جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 37
زندگی و مرگ از نظر فروید و هایدگر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Carel , Havi
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: زندگی و مرگ در فروید و هایدگر استدلال می کند که فناپذیری یک عنصر ساختاری اساسی در زندگی انسان است. نگاه معمولی به مرگ و زندگی آنها را دوگانگی و جدا می داند. این کتاب توضیح می دهد که چرا این دیدگاه رضایت بخش نیست و مدل جدیدی از رابطه بین زندگی و مرگ را ارائه می دهد که آنها را به هم مرتبط می بیند. با استفاده از مفهوم هایدگر از بودن به سوی مرگ و تصور فروید از انگیزه مرگ، تأثیر گسترده مرگ بر زندگی روزمره را نشان می دهد و اهمیت ساختاری و وجودی آن را توضیح می دهد. این کتاب با کنار هم قرار دادن این دو دیدگاه، قرائتی از مرگ را ارائه می‌کند که اهمیت آن را برای زندگی مشخص می‌کند، نقطه ملاقاتی برای دیدگاه‌های فلسفی و روان‌کاوانه ایجاد می‌کند و مشکلات و نقاط قوت هر یک را بررسی می‌کند. سپس بر اساس نقاط قوت هر موقعیت و غلبه بر مشکلات هر یک، دیدگاه واحدی را مطرح می کند. در نهایت، پیامدهای اخلاقی این دیدگاه را بررسی می کند. این جلد برای فیلسوفان، پزشکان سلامت روان و کسانی که در زمینه مطالعات مرگ کار می کنند مورد توجه است
هایدگر درباره مرگ: جستار انتقادی الهیاتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Pattison , George (جورج پتیسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به بررسی مسئله مرگ در پرتو بحث پارادایمیک هایدگر در هستی و زمان می پردازد. گرچه برخورد خود هایدگر عمداً از درگیر کردن دیدگاه‌های الهیاتی خودداری می‌کند، جورج پتیسون پیشنهاد می‌کند که این دیدگاه‌ها نه تنها در خدمت آشکار کردن عناصر مشکل‌ساز در رویکرد او هستند، بلکه به مسائل انسانی یا انسان‌شناختی بزرگ‌تر در بازی نیز اشاره می‌کنند. پتیسون نشان می‌دهد که هایدگر و الهیات کجا و چگونه از هم جدا می‌شوند، اما همچنین نشان می‌دهد که هایدگر چگونه می‌تواند الهیات را به چالش بکشد تا یکی از پرسش‌های اساسی خود را بازاندیشی کند: رابطه انسان‌ها با مرگشان و معنای مرگ در زندگی مذهبی‌شان.
فلسفه متاخر هایدگر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Julian Young (جولیان یانگ)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب تفسیری روشن، خواندنی و آموزنده از فلسفه فوق‌العاده دشوار و مهیج متأخر هایدگر ارائه می‌کند و مضامین اصلی آن را بررسی می‌کند و تحلیل‌هایی از مبهم‌ترین صورت‌بندی‌های آن ارائه می‌کند.
درباره هايدگر متقدم و متأخر
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
روزنامه شرق,
هایدگر واپسین
نویسنده:
جولیان یانگ؛ مترجم: بهنام خداپناه
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: حکمت,
چکیده :
در کتاب حاضر، نگارنده درحالی‌که پیچیدگی‌ها و ژرفای اندیشه «هایدگر» را نادیده نمی‌گیرد با زبانی سلیس و ساده می‌کوشد به توضیح اندیشه‌های فلسفی او بپردازد. نگارنده در کتاب خود دیدگاه‌های «هایدگر» را درباره «فقدان خدایان»، «خشونت تکنولوژی» و «بی‌خانمانی» انسان که به گمان او نشانه‌های فلاکت مدرنیته‌اند به بوته آزمون می‌گذارد و به این اندیشه «هایدگر» می‌پردازد که چیرگی بر «فراموشی هستی» ذات چرخش به‌سوی وجودی پسا-فلاکتی و حقیقتاً پسا-مدرن را شکل می‌دهد. این کتاب منبعی ارزشمند برای دانشجویان و پژوهشگران آثار «هایدگر» به شمار می‌رود.
هايدگر متأخر و نگاهي تازه به انسان
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
خبرگزاری مهر,
چکیده :
اره اي از پژوهشگران و مفسران انديشه هايدگر سعي كرده اند انديشه هاي وي را به دو دسته تقسيم كنند. اين مقال هم ضمن تأييد اين تقسيم بندي سعي دارد ويژگيهاي هر دوره را بسط دهد.
هایدگر متاخر
نویسنده:
جورج پتیسون؛ مترجم: محمدمهدی میثمی؛ ویراستار: رهام برکچی‌زاده
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: نشر ثالث,
چکیده :
هایدگر یکی از منازعه برانگیزترین متفکران قرن بیستم است. نوشته های او به طور بدنامی دشوار، و نیازمند مطالعۀ دقیقند. هایدگر متأخر کتابی ضروری برای همۀ دانشجویانی است که برای نخستین بار با آثار متأخر این فیلسوف بزرگ آلمانی مواجه می شوند. کتاب چنین مسائلی را پوشش می دهد: -زندگی هایدگر و پیش زمینۀ آثار متأخرش -بررسی آرا و متون برخی از تأثیرگذارترین آثار متأخر او - تداوم اهمیت هایدگر در فلسفه و تفکر معاصر. این کتاب راهنمایی بسیار آموزنده و درگیرکننده از طریق آثار هایدگر متأخر، به شیوه ای رسا و در دسترس است.
کتاب راهنمای فلسفه راتلج: هایدگر متاخر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
George Pattison (جورج پتیسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: "راهنمای بسیار آموزنده و جذاب از طریق نوشته های متاخر هایدگر، نوشته شده به شیوه ای شفاف و قابل دسترس." کیت آنسل پیرسون، دانشگاه وارویک "... مروری زنده، روشن و جذاب از ایده های کلیدی در نوشته های بعدی هایدگر." چارلز.گینیون، دانشگاه ورمونت این کتاب راهنمای فلسفه روتلج، خواننده را از طریق پیچیدگی‌های آثار بعدی هایدگر راهنمایی می‌کند.این کتاب مقدمه‌ای روشن برای موضوعات اصلی که هایدگر را در بخش دوم زندگی حرفه‌ای‌اش به خود مشغول کرده است، ارائه می‌کند: فناوری، هنر، تاریخ فلسفه و کاوش در روش جدید تفکر پسا تکنولوژی. جورج پتیسون بسیاری از جنبه‌های هایدگر متأخر را بررسی می‌کند، از جمله بحث‌های گسترده پیرامون نازیسم او، و همچنین خوانش‌های او از نیچه، پیشسوکراتیک‌ها و هولدرلین.پتیسون همچنین مسئله دشوار ماهیت اندیشه هایدگر را به همراه اهمیت آن برای فلسفه امروز به دقت بررسی می کند.کتاب هایدگر متأخر برای همه دانشجویانی که برای اولین بار به آثار متاخر هایدگر می آیند، خواندن ضروری است. جورج پتیسون رئیس کالج کینگ در کمبریج است.
درسگفتار فلسفه هایدگر (سرآغاز اثر هنری)
مدرس:
محمود خاتمی
نوع منبع :
صوت , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
چکیده :
سرآغاز کار هنری یا سرچشمه اثر هنری به آلمانی Der Ursprung des Kunstwerke یکی از آثار مهم مارتین هایدگر، فیلسوف معاصر آلمانی است که آنرا در سال ۱۹۳۵ منتشر کرد که در واقع متن سخنرانی های وی می‌باشد که بصورت رساله ای مستقل درآمد. هنر برای هایدگر، امری فراتر از معنای هنر مدرن که تنها با ادراک حسی انسان، قابل شناسایی است می باشد. درواقع، هنر در نزد هایدگر، در ذیل مقوله ی زیبایی شناسی که از مظاهر دوران مدرن می باشد نیست زیرا مسأله هنر، تنها مسأله حس نمی باشد. هایدگر، فیلسوفی است که به پرسش از وجود به عنوان راه حلی برای نیست انگاری در جهان معاصر می اندیشد و هنر را هم در پرتو وجود می بیند. فهم این رساله، نیازمند درک صحیحی از مبانی فلسفه ی مارتین هایدگر می‌باشد و فهم مستقل آن بدون توجه به مبانی فلسفی وی و همچنین تأثیرات و پیش زمینه های فکری هایدگر، به نحو مطلوبی میسور نخواهد بود. در این درس‌گفتارها، دکتر محمود خاتمی ، استاد دانشگاه و مدرس فلسفه، بویژه مکتب پدیدارشناسی، به اندیشه های این فیلسوف برجسته با محوریت کتاب سرآغاز کار هنری پرداخته است. خاتمی در این دوره، ابتدا به شرح تفکرات فیلسوفانی که بر شکل گیری اندیشه هایدگر، همانند ادموند هوسرل و … می پردازد و سپس قدم به قدم، با توضیح و شرح مبانی فلسفه ی مارتین هایدگر، به شرح این رساله می پردازد.
درسگفتار هایدگر در ایران
مدرس:
بیژن عبدالکریمی
نوع منبع :
صوت , درس گفتار،جزوه وتقریرات , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
در تاریخ فلسفه، بویژه تاریخ فلسفه ی غرب، بالاخص فلسفه قاره‌ای، همیشه با دو گونه اندیشمند و فیلسوف روبرو هستیم. گروهی از فیلسوفان، نظام ساز بوده و اندیشه های خود را در قالب یک نظام فلسفی عرضه داشته اند و شاید بتوان شروع اینگونه فلسفه پردازی را از ارسطو در یونان باستان دانست که این سبک تفلسف تا به امروز هم ادامه داشته است. اما گروه دیگری هم از فیلسوفان بوده و هستند که اندیشه های خود را نه بصورت نظام فلسفی و نه سیستماتیک (در قالب مدرن) ارائه کرده اند که می توان اینگونه اندیشمندان را بیش از گروه دیگر در تاریخ فلسفه در غرب، مشاهده کرد. به جرأت می توان مارتین هایدگر را یکی از بزرگترین اندیشمندان و فیلسوفان معاصر، که اندیشه های خود را در قالب یک نظام فلسفی منسجم بیان داشت، نام برد. شاید به همین دلیل است که برخی از اندیشمندان از او به عنوان ارسطو معاصر یاد کرده اند. قطعا ورود اندیشه های این فیلسوف و اندیشمند وجودی به ایران آنهم به سبب اهمیت آثار و نوشته ها و همچنین بیان و بینش عمیق او نسبت به مسائل اگزیستانسیل معاصر هم بسیار پر پیچ و خم بوده و همچنین زبان دشوار او، باعث تفسیرهای متفاوتی از آثار او شده است. دکتر بیژن عبدالکریمی یکی از اساتید فلسفه است که تعلق فکری خاصی به این فیلسوف بزرگ دارد و اخیرا کتابی را با عنوان هایدگر در ایران، منتشر ساخت که در نوع خود بیان تازه ای از تفکر هایدگر و نحوه ی ورود آن به ایران است. در همین خلال شاید بتوان کلاس های او با همین عنوان را که سالها پیش در دانشگاه برگزار شد و به تقریر همین مباحث پرداخت، کمک شایانی برای آشنایی با تفکرات این فیلسوف بزرگ و نحوه ی ورود و تفسیرهای تفکرات او در ایران دانست.
  • تعداد رکورد ها : 37