جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 7
دایرة‌المعارف اسلام و جهان اسلام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Richard C. Martin, Said Amir Arjomand, Marcia Hermansen, Abdulkader Tayob, Rochelle Davis, John Obert Voll
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Macmillan Reference ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تعداد فزاینده ای از دانشمندان و صاحب نظران اعلام کرده اند که قرن بیست و یکم، عصر اسلام خواهد بود. چنین پیش‌بینی‌هایی، چه در جهت مثبت و چه منفی، در عدم درک گسترش و نفوذ اسلام در طول هزاره و نیم گذشته، به‌ویژه در قاره‌های آسیا و آفریقا اشتباه می‌کنند. با این وجود، رویدادهای دهه اول هزاره جدید بر اهمیت دانستن تاریخ اسلام و درک تنوع و غنای عظیم اعمال اجتماعی، فرهنگی و مذهبی مسلمانان تأکید کرده است. حملات انتحاری به مرکز تجارت جهانی در نیویورک و پنتاگون در واشنگتن دی سی در 11 سپتامبر 2001 بیش از سه هزار نفر را کشتند. این رویدادهای غم انگیز و پوشش رسانه ای عواقب پس از آن و همچنین دو جنگ متعاقب آن در کشورهای مسلمان افغانستان و عراق به طور چشمگیری نشان داد که در غرب چقدر اطلاعات کمی در مورد اسلام و جهان اسلام وجود دارد. اسلام تقریباً پانزده قرن است که یک پدیده دینی و سیاسی جهانی است و بوده است. شبکه‌های ارتباطی مسلمانان، از زیارت سالانه مکه گرفته تا قدرت گسترده وب جهانی، مسلمانان را قادر می‌سازد تا هویت‌های پست مدرن را در دنیایی که به سرعت در حال تغییر است، تثبیت کنند و در عین حال انواع سنت‌های قدیمی را حفظ و تقویت کنند. و تمرینات. دایره المعارف اسلام و جهان اسلام منبع اطلاعاتی درباره اسلام، گذشته و حال آن است که با آغاز دهه اول قرن بیست و یکم، خطاب به دانشجویان و خوانندگان عام است.
از منهتن تا بغداد... فراتر از خیر و شر [کتاب عربی]
نویسنده:
محمد أركون، جوزيف مايلا
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دارالساقی,
در آستانه زلزله [کتاب عربی]
نویسنده:
مصطفى محمود، عمر حفیظ
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
نظم نوین جهانى
نویسنده:
قاسم شبان نیا
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی,
چکیده :
با فروپاشى اتحاد جماهير شوروى و پايان جنگ سرد، ايالات متحده كه در پى رهبرى جهان بود، فرصت را مغتنم شمرد و در پى حمله عراق به كويت، سياست جديدى را ارائه داد كه بر اساس آن، جامعه بين المللى تحت يك نظم و نظام نوينى قرار مى گرفتند كه با نظم و نظام پيشين كاملا متفاوت بود. از همان زمان «نظريه نظم نوين جهانى» مطرح گرديد و مورد استقبال برخى از رهبران كشورها، خصوصا كشورهاى غربى، قرار گرفت. البته ايالات متحده، از مدت ها پيش از بحران خليج فارس و پايان جنگ سرد در صدد بود تا رهبرى خود را بر جهان تحميل نمايد. با پايان جنگ جهانى دوم، از حاكميت دولت ها كاسته شد و سازمان هاى منطقه اى و بين المللى در روابط بين الملل حاكميت فزون ترى كسب نمودند. اين روند در ابتدا منجر به بحث «جهانى شدن» در عرصه اقتصاد گرديد و سپس به حوزه هاى ديگر تعميم داده شد. با وقوع حادثه يازده سپتامبر، ترديدهايى در زمينه تحقق نظم نوين جهانى پديد آمد و وجود چنين نظمى را در پرده ابهام قرار داد. در اين نوشتار، به نظريه مذكور پرداخته خواهد شد و ماهيت نظم نوين جهانى و ويژگى هاى آن، نقش بازيگران اصلى جهانى در اين نظم نوين، چالش هاى فراروى اين نظم، ديدگاه هاى موجود در اين زمينه و ارتباط جنگ خليج فارس و پيدايش نظريه نظم نوين روشن خواهد شد.
  آیا حادثه یازده سپتامبر در قرآن آمده است ؟
نوع منبع :
پرسش و پاسخ , کتابخانه عمومی
پاسخ تفصیلی:
خير. وقتي اين جريان پيش آمده بود يك كسي از امارات يك حرفي (درمورد آيه 109سوره توبه) مطرح کرده بود وآن را دردنيا پخش كردند تا از اين طريق بتوانند خدشه اي وارد كنند. اين حرفها درست نيست بیشتر ...
ابعاد اسلام هراسی در بریتانیا پس از یازده سپتامبر
نویسنده:
درخشه جلال, حسینی فائق سیدمحمدمهدی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
بر پایه شواهد و تحقیقات معتبر علمی و دانشگاهی، در مورد وجود اسلام هراسی در بریتانیا تردیدی وجود ندارد. بر اساس مطالعات انجام شده، ظهور و بروز اسلام هراسی در سه حوزه عمومی، رسانه ای و دولتی قابل پیگیری است. پرسش اصلی این مقاله، سنجش و ارزیابی شکل و شدت اسلام هراسی در هر یک از این حوزه هاست و ضمن بررسی ریشه ها و زمینه های شکل گیری اسلام هراسی در بریتانیا کوشیده تا ابعاد آن را مشخص کند. به طور کلی به نظر می رسد در نوع برخورد و نحوه تعامل با اقلیت مسلمان بریتانیا سیاست های موثری به منظور مقابله با اسلام هراسی در هر یک از حوزه های یادشده وجود ندارد و در نتیجه سیاست های موجود، خواسته یا ناخواسته، اسلام هراسی و تبعیض علیه مسلمانان در حال گسترش است.
صفحات :
از صفحه 275 تا 298
  • تعداد رکورد ها : 7