جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 7
منطق آزاد: مقالات برگزیده [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Karel Lambert
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: منطق آزاد رشته مهمی از منطق فلسفی است که اولین بار در دهه 1950 ظاهر شد. J. Karel Lambert یکی از بنیانگذاران آن بود و این اصطلاح را ابداع کرد. مقالات این مجموعه (نوشته شده در یک دوره 40 ساله) به بررسی مبانی فلسفی منطق آزاد و کاربرد آن در حوزه‌های گوناگونی مانند فلسفه دین و علوم رایانه می‌پردازد. این مجموعه مجموعه‌ای از آثار مهم را مورد توجه نسل جدیدی از فیلسوفان حرفه‌ای، دانشمندان کامپیوتر و ریاضیدانان قرار می‌دهد.
مقالات جدید در منطق آزاد: به افتخار کارل لمبرت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edgar Morscher, Alexander Hieke (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: منطق آزاد - یعنی منطق عاری از پیش فرض های وجودی به طور کلی و با توجه به اصطلاحات مفرد به طور خاص - به عنوان یک حوزه تحقیقاتی در دهه 1950 شروع به ظهور کرد. همانطور که در مورد بسیاری از تحولات در فلسفه غرب وجود دارد، ریشه های آن را می توان در فلسفه یونان باستان جستجو کرد. با این حال، تنها در طول پنجاه سال گذشته است که به عنوان شاخه ای از منطق مدرن به خوبی تثبیت شده است. نام کارل لمبرت بیشترین ارتباط را با این پیشرفت دارد: او نام و مشخصات آن را به عنوان یک زمینه تحقیقاتی کاملاً مشخص به آن داد. پس از پنجاه سال توسعه، زمان آن فرا رسیده است که به گذشته نگاه کنیم و در عین حال به دنبال چشم اندازهای جدید باشیم. این هدف از مقالات گردآوری شده در این جلد است. مقاله اول توسط خود کارل لمبرت نوشته شده است که در مورد تمام مقالات سایر نویسندگان نیز اظهار نظر می کند. در یک مقاله مقدماتی به بررسی وضعیت کنونی و جهت گیری های جدید در منطق آزاد می پردازیم.
معرفی منطق های آزاد
نویسنده:
نصیبا تبریزیان
نوع منبع :
رساله تحصیلی
وضعیت نشر :
کرمان: دانشگاه شهید باهنر کرمان,
چکیده :
منطق آزاد به منطق غیر کلاسیکی اطلاق می شود که از برخی فرض های وجودی منطق کلاسیک صرف نظر می کند. منطق ‏آزاد به سه دسته ی مثبت‏، منفی و خنثی تقسیم می شود. در فصل اول این پایان نامه‏، منطق کلاسیک مرتبه اول و ویژگی های آن را بررسی می کنیم. در فصل دوم منطق آزاد ‏را معرفی نموده و کاربردی از آن ار‏ائه می دهیم. در فصل آخر برخی لم ها و قضایای مهم درمنطق مانند لم موضعی ‏، لم نمایش و قضایای صحت و تامیت را در منطق آزاد اثبات نموده و منطق آزاد و کلاسیک را مقایسه می نماییم.
وجود محمولی در منطق آزاد و نتایج فلسفی آن
نویسنده:
رضا تقی‌زاده نائینی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
وضعیت نشر :
اص‍ف‍ه‍ان‌: دانشگاه صعنتی اصفهان,
چکیده :
- بررسی وجود محمولی در منطق آزاد و نتایج منطقی و فلسفی آن. - بررسی مبانی منطق آزاد در باب پذیرش محمول وجود؛ - بررسی نظریات جدید درباره وجود و محمول واقع شدن آن؛ - بررسی نظریات فلاسفه اسلامی و غربی در باب وجود محمولی.
فرهنگ نامه منطق
نویسنده:
نرگس نیمروزی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
قم: بوستان کتاب قم ,
چکیده :
این کتاب اصطلاح نامه‌ای توصیفی و دو زبانه (فارسی - انگلیسی) است که بیش از سه هزار اصطلاح ضروری و پرکاربرد علم منطق درآن گردآوری شده است. دامنه اصطلاحات این فرهنگ نامه، منطق قدیم و جدید و برخی شاخه‌های آن را دربردارد. مولف با استفاده از منابع فارسی، عربی، انگلیسی و پایگاه‌های متعدد اینترنتی معتبر فلسفی و منطقی این اصطلاحاترا تدوین نموده است. نکات قابل توجه این فرهنگ نامه عبارتند از: نثر روان، طراحی جدول‌های متفاوت و ابتکاری، مستندسازی اصطلاحات، تنوع حوزه‌های اصطلاحات، بهره‌گیری از منابع معتبر کهن و معاصر عربی و انگلیسی، همچنین جامعیت و مدخل‌های توصیفی این اثر می‌باشد
  • تعداد رکورد ها : 7