جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
بررسی رابطه نگرش مشتری، ارزش ادراک شده و محصولات سبز
نویسنده:
حمید علیرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
بر اساس ادبیات تحقیق، ارزش ادراک شده در توضیح تصمیم به خرید مصرف کنندگان سهم بسزایی ایفا می کند. لذا، در فرایند ترویج مصرف محصولات سبز باید تلاش شود از طریق افزایش ارزش ادراک شده، نگرش مثبت در مصرف کننده ایجاد شود. پژوهش حاضر تلاش دارد رابطه بین نگرش مشتری، ارزش ادراک شده و محصولات سبز را بررسی کند. نمونه آماری متشکل از 911 پاسخگوی دارای تحصیلات است. متغیرها با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته و مبتنی بر پژوهش های گذشته سنجش شده است. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS تحلیل شد. برای بررسی فرضیه ها از ضریب همبستگی، آزمون t و تحلیل واریانس استفاده شده است. نتایج حاکی است حداقل در یک کشور در حال توسعه، نگرش مثبتی به محصولات سبز وجود ندارد و ارزش ادراک شده آن ها پایین است. هیچ رابطه معناداری بین نگرش، ارزش ادراک شده و محصلات سبز وجود ندارد.
صفحات :
از صفحه 329 تا 342
مصرف به مثابه فعل اخلاقی خوانش انتقادی رویکردهای فلسفی به مصرف
نویسنده:
علی اصغر هاشم زاده
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: پژوهشگاه علوم وحیانی معارج,
چکیده :
در اوایل دهه 1970 و به دنبال رشد مصرف‌گرایی در جوامع، بروز بحران‌های زیست‌محیطی مانند گرم شدن زمین و تغییرات اقلیمی، تحولات تکنولوژیک و چالش‌های نوپدید اخلاقی در اقتصاد جهانی، جنبش جدیدی به نام «مصرف اخلاقی» در حوزۀ اخلاق زیست‌محیطی پدید آمد که هدف آن، اصلاح شیوه‌های مصرف با تکیه بر ملاحظات اخلاقی بود. مصرف اخلاقی، به معنای خرید آگاهانۀ کالاها و خدماتی است که در نظر مصرف‌کننده، چه در تولید و چه در مصرف، کمترین آسیب را به انسان، حیوان و طبیعت می‌رسانند. در این زمینه، فیلسوفان، سیاست‌مداران و فعالان اقتصادی ‌ـ‌ فرهنگی تلاش بسیاری کردند تا در چهارچوب این جنبش، راه‌حل‌های مناسبی برای کاهش تأثیرات مخرب انسان بر محیط زیست به دست دهند. این مقاله ضمن تبیین مهم‌ترین ابعاد مصرف اخلاقی و زمینه‌های شکل‌گیری آن، نگرش‌های فلسفی به این پدیدۀ نوپا، شامل وظیفه‌گرایی، پیامدگرایی و اخلاق فضیلت را نقد و بررسی می‌کند. در فضای امروز جهان، برخی از مفاهیم اخلاقی مصرف در سطح کلان و به‌ویژه در میان اقتصاددانان و فیلسوفان، رواج و نمود بسیار یافته است. بی‌تردید در چنین وضعی، مصرف اخلاقی یا نگاه ارزشی به مقولۀ مصرف، عنوانی بحث‌برانگیز و مهم می‌نماید.
صفحات :
از صفحه 71 تا 102
  • تعداد رکورد ها : 2