جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
درآمدی بر اخلاق در نظام نوآوری؛ افق ها و رویکردها
نویسنده:
پیمان محمدی,مهدی فاتح راد,فاطمه کریمی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
شرکت ها به طور عادی، نه در یک فضای بسته، که به واسطه همکاری و وابستگی متقابل با دیگر سازمان ها (اعم از بنگاهی یا غیر بنگاهی) دارای نوآوری هستند. رویکردی که با نگاهی نظام مند و شبکه ای، به تحلیل ساختاری و انواع تعاملات رسمی و غیررسمی اجزای مختلفی همچون دانشگاه ها، شرکت های صنعتی، مراکز توسعه کارآفرینی، مراکز تحقیقات دولتی، مراکز انتقال فناوری، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری، آزمایشگاه های دولتی و خصوصی، و نهادهای متنوعی چون نظام مالکیت فکری، صندوق های توسعه ملی و صندوق های سرمایه گذاری، در قالب یک نظام یکپارچه پرداخته اند که این آخرین مدل سیاست گذاری علم و فناوری شناخته می شود. با وجود آنکه در نظام نوآوری به طور مستقیم بر اخلاق تأکید نشده است، از اشارات نویسندگان و نظریه پردازان این حوزه می توان دریافت که مفهوم اخلاق در بخش «نهاد» نظام نوآوری، دارای کارکردهایی است. این تحقیق تلاش دارد ضمن واکاوی «اخلاق» در مبانی و مفروضات رویکرد نظام نوآوری، به بررسی و ارزیابی واقع گرایی یا غیرواقع گرایی اخلاقی، ذاتی یا غیری بودن ارزش های اخلاقی و تأثیر هم تکاملی نظام علم، فناوری و نوآوری با نظام اخلاقی همت گمارد.
رویکرد اخلاقی در توسعه پارکهای علم و فناوری
نویسنده:
خواستار حمزه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
زمینه: طی سالهای اخیر بر نقش و مسوولیت های اجتماعی سازمانهای دانش محور تاکید فراوانی شده است. پارک های علم و فناوری نیز از جمله سازمانهای دانش محوری هستند که با هدف تجاری سازی دانش و حذف فاصله بین دانشگاه و جامعه به وجود آمده اند. هدف از مقاله حاضر بررسی مسوولیت های اجتماعی و اخلاقی در فرایند توسعه پارکهای علم و فناوری است.روش کار: بدین منظور از روش تحلیل محتوا استفاده شده و اسناد راهبردی (شامل بیانیه ماموریت ها و چشم اندازهای سازمانی) 16 پارک فعال در سطح جهانی مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: نتایج پژوهش حاکی از آن است که الگوی توسعه پارک های علم و فناوری در سطح جهان نشان دهنده حاکمیت نوعی الگوی زبانی سرمایه داری بر آنهاست که علم در خدمت منویات نظام سرمایه داری قرار می گیرد. در انتهای مقاله با تاکید بر رویکرد اخلاقی به نقش سیاستگذاران فناوری در تنظیم چشم اندازهای مناسب جهت توسعه پارک های علم و فناوری در راستای منافع عامه اشاره میشود.نتیجه گیری: با استفاده از یافته های این پژوهش فرضیه بیطرفی دانش و فناوری نقد و مشاهده شد که میزان توجه به مسوولیت های اجتماعی پارک های منتخب در برابر اهداف تجاری سازی دانش بسیار اندک بوده است.
صفحات :
از صفحه 39 تا 48
  • تعداد رکورد ها : 2