جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
الهیات اصلاح شده روز: دیدگاه های عملی- الهیاتی، رسالت شناختی و اخلاقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
ادیتور: SAREL P. VAN DER WALT NICO VORSTER
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب او منحصر به فرد است و برای متکلمان از سنت های مختلف، اما همه آنها در ارتباط گفتمان اصلاح طلب دانشگاهی سهیم هستند، منحصر به فرد است. این کتاب روی جشن گرفتن 500 سال از آغاز اصلاحات در قرن شانزدهم تمرکز دارد و بخشی از آن است. هدف آن بزرگداشت صدمین سالگرد اصلاحات در اروپا و نشان دادن راهی است که میراث غنی این دوره مهم در تاریخ کلیسا و جامعه هنوز در سطح جهانی بر چشم انداز الهیات در زمینه های الهیات عملی، رسالت شناسی و دین شناسی تأثیر می گذارد. اخلاق. توجه ویژه ای به شیوه ای می شود که در آن می توان از اصول اصلی اصلاحات برای این رشته ها استفاده کرد و در زمینه معاصر به کار برد. اصلاحات، چشم انداز کلیسایی آن روز را تغییر داد و هنوز معیاری برای اصول الهیات و عمل در بسیاری از فرقه های پروتستان است. این کتاب میراث عملی-الهیاتی و اهمیت اصلاحات برای کلیسا و جامعه را نشان می دهد و تأکید می کند. آثار جمع‌آوری‌شده توسط متکلمان مختلف، تأثیر الهیات اصلاح‌شده را بر حوزه‌های تخصصی مربوطه خود منعکس می‌کند. پژوهش اصلی مبتنی بر مطالعات ادبیات است و قبلاً به هیچ شکلی منتشر نشده است. هدف آن تحریک گفتمان در الهیات و رشته های مرتبط است. اگرچه فصل‌ها دیدگاه‌های متفاوتی را نشان می‌دهند، اما هدف جمعی پیشنهاد تأثیر گسترده دیدگاه‌های اصلاح‌طلبی است که با شرایط فعلی مرتبط هستند. مخاطب هدف، الهی دانان اصلاح طلب هستند. این کتاب بر راه هایی تمرکز دارد که میراث اصلاحات به مسائل عملی و مرتبط برای ایمانداران، علما و کلیساهای قرن بیست و یکمی می پردازد. این کتاب از جمله جنبه‌های مهم مذهبی و مذهبی اصلاحات را بررسی می‌کند و اهمیت اصلاحات مستمر را در این زمینه مورد تأمل قرار می‌دهد. علاوه بر این، رویکرد اصلاح‌شده به عذرخواهی را مورد بحث قرار می‌دهد، نیروهای محرکه‌ی اصلاح‌طلبی قرن شانزدهم و ارتباط آن با مأموریت‌های امروزی را ارزیابی می‌کند، همچنین اصل سولا اسکریپتورا اصلاحات را بررسی می‌کند و دیدگاهی انتقادی درباره الهیات رفاه ارائه می‌کند. چندین موضوع شبانی قبل از بررسی جنبه‌های مختلف بیگانه‌هراسی و تعصب مدنی در کانون توجه قرار می‌گیرند - هر دو موضوعات بسیار مرتبط در سراسر جهان امروزی هستند. این کتاب همچنین بر هرمنوتیک و اخلاق در جستجوی رویکرد اخلاقی کتاب مقدس و همچنین سرودهای جماعتی در کلیساهای اصلاح‌شده آفریقای جنوبی امروز تمرکز دارد. نتایج تحقیق نه تنها برای زمینه آفریقای جنوبی، بلکه در سطح جهانی نیز مرتبط است.
خدایی‌شدن در الهیات توماس تورنس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Myk Habets (مایک هابتس)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: دیدگاه تورنس از تئوسیس (الوهیت/ الوهیت) از طریق آموزه خلقت و انسان شناسی، توصیف او از تجسم، گزارش های آشتی و اتحاد با مسیح، و الهیات او در مورد کلیسا و مقدسات مورد بررسی قرار می گیرد. مطالعه مایک هابتس، دیدگاه تورنس از تئوس را از دیگر گزارش‌های احتمالی نجات به عنوان الوهیت متمایز می‌کند، و آن را در الهیات اصلاح‌شده قرار می‌دهد، و بر اساس تفکر پدرانه و مخالف برخی از ساختارهای دکترین در ارتدکس شرقی است. این کتاب اولین نقد الهیات تی.ف.تورنس برای تمرکز بر تئوزیس، و مدلی از تئوزیس را در قلمرو الهیات اصلاح شده بر اساس الهیات غربی ارائه می دهد.
دین بدون انگیزه باطنی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Borght, E.A.J.G. Van der (ed.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
BRILL,
کلیدواژه‌های اصلی :
کارل بارت در الهیات و فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kenneth Oakes
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اغلب تصور می‌شود که کارل بارت با فلسفه دشمنی داشته، عمداً از آن بی‌اطلاع بوده یا به نفع الهیات خود بیش از حد به نتایج آن مدیون است. این حقایق الهیات قرن بیستم در این گزارش اصیل و جامع از درک بارت از رابطه بین الهیات و فلسفه به چالش کشیده می شود. کنت اوکس با تکیه بر طیف وسیعی از مطالب از اولین نوشته‌های بارت (1909) تا مصاحبه‌ها و بحث‌های میزگردی که اندکی قبل از مرگ او (1968) انجام شد، شرحی توسعه‌یافته از افکار بارت در مورد فلسفه و الهیات ارائه می‌کند. با شروع با پیشینه فکری قرن نوزدهم تا اولین الهیات بارت، اوکس برداشت جوان و «لیبرال» بارت را از رابطه بین الهیات و فلسفه ارائه می‌کند و سپس این درک را در بقیه دوران حرفه‌ای بارت دنبال می‌کند. در حالی که بارت در نهایت هرگز به یک گزارش واحد و ثابت از الهیات و فلسفه اکتفا نکرد، همچنان تداوم زیادی در رابطه با این موضوع در آثار بارت وجود داشت. با نگاهی از دریچه الهیات و فلسفه، مدیون مستمر بارت به الهیات مدرن قرن نوزدهم و همچنین تلاش ها و مبارزات او برای فراتر رفتن از آن به وضوح دیده می شود. این مطالعه علاوه بر مکان یابی روایت بارت از الهیات و فلسفه به لحاظ تاریخی، به آموزه های خاص و پیش فرض های الهیاتی نیز توجه می کند که به تصویرهای مختلف بارت از رابطه بین الهیات و فلسفه اطلاع می دهد. اوکس می پرسد که چگونه و چرا بارت از آموزه های مورد بررسی - مانند وحی، اخلاق الهیات، مسیح شناسی - برای صحبت در مورد الهیات و فلسفه استفاده کرد. نشان داده می شود که بارت نه تنها به یکپارچگی و استقلال گفتمان الهیات، بلکه به این ایده نیز توجه داشته است که الهیات نباید تعاملات ضروری و مفید خود را با فلسفه از دست بدهد. در نهایت، اوکس دریافت اندیشه بارت را در برخی از چهره های برجسته فلسفه قرن بیستم نیز در نظر می گیرد و سه برداشت اصلی فیلسوفان از زندگی و آثار بارت را شناسایی می کند.
راهنمای کمبریج برای الهیات اصلاح‌طلبی [مقاله انگلیسی: مرور کتاب]
نویسنده:
Andrew Pettegree
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
صفحات :
از صفحه 454 تا 456
کتاب راهنمای کمبریج در باره الهیات اصلاح طلبی (پروتستان)  [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Bagchi, David C. Steinmetz
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: هر فصل در این همراه شامل گزارش و تحلیلی به‌روز از اندیشه‌های مرتبط با یک شخصیت یا جنبش اصلی الهیات اصلاح‌طلبان است. این کتاب همچنین بر اصلاح‌طلبان کمتری مانند مارتین بوسر و اصلاحات کاتولیک و رادیکال و همچنین اصلاح‌طلبان اصلی پروتستان تمرکز دارد.
بررسی دیدگاه جان کالون درباره حس الوهی و مقایسه آن با نظریه فطرت
نویسنده:
علی قربانی، احمد احمدی
نوع منبع :
مقاله , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: مجتمع آموزش عالی شهید محلاتی,
چکیده :
در این مقاله علاوه بر نظریه حس الوهی جان کالون، تأثیر این نظریه بر دیگران - به‌خصوص کسانی که در سنت الهیات اصلاحی قرار دارند - و نیز تأثیر این نظریه بر معرفت‌شناسی اصلاح‌شده، مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین رابطه الهیات کالونی با الهیات طبیعی و تفسیرهایی که از نظریه او دراین‌خصوص ارائه شده، به‌نحو خلاصه بیان گردیده و در نهایت مقایسه‌ای بین نظریه حس الوهی کالون و نظریه فطرت در سنت فلسفی اسلامی انجام گرفته است.
صفحات :
از صفحه 5 تا 26