جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
ارائه‌ی یک معماری جدید سرویس‌گرا بر اساس وب‌ معنایی
نویسنده:
زینب عباسی خولنجانی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
معماری سرویس‌گرا (SOA) یک فلسفه‌ی طراحی برای سیستم‌های توزیع‌شده است. هر عملیات در این معماری در قالب یک سرویس طراحی و پیاده‌سازی می‌شود. یکی از روش‌های متداول برای پیاده‌سازی SOA، استفاده از وب‌سرویس‌ها‌ است. در سیستم‌هایی که از اصول سرویس‌گرایی تبعیت می‌کنند، خودکارسازی عملیات اکتشاف وب‌سرویس‌ها‌ با دقت و سرعتی قابل قبول، یک چالش محسوب می‌شود. از طرف دیگر، ناهمگنی در توصیف وب‌سرویس‌ها‌ نیز می‌تواند مشکل‌ساز باشد. با استفاده از یک معماری منسجم برای اکتشاف وب‌سرویس‌ها، می‌توان با این چالش‌ها مقابله کرد.در این پایان‌نامه قصد داریم یک معماری برای انتشار و اکتشاف وب‌سرویس‌های معنایی ارائه نماییم که هدف آن خودکارسازی عملیات انتشار و اکتشاف ‌سرویس‌ها و افزایش سرعت و بهبود دقت اکتشاف سرویس‌ها است. این معماری شامل مولفه‌های نرم‌افزار‌ی انتشار و اکتشاف معنایی و نحوه‌ی تعامل آن‌ها در یک بستر توزیع‌شده است. بستر توزیع‌شده‌ای که‌ برای این معماری طراحی شده است ترکیبی از نظیرها و ابرنظیرها در یک شبکه‌ی هم‌پوشانی ترکیبی است. مدلی برای انتشار و استقرار انباره‌ی وب‌سرویس‌ها در شبکه‌ی P2P آورده شده است که با استفاده از خوشه‌بندی دوسطحی برمبنای context و functionality ترتیب داده شده است. علاوه‌بر‌این، الگوریتم‌هایی را برای مولفه‌های اصلی معماری طراحی کرده‌ایم. با الگوریتم انطباقی که بر مبنای این معماری پیشنهاد شده است می‌توانیم مشکل false positive را در انطباق حل می‌کنیم.
ارائه یک روش خودکار مبتنی بر آنتولوژی برای آزمون مبتنی بر مدل برنامه‌های تحت وب
نویسنده:
حمیده حاجی‌آبادی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
در دنیای امروز یکی از حیاتی‌ترین زیر ساخت‌های اطلاعات جهانی، سیستمهای مبتنی بر وب می‌باشد، از این رو قابلیت اطمینان در آنها عاملی پر اهمیت می‌باشد. به همین منظور در راستای تایید قابلیت اطمینان نرم‌افزارهای مبتنی بر وب، امروزه محققان در پی روشهایی کارا جهت مدلسازی و تست این نرم‌افزارها بر آمده‌اند. هدف از انجام این پروژه، آزمون مبتنی بر مدل یک برنامه تحت وب در سطح سیستم، بصورت خودکار می‌باشد. در ابتدا با استفاده از استراتژی جعبه سیاه مدل ناوبری سیستم استخراج می‌شود. مدل استخراج شده، نقطه شروع برای انجام آنالیز ایستا می‌باشد. سپس به منظور پر کردن خودکار فرمها و در نتیجه مدلسازی و آنالیز قسمتهای پویای برنامه از چندین آنتولوژی استفاده می‌شود، در ادامه هر یک از عناصر فرمها به ترتیب به یکی از منابع آنتولوژی نگاشت می‌شوند، و با استفاده از محدودیتهای آنتولوژی و بصورت خودکار، داده‌های آزمون ایجاد می‌گردند. مدل پیشنهاد شدهبعنوان ابزار MBTester در پروژه بزرگ WTLAB پیاده‌سازی شد. طرح WTLAB با حمایت مرکز تحقیقات و مخابرات ایران بعنوان یک طرح پژوهشی بنیادی تعریف شده است. مدل پیشنهادی بر روی چندین برنامه تحت وب اجرا شد. با بررسی نتایج بدست آمده، بهبود قابل توجهی در فریند آزمون برنامه‌های مبتنی بر وب قابل مشاهده است.
ارزیابی روش های ساخت اتوماتیک هستان شناسی وب معنایی
نویسنده:
رسول دژکام
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
رشد بی‌رویه داده‌های روی وب اداره و کاوش اطلاعات را مشکل می‌سازد. هدف وب معنایی آن است که پایگاه دانش معنایی را به صفحات وب که شامل ابرمتون زبان طبیعی می‌باشند، اضافه نماید، تا قدرت جستجوی عمیق و جامعیت اطلاعات را بوجود آورد. از آنجا که ساخت یک پایگاه داده و هستان‌شناسی بصورت دستی بسیار هزینه‌بر و زمان‌گیر است، مانعی بر سر راه پیشرفت فعالیت‌های وب معنایی می‌باشد. به همین دلیل محققین سعی دارند برای دنیای وب هستان‌شناسی‌ها را بطور خودکار تولید نمایند، تا هدف وب معنایی محقق شود. همچنین باید روش‌هایی جهت ارزیابی هستان‌شناسی‌های خودکار ساخت بوجود آید، تا بتوان به نقاط ضعف و قوت روش‌های ساخت خودکار پی برد و به روش‌های بهتری دست یافت. در این پژوهش ابزاری را که توسعه داده‌ایم، توصیف می‌نماییم. این ابزار از روش راهکار دوگانه جهت استخراج اطلاعات هستان‌شناسی استفاده می‌نماید و هستان‌شناسی را بطور خودکار با جستجو بر روی موتور جستجوی سایت Pubmed ایجاد می‌نماید. این روش ابتدا مهم‌ترین دانش ارایه شده در هر مقاله را استخراج و ذخیره می‌نماید، سپس با تحلیل اطلاعات استخراج شده و ذخیره شده، هستان‌شناسی را ایجاد می‌کند. در پایان با یک طرح ارزیابی جامع هستان‌شناسی خودکار ساخت را با هستان‌شناسی‌های متناظر دست ساخت مقایسه می‌نماییم. روش ارزیابی ما از دسته ‌تکنیک‌های ارزیابی کاربردهای زبان طبیعی می‌باشد.
ارائه و پیاده‌سازی سیستم‌های خودکار به‌منظور هم‌ترازی آنتولوژی‌ها
نویسنده:
آزاده هراتیان‌نژادی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
وب‌معنایی با هدف ایجاد ارتباط و تعامل مستقیم ماشین‌ها و بدون دخالت بشر طرح شد، ولی هم‌اکنون با چالش بزرگ تعامل آنتولوژی‌ها روبه‌رو است. این رساله درپی یافتن تناظر بین موجودیت‌های آنتولوژی، با استفاده از روش‌های یادگیری ماشین است. بدین ترتیب که، ابتدا معیار شباهت را در سطوح مختلف برای آنتولوژی‌های واقعی انتخاب و تولید می‌کند، و سپس از معروف‌ترین دسته‌بندی کننده‌های تحت‌نظارت، مثل ماشین بردارهای پشتیان (SVM) ، نزدیک‌ترینk همسایه (KNN)، درخت تصمیم‌گیری (DT) و روش AdaBoost برای دسته‌بندی موجودیت‌ها استفاده می‌کند. البته هر یک از دسته‌بندی‌کننده‌های مذکور با پارامترهای مناسب تنظیم می‌شوند. مدل نهایی بدون نیاز به بازخورد کاربر و کاملاً خودکار است. هم‌ترازی تنها برمبنای اطلاعات موجود در اسناد OWL است، و نیازی به نمونه‌های آنتولوژی نیست. از SVM برای کاهش معیارهای مشابهت استفاده شده، و نتایج حاصل از آزمایش مدل، بیانگر انتخاب روش مناسب و تنظیم صحیح پارامترهاست. به‌طوری‌که قادر به تامین نتایج قابل‌قبول همراه با کاهش قابل‌ملاحظه‌ی هزینه‌ی محاسباتی است. نتایج حاصل از روش AdaBoost بالاترین کارایی را داراست. نتایج حاکی از میانگین مقدار 92 درصد برای معیار F است.
ارائه روشی ترکیبی برای دسته‌بندی موضوعی صفحات وب به صورت خودکار
نویسنده:
یوشا مندنی پور
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
اهمیت دسته بندی موضوعی صفحات وب باعث شده با پیدایش اولین سایت های اینترنتیشرکت های بزرگی مانند یاهو و AOL به فکر ارائه سرویس های فهرست وب که وب سایت های مختلف را با کمک نیروی انسانی بر اساس موضوع دسته بندی می کند بیفتند. با افزایش روز افزون تعداد صفحات وب و عدم امکان دسته بندی صفحات وب به صورت دستی و همچنین پیدایش کاربرد های دیگری برای دسته بندی خودکار صفحات وب از قبیل فیلترینگ هوشمند و ایجاد نسل آینده موتور های جستجو گر، تحقیقاتی در این زمینه صورت گرفته که متاسفانه تا کنون نتیجه ای مطلوب و کاربردی حاصل نشده است. در اکثر تحقیقات پیشین در زمینه دسته بندی خودکار صفحات وب تنها از یک، دو و یا نهایتا سه مورد از ویژگی های قابل استخراج از صفحات وب استفاده گردیده است. از جمله این ویژگی ها می توان به استفاده از خواص تگ هایHTML از قبیل تگ های متا،عنوان صفحات، تگ های تاکید، پیوند ها و صفحات همسایه، آدرس صفحات ، موقعیت مکانی کلمات و فرکانس تکرار آنها و نیز استفاده از تکنیک های آنتالوژیاشاره کرد. در روش پیشنهادی که در این پایان نامه ارائه شده است بر روی ترکیب این موارد تمرکز شده و نشان داده شده است که استفاده همزمان از ویژگی های مختلف می تواند به افزایش دقت دسته بندی صفحات وب کمک کند.
  • تعداد رکورد ها : 5