابط در خانواده، اساس روابط خانوادگی، رابطه مرد با همسر، رابطه زن با همسر، رابطه والدین با فرزندان، رابطه فرزند با والدین، نوع روابط در خانواده، عوامل مؤثر در تحکیم خانواده، فسخ روابط خانوادگی. در بخش پایانی به جمع بندی مباحث پایان نامه پرداخته شده است.
روابط زن و شوهر از دیدگاه قرآن و روایات
نویسنده:
بی بی زینب وصالی پور
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
موضوع این پژوهش، روابط زن و شوهر از دیدگاه قرآن و سنت است؛ بررسی اصول و مبانی معاشرت به معروف و موجبات و عوامل حسن رفتار ( معاشرت به معروف) و سوء رفتار ( معاشرت به منکر) که خداوند در قرآن کریم و روایات ائمه هدی: به منظورداشتن نسل سالم تر و پیدایش مودت و رحمت حقیقی میان همسران آورده است، از اهداف این نوشتار است. حساسیت محیط خانواده، اهداف بلند مدت و مقدس آن اقتضا می کند که همسران بیشترین دقت را در رعایت حسن معاشرت با یکدیگر داشته باشند و از خانه فضایی سرشار از انس و ملاطفت بسازند؛ اما تداوم این پیوند و داشتن روابطی صحیح که به پایداری خانواده منجر می شود نیازمند آموزش و عنایتی ویژه از سوی متولیان و دلسوزان جامعه است. در این راستا، نگارنده پس از ریشه شناسی و تبیین معنای لغات اصلی این تحقیق از نگاه صاحب نظران دینی و تفاسیر معتبر، مخاطبان خود را به اهمیت رفتار و تعامل همسران در زندگی زناشویی واقف گردانیده است. همچنین پیرامون اهداف بنیادین نهاد خانواده صحبت نموده و دایره بحث را بر روی اصول و زیرساخت های معاشرت به معروف در قرآن کریم، متمرکز کردهاست سپس از حقوق مختص و مشترک همسران در کانون خانواده سخن به میان آورده و درادامه به بررسی ملاکهای معاشرت به معروف پرداخته شده است. ارائه سیرکلی بحث درنگاهی اجمالی و گذرا به عوامل و آثار حسن معاشرت و سوء معاشرت ( معاشرت به معروف و معاشرت به منکر) از منظر روایات ائمه معصومین از دیگر محتویات این اثر می باشند. روش جمع آوری اطلاعات در این زمینه، نرم افزارهای رایانهای، کتاب های تفسیری، فصل نامههای قرآنی و متون موجود در کتابخانه ها بوده است.
  • تعداد رکورد ها : 2