جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 102
جهت گیری های جدید در مطالعه عدالت، قانون و کنترل اجتماعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Musheno, David Altheide (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer US,
چکیده :
ترجمه ماشینی: انتشار این مجموعه به اوج خود می رسد که به عنوان یک سلسله سخنرانی محققین ممتاز با حمایت دانشکده مطالعات عدالت آغاز شد. هنگامی که دکتر جان ام. جانسون جایزه پژوهشی ممتاز کالج فارغ التحصیل دانشگاه ایالتی آریزونا را برای سالهای 1986 تا 1987 دریافت کرد، اعضای هیئت علمی دانشکده رای به استفاده از کمک هزینه همراه برای آوردن چندین دانش پژوه به محوطه دانشگاه دادند. هر محقق میهمان موظف شد یک مقاله اصلی در مورد مسائل معاصر در عدالت ارائه کند و طی یک بازدید یک هفته ای از دانشگاه با دانشجویان فارغ التحصیل و اساتید دیدار کند. این مجموعه مقالات مفاهیم گسترده ای از عدالت را ترویج می کند. همانطور که در ابتدا تصور شد، ما به دنبال ارائه دیدگاهی میان رشته ای برای مطالعه عدالت به عنوان راهی برای گسترش فکری تمرکز فعلی تحقیق و تدریس بودیم. همانطور که توسعه یافت، این مجموعه به ما اجازه داد تا در مورد برنامه آموزشی خود در حقوق و علوم اجتماعی تأمل کنیم و مفهومی از تضاد و کنترل اجتماعی را که شامل کنترل های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و قانونی است، ترویج دهیم.
مسلمانان، اعتماد و چندفرهنگی: جهت گیری های جدید [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Amina Yaqin, Peter Morey, Asmaa Soliman (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به طور انتقادی با شکست اعتماد معاصر بین جوامع مسلمان و غیر مسلمان در غرب درگیر است. این استدلال می‌کند که بحران اعتماد در حال حاضر روابط بین‌فرهنگی را مختل می‌کند و مانع مشارکت کامل در شهروندی و جامعه مدنی برای کسانی می‌شود که طعمه سوء ظن دولت و هموطنانشان می‌شوند. این بحران اعتماد چالشی برای کثرت جوامع مدرن است که در آن هویت‌های مذهبی خواستار به رسمیت شناختن برابر و سازگاری سیاسی شده‌اند که به طور مداوم در سراسر اروپا اعطا نمی‌شود، به‌ویژه در کشورهایی که خود را سکولار می‌دانند یا فرهنگ اسلامی را به عنوان فرهنگ اسلامی در نظر می‌گیرند. بیگانه. این حجم از مقالات بین رشته‌ای توسط محققان برجسته موضوع اعتماد و چندفرهنگ‌گرایی را در طیفی از دیدگاه‌ها بررسی می‌کند و از بینش‌هایی از علوم سیاسی، جامعه‌شناسی، ادبیات، قوم‌نگاری و مطالعات فرهنگی استفاده می‌کند. این یک پاسخ انتقادی فوری به زمینه های چالش برانگیز چندفرهنگی برای مسلمانان در اروپا و ایالات متحده آمریکا ارائه می دهد. در مجموع، مشارکت‌ها نشان می‌دهند که نهادینه‌سازی چندفرهنگ‌گرایی به‌عنوان وسیله‌ای تحت رهبری دولت برای تساهل و ادغام، مستلزم نوع خاصی از «عملکرد» قابل اعتماد از سوی گروه‌های اقلیت، به‌ویژه مسلمانان است. حتی زمانی که این عملکرد در راه است، گفتمان‌های موجود در مورد یکپارچگی و الگوهای زیربنایی بی‌اعتمادی می‌تواند از یک سو به بیگانگی مسلمانان و از سوی دیگر به افزایش اسلام‌هراسی کمک کند.
جهان معلول ساز
سخنران:
نعیمه پورمحمدی
نوع منبع :
سخنرانی , فیلم
چکیده :
برای مشاهده فیلم سخنرانی به آدرس داده شده در آپارات مراجعه کنید.
خلاصة الفكر الأوربي : نیتشه
نویسنده:
عبدالرحمن بدوی
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کتاب حاضر به بررسی شخصیت نیچه ، زندگی ، عقاید شخصی و اجتماعی و فلسفی ایشان می پردازد.
نقش بندگی در اخلاق اسلامی
نویسنده:
مهدی ابراهیم پور
نوع منبع :
رساله تحصیلی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
بندگی خداوند تعهد دیرینه‌ای است که انسان‌ها متعهد به آن شده‌اند. بندگی خداوند ارکانی داردکه هر انسان مدعی بندگی خداوندملتزم به آن می‌باشد. درسایه قبولی بندگی خداوند، آثاری ازجمله ناچیزبودن دنیا،ضعف شیطان،مقام خلیفه‌الهی... برای انسان پدید می‌آیدکه تأثیرشگرفی درروند زندگی هرکسی خواهدداشت.آثار بندگی خداوند به فردی واجتماعی تقسیم می‌شود که هرکدام ازآن‌ها درتحکیم اخلاق وروابط اجتماعی تأثیرگذارند. ناچیزبودن دنیا،شناخت شیطان وتبعیت‌نکردن ازهوای نفس ازآثار فردی بندگی است که هرکدام ازآنها سبب می‌شود انسان با اخلاقی مناسب که بابندگی خداوند سازگار است وارد اجتماع شود. دنیاطلبی علت اصلی رقابت در انباشتن ثروت وتمسخر وتحقیر مومنان است، ولی بنده واقعی خود را از بند تعلق به دنیا رهاکرده دنبال جاه و مقام دراین دنیا نمی-باشد. با پیروی‌نکردن ازشیطان کسی به فکر اشاعه فحشاء وشکستن حریم دیگران نمی‌افتد وامنیت اجتماعی و فردی برقرار می‌شود. تبعیت‌نکردن از هوای نفس باعث از بین‌رفتن تکبر و خودبرتربینی می‌شود.ملایمت و مداراکردن بادیگران، سوءظن نداشتن به دیگران، تواضع و... ازآثار اجتماعی بندگی دراخلاق اجتماعی است. بندگی خداوند نمودی ازتوحید عملی است؛ به این معناکه انسان تنها خدا را مطاع قرار دهد و غیرخدا را رها کند. خدمت به مردم و برخورد متواضعانه باآن‌ها به خاطر بندگی خداوند باشد.بندگی خداوند نقش به سزایی در حل معضلات اخلاقی اجتماع دارد. جامعه‌ای که بندگی خداوند را سرلوحه خود قراردهد واخلاقی که خداوند ازآن خواسته را دارا باشد، افرادش از تجاوزبه حقوق دیگران خودداری می‌کنند؛ از فساد و فحشا و ستمگری برائت می‌جویند و در مسائل مختلف دچار افزون‌طلبی و افراط و تفریط نخواهند شد.در این میان از نقش عبادات هم در پیشگیری از فساد اجتماع نباید غافل شد. نماز، روزه، امربه معروف ونهی ازمنکر و حجباعث می‌شوند که جامعه سالم بماند و افرادش به دور از فساد و اشاعه فحشاء و با همدلی و درک متقابل در کنار یکدیگر زندگی کنند و حقوق یکدیگر را پایمال نکنند.
شرح العلامة الخیالی على النونیة للمولی خضر بن جلال الدين فی علم الكلام
نویسنده:
تحقیق عبدالنصیر ناتور احمد الملیباری الهندی
نوع منبع :
کتاب , شرح اثر , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره: مکتبه وهبه,
چکیده :
کتاب حاضر شرح بر قصیده نونیه توسط علامه خیالی می باشد که شامل مسائل عقیدتی و کلامی و اصول دین می باشد.
درآمدی بر اخلاق پزشکی در اسلام
نویسنده:
محمود متوسل
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: درسهای ازقرآن,
چکیده :
کتاب حاضرحاصل رساله دکتری نگارنه دررشته مدرسی معارف اسلامی گرایش قرآن ومتون اسلامی است که دردانشگده علوم حدیث دانشگاه قرآن وحدیث ازآن دفاع شده
اخلاق و حقوق
نویسنده:
ناصر کاتوزیان
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
برای فهم رابطه اخلاق و حقوق باید مفهوم آنها را بشناسیم. حقوق مجموعه قواعد الزام آور کلی است که به منظور ایجاد نظم و عدالت بر یک جامعه حکومت می کند و از طرف دولت تضمین شده است. بنابراین قواعد حقوق الزام آور است. حقوق مجموعه ای از باید و نباید؛ است. قاعده ای رفتاری و کلی است. بنابراین تصمیماتی که مجالس مقننه در مورد خاص می گیرند حقوق نیست زیرا حقوق باید کلی باشد، تمام کسانی که مصداق آن هستند باید تابع آن باشند. حقوق دو هدف دارد که گاه با هم متعارض هستند: 1- ایجاد نظم 2- استقرار عدالت. این دو بدون دیگری فایده مطلوب را ندارند. اساس عدالت باید بر زمینه نظم باشد. اما موضوع اصلی مورد بحث اخلاق است:قواعد اخلاقی تکیه بر وجدان شخص دارد، یعنی اعتبار این قواعد از درون تضمین می شوند نه از برون در حالی که قواعد حقوق از طرف دولت تضمین می شود.در ادامه این مقاله به تفاوت های معرفت شناسنامه اخلاق و حقوق و همچنین به پاره ای از موارد و مصادیق اخلاق اجتماعی در حمل اشاره گردیده است.
صفحات :
از صفحه 85 تا 88
  • تعداد رکورد ها : 102