جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
کتاب راهنمای فلسفه روانشناسی راتلج [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Symons, Paco Calvo
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: روتلج همراه با فلسفه روانشناسی یک راهنمای ارزشمند و منبع مرجع اصلی برای موضوعات، مسائل، مفاهیم و بحث های عمده در فلسفه روانشناسی است و اولین همراه در نوع خود است. تیمی از مشارکت‌کنندگان مشهور بین‌المللی چهل و دو فصل را ارائه می‌کنند که در شش بخش روشن سازماندهی شده‌اند: I. پیشینه تاریخی فلسفه روان‌شناسی II. تبیین روانشناختی III. شناخت و بازنمایی IV. مبانی بیولوژیکی روانشناسی V. تجربه ادراکی VI. شخصیت The Companion موضوعات کلیدی مانند ریشه های روانشناسی تجربی را پوشش می دهد. روانشناسی عامیانه؛ رفتارگرایی و کارکردگرایی؛ فلسفه، روانشناسی و عصب شناسی؛ زبان اندیشه، مدولار بودن، بومی گرایی و نظریه های بازنمایی ذهن. آگاهی و حواس؛ هویت شخصی؛ فلسفه آسیب شناسی روانی و رویاها، احساسات و موقتی بودن. خواندن ضروری برای همه دانشجویان فلسفه ذهن، علم و روانشناسی، کتاب روتلج همراه با فلسفه روانشناسی نیز برای هر کسی که روانشناسی و رشته های مرتبط با آن را مطالعه می کند، جالب خواهد بود.
نقدی بر کتاب فلسفه روان‌شناسی و نقد آن
نویسنده:
محمدتقی موحدابطحی
نوع منبع :
مقاله , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , کتابخانه عمومی , نقد و بررسی کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه و نشر کتاب فلسفه روان‌شناسی ماریو بونگه توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، فرصت بسیار مغتنمی است برای اساتید و دانشجویان روانشناسی که با تحلیلهای فلسفی در این حوزه آشنا شوند. بیان ساده و خلاصه مطالب و ارائه ملاحظات انتقادی در پایان هر فصل، این کتاب را از یک ترجمه صرف فراتر برده و باب گفتگو با آراء بونگه را باز میکند. این کتاب از ابعاد مختلف قابل بررسی است، اما در مقاله حاضر این کتاب تنها از جهت وجه بدیع و بسیار مهم آن، که خود را در عنوان کتاب نیز آشکار ساخته است، ارزیابی میگردد و با بررسی بخش «نقد و بررسی» که مترجمان بر کتاب افزوده‌اند به این پرسش پاسخ داده میشود که آیا با این شیوه بحث و بررسی می‌توان گفتمانی علمی- فلسفی را با نظریه‌پردازان غربی ایجاد کرد و توسعه داد تا در پرتو آن، زمینه برای نظریه‌پردازی اسلامی فراهم آید؟
صفحات :
از صفحه 163 تا 181
 نگاه مفهومی و فلسفی به برخی روش های تحقیق در روان شناسی
نویسنده:
کاویانی محمد, زارعان محمدجواد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
این پژوهش با هدف بررسی ضرورت مفهوم شناسی، در پژوهش های روان شناختی و ارائه برخی تفاوت دیدگاه ها در مفاهیم روش شناختی، از دیدگاه روان شناسی اسلامی ‐ بومی انجام شده است. برای پاسخگویی به این پرسش که آیا در فلسفه روان شناسی، درباره مفاهیم روش شناختی مانند «روش علمی»، «نیمه علمی»، «غیر علمی»، «مشاهده»، «درون نگری»، «اندازه گیری» و... اتفاق نظر وجود دارد یا خیر، به دیدگاه های برخی فیلسوفان روان شناسی، به ویژه بونگه، فیلسوف روان شناسی در دانشگاه مک گیل کانادا، و فیلسوفان اسلامی، مراجعه و با روش تحلیل عقلی و نظری دیدگاه های آنان، از دیدگاه دینی ‐ بومی و با توجه به اقتضای آن مفاهیم، جایگاه روش های مورد بحث در روان شناسی دینی ‐ بومی بررسی شد. برخی یافته های پژوهش عبارت است از: وجود اختلاف نظر در باب مفاهیمی مانند روش علمی، نیمه علمی و...، قابل جمع نبودن این همانی روان ‐ عصبی با پذیرش درون نگری، ضرورت قطعی انجام آزمایش و داشتن تجربه اما ناکافی بودن آن، قابل تعمیم نبودن برخی یافته های مطالعات حیوانی به انسان.
صفحات :
از صفحه 127 تا 146
  • تعداد رکورد ها : 4