جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
هانتولوژی به عنوان پارادایم نوین هستی شناسی دینی
نویسنده:
یونس یونسیان
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
آثار و اندیشه های فلسفی الهیات مدرن به حرکت و تغییری در هستی شناسی منجر شده اند. الهیات مدرن و فلسفه دینامروزه بیش از هر زمانی به مفهوم تازه و دارای پایایی و روایی از هستی شناسی نیاز دارد. مقاله حاضر به تبیین مفهومهانتولوژی در فلسفه و ارتباط آن با الهیات و هستی شناسی دینی می پردازد. دریدا برای واژگون سازی و در هم تنیدننسبت های تفاوت محور در هستی شناسی به تراشیدن واژه اسرار آمیز هانتولوژی (hauntologie) اقدام می کند، واژهای که از هر دو واژه هستی شناسی و تفاوت های موجود در آن مشتق شده است و به صورتی هم زمان هر دوی اینمفاهیم را در خود دارد. واژه دریدا در حقیقت ترفند و شعبده ای خردمندانه است که در خود پرده از اساس هستیشناسی بر می دارد: واژه ای که به پس تصویر ها یا آثار شبح گون به جا مانده از اندیشه هستی شناسی اشاره دارد، -اشباحی در اندیشه هستی شناسی که به پایه و فونداسیون پیشینی این اندیشه بدل شده است وضعیتی که در آن، -هانتولوژی یا هستی)شبح(شناسی مقدم و جلوتر از هستی شناسی ایستاده است.
خلاصه سازی متون فارسی با استفاده از هستی شناسی و خوشه بندی
نویسنده:
مهدخت غفاری ها,حسن ختن لو
نوع منبع :
رساله تحصیلی , خلاصه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
یکی از مشکلات اصلی در تحقیق روی خلاصه سازی خودکار، تفسیر معنایی نادرست از سند است. استفاده از دامنه دانش منحصر بفرد می تواند این مشکل را به طور قابل توجهی کم کند. در این مقاله ما یک روش استخراجی مبتنی بر هستی شناسی برای خلاصه سازی متون فارسی معرفی می کنیم. این روش بر پایه نگاشت متن به مفاهیم و نمایش سند و جملات آن به صورت گراف است. ما روش خودمان را برای خلاصه سازی یک مجموعه از مطبوعات مربوط به فوتبال داخلی به کار می گیریم و از مزیتهای منابع دانش خارجی مانند هستی شناسی نیز استفاده می کنیم. مقایسه این روش با روشهای دیگر خلاصه سازی با معیار سودمندی نشان می دهد کیفیت خلاصه سازی در این روش بهبهود یافته است
بررسی و نقد مبانی فلسفی سازنده گرایی و دلالت‌های آن در آموزش ریاضی
نویسنده:
محبوبه یعقوبی خانقاهی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
با توجه به اهمیت درس ریاضی و وضعیت ایران در ارزیابی های بین المللی، ‌ایجاد تحول درشیوه های یاددهی- یادگیری این درس ضروری است. نظریه سازنده گرایی یکی از نظریات مطرح در زمینه آموزش و یادگیری ریاضیات و علوم است که در 30 سال اخیر در جهان مورد توجه بوده است و چند سالی است که در ایران نیز مطرح شده است. مهم ترین شعار سازنده گرایان این است که «معنی توسط خود فرد به صورت فعالانه ساخته می شود». برای درک بهتر یک نظریه، آگاهی از مبانی فلسفی آن ضروری است. لذا نگارنده در این پژوهش مبانی فلسفی نظریه سازنده گرایی را در سه حوزه هستی شناسی،‌ معرفت شناسی و ارزش شناسی بررسی نموده است. در ادامه با توجه به مبانی و بر اساس دیدگاه های برنامه درسی که توسط میلر مطرح شده است، دلالت های این نظریه در آموزش ریاضی تبیین شده است. از جمله اهداف تربیتی،‌ تلقی نسبت به یادگیرنده، نسبت به فرایند یادگیری و آموزش،‌ محیط یادگیری،‌ تلقی نسبت به معلم و ارزشیابی بررسی شده اند. در پایان نیز انتقاداتی در دو حوزه فلسفی و تربیتی بر این نظریه طرح و بررسی شده است و پیشنهاداتی برای پژوهش های آینده ارائه گشته است.
انتخاب مدل کسب و کار الکترونیکی همسو با استراتژی سازمان
(مورد مطالعه: مدل کسب و کار الکترونیکی در صنعت واسطه گری مالی)
نویسنده:
عرفانه مومنی نسب
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
این تحقیق با هدف یافتن الگوریتمی به منظور انتخاب مدلهای کسب وکار الکترونیکی همسو با استراتژی های سازمان انجام شده است. همچنین به منظور اجرای گام های این الگوریتم، صنعت واسطه گری مالی، با تمرکز بر شرکت های کارگزاری انتخاب شده است. در واقع در پایان این بررسی و تحقیق می توان به سوالات مطرح شده در مقدمه پاسخ داد. پس از طی مرحله ی مطالعه ی پیشینه ی تحقیقات انجام شده در زمینه مدل های کسب و کار و نیز شرکت های کارگزاری، از چکیده ی این مطالعات در مراحل تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شده است. مرحله ی اول این تجزیه و تحلیل ها بر اساس تعاریف هر یک از این مدل ها در چارچوب ماتریس های 9 گانه سنگ بناهای آنتالوژی اوستروالدر و نیز مشخصه های شرکت های کارگزاری انجام شده است. در نتایج بدست آمده، 41 مدل کسب و کار از میان 120 مدل کسب و کار مطرح شده در طبقه بندی های مختلف، با توجه به تعاریف علمی هریک از آنها برای راهیابی به مرحله ی بعدی تحلیل داده ها مناسب تشخیص داده شدند.در مرحله ی دوم به منظور یافتن مناسب ترین مدل های کسب و کار برای تحقق هر یک از استراتژی ها، پرسشنامه ای تهیه و توسط خبرگان صنعت تکمیل گردید. حاصل تجزیه و تحلیل داده های این پرسشنامه ها شامل 25 مدل کسب وکار در راستای تحقق استراتژی شرکت‌های کارگزاری کارمزدی و 37 مدل کسب وکار در راستای محقق ساختن استراتژی شرکتهای کارگزاری با سرویس کامل می باشد.در این تحقیق از آخرین مطالعات و تحقیقات انجام یافته در زمینه ی مدل های کسب و کار استفاده شده است. با توجه به قابلیت استفاده از این مدل ها در سازمان های مختلف، می بایست ابتدا مشخصه های صنعتی که سازمان مورد نظر در آن حیطه فعالیت می نماید، با استفاده از منابع علمی در دسترس استخراج شود. این مشخصه ها باید با توجه به فعالیت آن سازمان تعریف شود، تا پاسخگوی نیازهای آن باشد.
بکارگیری الگوریتم‌های خوشه‌بندی و روش‌های محاسباتی برای تعیین پویایی کمپلکس‌های پروتئین درگیر در روند تقسیم سلولی انسان
نویسنده:
زینب بیات
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
کشف کمپلکس‌ها‎‎ی پروتئین‎‎ در شبکه‌های‎‎ برهمکنش پروتئینی یکی از مسائل مهم در زیست‌شناسی محاسباتی است.‎‎ ‎‎روش‌‌های‎‎ محاسباتی ‎‎موجود برای کشف کمپلکس‌ها‎‎ عمدتا‎‎ً بر شبکه‌ها‎‎ی برهمکنش پروتئینی ایستا اعمال می‌شو‎‎ند. درحالی‌که‎‎، پروتئین‌ها‎‎ و ‎‎برهمکنش بین آن‌ها‎‎ در واقعیت ماهیت پویا دارند. در این پایان‌نا‎‎مه‏، کشف کمپلکس‌ها‎‎ی پروتئینی پویا در دو فاز صورت می‌گیرد.‎‎ ‎‎فاز اول‎‎‏، مربوط به شناسایی هسته‌ها‎‎ی کمپلکس‌ پروتئینی است. در این فاز با استفاده از داده‌های‎‎ شبکه‌ی‎‎ برهمکنش پروتئینی و داده‌ها‌ی سری‌ زمانی بیان ژن، هسته‌ها‎ ‎تعیین‎ می‌شوند. تعیین هسته‌ها با شروع از پروتئین‌هایی است که دارای حداقل پویایی در داده‌های سری زمانی هستند و سپس این دانه‌ها با در نظر گرفتن چگالی مناسب زیر گراف حاصل‏، گسترش می‌یابند. در نهایت با استفاده از ساختار هستی‌شناسی‏، هسته‌های اولیه غربال می‌شوند. در فاز دوم‏، کمپلکس‌های‎‎ پروتئین نهایی از گسترش هسته‌ها‎‎ ایجاد می‌شوند ‎‎‎که این گسترش با افزودن پروتئین‌های الحاقی صورت می گیرد.پروتئین‌های الحاقی از میان خوشه‌هایی انتخاب می‌شوند که از برهمکنش‎‎‎‌های پروتئین‌های‎‎ پویا‏ی هر یک از فازهای چرخه‌ی‎‎ سلولی‏، تشکیل شده‌اند. در پایان، کمپلکس‌ها‎‎ی پروتئین نهایی‎‎ با کمپلکس‌ها‎‎ی پروتئین تولید شده به روش تصادفی مقایسه‎‎ و نتایج ارزیابی می‌شوند.
هستی‌شناسی هنر از نگاه اتین ژیلسون
نویسنده:
زینب شمسینی غیاثوند
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
ژیلسون از جمله متفکرانی است که بر بنیاد صناعی هنر تأکید می کنند و در برابر نظر?? شناخت- گرایی در هنر ، معتقد است که هنر نه به ساحت شناخت بلکه به ساحت ساخت تعلق دارد .او می- کوشد در قالب هستی شناسی هنر خویش این دیدگاه را بر کرسی بنشاند. بر این اساس رساله حاضر در قالب سه فصل به شرح زیر سامان یافته است. در فصل اول ابعاد مختلف هستی شناسی هنر از نگاه ژیلسون توصیف می شود و تمایز دو ساحت شناخت و ساخت ، نسبت آنها با یکدیگر و دلایل رجحان ساخت بر شناخت در هنر بررسی می گردد. آنگاه نشان می دهیم که چگونه او به این نتیجه می رسد که ذات هنر صناعت است و هستی هنری هستی صناعی است. در فصل دوم به خصوصیات عمده هستی صناعی از منظر ژیلسون می پردازیم و بر اساس دو مفهوم کلیدی ماده و فرم (صورت) شکل گیری هستی هنری و تمایز میان هستندگان هنری و سایر هستندگان را بررسی می کنیم. در فصل آخر اندیشه های ژیلسون را در مورد هنرهای خاص به کار می بندیم. به این منظور مهم ترین اوصاف هستی شناسانه هنرهایی نظیر موسیقی، نقاشی، معماری، شعر، مجسمه سازی و رقص را بر اساس آموزه های ژیلسون توصیف می کنیم. در خاتمه به ارزیابی هستی شناسی هنر ژیلسون می پردازیم و ملاحظاتی را در باب دیدگاه ژیلسون در باب نسبت هنر با شناخت و ساخت مطرح می کنیم.