جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
کاربرد عوامل ژئومورفیک در مکان‌یابی دفن زباله‌های شهری (مطالعه موردی: شهر اسلام‌آباد غرب)
نویسنده:
سمیرا رضایی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
دفن بهداشتی پسماندهای شهری مثل هر پروژه مهندسی دیگر، به اطلاعات پایه وبرنامه ریزی دقیق نیازمند است. انتخاب فاکتورهای متعدد سبب تعدد لایه های اطلاعاتی شده وکوششها برای یافتن راه حلی مناسب برای تحلیل بر روی تعداد زیاد لایه های اطلاعاتی و اخذ نتیجه صحیح، تصمیم گیران را به طور ناخودآگاه به سمت و سوی استفاده از سیستمی سوق میدهد که علاوه بر دقت بالا از نظرسرعت عمل و سهولت انجام عملیات در حد بالایی قرار داشته باشد . امروزه سیستم های اطلاعات جغرافیایی، به طور گسترده قابلیت بکارگیری در برنامه ریزیهای زیست محیطی و مسائل مهندسی را دارا میباشند.شهر اسلام آباد غرب با جمعیتی معادل 89670 نفر در سال 1385، روزانه 120 تن زباله تولید می کند. زباله ها به صورت غیر بهداشتی و روباز در جاده اسلام آباد غرب – گهواره تلنبار می شود.که این موضوع به علت همجواری با جاده،زمین های کشاورزی و روستای فیروز آباد مرتبا مورد اعتراض مردم قرار گرفته است. علاوه بر آن آتش سوزیهایمکرر نیز بر مشکلات می افزود . و افراد زباله گرد و سگ هایولگرد نیز از مشکلات اساسی این مکان است.در این تحقیق از13 متغیر شیب، جهت شیب، طبقات ارتفاعی، زمین شناسی، خاک شناسی، فاصله از شبکه ارتباطی، فاصله از رودخانه، کاربری اراضی، ژئومورفولوژی، فاصله از مناطق مسکونی روستایی، فاصله از مناطق شهری، پراکنش بارش وجهت باد استفاده کردیم. هرکدام از لایه ها در محیط GIS رقومی شدند و در قالب ساخت توپولوژی ،تصحیح و ویرایش نقشه ها صورت گرفت.سپس برای هر کدام از لایه ها با توجه به وزن وامتیاز آنها ، بانک اطلاعاتی تشکیل و نقشه نهایی هر کدام از لایه ها تهیه شد. سپس با توجه به روش همپوشانی در محیط GIS مبادرت به انتخاب 4 مکان مناسب در سمت شمال شرقی و شمال غرب شهر اسلام آباد غرب گردید.
بررسی امکان آلودگی و انتقال عوامل بیماریزا در گونه غالب سوسری خانگی در بیمارستان و اماکن مسکونی شهر اسلام آباد غرب (استان کرمانشاه)
نویسنده:
کمال جلیلیان
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
سوسری هال بخاطر وضعیت بدنی خاص، بیولوژی، عادات ورفتار ویژهمستعد بخطر انداختن سلامتی انسان هستند.داشتن اگاهی از سوسری ها و زیان های حاصله، مهمترین راه جلوگیری از این خطرات است که بدین منظور این تحقیق بر مبنای دستیابی به چنین آگاهی در بیمارستان و منازل مسکونی شهر اسلام آباد غرب به انجام رسید. 4 گونه سوسری در منطقه شناسایی شد که گونه اس.1 برای اولین بار در منطقه گزارش شد. 12 نوع باکتری از سوسری ها جدا شد که استافیلوکوک غیر بیماری زا دارای بیشترین میزان بود.از نظر آلودگی انگلی سه عدد از یک نوع تک یاخته ‏‎Entamoeba coli‎‏ و یک عدد از یک شبه نماتد ‏‎Nematodomorpha‎‏ از دستگاه گوارش سوسری ها تشخیص داده شد.پس از آلوده کردن مصنوعی سوسری آلمانی به باکتری ‏‎E.coli‎‏ تا مدت 17 روز بعد از تماس، باکتری مورد نظر از سوسری ها جدا شد.
ریز زیست چینه نگاری سازند تله زنگ در جنوب شرقی اسلام آباد غرب
نویسنده:
محمد جاسر خسروآبادی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
مطالعه ریززیست چینه نگاری و سنگ چینه نگاری سازند تله زنگ در جنوب شرقی اسلام آبادغرب مهم ترین هدف این رساله می باشد. سازند تله زنگ در منطقه ی مورد مطالعه دارای 141 متر ضخامت می باشد و از توالی عمدتا سنگ آهک های توده ای تا بعضا آهک مارنی تشکیل شده است،این توالی به صورت ناپیوسته بر روی سازند امیران و به صورت ناپیوسته زیر سازند کشکان قرار گرفته است.روزن بران کف زی و جلبک ها مهمترین تجمعات زیستی برش مورد مطالعه را تشکیلمی دهند.مطالعات فسیل شناسی منجر به شناسایی 9 جنس و 13 گونه از روزن بران کف زی،دو جنس جلبک سبز و چهار جنس جلبک قرمز شد که بر اساس گسترش زمانی جنس ها وگونه های شناسایی شده یک بیوزون ارائه شده که معرف سن اشکوب تانتین می باشند.
  • تعداد رکورد ها : 3