جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
اهمیت ذخیره سازی سوابق ایجادشده در رسانه های اجتماعی برای سازمان ها
نویسنده:
علی پور نسرین
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف این پژوهش، بررسی انواع رسانه های اجتماعی و نحوه استفاده از شبکه های اجتماعی از سوی سازمان ها و همچنین سازمان های آرشیوی است. این پژوهش با روش کتابخانه ای انجام شده است. ابتدا به رسانه های اجتماعی و انواع آن پرداخته و سپس به مبحث تولید محتوا و اهمیت مدیریت محتوای تولیدشده در این رسانه ها توجه شده است. در این پژوهش، مشخص شد که سازمان ها از رسانه های اجتماعی جهت اطلاع رسانی اخبار و رویدادها، قرار دادن تصاویر و ویدئو از سازمان، یا موجودی مجموعه خود بهره می گیرند، اما به رویدادها و نظرها به منزله یک سابقه و سند توجهی نمی شود.درنهایت، در این پژوهش به این مهم پرداخته می شود که سوابق ایجادشده می تواند در مواردی برای موسسه ها ارزشمند باشد، اما برای آرشیوها اهمیت بیشتری خواهند داشت. از این رو، راهکارها و پیشنهادهایی جهت ذخیره سازی این سوابق ارائه شده است.
صفحات :
از صفحه 6 تا 25
ذخیره‌سازی گاز مایع‌گر گنبدهای نمکی و ارزیابی کوه نمک  قم
نویسنده:
منصور شهریاری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
پروژه ذخیره‌سازی مایع‌گر مخازن زیرزمینی برای تامین مصارفدر زمان حداکثر مصرف ، مدتها مورد توجه بوده استو تهیه مخزنی با حجم زیاد و با توجه به حفاظتمخزن و مسائل اقتصادی آن، نظر را بر ایجاد مخزن زیرزمینی معطوفنموده است . گنبدهای نمکی با توجه به ناتراوا بودن نمکو امکان ایجاد فضاهای خالی‌گر عمق پدیده‌های مناسبی برای این منظور می‌باشند و ضمنا انتخابتوده‌های نمکی برای ذخیره‌سازی مواد نفتی بدان علتاستکه نسبتبه انواع دیگر ذخیره‌سازی ارزانتر، از نظر جلوگیری از حوادثطبیعی و جنگلی قابل اطمینان‌تر و از جهتحفظ محیط زیستو سرزمین‌های قابل استفاده مناسبترین بوده و به لحاظ امکان ذخیره‌سازی به حجم زیاد در آنها یکپشتوانه ملی باارزشمحسوبمی‌گردد. مراحل ایجاد مخزن زیرزمینی در تده نمکی عبارتاز زمین‌شناسی اکتشافی، مطالعاتتکتونیکی توده‌ها و طبقاتنمکی، ثقل‌سنجی، براشت‌های لرزه‌نگاری، حفر چاه اولیه مخزن، مطالعاتشیمیایی و مکانیکی نمونه مغزه‌های چاه کاربرد مدل‌های ریاضی برای پیش‌بینی شکل و ابعاد مخزن مورد نظر، ایجاد حفره نمکی براساساطلاعاتجمع‌آوری شده و بالاخره تکمیل و آماده‌سازی مخزن برای بهره‌براری می‌باشد. در هنگام مطالعاتاولیه و قبل از برنامه‌ریزی و شروع عملیاتحفر چاه اولیه بررسی‌های لازم جهتتامین آبشیرین و طرق از بین بردن آبنمکتولیدی انجام می‌گردد. در این پروژه از بین تمام کنبدهای نمکی ایران، ناحیه کوه نمکقم به علتدر دستداشتن اطلاعاتزمین‌شناسی و ژئوفیزیکی و حفاریهای انجام شده در حوالی آن و همچنین به علتنزدیکی به مراکز ثقل مصرف(تهران و قم) و واقع بودن در کنار خط لوله سراسری گاز یکی از مکانهای منساببرای اولین آزمایشایجاد حفره مخزنی نمکی در ایران به نظر رسید که در این پروژه به ارزیابی کوه نمکقم به هتذخیره‌سازی مخزن زیرزمینی پرداخته شده استکه ضمن توجه به مسایلی که در رابطه با ذخیره‌سازی باید داشته باشیم، نسبتبه اطلاعاتموجود بحث‌های لازم ارائه شده است .
  • تعداد رکورد ها : 2