جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
خرید کالاهای خارجی: نقش تصویر برند، قومیت گرایی و خصومت
نویسنده:
فخارمنش سینا, قنبرزاده میاندهی رضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
تصمیماتی که مصرف کنندگان در زمیه خرید کالاهای خارجی اتخاذ می کنند توسط عوامل اقتصادی، روانشناختی و جامعه شناختی تحت تاثیر قرار می گیرد. در این تحقیق سعی شده است تا عواملی همچون خصومت و قومیت گرایی که به ندرت مورد مطالعه قرار گرفته اند به همراه مفاهیم استخراج شده از رفتار مصرف کننده، مانند تصویر برند و قصد خرید مورد بررسی قرار گیرد. در نتیجه، در تحقیق حاضر تلاش شده است تا تصویری از چگونگی تاثیرگذاری تصویر برند، قومیت گرایی مصرف کننده و دشمنی آن بر قصد خرید ارائه گردد. داده های لازم از طریق پرسشنامه هایی که در یک فروشگاه لباس انگلیسی جمع آوری شد مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که در حالی که تصویر برند به صورت مثبت بر قصد خرید مصرف کننده تاثیر دارد، قومیت گرایی و خصومت مصرف کننده به صورت منفی بر قصد خرید وی تاثیر دارد. به علاوه مشخص شد که قومیت گرایی مصرف کننده به صورت منفی بر تصویر برند تاثیر دارد و خصومت مصرف کننده هیچ اثر معناداری بر تصویر برند ندارد. نتایج تحقیق حاضر کاربردهای مدیریتی و مهمی برای بازاریابان بین المللی دارد.
صفحات :
از صفحه 145 تا 160
مروری اجمالی بر مؤلفه های نظام فکری جابری
نویسنده:
محمد معینی فر
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی قدس‌سره,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
محور پژوهش حاضر، بررسی مؤلفه های نظام فکری جابری نظیر الگوی تفکر او، نحوه شکل گیری بنیان های عقلانی و فرهنگی او، ساختارشکنی او و موارد دیگر است. اما در بعضی مواقع، انتقادهایی را که به او وارد است مطرح می کند و اگر احیانا دارای رویکردی تحسین برانگیز باشد نیز آن را یادآور می شود. این نوشتار با روش تحلیلی توصیفی به بررسی اجمالی سیر تفکر و آثار وی پرداخته است. جابری بیش از آنکه شخصیت کلامی یا به عبارتی، نومعتزلی باشد، بیشتر فلسفی است و این را آثار او نیز شهادت می دهند، حتی او یک اثر کلامی محض هم ندارد. با این حال، دیدگاه او را نسبت به مسائل مطرح شده ای همچون امامت، عدل و توحید، آن هم به صورت تلویحی، از درون آثار مختلف او استخراج کرده ایم که در روند مقاله بیان می شود.
صفحات :
از صفحه 107 تا 121
  • تعداد رکورد ها : 2