جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 35334
فیزیک برای ذهن کنجکاو: روش ها، ماهیت و فلسفه علم فیزیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Eric M. Rogers
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton Univ Pr,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در عصر علمی ما، درک فیزیک بخشی از آموزش لیبرال است. وکلا، بانکداران، فرمانداران، رؤسای بازرگانی، مدیران، همه افراد فرهیخته عاقل نیاز به درک پایداری از فیزیک دارند تا بتوانند از آن تماس با علم و دانشمندانی که هم از نظر مادی و هم از نظر فکری بخشی از تمدن ما هستند، لذت ببرند. آنها به جای احساسات بسیار رایج، که فیزیک تاریک و مرموز است و فیزیکدانان مردمی عجیب و غریب با علایق غیرقابل درک هستند، به دانش و درک نیاز دارند. چنین احساسی از درک علم و دانشمندان را نمی‌توان نه از موعظه‌های زیبایی علم و نه از دوره‌های سخت‌گیرانه‌ای که کالج‌ها برای نسل‌ها ارائه کرده‌اند، هنگامی که سردرد از بین می‌رود، کمی معمایی به جا می‌گذارد، اما یک حس گیج‌کننده از راز باقی می‌ماند. همچنین نیازی به دوره‌های نظرسنجی که چیزهای کوچکی را ارائه می‌دهند برآورده نمی‌شود - آنها علم را به عنوان خلاصه‌ای از اطلاعات یا فرمول‌ها نام بدی می‌دهند. غیر دانشمند به دوره ای از مطالعه نیاز دارد که او را قادر می سازد تا علم واقعی را بیاموزد و خود را بسازد - با لذت. برای مزایای ماندگار، غیر دانشمند باهوش به دوره ای از مطالعه نیاز دارد که او را قادر می سازد تا علم واقعی را با دقت بیاموزد و سپس او را تشویق کند تا در مورد آن فکر کند و از آن استفاده کند. او به چارچوبی از موضوعات که به دقت انتخاب شده است نیاز دارد - نه آنقدر زیاد که یادگیری سطحی و عجولانه شود نه آنقدر کم که ماهیت مرتبط کار علمی و تفکر را از دست بدهد. او باید ببیند که چگونه دانش علمی با ساختن مقداری دانش علمی از خود، با خواندن و بحث و در صورت امکان با انجام آزمایش‌ها ساخته می‌شود. او باید راه خود را از طریق برخی استدلال های علمی بیندیشد. او باید نظر خود را با راهنمایی در مورد نقش‌هایی که آزمایش و تئوری بازی می‌کنند شکل دهد و به او نشان داده شود که چگونه می‌تواند به نظریه خوب علاقه داشته باشد. او باید چندین نوع روش علمی را در کار ببیند. و مهمتر از همه باید به فکر علم باشد و از آن لذت ببرد. اینها چیزهایی است که این کتاب خوانندگان را تشویق می کند تا با مطالعه و تفکر خودشان به دست آورند. Physics for the Inquiring Mind کتابی برای ذهن پرسشگر دانشجویان در کالج و برای سایر خوانندگانی است که می خواهند در خرد علمی رشد کنند و می خواهند بدانند فیزیک واقعاً چیست.
همنشین پیوسته فلسفه ذهن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Garvey
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی : از سؤالات جدید در مورد کیفیت، بازنمایی، تجسم و شناخت تا تفکر تازه در مورد مشکلات دیرینه فیزیکالیسم، دوگانگی، هویت شخصی و علیت ذهنی، این کتاب راهنمای معتبری برای آخرین تحقیقات در فلسفه ذهن است. در میان سیزده مدخل، متخصصان این حوزه، تفکر جاری را در یکی از فعال ترین حوزه های مورد علاقه در فلسفه امروز بررسی می کنند. برای کمک بیشتر به پژوهشگران، کتاب همراه همچنین شامل مروری بر مسائل همیشگی و جهت‌گیری‌های جدید در فلسفه ذهن معاصر، واژه‌نامه گسترده اصطلاحات برای ارجاع سریع، گاه‌شماری دقیق، راهنمای تحقیق برای مطالعه مداوم و کتاب‌شناسی جامع از کلاسیک و کتاب‌های کلیدی است. انتشارات معاصر در فلسفه ذهن.
ذهن و بدن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert Kirk
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Acumen,
فلسفه در ذهن: جایگاه فلسفه در مطالعه ذهن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michaelis Michael, John O'Leary-Hawthorne
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Kluwer Academic Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی : به طور فزاینده ای، ذهن به عنوان یک موضوع مناسب برای تحقیق علمی مورد توجه قرار می گیرد. از آنجایی که علوم شناختی و روانشناسی تجربی در تلاش برای کشف رازهای ذهن هستند، شایسته است به این موضوع بپردازیم که چه نقش متمایزی برای فلسفه در مطالعه ذهن باقی مانده است. این مجموعه که شامل مشارکت‌های برخی از محققان برجسته در این زمینه است، دیدگاه‌های متنوعی را در مورد این موضوع ارائه می‌کند. موضوعات مطرح شده عبارتند از: جایگاه تحقیق پیشینی در فلسفه ذهن، روانشناسی اخلاق، آگاهی، ابعاد اجتماعی نیت، رابطه منطق با روانشناسی فلسفی، عینیت و ذهن، و دسترسی ممتاز.
ذهن و نظم جهانی: طرح کلی یک نظریه دانش [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Clarence Irving Lewis
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Dover Publications,
شکل گیری ذهن علمی: کمک به روانکاوی دانش عینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gaston Bachelard
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Clinamen Press,
کارتوگرافی های ذهن: فلسفه و روانشناسی در تقاطع [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Massimo Marraffa, Mario De Caro, Francesco Ferretti
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
مغزها، بوداها، و باور: مسئله غرض ورزی در بودایی کلاسیک و فلسفه ذهنی شناختی علمی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dan Arnold
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : بودایی‌های پیشامدرن گاهی به‌عنوان «دانشمندان ذهن» واقعی شناخته می‌شوند که بینش‌هایشان تحقیقات مدرن روی مغز و ذهن را پیش‌بینی می‌کند. دن آرنولد با هدف پیچیده‌تر کردن این داستان، با مانع مهمی در برابر تلاش‌های عمومی برای هماهنگ کردن اندیشه‌های کلاسیک بودایی و علمی مدرن روبرو می‌شود: از آنجایی که اکثر بودایی‌های هندی معتقد بودند که تداوم ذهنی با مرگ قطع نمی‌شود (تداوم آن همان چیزی است که بودایی‌ها از «تولد دوباره» می‌گویند). آنها هیچ کامیونی با این ایده ندارند که همه چیز در مورد ذهن را می توان بر اساس رویدادهای مغزی توضیح داد. با این وجود، جریان غالب تفکر بودایی هندی، مرتبط با متفکر قرن هفتمی دارماکیرتی، در برابر استدلال هایی که فیلسوفان مدرن علیه فیزیکالیسم مطرح کرده اند آسیب پذیر است. آرنولد با توصیف مشکلات فلسفی که معمولاً دارماکیرتی و فیلسوفان معاصری مانند جری فودور و دانیل دنت با آن مواجه هستند، می‌کوشد تا درکی از استدلال‌های هندی هزاره اول و بحث‌های معاصر درباره فلسفه ذهن را پیش ببرد. موضوعات بر آن چیزی است که فیلسوفان مدرن آن را قصد و نیت می نامند - این واقعیت که ذهن می تواند درباره چیزهای دیگر باشد (یا بازنمایی یا معنی کند). آرنولد با ردیابی گزارشی از غرض ورزی از طریق کانت، ویلفرد سلرز و جان مک داول، استدلال می‌کند که در اصل، قصد و نیت را نمی‌توان با عبارات علی توضیح داد. آرنولد با تشریح برخی از تعهدات محوری دارماکیرتی (عمدتاً نظریه آپوها او در مورد معنا و گزارش او از خودآگاهی)، نشان می‌دهد که علیرغم نگرانی‌اش برای رد فیزیکالیسم، تبیین‌های علّی دارماکیرتی از معنای ذهنی به این معناست که استدلال‌های مدرن ناشی از غرض ورزی به همان اندازه مخالف پروژه او است. همانطور که آنها علیه فلسفه های ذهن فیزیکی انجام می دهند. این امر در استدلال‌های برخی از منتقدان هندی هم‌عصر دارماکیرتی (طرفداران مکتب برهمنی ارتدکس میماسا و نیز بودایی‌های دیگر مکتب فکری مادیاماکا) مشهود است، که نقدهایشان همان منطق استدلال‌های مدرن از غرض ورزی را نشان می‌دهد. آرنولد با تشریح این رشته‌های مختلف فکری نشان می‌دهد که استدلال‌های به ظاهر محرمانه در میان متفکران هندی هزاره اول می‌تواند موضوعاتی را که هنوز در قلب فلسفه معاصر قرار دارند روشن کند.
این فلسفه ذهن است: مقدمه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Pete Mandik
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell,
چکیده :
ترجمه ماشینی : This is Philosophy of Mind به دانشجویان فلسفه مقدمه ای در دسترس از موضوعات اصلی مرتبط با فلسفه ذهن ارائه می دهد. شامل مسائل مربوط به مشکل ذهن و بدن، هوش مصنوعی، اراده آزاد، ماهیت آگاهی، و موارد دیگر نوشته شده برای دسترسی به دانشجویان فلسفه در ابتدای تحصیل دارای منابع آنلاین تکمیلی در www.thisisphilosophy.com و یک وبلاگ همراه که اغلب به روز می شود، در http://tipom.blogspot.com
فلسفه ذهن وونهیو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
A. Charles Muller, Cuong T. Nguyen
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Hawai'i Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : متفکران برجسته بودایی آسیای شرقی در قرن هفتم به مقایسه، تجزیه و تحلیل و نهایی کردن موضوعات اساسی معرفتی و جامعه شناختی پرداختند که قرن ها در هند و آسیای شرقی مورد بحث بود. در میان بسیاری از مسائل اعتقادی که مورد توجه قرار گرفت، رابطه بین درک تاتاگاتاگاربا (یا "طبیعت بودا") از روان انسان و دیدگاه عدم تعین کارمایی اساسی است که توسط جریان جدید یوگاکارای هندی که از طریق ترجمه ها و نوشته ها معرفی شده است بیان شده است. ژوانزانگ و شاگردانش. وونهیو، دانشمند بزرگ سیلا (617-686)، اگرچه از نظر جغرافیایی در حاشیه شبه جزیره کره قرار داشت، بسیار در مرکز بحث و بحث شدیدی بود که در مورد این موضوعات رخ داد. او با نیروی نوشته هایش به یکی از تأثیرگذارترین چهره ها در حل اختلافات اعتقادی بودیسم شرق آسیا تبدیل شد. اگرچه بسیاری از نوشته‌های وونهیو گم شده‌اند، از طریق آثار موجود او می‌توانیم نگاهی اجمالی به بینش‌های عمیق و آموخته‌شده او درباره ماهیت و عملکرد ذهن انسان داشته باشیم. ما همچنین می‌توانیم رویکردها و روش‌های استدلالی هرمنوتیکی او را که از تحلیل مادیامیکای آپوفاتیک، منطق بودایی تازه معرفی شده و همچنین رویکردهای مختلف بومی آسیای شرقی مشتق شده‌اند، به وضوح ببینیم. این جلد شامل چهار اثر وونهیو است که به‌ویژه در مورد برخورد او با جریان پیچیده ایده‌ها در نسل خود آشکار می‌شود: سیستم دو مانع (Yijang ui)، رساله ده راه حل مناقشات (Simmun hwajaeng non)، تفسیر تبعیض بین میانه و افراط (Chungbyon punbyollon so)، و بحث انتقادی در مورد استنتاج (P'an ​​piryang non).
  • تعداد رکورد ها : 35334