جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 18
 تثلیث و رستگاری.. گفتگوهای آرام در مورد ریشه های آموزه های مسیحی [کتاب عربی]
نویسنده:
نور الدين أبو لحية
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دار الأنوار,
کتاب راهنمای کمبریج درباره الهیات نجات بخش [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Rowland
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
چهره نجات: تجلی، شرم، الهیات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stephen Pattison
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate ,
چکیده :
چکیده ماشینی : چهره ها در اطراف ما هستند و اساساً هم تجربه روزمره و هم درک ما از مردم را شکل می دهند. از دست دادن چهره به معنای بیگانگی و تجربه شرم است، مواجه شدن یعنی لذت بردن از زندگی کامل. در الهیات مانند بسیاری از رشته‌های دیگر، چهره‌ها، هم به‌عنوان پدیده‌های فیزیکی و هم نمادها، توجه انتقادی و قدردانی‌ای را که شایسته آن است، دریافت نکرده‌اند. این کتاب پیشگام به بررسی ماهیت چهره و چهره، چه انسانی و چه الهی می پردازد. پتیسون درباره‌ی این‌که چهره چیست، چقدر چهره در زندگی و روابط انسان‌ها اهمیت دارد و چگونه می‌توانیم چهره را هم به‌عنوان یک پدیده فیزیکی و هم به‌عنوان مجموعه‌ای از نمادها و استعاره‌های اجتماعی در مورد خود و بدن درک کنیم، بحث می‌کند. پتیسون با بررسی معنایی از لحاظ شمول و طرد شدن در جامعه بشری معاصر و چگونگی ارتباط آن با شرم، آشکار می‌کند که تجربه افرادی که با چهره‌ها مشکل دارند، در مورد جامعه، درک ما و واکنش‌های ما به مواجهه به ما چه می‌گوید. پتیسون با کاوش در این حوزه فراگیر و در عین حال نادیده گرفته شده هم از تجربه انسان معاصر و هم از سنت الهیات مسیحی، توضیح می‌دهد که چگونه الهیات مسیحی چهره، هم انسانی و هم الهی را درک می‌کند، و بینش‌هایی که ممکن است برای درک صورت و صورت ارائه دهد. آیا خداوند به هیچ وجه صورت ظاهری قابل مشاهده دارد؟ اهمیت داشتن خدای رودررو یا بی چهره برای زندگی و عمل مسیحی چیست؟ اکنون رؤیای خدا به چه معناست؟ اگر می‌خواهیم با شرم و شرم را جدی بگیریم، و آن‌ها را به درستی در منظر قرار دهیم، ممکن است لازم باشد الهیات، اندیشه و عمل خود را تغییر دهیم - روش‌های تفکر خود را در مورد خدا و الهیات تغییر دهیم.
الهیات هدایت در قرآن: نظریه های جهت گیری معنوی در قرآن [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Yusuf Akbaş
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این پژوهش، الهیات هدایت در پرتو قرآن و درک نجات در روایات دینی در طول تاریخ به صورت کلی مورد بررسی قرار گرفت. در مقدمه، فرآیندهای شکل گیری و توسعه ایمان منجی در سنت های یهودی، مسیحی و مسلمان مورد بحث قرار گرفته است. فهم رستگاری که در سنت شیعه بنیان نهاده شد و به ویژه در جوامع مسلمان با سنت صوفیانه سنی رواج یافت، امروزه در بسیاری از فرقه ها، فرقه ها و سنت های صوفیانه به وجود خود ادامه می دهد. ما همچنین سعی کردیم درک نجات را در این روایات آشکار کنیم. ما روندی را بررسی کردیم که به آن «الهیات هدایت در قرآن» می گوییم که محور اصلی مطالعه را بر اساس قرآن تشکیل می دهد. ما درک الهیات نجات یافت شده در سنت های یهودی، مسیحی و مسلمان و الهیات هدایت ارائه شده توسط قرآن به بشریت را مقایسه و ارزیابی کردیم. در فصل اول سعی شده ظرفیت طبیعی انسان، مبانی وجودی هدایت، رابطه هدایت با حقیقت و هستی زمینه سازی شود. در بخش دوم، مبانی شناختی هدایت، توانایی های شناختی انسان و محتوای شناختی قرآن آشکار می شود. در بخش سوم، تلاش شده است تا آشکار شود که دسترسی انسان به هدایت، علاوه بر فرآیندی اخلاقی و شناختی است. در نهایت موانع طبیعی، سنتی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، فردی و روانی-اخلاقی راهنمائی مورد بحث قرار گرفته است. در این تحقیق سعی بر آن شد تا وضعیت انسان در امتحان الهی را در این فرآیند تحلیل کنیم. در مقدمه، سنت‌های دینی را بررسی کردیم که در روند تاریخی پدید آمدند و رهایی انسان را به یک منجی پیوند زدند. ما به بازتاب این سنت ها تا امروز پرداختیم. در بخش اول و دوم، فرآیندی را که به آن «الهیات جهت‌گیری معنوی در قرآن» می‌گوییم، ارزیابی کردیم که اساس پژوهش ما را تشکیل می‌دهد. در بخش اول توانایی وجودی انسان، در بخش دوم توانایی های شناختی و در بخش سوم مبانی اخلاقی جهت گیری معنوی را مورد تحلیل قرار دادیم. در مقدمه، به فرآیندهای شکل گیری و توسعه مسیحیت (اعتقاد به ظهور مسیحایی که به عنوان منجی یا رهایی بخش گروهی از مردم عمل می کند) در سنت های یهودی، مسیحی و مسلمانان پرداخته شده است. درک رستگاری که پایه های آن در سنت شیعه گذاشته شده و به ویژه در جوامع مسلمان با سنت صوفیانه سنی رواج یافته است، امروزه در بسیاری از فرقه های مذهبی و سنت های صوفیانه وجود دارد. ما سعی کردیم درک آنها از نجات را در این سنت ها ارائه کنیم. ما روندی را که محور اصلی کار را تشکیل می دهد و آن را «الهیات نجات در قرآن» می نامیم، بررسی کرده ایم. ما الهیات نجات در قرآن را با الهیات نجات در سنت های یهودی، مسیحی و مسلمان مقایسه کردیم. در بخش اول سعی بر آن است که فطره (موقعیت اصیل انسان) ظرفیت انسان، مبانی وجودی نجات، رابطه نجات با حقیقت و هستی را پیدا کند.
کیفیت فعل خداوند: آفرینش، رستگاری، و فعل خاص الهی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Denis Edwards
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fortress Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: چگونه آموزه مسیحی آفرینش با تصویر جهان در حال تکاملی که امروزه از علم دریافت می کنیم، مطابقت دارد؟ چگونه رفتار بد درنده و انقراض بیهوده گونه های کامل با درک مسیحی مطابقت دارد؟ اینها و انبوهی از سؤالات مرتبط با تجربه معمولی در این اثر مهم و اصلی از الهیات دنیس ادواردز بررسی شده است. از مشیت و معجزات گرفته تا معاد و دعای شفاعت، ادواردز نشان می‌دهد که چگونه یک مدل اساساً غیرمداخله‌گرایانه از عمل الهی عدالت را در مورد جهان آنگونه که ما می‌شناسیم و همچنین به اعتقادات مرکزی ایمان مسیحی در مورد خیر خدا، وعده‌های خدا و تحقق خلقت در اینجا الهیات شفاف و شگفت انگیزی وجود دارد که از دیدگاهی در مورد چگونگی کار خدا در جهان پشتیبانی می کند.
ادبیات اروپا و الهیات در قرن بیستم: پایان زمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Jasper, Colin Crowder
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع اصلی این مجموعه مقالات، راز زمان گذشته، حال و آینده و مسئله رستگاری است. آنها نگران ادبیات مدرن، تهدید بی‌معنی در شرایط پست مدرن، و امکان رستگاری هستند. در عصر تعویق و تفاوت، این کتاب خود را به آخرت‌شناسی و آخرالزمان و رستگاری در خود زمان، اما به‌ویژه در خود زمان می‌پردازد. جهنم و جنون هرگز دور نیستند، با این حال شکل‌گیری مجدد زمان و نفوذ در امر متعالی همچنان احتمالات الهیاتی را فراتر از زمین‌های بایر قرن بیستم نشان می‌دهد. ما به این احتمالات امیدوار هستیم.
الهیات فمینیستی و فرهنگ رژیم غذایی معاصر: گناه، رستگاری و روایت‌های کاهش وزن زنان
نویسنده:
Hannah Bacon
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury T&T Clark ,
چکیده :
چکیده ماشینی : هانا بیکن از تحقیقات کیفی انجام شده در یک گروه کاهش وزن تجاری سکولار در بریتانیا استفاده می کند تا نشان دهد چگونه اشکال مذهبی مسیحی و گفتمان های الهیاتی روایات کاهش وزن معاصر را نشان می دهد. بیکن استدلال می‌کند که مفاهیم گناه و رستگاری در پوشش سکولار به شیوه‌هایی که معانی تثبیت‌شده الهیاتی را تکرار می‌کنند، دوباره ظاهر می‌شوند. سازمان لاغری اصطلاحات مسیحی گناه را بازیافت می‌کند - با املای "Syn" - و اعضا را تشویق می‌کند که کاهش وزن را با عبارات نجات بخش تنظیم کنند. این عبارات الهیاتی در پس‌زمینه کمین می‌کنند و کمک می‌کنند یک بار دیگر غذا را با احساس گناه و ضعف اخلاقی هماهنگ کنند، اما همچنین تا حدی منعکس‌کننده روشی هستند که تکنیک‌های پلیس بدن در مسیحیت از لحاظ تاریخی به پرورش مراقبت از خود کمک کرده‌اند. جنبه‌های خودشکنی و خودسازی شیوه‌های تماشای هم‌سنگ زنان در این گروه، ویژگی‌های خاصی از مسیحیت تاریخی را ادامه می‌دهد، و به روش‌های مشابهی برای انطباق بدن زنان با هنجارهای مردسالارانه عمل می‌کند و در عین حال فرصت‌هایی را برای خودسازی زنان فراهم می‌کند. با در نظر گرفتن این تنش ها، بیکن می پرسد که یک واکنش الهیاتی خاص فمینیستی به کاهش وزن چگونه می تواند باشد. اگر ایده‌های مربوط به گناه و نجات، گفتمان‌های هژمونیک در مورد چربی باشد، در حالی که زنان را برای شکل دادن به زندگی خود توانمند می‌سازد، چگونه می‌توان آن‌ها را برای به چالش کشیدن فوبیای چربی و جستجوی دیوانه‌کننده لاغری در نظر گرفت؟ این کتاب علاوه بر نامگذاری اصول و شیوه‌های «گناه» که اشتها و بدن زنان را کاهش می‌دهد، تعدادی پیشنهاد در مورد چگونگی رستگاری در عادات غذایی روزمره ما و از طریق پرورش غرور چربی ارائه می‌کند. این اعتقاد بسیاری از زنان این گروه را جدی می گیرد که غذا و بدن می توانند مکان های مهمی برای قدرت، خرد و تحول باشند، اما این بینش را به ساخت الهیاتی هدایت می کند که به جای بازتولید امتیازات نازک و هنجارهای اندازه گرایی مقاومت می کنند.
الهیات نظام مند: جلد 3 - خلقت، مسیح و رستگاری
نویسنده:
Norman R. Gulley
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Andrews University Press ,
رستگاری و خشونت: مطالعه ای برای زمینه یابی
نویسنده:
Brueggemann, Walter
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Marquette University Press ,
  • تعداد رکورد ها : 18