جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
 بهشت و بهشتیان در قرآن
نویسنده:
محمدتقی پاشایی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
توصیفی از حقیقت بهشت و ویژگی های بهشتیان در دنیا و در بهشت است. پژوهش حاضر در سه بخش بهشت، بهشتیان و سؤالات مربوطه تنظیم شده است. نویسنده ابتدا بهشت را با ادله عقلی و نقلی ثابت می کند، سپس انواع و مراتب بهشت را ذکر کرده و بهشت برتر و پایین تر را توضیح می دهد. وی درباره حقیقت بهشت و این که آیا بهشت و دوزخ اکنون آفریده شده اند یا خیر بحث کرده و با توجه به نظر اکثر دانشمندان اسلامی معتقد است بهشت و دوزخ خلق شده و هم اکنون موجودند. نویسنده در بخش دیگری از اوصاف بهشتیان در دنیا و مقربان الهی سخن گفته و درباره وضع آنان در بهشت و ویژگی های اعراف و منتظران در اعراف مطالبی بیان کرده است. وی در بخش پایانی به سیزده پرسش درباره بهشت و بهشتیان پاسخ داده است که از جمله آن ها عبارتند از: نوجوانان بهشتی کیانند؟ تکلیف اولاد بهشتیان چه می شود؟ آیا در قیامت تکلیف وجود دارد؟، تکلیف زنان در بهشت چیست؟ آیا در قیامت صبح و شام وجود دارد؟
تقوا، مراتب و آثار آن از دیدگاه قرآن
نویسنده:
ذوالفقار علی حیدری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
کمال جویی در مکتب اسلام که مکتب قرآن و اهل بیت(علیه السلام) است از عنایت خاصی برخوردار است به طوری که خداوند هر چیز را به کمال می رساند و پیامبران و امامان را فرستاد تا انسان را به کمال برسانند. این تحقیق با موضوع «تقوا، مراتب و آثار آن از دیدگاه قرآن» در دو بخش و شش فصل تنظیم شده است: بخش اول شامل مباحث مقدماتی از قبیل: بیان مسئله، ضرورت، اهمیت، پیشینه و اصطلاحات موضوع است. بخش دوم از شش فصل تشکیل شده است: فصل اول به زمینه ها، فصل دوم به عوامل، فصل سوم به ابعاد، فصل چهارم به مراتب، فصل پنجم به موانع و فصل ششم به آثار و پیامدهای تقوا در دنیا و آخرت اختصاص یافته است.
تعامل ایمان و رفتار، از نگاه قرآن و حدیث
نویسنده:
علی اصغر تجری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :