جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
تاثیر ایمان دینی بر رفتار شهروندی- سازمانی (مورد مطالعه، سازمان خدماتی در شمال شرق تهران)
نویسنده:
نصراصفهانی علی, ربانی مصطفی, فرخی مجتبی, امیری زینب
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 183 تا 202
رفتارهای شهروندی سازمانی و بررسی رابطه آن با افزایش سرمایه اجتماعی در سازمان های دولتی استان قم
نویسنده:
زارع حمید
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
رفتارهای شهروندی سازمانی و آثار و پیامدهای آن از موضوعاتی است که در دهه های اخیر، مورد توجه بسیاری از محققان و پژوهشگران مباحث حوزه سازمان و مدیریت واقع شده است. یکی از این آثار می تواند ایجاد و افزایش سرمایه اجتماعی باشد که هنوز پیرامون آن پژوهش جامعی در سازمان های دولتی ایران صورت نپذیرفته است. مولف این نوشتار در تلاش است تا با ارائه ابعاد و مولفه های رفتارهای شهروندی و سرمایه اجتماعی و شناسایی شاخص های سنجش این متغیرها، به بررسی ارتباط بین این دو و تاثیر رفتارهای شهروندی سازمانی در افزایش سرمایه اجتماعی در سازمان های دولتی استان قم بپردازد. در خاتمه بر اساس یافته های این پژوهش، پیشنهاداتی برای دست اندرکاران سازمان های دولتی و کسانی که به دنبال بهبود عملکرد زیرمجموعه های خود هستند، ارائه شده است.
صفحات :
از صفحه 79 تا 96
جرم سیاسى در ایالات متحده امریکا
نویسنده:
متیو بى رابینسون
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی,
چکیده :
«جرم سياسى» به آن دسته از اقدامات غير قانونى گفته مى شود كه به وسيله حكومت، به نفع حكومت، يا به ضرر حكومت به منظور دست يابى به اهداف اعتقادى صورت مى گيرد. (هاگان2 1989:2) اگرچه اقدامات بسيارى را به دليل انگيزه سياسى آن ها مى توان «جرم سياسى» ناميد (مانند بمب گذارى در مركز تجارت جهانى و بمب گذارى در اوكلاهاماسيتى)، اما مرتكبان اين جرايم نوعا به اتهام جرايم خيابانى، از قبيل قتل، از سوى حكومت تحت پيگرد قرار مى گيرند. كليه جرايم را ذاتا مى توان سياسى دانست؛ زيرا رفتارها قانونا از طريق يك فرايند سياسى، كه به موجب آن، منافع و ديدگاه هاى گروه خاصى تأمين مى شود، جرم تلقى مى شوند. (ولد3، 1958) اما جرايم سياسى را از ديگر انواع جرم مى توان متمايز دانست؛ زيرا اين نوع جرايم كل نظام ارزشى يك حكومت را مورد حمله قرار مى دهند، نه بخش كوچكى از آن را. به گفته راش (Rush، 262: 1994)، اين گونه اعمال، به سبب آن كه اقدامى مجرمانه از سوى يك نظام متعارض محسوب مى شوند، نمايانگر تهديدى مستقيم براى قدرت سياسى حاكم هستند.
  • تعداد رکورد ها : 3