جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
دین مصرف و عشق به همسایه‌ مسیحی [پایان‌نامه انگلیسی]
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: مصرف گرایی واژه ای است که اغلب در رشته های مختلف برای بیان انواع نگرش ها، انگیزه ها و شیوه های موجود در میان طبقات متوسط ​​و بالا استفاده می شود. اقتصاد جهانی را به حرکت در می آورد و بر ادراکات روانی-اجتماعی افراد تأثیر می گذارد. برخی تا آنجا پیش رفته اند که مصرف گرایی را دین می نامند، اما این ادعا را ثابت نکرده اند. این پایان نامه چارچوبی را ارائه می دهد که مصرف گرایی را به عنوان یک دین هم به عنوان دغدغه نهایی یک فرد و هم به عنوان یک سیستم اعتقادی ساختاریافته به حساب می آورد. به این ترتیب، ارزش‌های اخلاقی را تجویز می‌کند که نحوه واکنش افراد به دنیای اطرافشان را شکل می‌دهد، به ویژه با توجه به مفاهیم فرد، جامعه و محیط. با مقایسه همین مقولات با عشق به همسایه مسیحی، استدلال می‌کنم که این دو اخلاق در تقابل با یکدیگر هستند.
اخلاق دوستی، از نگاه آیات و روایات
(با تأکید بر رفتارهای اجتماعی)
نویسنده:
احمد دستورانی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
واژگان کلیدیاخلاق، دوستی و محبت، رفتار، اجتماع، تقوی، رابطه.برخورداری از محبت اساسی‌ترین نیازهای روانی انسان، به شمار می‌رود دوستی و دوست‌یابی نوعی تلاش در جهت تأمین این نیاز یاد شده است.در فصل نخست پژوهش حاضر، مفاهیم و معانی موضوع در لغت و در معارف دینی بررسی شد و در ادامه جایگاه دوستی و محبت در قرآن و سنت و در اخلاق و عرفان مورد بررسی قرار گرفت.فصل دوم، اقسام دوستی و محبت، محبت خدا، محبت اهل بیت^، محبت به دنیا و .... حول این محور مورد بررسی و کاوش قرار گرفت که اگر تمامی محبت‌ها در راستای محبت خداوند خلاصه شود، باعث آسایش و امنیت روحی و روانی و اجتماعی می‌گردد.در فصل سوم، جلوه‌های رفتاری محبت، در حیات فردی و اجتماعی مانند: محبت به والدین، همسر، فرزند، همسایه و خویشاوندان و افراد جامعه مورد پژوهش قرار گرفت که محبت کلید موفقیت در جامعه است.در فصل چهارم، مرزهای دوستی در روابط اجتماعی، از منظر قرآن و روایات مورد بررسی قرار گرفت، که معیار شناخت دوست را به صورت روشن مشخص می‌کند.در فصل پنجم، کاوشی دیگر در ابعاد مختلف دوستی، از جمله آزمایش دوستان راههای آزمایش، عوامل پایداری و ناپایداری در روابط دوستانه از منظر قرآن و روایات مورد بررسی قرار گرفت.در فصل ششم، آثار و پیامدهای دوستی مورد پژوهش قرار گرفت.در خاتمه ضمن نتیجه‌گیری به ارائه برخی پیشنهادها و موضوعات جدید حول محور دوستی و محبت عرضه شد.
  • تعداد رکورد ها : 2