جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 26
روانشناسی عوامل ارتباطی مداخله گر
نویسنده:
منصور بیرامی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی,
چکیده :
تهاجم فرهنگی مانند بسیاری دیگر از پدیده های اجتماعی، نخست نیازمند برقراری ارتباط است. بنابراین تا ارتباطی برقرار نگردد یا تماسی حاصل نشود، امکان انتقال هیچ نوع اطلاعاتی مقدور نخواهد بود. اما چون در جهان امروز وسایل ارتباطی مدرن به ویژه رسانه های گروهی متعدد سبب انتقال سریع اطلاعات می گردد، و از طرف دیگر زندگی اجتماعی بخصوص به سبک جدید با مطرح ساختن نیازهای متعدد خود تاکید بر برقراری ارتباط اجتماعی می کند، لذا اندیشیدن بر امکان قطع کامل ارتباط تقریبا نامعقول به نظر می رسد.
صفحات :
از صفحه 55 تا 60
تبادل یا تهاجم فرهنگی ریشه یابی و سیاست گذاری
نویسنده:
مهدی ادیبی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
سؤال این است که چرا ملتی قصد جذب و حل‌ فرهنگهای دیگر را در فرهنگ خود داشته و با تحقیر فرهنگهای دیگر درصدد نشر و گسترش فرهنگ خودی می‌باشد؟ اگر فرهنگ صنعتی غرب،فرهنگ مسلطی در جهان‌ محسوب می‌شود،آیا حق دارد به نام فرهنگ برتر بر فرهنگهای بومی و ملی مناطق دیگر جهان بتازد و ضمن قلع و قمع کردن عناصر فرهنگی آنها،خود را بر آنها تحمیل نماید؟ وظیفه و عکس العمل مردم و فرهنگ مورد تهاجم چیست؟آیا ملتی که خود سابقهء فرهنگی دیرینه داشته و سالها و قرنها در مقابل یورشهای اقوام مختلف و فرهنگ آنها مقاومت و ایستادگی کرده،می‌تواند با فرهنگ بیگانه احتیاجات و نیازهای خود را برآورد؟ سابقهء این تهاجم از چه موقع و به چه مقصودی صورت گرفته است؟ آیا باید همهء انتقادات و اعتراضات ما علیه مهاجم‌ صورت گیرد یا باید کمی هم خود را مورد سرزنش و نکوهش‌ قرار دهیم که چرا در درون جامعه زمینه‌های آماده و خلأهای‌ فرهنگی وجود دارد که دشمن بتواند از آن نقاط به عنوان نقاط کور وارد فرهنگ و روح و روان مردم ما گردد؟به دنبال این‌ مقدمه کوتاه به حول قوه الهی،قصد و هدف آن است که در صفحات آینده این مقاله،به پاسخی روشن برای موارد مطرح‌ شده برسیم و در خاتمه پیشنهادهایی برای مقابله یا پیشگیری‌ ارائه نماییم.
صفحات :
از صفحه 48 تا 54
اروپا، آمریکا و فناوری: دیدگاه های فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Albert Borgmann (auth.), Paul T. Durbin (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در حالی که اروپا به سوی سال 1992 و وحدت کامل اقتصادی پیش می رود و اروپای شرقی سعی می کند راه خود را در نظم اقتصادی جدید بیابد، ایالات متحده تردید می کند. آیا نظم جدید اقتصادی اروپا برای ایالات متحده خوب خواهد بود یا خیر؟ چنین سوالی با تغییرات جهانی در نظم تکنولوژیکی تشدید می شود که بیشتر در قدرت فنی-اقتصادی جدید ژاپن مشهود است. همانطور که انتظار می رود، فیلسوفان در برخورد با چنین مسائلی کند بوده اند و عدم علاقه به سبک های مختلف فلسفی در نقاط مختلف جهان اضافه شده است. آنچه این جلد به آن می پردازد بیشتر به سبک های متضاد مربوط می شود تا رویارویی اساسی با مسائل دنیای واقعی. اما تلاش هایی برای مشخص شدن وجود دارد. سمپوزیوم در مورد ایوان ایلیچ - با مشارکت فیلسوفان و منتقدان اجتماعی در دانشگاه ایالتی پنوانیا، که ایلیچ چندین سال در آن تدریس کرده است - ممکن است کلیشه قدیمی دنیای قدیم در مقابل دنیای جدید را نشان دهد. تهدیدهای ایلیچ علیه فناوری اغلب توسط آمریکایی ها به عنوان پیشگویی به سبک دنیای قدیم رد می شود، در حالی که ایلیچ در زادگاهش اروپا ناشناخته به نظر می رسد. اما آلبرت بورگمان، متولد آلمان، اگرچه اکنون در ایالات متحده مستقر شده است، نشان می دهد که حفظ این دوگانگی قدیمی در دنیای تکنولوژیکی ما دشوار است. تمرکز بورگمان بر مشکلات فناورانه فوری است که در اروپا و آمریکا تقریباً به طرز دردناکی آشکار شده است.
فلسفه اجتماعی و سیاسی: دیدگاه های معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James P. Sterba
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقالاتی از شخصیت های برجسته در این کتاب به مجموعه ای از مسائل اساسی در فلسفه سیاسی و اجتماعی می پردازد. هر مشارکت کننده مشکلات نظری و عملی یک موضوع اصلی را در نظر می گیرد و نتیجه گیری کتاب به دنبال پاسخگویی و تطبیق تعدادی از استدلال های ارائه شده است.
طرحواره تعلق فاعلی رهیافتی بر فلسفه ارتباطات اسلامی با تاکید بر حکمت متعالیه
نویسنده:
علی نهاوندی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: نور معارف,
کلیدواژه‌های اصلی :
قرآن و عقلانیت ارتباطی
نویسنده:
کریم خان‌محمدی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران : نشر نی ,
مفهوم الثقافة فی العلوم الاجتماعیة
نویسنده:
دنیس کوش؛ ترجمه: منیر السعیدانی؛ مراجعة: الطاهر لبیب
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان: المنظمة العربیة للترجمة,
دامنه تساهل: مطالعاتی در مورد هزینه های بیان آزاد و آزادی مطبوعات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Cohen-AlmAgor
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: یکی از خطراتی که در هر نظام سیاسی وجود دارد این است که اصولی که زیربنای آن است و مشخصه آن است، ممکن است با به کارگیری خود، باعث نابودی آن شود. لیبرال دموکراسی نیز از این قاعده مستثنی نیست. علاوه بر این، از آنجایی که دموکراسی یک پدیده نسبتاً جوان است، فاقد تجربه در برخورد با دام‌هایی است که در کار سیستم - «گرفتن» دموکراسی وجود دارد. این یک مطالعه میان رشته‌ای است که به محدودیت‌های مدارا، این «گرفتن دموکراتیک» و هزینه‌های آزادی بیان مربوط می‌شود. حقوق هزینه بر است و کسی باید برای آن هزینه کند. ما می‌توانیم و باید در مورد توجیه تحمل هزینه‌ها بپرسیم و آن‌ها را با آسیب‌های وارد شده به جامعه در نتیجه دامنه وسیع تساهل بسنجیم. ضمن اینکه می‌دانیم نیاز به ابراز وجود داریم، باید در مورد توجیهات تحمل گفتار آسیب‌زا و اینکه آیا اینها به اندازه کافی سنگین هستند یا خیر جویا شویم. این کتاب تئوری و عمل را با هم ترکیب می‌کند و موضوعات مورد اختلاف را از دیدگاه‌های فلسفی، حقوقی و رسانه‌ای بررسی می‌کند و موضوعاتی مانند: تهاجم رسانه‌ای به حریم خصوصی فرد را پوشش می‌دهد، سخنان توهین‌آمیز، تحریک سخنان نفرت‌انگیز هولوکاست، انکار پوشش رسانه‌ای تروریسم. خواندن این کتاب برای هر کسی که علاقه‌مند به نظریه سیاسی، افراط گرایی و آزادی بیان است ضروری است.
دین در نظریه روابط بین الملل: تعاملات و امکانات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Fox, Jonathan; Sandal, Nukhet A
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge/Taylor & Francis Group,
چکیده :
ترجمه ماشینی: درک فزاینده ای در میان محققان و شاغلین روابط بین الملل وجود دارد که دین یک عامل مهم در سیاست جهانی است. انقلاب ایران، حملات 11 سپتامبر، درگیری‌های قومی-مذهبی مانند یوگسلاوی سابق و سریلانکا از جمله دلایل زیادی برای افزایش تمرکز بر مذهب در امور بین‌المللی است. ظهور احزاب سیاسی مذهبی در سراسر جهان از دموکرات‌های مسیحی در اروپا گرفته تا حزب بهاراتیا جاناتا در هند به طور مشابه نمایانگر برجسته‌تر شدن بین‌المللی دین بود. با وجود این همه توجه، قرار دادن دین در درون رشته‌ای که از ابتدای پیدایش عمدتاً سکولار بوده، چالش برانگیز است. تنها تعداد کمی از آثار موجود به جسارت ادغام دین در نظریه های اصلی روابط بین الملل مانند رئالیسم کلاسیک، نئورئالیسم، نئولیبرالیسم، سازه گرایی و مکتب انگلیسی پرداخته اند. این اثر اولین تلاش سیستماتیک برای ارزیابی تطبیقی ​​جایگاه دین در رشته های نظری پیش گفته روابط بین الملل با نمونه های معاصر از سراسر جهان است. این کتاب که به شیوه ای در دسترس و منظم نوشته شده است، افزودنی مهمی برای حوزه های دین و روابط بین الملل خواهد بود. نوخت آ. ساندال، استادیار گروه علوم سیاسی در دانشگاه اوهایو است. جاناتان فاکس استاد گروه مطالعات سیاسی در دانشگاه بار ایلان اسرائیل است.
ارتباطات پان‌اسلامی: شبکه های فراملی بین آسیای جنوبی و خلیج فارس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jaffrelot, Christophe; Louër, Laurence
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جنوب آسیا منطقه ای است که بیشترین جمعیت مسلمان در آن زندگی می کنند. در جریان پروسه اسلامی‌سازی که در قرن هشتم آغاز شد، تمدن هندواسلامی متمایز ایجاد کرد که در امپراتوری مغول به اوج خود رسید. این تمدن ضمن سخن گفتن به مراکز قدرت اسلام در خلیج فارس از جمله مکه و مدینه، انواع اسلام خود را بر اساس تصوف پرورش داده است. در طول 50 سال گذشته، روابط پان اسلامی بین این دو منطقه تشدید شده است. این جلد با گردآوری برخی از بهترین متخصصان در این زمینه، این شبکه‌های ایدئولوژیک، آموزشی و معنوی را که به دلیل استراتژی‌های سیاسی، جریان‌های مهاجرت و ارتباطات افزایش یافته است، بررسی می‌کند.
  • تعداد رکورد ها : 26