جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 21
خون: نقد مسیحیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gil Anidjar
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: به گفته گیل آنیدجار، خون، تاریخ منحصر به فرد مسیحیت را ترسیم می کند. به‌عنوان مقوله‌ای برای تحلیل تاریخی، خون را می‌توان از طریق کاربردهای تحت اللفظی و استعاری آن به‌عنوان تعیین‌کننده، گاه حتی تعریف‌کننده فرهنگ، سیاست، و اعمال اجتماعی غربی و تجسم‌های گسترده آن‌ها در ناسیونالیسم، سرمایه‌داری و قانون مشاهده کرد. آنیدجار با درگیر شدن با منابع مختلف، حضور و غیاب، ساختن و بی‌ساختن خون را در فلسفه و پزشکی، حقوق و ادبیات، و اندیشه اقتصادی و سیاسی از یونان باستان تا اسپانیای قرون وسطی، از کتاب مقدس تا شکسپیر و ملویل بررسی می‌کند. رواج خون در سازمان اجتماعی، حقوقی و سیاسی غرب مدرن نشان می دهد که ما در عصری سکولار زندگی نمی کنیم که دین بتواند به آن بازگردد. خون که از مرزهای متعدد می گذرد و احکام خشونت آمیزی را که باید به آنها بپردازیم به آنها القا می کند، تضادهای فرضی بین دین و سیاست، اقتصاد و الهیات، و خویشاوندی و نژاد را از بین می برد. این نشان می دهد که آنچه ما مدرن می پنداریم در واقع با مسیحیت آغشته است. بلاد شدیداً استدلال می کند که مسیحیت باید فراتر از مرزهای دین بازنگری شود.
آدم و حوا در کتاب مقدس، الهیات و ادبیات: گناه، شفقت و بخشش
نویسنده:
Peter B Ely
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books ,
چکیده :
چکیده فارسی : آدم و حوا در کتاب مقدس، الهیات و ادبیات: گناه، شفقت و بخشش، بررسی گسترده ای از روایت آدم و حوا است که برای اولین بار در کتاب مقدس عبری دیده شد اما توسط پولس قدیس در عهد جدید جان تازه ای به آن بخشید. رفتار پولس با آدم و حوا، به ویژه تعیین او از مسیح به عنوان آدم دوم، تأثیر زیادی در مسیحیت داشته است. پیتر الی این روایت غنی را در طول تاریخ دنبال می‌کند و اساس آموزه گناه اولیه در مسیحیت را فراهم می‌کند، در دوران مدرن به گمانه‌زنی‌های الهیاتی منجر می‌شود و به لحاظ موضوعی وارد عرفان و ادبیات می‌شود. تنها زمانی می توان به قدرت روایت آدمی پی برد که آن را یک افسانه واقعی اما غیرتاریخی بدانیم. «حقیقت» اسطوره در توانایی آن برای تحریک تفکر و آشکار کردن اعماق تجربه انسانی نهفته است. آگوستین این را فهمید، جولیان نوریچ و حتی نویسنده بلژیکی داستان‌های اسرارآمیز، ژرژ سیمنون، که احساس عمیقی از جهانی بودن ضعف انسانی و امکان بازخرید چیزهای از دست رفته داشت. مایگر، کارآگاه سیمنون، خود را "مدیریت سرنوشت" می دید. آموزه گناه اولیه، این تصور که انسان ها دارای آسیب پذیری مشترک هستند، می تواند راه را برای شفقت و بخشش باز کند. همانطور که شکسپیر در Measure for Measure نشان می دهد، آگاهی از ضعف در خودمان باید ما را به سمت شفقت نسبت به دیگران سوق دهد. به رسمیت شناختن نوعی «دموکراسی گناه» می‌تواند ما را از این که برخلاف آنها در ضعفشان بهتر از دیگران ندانیم و حق قضاوت درباره آنها را نداشته باشیم. بنابراین، شفقت درهای بخشش را باز می کند. پیشرفت از گناه به شفقت و بخشش قلب این کار را تشکیل می دهد.
مسائلی در علم و الهیات: آیا ما خاص هستیم؟ بی مانند بودن انسان در علم و الهیات
نویسنده:
Michael Fuller, Dirk Evers, Anne Runehov, Knut-Willy Sæther
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing ,
چکیده :
This book offers a penetrating analysis of issues raised by the perennial question, ‘Are We Special?’ It brings together scholars from a variety of disciplines, from astronomy and palaeontology to philosophy and theology, to explore this question. Contributors cover a wide variety of issues, including what makes humans distinct from other animals, the possibilities of artificial life and artificial intelligence, the likelihood of life on other planets, and the role of religious behavior. A variety of religious and scientific perspectives are brought to bear on these matters. As a whole, the book addresses whether the issue of human uniqueness is one to which sciences and religions necessarily offer differing responses.
ذهن الهی و افعال آدمی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edward Craig
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Clarendon Press,
چکیده :
تزجمه ماشینی: چه ارتباطی بین فلسفه ای که در دانشگاه ها مطالعه می شود و دیدگاه های کلی انسان و واقعیت که معمولاً «فلسفه» تلقی می شوند، وجود دارد؟ کریگ از طریق تلاش خود برای کشف مجدد این ارتباط، دیدگاهی از فلسفه و تاریخ آن از اوایل قرن هفدهم ارائه می دهد. کریگ دو دیدگاه متضاد از ماهیت ذاتی انسان را که بر این دوره تسلط داشتند، بحث می کند: یکی نشان دادن انسان به گونه ای که در تصویر خدا ساخته شده و لازم است تا حد امکان به او شباهت داشته باشد، و دیگری انسان را به عنوان خالق مستقل محیط و ارزش های خود به تصویر می کشد. - و از این زمینه برای روشن کردن جزئیات متنی که قبلاً مبهم بود استفاده می کند. نشان می دهد که چگونه مفاهیم کلی تجسم یافته توسط تفکر فلسفی می تواند در رسانه های دیگر - به ویژه ادبی - تجسم یابد، نویسنده رشته های متفاوت را گرد هم می آورد. او همچنین شباهت های قابل توجهی را بین خطوط فکری انگلیسی-آمریکایی و برخی خطوط فکری قاره اروپا در قرن بیستم آشکار می کند.
دیدگاه توماس آکویناس درباره طبیعت انسان: مطالعه فلسفی جامع الهیات، 1 الف 75-89 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert Pasnau (رابرت پاسنائو)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مطالعه جدید عمده درباره توماس آکویناس، تأثیرگذارترین فیلسوف قرون وسطی، راهنمای روشن و قابل دسترس برای پروژه مرکزی فلسفه آکویناس - یعنی درک ماهیت انسان - ارائه می دهد. رابرت پاسنائو فلسفه را در چارچوب اندیشه های باستانی و مدرن قرار می دهد و پیشنهادات اساسی برای درک برخی از دشوارترین حوزه های اندیشه آکویناس - رابطه روح با بدن، عملکرد حس و عقل، اراده و علایق و هویت شخصی
خلوص، اجتماع و آیین در ادبیات مسیحی اولیه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Blidstein, Moshe
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: خلوص، اجتماع و تشریفات در ادبیات اولیه مسیحی به بررسی معنای پاکی، تطهیر، آلودگی و انزجار برای نویسندگان، خوانندگان و شنوندگان مسیحی از قرن اول تا سوم می‌پردازد. کار انسان‌شناسی و جامعه‌شناختی در دهه‌های گذشته نشان داده است که چگونه آیین‌ها، شیوه‌ها و گفتمان‌های پاکی و ناپاک، از قدرت یک احساس خام برای شکل‌دهی و دستکاری ساختارهای فرهنگی استفاده می‌کنند. موشه بلیدشتاین بر اساس چنین نظریه هایی استوار است تا توضیح دهد که چگونه نویسندگان اولیه مسیحی از سنت های یهودی و یونانی-رومی باستان در مورد پاکی و آلودگی استفاده می کردند و از آنها برای ایجاد انواع جدیدی از اجتماع، شکل دادن هویت مسیحی و بیان رابطه بین بدن، گناه و آیین استفاده می کردند. بلیدشتاین مسائل مربوط به خلوص اولیه مسیحیت را تحت چندین عناوین مورد بحث قرار می دهد: قانون رژیم غذایی، آلودگی به مرگ، پاکی قلب، آلودگی به بیگانگان، و پاکی جامعه. تحليل انگيزه‌هاي شكل‌دهنده توسعه هر يك از حوزه‌هاي گفتمان، دو ملاحظة عمده را نشان مي‌دهد: جدلي و ماهوي. بنابراین، نوشتن مسیحی در مورد قوانین رژیم غذایی و آلودگی به مرگ اساساً بحث برانگیز است، و هویت مسیحی را با علامت گذاری اعمال و اعتقادات پاکی دیگران به عنوان نادرست می سازد. اما در مورد موضوعات غسل تعمید، عشای ربانی و توبه، گفتمان به درون می چرخد ​​و ماهیت بیشتری پیدا می کند و به دنبال ایجاد و حفظ نظریات مناسکی و ماهیت انسانی منسجم با اصول الهیات دین جدید است.
مفهوم انسان در آثار جان آموس کامنیوس
نویسنده:
Jan Čížek
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Peter Lang ,
  • تعداد رکورد ها : 21