جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 8
حکمت عملی، رهبری و فرهنگ: دیدگاه‌های بومی، آسیایی و خاورمیانه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ali Intezari (editor), Chellie Spiller (editor), Shih-Ying Yang (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: علیرغم توجه روزافزون به اهمیت خرد عملی در تجارت امروز، تحقیقات کمی در مورد مفهوم خرد عملی در سنت های بومی، آسیایی و خاورمیانه انجام شده است. مطالعات معاصر حکمت تحت سلطه سنت های فلسفی تفکر غربی است که مبتنی بر مفاهیم خرد یونان باستان است. در مورد اینکه چگونه حکمت عملی، همانطور که توسط این سنت های دیگر روشن شده است، می تواند در تنظیمات سازمانی امروزی پیاده سازی شود، بسیار کمتر شناخته شده است. بنابراین، این کتاب شکاف مهمی را در درک حکمت و نحوه کاربرد آن در دنیای چند فرهنگی پر می کند. خرد از نظر فرهنگی مقید است. خرد چند فرهنگی است و فردیت و اجتماع را در هم می آمیزد. خرد عملی به طور جدایی ناپذیری با بسیاری از نیازهای زندگی شخصی و حرفه ای معاصر مرتبط است. علاوه بر این، چندفرهنگی فزاینده در سراسر جهان مستلزم درک بهتری از چگونگی درک خرد عملی در فرهنگ‌ها و سنت‌های مختلف است. بر این اساس، الف) درک چندفرهنگی مفهوم خرد و ب) نقش حکمت عملی در جهانی فریاد حکمت لازم است. این کتاب بر اهمیت توسعه یک درک چند فرهنگی و میان رشته ای از مفهوم خرد عملی در محیط پیچیده امروزی تأکید می کند. این کتاب بینش قابل‌توجهی در مورد مفاهیم سنت‌های غیرغربی حکمت ارائه می‌دهد و اینکه چگونه چنین درکی از سنت‌های غیرغربی می‌تواند به ما در درک بهتر و انتقادی‌تر و پرداختن مناسب به پدیده‌های نوظهور پیچیده چند وجهی کمک کند. در حالی که سنت‌های غربی بینش ارزشمندی را در مورد دلالت خرد در زندگی مدرن ارائه می‌دهند، یک دیدگاه یکپارچه که سنت‌های غربی و غیر غربی را گرد هم می‌آورد، می‌تواند بینش انتقادی و عملی‌تری در مورد نحوه به کارگیری خرد عملی در یک محیط چند فرهنگی معاصر ارائه دهد.
سه چالش با اخلاق
نویسنده:
جیمز استربا؛ مترجم: علی حقی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
جهاد دانشگاهی واحد مشهد,
چکیده :
هدف از نگارش این کتاب رسیدن به این مسئله است که اخلاق سنتی هم چنان باید به مقابله با سه چالش مهم یعنی محیط زیست گرایی، فمنیزم و چند فرهنگ گرایی برود . در پیش گفتار کتاب حاضر در مورد اخلاق سنتی، مسئله نسبی گرایی، مساله عقلانیت، خودگرایی اخلاقی فردی، خودگرایی اخلاقی کلی و ارزیابی اخلاق بدیل توضیحاتی داده شده است و در قسمت‌های بعد در مورد سه چالش مذکور بحث و بررسی می‌شود .
چندفرهنگی و نظام عدالت کیفری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert D. Hanser
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Pearson,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این متن معاصر به طیف وسیعی از گروه‌های مختلف در جامعه می‌پردازد که با سیستم عدالت کیفری مرتبط هستند. بخش های عدالت از سیستم عدالت کیفری این متن حاوی کمک های بصری متعددی است که داده های جاری و مرتبط را به نمایش می گذارد. برخلاف رقابت، این متن در به تصویر کشیدن گروه‌های اقلیت مختلف جامع است، به مسائل از دیدگاه سیستمی عدالت کیفری می‌پردازد، پزشک محور است، و به خوبی سازمان‌دهی شده است. تجربه آموزشی و یادگیری این کتاب نیاز به یک مطالعه کامل و بالا را برآورده می‌کند. -متن به روز در مورد مسائل چندفرهنگی پیش روی دست اندرکاران عدالت کیفری. فراهم می کند: محتوای جامع: دانش آموزان در مورد چندفرهنگی به شیوه ای که هم وسعت و هم عمق داشته باشد یاد خواهند گرفت. پوشش به روز مسائل چندفرهنگی پیش روی دست اندرکاران عدالت کیفری دیدگاه ها را از دیدگاه شاغل، مجرم و قربانی بررسی می کند. ابزارهای آموزشی استثنایی و پشتیبانی از رویکردهای انعطاف پذیر در آموزش و یادگیری: دانش آموزان را تشویق می کند تا مهارت های تفکر انتقادی را با مثال ها و تمرین های متعدد توسعه دهند و با ویژگی های نوآورانه برای مربیان، آماده سازی کلاس را سریع و آسان می کند.
مسلمانان، اعتماد و چندفرهنگی: جهت گیری های جدید [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Amina Yaqin, Peter Morey, Asmaa Soliman (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به طور انتقادی با شکست اعتماد معاصر بین جوامع مسلمان و غیر مسلمان در غرب درگیر است. این استدلال می‌کند که بحران اعتماد در حال حاضر روابط بین‌فرهنگی را مختل می‌کند و مانع مشارکت کامل در شهروندی و جامعه مدنی برای کسانی می‌شود که طعمه سوء ظن دولت و هموطنانشان می‌شوند. این بحران اعتماد چالشی برای کثرت جوامع مدرن است که در آن هویت‌های مذهبی خواستار به رسمیت شناختن برابر و سازگاری سیاسی شده‌اند که به طور مداوم در سراسر اروپا اعطا نمی‌شود، به‌ویژه در کشورهایی که خود را سکولار می‌دانند یا فرهنگ اسلامی را به عنوان فرهنگ اسلامی در نظر می‌گیرند. بیگانه. این حجم از مقالات بین رشته‌ای توسط محققان برجسته موضوع اعتماد و چندفرهنگ‌گرایی را در طیفی از دیدگاه‌ها بررسی می‌کند و از بینش‌هایی از علوم سیاسی، جامعه‌شناسی، ادبیات، قوم‌نگاری و مطالعات فرهنگی استفاده می‌کند. این یک پاسخ انتقادی فوری به زمینه های چالش برانگیز چندفرهنگی برای مسلمانان در اروپا و ایالات متحده آمریکا ارائه می دهد. در مجموع، مشارکت‌ها نشان می‌دهند که نهادینه‌سازی چندفرهنگ‌گرایی به‌عنوان وسیله‌ای تحت رهبری دولت برای تساهل و ادغام، مستلزم نوع خاصی از «عملکرد» قابل اعتماد از سوی گروه‌های اقلیت، به‌ویژه مسلمانان است. حتی زمانی که این عملکرد در راه است، گفتمان‌های موجود در مورد یکپارچگی و الگوهای زیربنایی بی‌اعتمادی می‌تواند از یک سو به بیگانگی مسلمانان و از سوی دیگر به افزایش اسلام‌هراسی کمک کند.
دینداری و بازشناسی: چندفرهنگی و گروندگان بریتانیایی به اسلام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas Sealy
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب استدلال می کند که چندفرهنگی یک چارچوب مرتبط و حیاتی است که از طریق آن می توان اشکال فراگیر شهروندی را درک کرد و ساخت. در پاسخ به تنوع قومی و مذهبی معاصر در کشورهای اروپایی و موقعیت اقلیت‌های مذهبی، بحث‌های چندفرهنگی بحث نقش عمومی دین را احیا کرده است، با این حال چندفرهنگی به طور فزاینده‌ای در محافل سیاسی و دانشگاهی به چالش کشیده شده است. این کتاب با تمرکز بر بریتانیا و از طریق مطالعه روایات گروندگان بریتانیایی به اسلام، درگیر بحث هایی با محوریت چندفرهنگی، به ویژه در مورد مسائل هویت، شناخت و تفاوت است. با این حال، همچنین کاستی‌های چندفرهنگی را در رابطه با هویت‌ها و تعلقات مذهبی خاص شناسایی و مورد بازجویی قرار می‌دهد. این کتاب در یک تحلیل منحصر به فرد و نوآورانه، بحثی از چندفرهنگ گرایی در بریتانیا را با بینش هایی از الهیات سیاسی ترکیب می کند. مفاهیم چندفرهنگ گرایی از هویت و شناخت قومی-مذهبی را با مفاهیم دینداری و مهمان نوازی در کنار هم قرار می دهد تا دیدگاه جدیدی در مورد هویت دینی و پیامدهای آن برای تفکر با و در مورد چندفرهنگی و روابط اجتماعی و سیاسی چندفرهنگی ارائه دهد.
زمینه‌های عدالت: فلسفه سیاسی فراتر از لیبرالیسم و اجتماع‌گرایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rainer Forst (راینر فورست)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of California Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: زمینه های عدالت، که در زمان انتشار آن در آلمان بسیار مورد تحسین قرار گرفت، مداخله مهم جدیدی را در بحث مهم بین کمونیتاریسم و ​​لیبرالیسم فراهم می کند. راینر فورست برای نظریه‌ای درباره «زمینه‌های عدالت» استدلال می‌کند که از محدوده‌های باریک این بحث، همانطور که تاکنون درک شده است، منتهی می‌شود و امکان برداشت جدیدی از عدالت اجتماعی و سیاسی را مطرح می‌کند. این کتاب وضوح تازه‌ای را به یک موضوع پیچیده می‌آورد، زیرا ترکیبی از سنت‌ها و نظریه‌ها را ارائه می‌دهد که منجر به رویکردی واقعاً بدیع می‌شود. فورست برای رمزگشایی از بحث بین کمونیتاریسم و ​​لیبرالیسم، تمایز چهار بخشی را قائل است. این چهار بخش مربوط به قانون اساسی خود، بی طرفی قانون، اخلاق دموکراسی، و تقابل بین جهان گرایی و زمینه گرایی است. او نشان می دهد که یک نظریه جامع عدالت باید این زمینه های مختلف را به اندازه کافی در نظر بگیرد. او بحث های اخیر درباره دموکراسی گفتمانی و نقدهای فمینیستی لیبرالیسم را مورد بحث قرار می دهد و به موضوعاتی مانند چندفرهنگی و جامعه مدنی می پردازد.
دیدگاه‌های دینی درباره اخلاق زیستی و حقوق بشر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joseph Tham, Kai Man Kwan, Alberto Garcia (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به موضوع خاردار حقوق بشر در فرهنگ ها و مذاهب مختلف به ویژه در پرتو مسائل اخلاق زیستی می پردازد. در این کتاب، کارشناسانی از مسیحیت، یهودیت، اسلام، بودیسم، دائوئیسم، هندوئیسم و ​​کنفوسیوس به تنش میان سنت‌های مذهبی خود و ادعای جهانی بودن حقوق بشر می‌پردازند. تضاد شرق و غرب به ویژه در رابطه با حقوق بشر مشهود است. برخی از نویسندگان، زبان حقوق بشر را بیش از حد فردگرایانه می‌دانند و برای مذاهب اصلی که خود به تنهایی وجود ندارد، اما معمولاً در شبکه‌ای از روابط و وظایف نسبت به خانواده، دوستان، جامعه دینی و جامعه غوطه‌ور است، بیگانه است. آیا گفتمان حقوق بشر یک آرمان لیبرال عمدتاً غربی است که در اخلاق زیستی به معنای خودمختاری و انتخاب آزاد ترجمه شده است؟ در جوامع دموکراتیک امروزی، قوانینی برای حمایت از افراد و جوامع در برابر برده داری، تبعیض، شکنجه یا نسل کشی تدوین شده است. با این حال، به نظر می رسد مشخص نیست در چه لحظه ای حقوق جهانی جایگزین احترام به تنوع فرهنگی و کثرت گرایی می شود. این مجموعه مقالات طیفی غنی از مواضع را در میان ادیان مختلف نشان می دهد، زیرا آنها با مسائل فزاینده اخلاق زیستی و حقوق بشر در دنیای مدرن روبرو هستند. این کتاب برای علاقه مندان به بحث های معاصر در زمینه اخلاق دینی، حقوق بشر، اخلاق زیستی، تنوع فرهنگی و چندفرهنگی در نظر گرفته شده است.
تحلیلی بر جریان اسلامی سازی علوم و پیامد های آن برتعلیم و تربیت چند فرهنگی از نظر متخصصان تعلیم و تربیت
نویسنده:
زینال پرورش,بایزید کرده,محمد خورشیدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
تعلیم و تربیت چند فرهنگی، یکی از نهادهای اجتماعی استت که با تووت اجتماعی، علمی، سیاسی و فرهنگی در ارتباط است. بهعبارت دیگر، چند و چون کارکرد نظام های تربیتی هر جامعه ای، به چند و چون و کارکرد تحوت پیرامونی بستگی دارد. با آغازتحولات روز افزون بشر در حوزه های گوناگون، «انقلاب صنعتی» سال های اول قرن هفدهم است که غرب، خاستگاه این تمدن نوین است. اند یشه مدرن تدریجاً به دیگر سرزمین های غیر غربی گسترش یافت. اسلام در حکم یکی از تمدن های غیر غربی خواهناخواه می بایست با این تمدن نوین مواجه شود. از بدو مواجهه مسلمانان با تمدن نوین غرب به طور پراکنده تلاش هایی در اینجهت صدرگرفته است. تفکر اسلامی سازی علوم نیز در همین کنفراس تعلیم و تربیت مسلمانان در سال 1977 در مکه آغاز شد.با گذشتتت سالها از این رویداد، حتی مدعیان این تفکر نیز از روند تحقق مطلوب آن اظهار رضایت نمی کنند. چرایی عدم توقیقمطلوب این نظر و به تبع آن تعلیم و تربیت چند فرهنگی وجه مسئله مقاله حاضر است. رویکردهایی که مسلمانان برای اسلامیسازی علوم در نظر گرفته اند عبارتند از استنباط گرایی، سنت گرایی، تغییر پارادایم و تغییر پیش فرض. هرکدام از این رویکردهادلالتهایی را برای تعلیم و تربیت چند فرهنگی در بر دارد و در جهت تحقق مطلوب خود نیازمند توجه به سه حوزه انتقادی، معرفتشناسانه، دین شناسانه و تربیتی است. روش پژوهش حاضر، توصیی- تحلیلی و داده ها و اطلاعات پژوهش و تحلیل اطلاعات بهشیوه کتابخانه ای و اسنادی گردآوری شده است.
  • تعداد رکورد ها : 8