جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
لیلة القدر از دیدگاه قرآن و روایات
نویسنده:
اشرف هزاوه
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
مباحث اصلی پایان نامه حاضر در دو بخش تدوین شده است : در بخش اول با عنوان ارتباط شب قدر بانزول قرآن این نظریات بررسی شده است: قرآن دارای دو نزول دفعی و تدریجی بوده است ؛ منظور از انزال قرآن آغاز نزول قرآن در ماه رمضان و شب قدر است ؛هر سال در شب قدر قسمتی از قرآن نازل می شده است ؛مراد آیه «شهر رمضان الذی انزل فیه» نزول قرآن درشأن ماه رمضان است ؛ قسمت اعظم قرآن در ماههای رمضان نازل شده است. بخش دوم درباره ویژگیهای شب قدر است و این موضوعات را در بر دارد :
شب قدر در قرآن
نویسنده:
براتعلی مرادی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
این رساله با عنوان «شب قدر در قرآن» در یک مقدمه، پنج فصل و یک نتیجه گیری تنظیم شده است: فصل اول: در این فصل ابتدا به طرح تحقیق (بیان موضوع، سابقه پژوهش در این زمینه، بیان ضرورت تحقیق و تدوین رساله، طرح سؤال های اصلی، فرضیه های تحقیق و چگونگی تدوین و روش کار) و سپس به واژه های کلیدی این پژوهش پرداخته است و در ادامه شأن نزول و محتوای سوره مبارکه قدر بیان شده است. فصل دوم: این فصل به «تعیین شب قدر» و مطالبی درباره حکمت اخفای شب قدر، وجه نام گذاری، علائم و نشانه های آن، راه های شناخت و درک شب قدر، شب هایی که احتمال می رود شب قدر باشند و مسئله اختلاف افق و تأثیر آن در تعیین شب قدر اختصاص دارد. فصل سوم: در این فصل، سه فضیلت از فضائل مهم و اساسی شب قدر که عبارت اند از: نزول قرآن، قرار گرفتن شب قدر در ماه رمضان و اعمال این شب با عظمت، مورد بررسی قرار گرفته است. فصل چهارم: در این فصل چگونگی تقدیر امور در شب قدر، نقش انسان در مقدرات، نزول فرشتگان الهی و روح بر زمین برای عرضه مقدرات یکساله به امام زمان و ایمن بودن این شب از هرگونه آفت و بلا (ظاهری و باطنی) مورد بررسی قرار گرفته است. فصل پنجم: این فصل با عنوان «شب قدر و ولایت» به مسئلة حقانیت شیعه و اثبات امر امامت و ولایت ائمه اطهار(علیه السلام) پرداخته و رابطة امام زمان(علیه السلام) با شب قدر را مورد بررسی قرار داده است.
  • تعداد رکورد ها : 2