جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 41
پرهیزکاری باروک: دین، جامعه و موسیقی در لایپزیگ، 1650-1750 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kevorkian, Tanya
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate,
خلقت مسلمان [کتاب عربی]
نویسنده:
محمد الغزالي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
زندگی اول (مجموعه شعر) [کتاب اول]
نویسنده:
محمد الغزالي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره: دارالشروق,
خطبه های شیخ محمد غزالی در مسائل دین و زندگی، جلد 1 [کتاب عربی]
نویسنده:
محمد الغزالي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره: دارالاعتصام,
نوای گناه و بی گناهی [کتاب عربی]
نویسنده:
مصطفى محمود
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره: دارالمعارف,
زندگی معنوی در اسلام [کتاب عربی]
نویسنده:
محمد مصطفى حلمي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مصر: مكتبة الإسكندرية,
تغییر دین در رهیافت ادیان ابراهیمی و عقلانیت حکم آن در گفتمان قرآن کریم
نویسنده:
قاسم محسنی مری ، جبار امینی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
هدف: تغییر دین، بریدن از صورت قدیمی باورها، شیوۀ زیست وگرایش به گروه‌های دینی، شیوۀ زندگی، نظامهای اعتقادی و روش نوین ارتباط با الوهیت است که در جستار حاضر به این موضوع در ادیان ابراهیمی پرداخته شد. روش: پژوهش حاضر با شیوۀ توصیفى- تحلیلى و با تکیه بر اسناد کتابخانه‌ای، تغییر دین را در ادیان ابراهیمی بررسی کرده است. یافته‌ها: این مفهوم در ادیان ابراهیمی یهودی و مسیحی به صورتهای نودینی، بدعت و ارتداد و مؤلفه‌های همبسته به آن آمد. چنین پدیده‌ای در پیش دینداران و متولیان دینی یهودی و میسحی، ناخوشایند بوده و روی‌آوری به آن هم همسان نبوده است. تغییر دین در مؤلفۀ ارتداد در روایت متن مقدس به معنی بیرون رفتن از دایرۀ ایمان است و گزاره‌های آن با سویۀ توصیه‌ای و حکمی به صورت خشونت‌آمیز بیان شده و شیوۀ اجرای آن نیز در طول تاریخ از سوی خوانشگران و متولیان دینی در پیوند با عناصر فرامتنی و مؤلفۀ قدرت بوده است. اما مفهوم تغییر دین در گفتمان قرآن کریم، تنها در مؤلفۀ ارتداد مطرح شده که پیامد آن، افزون بر حبط اعمال، مجازات اخروی را در هم پی دارد. نتیجه: بر اساس این پژوهه، وجود تغییر دین در روایتگری قرآن کریم با زوایای عقلانیت و مؤلفه‌های آن بررسی شد و در پی آن، احکام قرآن کریم در این خصوص، موجّه دانسته شد.
صفحات :
از صفحه 143 تا 164
ما متکلمان هستیم: تقویت قوم خدا [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Fredrica Harris Thompsett
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Church Publishing Inc. ,
چکیده :
چکیده ماشینی : نگاهی «متفکرانه، روشن و محرک» به این که چگونه افراد غیر روحانی می توانند به طور کامل در زندگی کلیسا شرکت کنند (جان کابرن). کلیساهای مسیحی که عمدتاً بر روحانیون تمرکز دارند، اغلب در پیگیری کامل دیدگاه کتاب مقدس همه قوم خدا عقب مانده اند. در واقع، همه ما الهی‌دانان طبیعی، افرادی با تعهد الهیاتی، ترجیحات، و بینش رهایی‌بخش درباره خدا هستیم، می‌خواهیم و می‌توانیم درباره مسائل اعتقادی فکر کنیم و بینش‌ها را به زندگی عمومی و شخصی خود مرتبط کنیم. در این جشن روشن و جذاب از قدرت و نفوذ افراد غیر مذهبی، فردریکا هریس تامپست با پایه‌گذاری ما در تاریخ، معنویت و مبانی کتاب مقدس اعتقادات آنگلیکن، به‌ویژه کلیسای اسقفی، ابزارهایی را در اختیار ما قرار می‌دهد که از نظر الهیاتی فکر کنیم. خوانش او از کتاب مقدس، دعوت متمایز ما را به ما نشان می دهد. او بینش‌های اصلاح‌طلبی را به اهمیت لاییک‌ها و مشارکت افراد غیر روحانی، به‌ویژه زنان، در مأموریت گسترده قرن نوزدهم در آموزش و کار اجتماعی می‌داند. و او جنبه‌های مختلف هویت انگلیکن را بررسی می‌کند، و جنبش‌های آزادی‌بخش در جنوب جهانی را دنبال می‌کند – همه در جهت تشویق هر یک از ما به ادعای صدای الهیات خودمان. تامپست در «ما الهی‌دانان هستیم» از یک لنز زاویه باز استفاده می‌کند تا درک احیا شده‌ای از کلیسا به ما بدهد. او همه ما را به ماجراجویی تغییر فرا می‌خواند» (ماریان اچ میکس).
نظر بونهوفر در مورد زندگی مسیحی: از صلیب، برای جهان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stephen J. Nichols
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Crossway ,
چکیده :
چکیده ماشینی : فراوانی کنفرانس‌ها، سخنرانی‌ها و کتاب‌های جدید مرتبط با دیتریش بونهوفر، نشان دهنده علاقه روزافزون به زندگی شگفت‌انگیز و نوشته‌های تأمل‌برانگیز اوست. میراث تأملات الهیاتی او در مورد ماهیت معاشرت، گرانی فیض، و ضرورت اطاعت شجاعانه تنها با واقعیت چگونگی مرگ او افزایش یافته است: اعدام به دست یک جوخه مرگ نازی. استفن جی نیکولز مورخ در این جدیدترین افزونه به کتاب‌های معروف الهیات در مجموعه زندگی مسیحی، خوانندگان را از طریق مطالعه زندگی و کار بونهوفر راهنمایی می‌کند و به خوانندگان کمک می‌کند تا خطوط اساسی الهیات متقابل او، اعتقادات مربوط به زندگی مسیحی، و شرایط مربوط به دستگیری و اعدام چشمگیر او.
عقلانیت متعالی و فرایند تأثیر آن بر سبک زندگی
نویسنده:
سید مجید موسوی ، محمد رضاپور
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
سبک صحیح زندگی دارای مبانی اعتقادی و فلسفی نظیر عقلانیت، معنویت، اعتدال و... است. عقلانیت در بین متفکران غربی به‌عنوان ابزار تأمین اهداف صرفأ مادی، تقویت‌کننده نظام سرمایه‌داری، نفی‌کننده قدرت ماورایی، متعارض با دین و تعبد به دین تفسیر شده که نمی‌تواند مبنای سبک زندگی دین صحیح باشد. درحالی‌که اگر عقلانیت به‌صورت جامع و متعالی ملاحظه گردد، سبک زندگی مبتنی بر آن رشد همه‌جانبه فرد و جامعه را در همه ابعاد در پی دارد و برآیند آن، تحقق تمدن نوین اسلامی می‌باشد. در نوشتار حاضر، ضمن تبیین اصل عقلانیت متعالی و تفاوت آن با عقلانیت‌های رایج، ویژگی‌های آن در سه سطح تشریح شده است. ویژگی‌های آن در سطح شناخت، عبارتند از: بهره حداکثری از منابع شناخت، حقیقت‌محوری، معطوف به امنیت، آرامش و یقین، حجیت قواعد منطقی، توجه به داده‌های یقینی علوم، انتخاب تبیین احسن، تکیه به شناخت‌های بدیهی، مرزبندی بین قلمرو تجربی و معارف فلسفی و وحیانی. ویژگی‌های آن در سطح اخلاقی نیز عبارت است از: دارا بودن نظام ارزشی و فراگیر، انسجام درونی، قابلیت تبیین عقلانی، توجه هم‌زمان به حسن فعلی و فاعلی و توجه به رتبی بودن ارزش‌ها. ویژگی‌های عقلانیت در سطح ابزاری و معیشتی عبارتند از: هدف‌مندی، انتخاب وسیله مناسب برای اهداف، گزینش عقلانی در قلمرو احتمالات، توجه به سود مورد انتظار، اعتدال و میانه‌روی. روش تحقیق در این مقاله، توصیفی ـ تحلیلی است.
صفحات :
از صفحه 47 تا 68
  • تعداد رکورد ها : 41