جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 267
پایبندی به واقعیت: ماهیت اطلاعات در آستانه هزاره [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Albert Borgmann
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University Of Chicago Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: Holding on to Reality تاریخچه درخشانی از اطلاعات است، از زمان پیدایش آن در دنیای طبیعی تا نقش آن در تغییر فرهنگ تا شیدایی اینترنتی کنونی و دارایی ها و بدهی های همراه است. بورگمان با تکیه بر تاریخ ایده ها، جزئیات فناوری اطلاعات و مرزهای شرایط انسانی، رابطه بین چیزها و نشانه ها، بین واقعیت و اطلاعات را روشن می کند. "[بورگمن] در Holding On to Reality یک تعریف خیره کننده واضح از اطلاعات ارائه کرده است... او جایی برای بحث کمی باقی می گذارد، مگر اینکه کسی بخواهد اعتراض رایجی را مطرح کند: حدس می زنم بستگی به این دارد که منظور شما از هیچ چیز چیست." - پل بنت، وایرد "تجزیه و تحلیل حکایتی عالی از اطلاعات برای یک سن پر از هیاهو." - New Scientist "این تأمل روشنگر و شاعرانه در مورد ماهیت در حال تغییر اطلاعات، پادزهر شگفت انگیزی برای بسیاری از تبلیغات جاری در مورد "انقلاب اطلاعات" است. بورگمن به ما یادآوری می کند که واقعیت زمان ما هرچه که باشد، ما در زندگی خود به "توازن نشانه ها و چیزها" نیاز داریم." - مارگارت ورتهایم، هفته نامه لس آنجلس
اروپا، آمریکا و فناوری: دیدگاه های فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Albert Borgmann (auth.), Paul T. Durbin (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در حالی که اروپا به سوی سال 1992 و وحدت کامل اقتصادی پیش می رود و اروپای شرقی سعی می کند راه خود را در نظم اقتصادی جدید بیابد، ایالات متحده تردید می کند. آیا نظم جدید اقتصادی اروپا برای ایالات متحده خوب خواهد بود یا خیر؟ چنین سوالی با تغییرات جهانی در نظم تکنولوژیکی تشدید می شود که بیشتر در قدرت فنی-اقتصادی جدید ژاپن مشهود است. همانطور که انتظار می رود، فیلسوفان در برخورد با چنین مسائلی کند بوده اند و عدم علاقه به سبک های مختلف فلسفی در نقاط مختلف جهان اضافه شده است. آنچه این جلد به آن می پردازد بیشتر به سبک های متضاد مربوط می شود تا رویارویی اساسی با مسائل دنیای واقعی. اما تلاش هایی برای مشخص شدن وجود دارد. سمپوزیوم در مورد ایوان ایلیچ - با مشارکت فیلسوفان و منتقدان اجتماعی در دانشگاه ایالتی پنوانیا، که ایلیچ چندین سال در آن تدریس کرده است - ممکن است کلیشه قدیمی دنیای قدیم در مقابل دنیای جدید را نشان دهد. تهدیدهای ایلیچ علیه فناوری اغلب توسط آمریکایی ها به عنوان پیشگویی به سبک دنیای قدیم رد می شود، در حالی که ایلیچ در زادگاهش اروپا ناشناخته به نظر می رسد. اما آلبرت بورگمان، متولد آلمان، اگرچه اکنون در ایالات متحده مستقر شده است، نشان می دهد که حفظ این دوگانگی قدیمی در دنیای تکنولوژیکی ما دشوار است. تمرکز بورگمان بر مشکلات فناورانه فوری است که در اروپا و آمریکا تقریباً به طرز دردناکی آشکار شده است.
فناوری و سرشت زندگی معاصر: پژوهشی فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Albert Borgmann
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Chicago Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آلبرت بورگمن با ترکیب تحلیل اجتماعی و فلسفه معتقد است که فناوری یک الگوی کنترل کننده در زندگی ما ایجاد می کند. این الگو، که حتی در چنین عمل نامحسوسی مانند روشن کردن یک استریو قابل تشخیص است، تأثیرات جهانی دارد: زندگی را به شدت به کار و اوقات فراغت تقسیم می‌کند، دموکراسی‌های صنعتی را حفظ می‌کند، و این دیدگاه را تقویت می‌کند که زمین خود یک وسیله فناوری است. او استدلال می‌کند که فناوری در غلبه بر گرسنگی و بیماری نیز به ما کمک کرده است، اما زمانی که برای تجربه‌های غنی‌تر به آن روی می‌آوریم، در عوض منجر به زندگی‌ای می‌شود که تحت سلطه مصرف بی‌دردسر و بدون فکر است. بورگمن تکنولوژی را رد نمی کند، بلکه خواستار گفتگوی عمومی در مورد ماهیت زندگی خوب است. او به ما توصیه می‌کند که در عصر فن‌آوری، برای موضوعاتی که در نهایت نگرانی دارند، جایی باز کنیم - چیزها و اعمالی که ما را به خود جذب می‌کنند.
فیلسوفان فناوری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stig Børsen Hansen
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
De Gruyter,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فناوری بیش از پیش مورد توجه فیلسوفان قرار می گیرد. تأمل فلسفی در مورد فناوری طیف وسیع و گاه گیج کننده ای از رویکردها و شیوه های فکری را به نمایش می گذارد. این جلد توسعه سه مکتب در فلسفه تکنولوژی را آشکار می کند. این جلد بر اساس مقدمه‌ای کامل بر اندیشه‌های کارل مارکس، مارتین هایدگر و جان دیویی در مورد فناوری، شرح عمیقی از روشی ارائه می‌دهد که متفکران مکتب‌های انتقادی، پدیدارشناسی و عمل‌گرا به مسائل و چالش‌های مطرح شده توسط آثار پاسخ می‌دهند. از بنیانگذاران این مدارس فناوری‌ها در تقریباً هر جنبه‌ای از زندگی بشر به طور بالقوه موضوع بررسی فلسفی هستند. برای ارائه یک نمایش متمرکز از استدلال‌ها و بینش‌های کلیدی، ارائه هر مدرسه با مشارکت در بحث‌های فناوری‌های آموزشی به پایان می‌رسد. علاوه بر فیلسوفانی که به دنبال ساختاری ارزشمند و روشن از حوزه‌ای در حال رشد هستند، این حجم برای کسانی که با فلسفه آموزشی و طراحی حساس به ارزش کار می‌کنند مورد توجه است.
کتاب راهنمای کمبریج در مورد کواین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roger F. Gibson Jr
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: یازده مقاله در این مجلد تمام موضوعات اصلی W.V. فلسفه کواین کواین (1908-2000) شاید برجسته ترین فیلسوف تحلیلی نیمه پایانی قرن بیستم بود. حمله مشهور او به سنت تحلیلی/ترکیبی، منادی تغییر عمده ای از دیدگاه های زبان برخاسته از پوزیتیویسم منطقی بود. مهمترین کتاب او، کلمه و شی، مفهوم عدم تعین ترجمه رادیکال را معرفی می کند، دیدگاهی تیره و تار از ماهیت زبانی که با آن افکار و باورها را به خود و دیگران نسبت می دهیم.
علم در ویترین شیشه‌ای: دانشمندان واقعاً چه می دانند؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
E. Brian Davies
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: چگونه حدس های علمی به قانون تبدیل می شوند؟ چرا اثبات در علوم مختلف به معنای متفاوت است؟ آیا اعداد وجود دارند یا اختراع شده اند؟ چرا برخی قوانین اشتباه می شوند؟ در این کتاب گسترده، برایان دیویس اساس ادعای دانشمندان در مورد دانش جهان را مورد بحث قرار می دهد. او به علم به لحاظ تاریخی نگاه می کند و نه تنها بر دستاوردهای دانشمندان از گالیله به بعد، بلکه بر اشتباهات آنها نیز تأکید می کند. او با ذکر مثال هایی از شیمی، زیست شناسی و زمین شناسی این ادعا را که همه دانش های علمی موقتی هستند رد می کند. ویژگی اصلی کتاب دفاع از این دیدگاه است که ریاضیات به جای کشف اختراع شده است. در حالی که تجربه نشان داده است که جدا کردن دانش از عقیده و آرزو کار دشواری است، این کتاب راهنمای روشنی برای دشواری‌ها ارائه می‌کند. این کتاب مملو از مثال‌ها و نقل‌قول‌های روشنگر و با دامنه‌ای از روان‌شناسی و تکامل تا نظریه کوانتومی و ریاضیات است. مسائل را در قلب همه علوم زنده می کند.
چرا باورها مهم هستند: تأملاتی در مورد ماهیت علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
E. Brian Davies
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب مشکلات عمیق در مورد جایگاه ما در جهان را با حداقل اصطلاحات فنی مورد بحث قرار می دهد. این استدلال می‌کند که ایده‌های «مطلق‌گرایانه» که به زمان افلاطون بازمی‌گردد، همچنان نسل‌های فیزیکدان نظری و الهی‌دانان را گمراه می‌کند. این توضیح می‌دهد که ماهیت چندلایه توصیف‌های کنونی ما از جهان اجتناب‌ناپذیر است، نه به دلیل چیزی درباره جهان، بلکه به دلیل طبیعت انسانی خودمان. سعی می کند ریاضیات را از وضعیت منحصر به فرد و استثنایی که به آن اختصاص داده شده است، نجات دهد، به همان اندازه توسط کسانی که آن را می فهمند و کسانی که نمی دانند. این کتاب نقل قول‌هایی مستقیم از بسیاری از مشارکت‌کنندگان مهم موضوع خود ارائه می‌دهد و با انتقادی نافذ از بسیاری از مشارکت‌های اخیر در بحث‌های اغلب تند درباره علم و ادیان به پایان می‌رسد.
کیش افلاطون و دیگر حماقت‌های فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Stove (دیوید استو)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Basil Blackwell,
وحی ناقص: مقام معرفتی و اخلاقی علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Theodore L. Brown
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Pennsylvania State University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: علم و شاخه‌های آن، فناوری، از راه‌های زیادی وارد بافت جامعه ما می‌شوند که نمی‌توانیم زندگی بدون آنها را تصور کنیم. ما با بحران‌ها و بحث‌هایی پیرامون تغییرات آب و هوایی، تحقیقات سلول‌های بنیادی، ایدز، نظریه تکاملی و «طراحی هوشمند»، استفاده از DNA در حل جرایم و بسیاری مسائل دیگر احاطه شده‌ایم. جامعه عملاً مجبور است از گرایش طبیعی ما پیروی کند، که به نظرات متخصصان علمی اهمیت زیادی می دهد. چگونه است که این کارشناسان به چنین اختیاراتی رسیده اند و اختیارات آنها تا کجا می رسد؟ آیا دانش تخصصی، دانشمندان را از اقتدار اخلاقی نیز برخوردار می کند؟ اقتدار علمی واقعاً در جامعه ما چگونه عمل می کند، و نیروهای اجتماعی متضاد (از جمله آنهایی که از قانون، سیاست و دین سرچشمه می گیرند) که باید با آنها مقابله کند، کدامند؟ تئودور براون در این اثر ترکیبی کلی درباره نقش علم در جامعه به دنبال پاسخ به چنین سؤالاتی است. در بخش اول، او مفهوم اقتدار و رابطه آن با خودمختاری را توضیح می دهد و سپس رشد تاریخی اقتدار علمی و جایگاه آن را در جامعه معاصر آمریکا دنبال می کند. در بخش دوم، او چگونگی عملکرد علمی را در رابطه با سایر حوزه‌های اجتماعی، مانند قانون، مذهب، حکومت و حوزه عمومی تحلیل می‌کند.
علم و شواهد برای طراحی در جهان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Behe , William Dembski
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ignatius,
چکیده :
ترجمه ماشینی: همانطور که پیشرفت در علم همچنان پیچیدگی های غیر قابل تصور را آشکار می کند، سه دانشمند دوباره به پرسش دشوار و قانع کننده مبدأ جهان ما می پردازند. به عنوان ریاضیدان، بیوشیمی و فیلسوف علم، آنها امکان توسعه روشی قابل اعتماد برای تشخیص علت هوشمند و شواهدی برای طراحی در مبدأ حیات را بررسی می کنند. در این فرآیند، آنها یک مورد قوی برای باز کردن و دنبال کردن تبادل ثمربخش بین علم و الهیات ارائه می دهند. ریاضی‌دان ویلیام دمبسکی، نویسنده کتاب استنتاج طراحی، ابتدا استدلال می‌کند که پیشرفت‌های جدید در علوم اطلاعات، طراحی هوشمند را به‌طور عینی و علمی قابل تشخیص می‌کند – او نشانه‌های طراحی را شناسایی می‌کند. سپس، فیلسوف علم، استفان مایر، و بیوشیمیدان مایکل بی، نویسنده کتاب جعبه سیاه داروین، استدلال می‌کنند که این نشانه‌ها اکنون به وضوح هم در معماری جهان و هم در ویژگی‌های سیستم‌های زنده مشهود هستند. مقالات دیگر نویسندگان از جایگاه علمی نظریه طراحی هوشمند دفاع می کنند و نشان می دهند که چگونه این نظریه از باورهای مذهبی سنتی حمایت می کند بدون اینکه لزوماً وجود خدا را "اثبات" کند. مایکل بیه در یک مقاله پایانی به منتقدان کتاب پرفروش خود، جعبه سیاه داروین، پاسخ می دهد و بدین ترتیب خوانندگان را در مورد وضعیت بحث طراحی معاصر در زیست شناسی به روز می کند.
  • تعداد رکورد ها : 267