جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 297606
تحلیل آثار فردی و اجتماعی کتاب مقدس با تأکید برآثار انس با قرآن در‌اندیشه امام خامنه‌ای
نویسنده:
عباس کریمی ، مینا وحدانی بنام ، رعنا وحدانی بنام
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ادیان ابراهیمی با داشتن کتب آسمانی چون تورات و انجیل در جوامع مسیحی -یهودی و همچنین قرآن در جامعه مسلمین، ادعای هدایت،سعادت و کمال بشریت را دارند تا کارایی ادیان آسمانی را در ساحت بشری به ظهور برسانند ،بر طبق آموزه های کتب آسمانی ،چه در سطح فردی و چه در سطوح اجتماعی تاثیرات عمیقی چون"معنوی،عاطفی ،اخلاقی و اجتماعی " را می‌توان رهگیری نمود،این مقاله ضمن پرداختن به تاثیرات فردی و اجتماعی تورات و انجیل ،تلاش نموده است با رجوع به بیانات امام‌ خامنه‌ای آثار انس با قرآن را تحلیل نماید. نویسنده در بررسی خود با رویکرد توصیفی _ تحلیلی با هدف تشریح این مطالب سعی نموده ضمن پردازش مختصری به تاثیرات خوانش تورات وانجیل؛تاثیر انس با قرآن از دیدگاه امام خامنه‌ای را مورد پژوهش قرار دهد. نتایج و یافته‌های این‌ پژوهش بیانگر آن است أنس با قرآن آثار فردی و اجتماعی دارد؛ از جمله آثار فردی آن عبارت‌اند از: قرب الهی،‌ أنس پیوسته با قرآن، تنها راه نجات و سعادت؛ أنس با قرآن، نوید بخش حیات طیّبه و از آثار اجتماعی می‌توان به افزایش معرفت عمومی‌کشور، عفّت عمومی، بیداری اسلامی، پیروزی در برابر ابر قدرت‌ها و.... اشاره نمود.
صفحات :
از صفحه 241 تا 260
مولفه‌های تلاوت معنامحور از منظر ‌آیت‌الله خامنه‌ای
نویسنده:
محمدجواد جعفر ملک ، علی اصغر شعاعی ، محمدجواد شیرمردی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
«تلاوت قرآن» از شئون پیامبر اکرمk و از برترین عبادات و روش‌های تبلیغ معارف قرآن کریم است که در آیات و روایات نیز به آن سفارش شده و‌ نباید جایگاه آن به صرف هنر آوازخوانی تقلیل داده شود. قاری قرآن باید به‌گونه‌ای آیات قرآن را تلاوت کند که آموزه‌های قرآن به مخاطب منتقل شود و بر او اثر مثبت بگذارد. ازاین‌رو لازم است تلاوتگر قرآن با «تلاوتی معنامحور» آموزه‌های قرآن را به مستعمان منتقل کند. تلاوت معنامحور، تلاوتی است که محور آن از جهات گوناگون، معنای آیات و بر اساس سیر مفهومی آن تنظیم و اجرا می‌شود. در این مقاله با روش توصیفی - تحلیلی و با هدف بیان مولفه‌های تلاوت معنامحور، از منظر ‌آیت‌الله خامنه‌ای، پس از تبیین معنا و ماهیت این نوع تلاوت، به مولفه‌های آن در دو بخش «مولفه‌های پیش از تلاوت» و «مولفه‌های حین تلاوت» اشاره و در هر بخش به سخنان ‌آیت‌الله خامنه‌ای استناد شده و به کمک نظرات اساتید فن و آیات و روایات، تقریر و تکمیل گردیده است. از مهم‌ترین نتایج مقاله این است که قاری قرآن برای اثرگذاری بر مخاطب باید پیش از تلاوت، مقدماتی نظیر «آشنایی با ترجمه و تفسیر آیات» و «آشنایی با مواضع وقف و ابتدا» را مد نظر قرار دهد و هنگام تلاوت نیز، از مهارت‌هایی مانند «اجرای نغمات متناسب با معنا» و «به‌کارگیری اختلاف قرائت‌ها در خدمت القای معنا» استفاده کند و با این مهندسی تلاوت، حق قرائت قرآن را ادا نماید‌
صفحات :
از صفحه 217 تا 240
موضوعات خاکستری: مقدمه ای بر فلسفه ذهن [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Sanford Goldberg, Andrew Pessin
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
M.E. Sharpe,
در ذهن داشتن: فلسفه کیت دانلان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joseph Almog, Paolo Leonardi
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
این فلسفه ذهن است: مقدمه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Pete Mandik
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell,
چکیده :
ترجمه ماشینی : This is Philosophy of Mind به دانشجویان فلسفه مقدمه ای در دسترس از موضوعات اصلی مرتبط با فلسفه ذهن ارائه می دهد. شامل مسائل مربوط به مشکل ذهن و بدن، هوش مصنوعی، اراده آزاد، ماهیت آگاهی، و موارد دیگر نوشته شده برای دسترسی به دانشجویان فلسفه در ابتدای تحصیل دارای منابع آنلاین تکمیلی در www.thisisphilosophy.com و یک وبلاگ همراه که اغلب به روز می شود، در http://tipom.blogspot.com
فلسفه ذهن وونهیو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
A. Charles Muller, Cuong T. Nguyen
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Hawai'i Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : متفکران برجسته بودایی آسیای شرقی در قرن هفتم به مقایسه، تجزیه و تحلیل و نهایی کردن موضوعات اساسی معرفتی و جامعه شناختی پرداختند که قرن ها در هند و آسیای شرقی مورد بحث بود. در میان بسیاری از مسائل اعتقادی که مورد توجه قرار گرفت، رابطه بین درک تاتاگاتاگاربا (یا "طبیعت بودا") از روان انسان و دیدگاه عدم تعین کارمایی اساسی است که توسط جریان جدید یوگاکارای هندی که از طریق ترجمه ها و نوشته ها معرفی شده است بیان شده است. ژوانزانگ و شاگردانش. وونهیو، دانشمند بزرگ سیلا (617-686)، اگرچه از نظر جغرافیایی در حاشیه شبه جزیره کره قرار داشت، بسیار در مرکز بحث و بحث شدیدی بود که در مورد این موضوعات رخ داد. او با نیروی نوشته هایش به یکی از تأثیرگذارترین چهره ها در حل اختلافات اعتقادی بودیسم شرق آسیا تبدیل شد. اگرچه بسیاری از نوشته‌های وونهیو گم شده‌اند، از طریق آثار موجود او می‌توانیم نگاهی اجمالی به بینش‌های عمیق و آموخته‌شده او درباره ماهیت و عملکرد ذهن انسان داشته باشیم. ما همچنین می‌توانیم رویکردها و روش‌های استدلالی هرمنوتیکی او را که از تحلیل مادیامیکای آپوفاتیک، منطق بودایی تازه معرفی شده و همچنین رویکردهای مختلف بومی آسیای شرقی مشتق شده‌اند، به وضوح ببینیم. این جلد شامل چهار اثر وونهیو است که به‌ویژه در مورد برخورد او با جریان پیچیده ایده‌ها در نسل خود آشکار می‌شود: سیستم دو مانع (Yijang ui)، رساله ده راه حل مناقشات (Simmun hwajaeng non)، تفسیر تبعیض بین میانه و افراط (Chungbyon punbyollon so)، و بحث انتقادی در مورد استنتاج (P'an ​​piryang non).
فلسفه ذهن در چین قرن ششم: تکامل آگاهی پارامارتا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Diana Y. Paul
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Stanford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : از میان بسیاری از مترجمانی که آموزه بودایی را به چین منتقل کردند، پارامارتا، راهب مبلغی که در سال 546 پس از میلاد به چین رسید، به عنوان مترجم برتر قرن ششم شناخته می شود. ترجمه‌های پارامارتا با معرفی ایده‌های فلسفی که متعاقباً تخیل چینی را برای توسعه مکاتب بزرگ بودیسم سوئی و تانگ تحریک می‌کند، تقریباً منحصراً از متون بودایی یوگاکارا در مورد ماهیت ذهن و آگاهی است. این اولین مطالعه پارامارتا در یک زبان غربی بر چوان شیه لون (تکامل آگاهی) متمرکز است، متنی که طرح کلی اندیشه یوگاکارای پارامارتا را آشکار می کند. این مطالعه با بحث در مورد زندگی پارامارتا، زمینه تاریخی و سیاسی آن زمان در هند و جنوب چین و نقش شاگردان اصلی او در انتشار آثارش آغاز می شود. سپس رفتار پارامارتا با دیدگاه‌های یوگاکارین در مورد زبان و فرآیند شناخت را شرح می‌دهد که هر دو در این سیستم فکری مرکزی هستند. فصل آخر به تحلیل تاریخچه و محتوای چوان شیه لون می پردازد و کتاب با ترجمه ای جدید از متن با حاشیه نویسی های گسترده به پایان می رسد.
اصطلاحات کلیدی در فلسفه ذهن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Pete Mandik
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
مغز، ذهن و رفتار انسان در علوم شناختی معاصر: ارزیابی های انتقادی از فلسفه روانشناسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jeff Coulter, Wes Sharrock
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Edwin Mellen Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این کتاب طیفی از موضوعات مورد بحث در حال حاضر در فلسفه ذهن و علوم شناختی را درگیر می‌کند و مواضع شناخت‌گرای خاصی را در علوم اعصاب معاصر به چالش می‌کشد. در پرداختن به هر موضوع، تلاش می شود تا ریشه های تاریخی-فلسفی مشکلاتی را که با آن روبرو هستند روشن شود، و محوری را آشکار کند که در آن اشکال مختلف ماتریالیسم فلسفی اغلب به طور غیرانتقادی به ادعاهای «علمی» در مورد ذهن/مغز انسان استناد می شوند. رفتار - اخلاق. نویسندگان به این نتیجه رسیدند که برای رفع سردرگمی که در میدان نفوذ می کند، یک جهت گیری مجدد رادیکال لازم است.
دانش، ذهن، و داده شده: خواندن "تجربه گرایی و فلسفه ذهن" ویلفرد سلرز، شامل متن کامل مقاله سلرز [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Willem A. Devries, Timm Triplett, Wilfrid Sellars
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Hackett Pub Co Inc,
ذهن، معنا و دانش: مضامینی از فلسفه کریسپین رایت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Annalisa Coliva
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این جلد کاوشی جمعی از موضوعات اصلی در کار کریسپین رایت، یکی از فیلسوفان برجسته امروزی است. این مقالات تازه سفارش داده شده به چهار بخش تقسیم می‌شوند که مقدمه‌ای اساسی قبل از آن وجود دارد که آنها را در زمینه توسعه ایده‌های رایت قرار می‌دهد. مشارکت کنندگان برجسته به موضوعاتی مانند مسئله پیروی از قانون، آگاهی از معانی و ذهن ما، حقیقت، واقع گرایی، ضد واقع گرایی و نسبی گرایی، و همچنین ماهیت توجیه ادراکی، متقاعد بودن استدلال هایی مانند اثبات مشهور G. E. Moore می پردازند. دنیای بیرونی و شک و تردید نسبت به دنیای مادی. برخی از مقالات رابطه ایده‌های رایت را با ایده‌های لودویگ ویتگنشتاین بررسی می‌کنند، که تأثیر او همیشه یکی از جنبه‌های برجسته فلسفه رایت بوده است. این مقالات در مجموع بر علاقه و ارتباط عظیم مشارکت های اساسی رایت برای بحث های امروزی در زمینه های متنوعی مانند فلسفه زبان و ذهن، متافیزیک و معرفت شناسی گواهی می دهند و تحقیقات در این زمینه ها را به طور قابل توجهی پیش می برند. این جلد همچنین حاوی پاسخ‌های اساسی رایت به منتقدانش است که به‌روزترین نسخه‌های ایده‌های او و دفاع شدید از فلسفه‌اش را ارائه می‌دهد.
  • تعداد رکورد ها : 297606