جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
بازخورد تعاملی، عامل زمان و گونه گونگی زبان بینابینی
نویسنده:
رحیم پور مسعود, هزار فاطمه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف اصلی این پژوهش، بررسی تاثیر بازخورد تعاملی بر گونه گونگی زبان بینابینی فراگیران زبان، از نظر صحت دستوری، پیچیدگی کلامی، و روانی گفتار کنش زبانی در انجام دو فعلیت زبانی، یکی با اختصاص زمان برنامه ریزی قبلی و دیگری بدون اختصاص زمان برنامه ریزی قبلی می باشد. تعداد 40 شرکت کننده در پژوهش به طور تصادفی به دو گروه آزمایش و شاهد تقسیم شده و هر یک از 40 شرکت کننده، دو فعلیت زبانی یاد شده را انجام دادند. گروه آزمایش در حین تولید گفتار فعلیت انگیخته بازخورد تعاملی دریافت کردند، در حالی که گروه شاهد، هیچ نوع بازخوردی دریافت ننمودند. نتایج بررسی آماری داده ها بیانگر نتایج زیر است: 1) صحت دستوری و پیچیدگی کلامی در گفتار فعلیت انگیخته شرکت کنندگان بهره مند از بازخورد تعاملی بیشتر است. 2) روانی گفتار شرکت کنندگان بهره مند از بازخورد تعاملی در پاسخ به انجام هر دو فعلیت زبانی کمتر بوده است. 3) بالاترین میزان صحت دستوری و نیز بالاترین میزان پیچیدگی کلامی در کنش زبانی شرکت کنندگانی مشاهده گردید که فعلیت زبانی دارای زمان برنامه ریزی را ضمن دریافت بازخورد تعاملی انجام داده بودند. 4) همچنین بالاترین میزان روانی گفتار در کنش زبانی شرکت کنندگانی که در حین انجام فعلیت زبانی دارای زمان برنامه ریزی، بازخورد تعاملی دریافت نکرده بودند، مشاهده گردید. نتایج حاصله از این پژوهش نشان دهنده لزوم توجه بیشتر به عامل بازخورد تعاملی به عنوان یکی از شرایط انجام فعلیت زبانی بوده و در درجه بندی و توالی فعلیت های زبانی در حوزه تهیه و تدوین مطالب درسی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
صفحات :
از صفحه 45 تا 45
بازخورد تعاملی و گونه گونی زبان بینابینی در فعالیت های یکسویه و دوسویه
نویسنده:
رحیم پور مسعود, هزار فاطمه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف عمده این تحقیق، بررسی تاثیر بازخورد تعاملی بر گونه گونی زبان بینابینی از نظر صحت دستوری، پیچیدگی کلامی و روانی گفتار کنش زبانی زبان آموزان در پاسخ به دو Task یکسویه و دوسویه است. چهل شرکت کننده در تحقیق به طور تصادفی به دو گروه آزمایش و شاهد تقسیم شدند و هر یک از چهل شرکت کننده دو Task، یکی یکسویه و دیگری دو سویه را پاسخ دادند. گروه آزمایش هنگام پاسخ بازخورد تعاملی دریافت کردند در حالی که گروه شاهد هیچ نوع بازخوردی دریافت نکردند. نتایج بررسی آماری داده ها حاکی از صحت دستوری و پیچیدگی کلامی بیشتر و روانی گفتارکمتر کنش زبانی شرکت کنندگان بهره مند از بازخورد تعاملی در پاسخ به هر دو Task یکسویه و دوسویه است. بیشترین میزان صحت دستوری در کنش زبانی شرکت کنندگانی که Task یکسویه را ضمن دریافت بازخورد تعاملی پاسخ داده بودند و بیشترین میزان پیچیدگی کلامی در کنش زبانی شرکت کنندگان بهره مند از بازخورد تعاملی در Task دوسویه دیده شد. همچنین بیشترین میزان روانی گفتار در کنش زبانی شرکت کنندگانی مشاهده شد که هنگام پاسخ به Task یکسویه، بازخورد تعاملی دریافت نکرده بودند. نتایج این تحقیق نشان دهنده لزوم توجه بیشتر به عامل بازخورد تعاملی به عنوان یکی از شرایط اجرای Task است که در درجه بندی و توالی Taskها در حوزه تهیه و تدوین مطالب درسی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
صفحات :
از صفحه 39 تا 59
  • تعداد رکورد ها : 2