جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 191
مصباح الظلام فی المستغیثین بخیر الانام علیه الصلاه و السلام فی الیقظه و المنام
نویسنده:
محمد بن موسى بن النعمان المزالي المراكشي، اعتنی به: حسین محمد علی شکری
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دار الکتب العلمیه,
چکیده :
کتاب مصباح الظلام توسط شیخ المزالی مراکشی به رشته تحریر در آمده است. نبی مکرم اسلام (ص) به عنوان محبوب ترین خلق نزد خداوند است و مسلمانان نیز همواره شوق و محبت خودشان را به هر نحوی به ایشان بیان و با این محبت به ذات حق تعالی تقرب می جویند . نویسنده این کتاب درصدد آنست تا با بیان ده ها نمونه از معجزات و رحمت های نبوی (ص) به امت ، ضمن بررسی و اشاره به فلسفه برخی از اعتقادات همچون توسل به آن شخصیت، گوشه هایی از ابراز محبت و توسل را بیان نماید. در این کتاب با اتفاقاتی آشنا می شویم که در طول تاریخ صورت گرفته و توسط اسناد معتبر به دست ما رسیده است و حاکی از ممدوح بودن توسل به پیامبر اکرم (ص) در زمان حیات و بعد از ممات ایشان می باشد.
مسائل کثر حولها النقاش والجدل
نویسنده:
السید زین آل سمیط؛ قدم له ونشره السید یوسف السید هاشم الرفاعی؛ اعده و خرج احادیثه محمد نور سوید
نوع منبع :
کتاب , پرسش و پاسخ , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بی جا: بی نا,
چکیده :
کتاب مسائل کثر حولها النقاش و الجدل توسط سید زین آل سمیط به رشته تحریر درآمده است. وهابیون پس از شکل گیری و به وجود آمدن، شبهات فراوانی را به تمام فرق مسلمین در امور مختلفه وارد کردند. نویسنده این کتاب به صورت پرسش و پاسخ در صدد پاسخگویی به برخی شبهات وارده است. این کتاب شامل مقدمه و هفده فصل می باشد. موضوعات این پرسش و پاسخ ها شامل: توسل، استغاثه، تبرک، زیارت قبور، سماع موتی، اهداء ثواب به مردگان، حکم قبور، حکم اولیاء، حکم قسم ها و نذرها می پردازد.سپس در ادامه به کرامات اولیاء، رویت پیامبر (ص) در خواب، حکم حضرت خضر (ع)، استشفاء به قرآن و اسماء الاهی، مولد النبی (ع)، اجتماع بر ذکر، تحریک مردم بر محبت اهل بیت (ع) و برحذر داشتن از بغض ایشان پرداخته است. نویسنده در هر یک از فصول پس از بررسی حکم، به بررسی شبهات مطرح شده می پردازد و آنها را پاسخ می گوید
بشارة والإتحاف بما بين ابن تيمية والألباني في العقيدة من الإختلاف
نویسنده:
حسن بن علی السقاف
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بی جا: بی نا,
چکیده :
البشارة و الإتحاف بما بين ابن تيمية و الألباني في العقيدة من الإختلاف یا «النقول الواضحة الجلية في عرض انكار الألباني في العقيدة علی ابن تیمية»، به قلم حسن بن علی سقاف، کتابی است در طرح ایرادات و نقدهای شیخ محمد ناصرالدین بن حاج نوح البانی (متوفی 1420ق) معروف به «البانی‎» بر افکار و دیدگاه‎های تقى‎الدین ابوالعباس احمد بن شهاب‎الدین معروف به «ابن تیمیه» (متوفی 728ق). کتاب مشتمل بر مقدمه نویسنده، 17 فصل، یک خاتمه و یک بخش الحاقی است. در هر فصل ابتدا دیدگاه ابن تیمیه مطرح شده و سپس با کلمه «قلت» پاسخ داده شده است. او در ادامه چنین توضیح می‎دهد: سبب تألیف این کتاب ملاقاتم با جوانی از شاگردان البانی بود که از من پرسید: چرا البانی با ابن تیمیه در بعضی مسائل عقیدتی مخالف است و بر او اشکال می‎کند؟ پاسخ دادم: این سؤال را باید پیش از آنکه از من بپرسی از استادت البانی بپرسی چراکه او از جمله تقبیح و مذمت‎کنندگان عقاید ابن تیمیه در مسائل متعدد است که اگر کسی آن‎ها را جمع کند بالغ بر دویست مسئله می‎شود. او گفت: ای‎کاش از آن‎ها اطلاع می‎یافتم. گفتم برای تو رساله‎ای در رابطه با برخی از این مسائل می‎نویسم. باشد که به یاری خداوند همه این مسائل را گردآورم و در کتابی بزرگ همه مسائلی که در آن‎ها اختلاف بین ابن تیمیه و ابن قیم و شوکانی و مقلدینشان و پیروانشان چون البانی و برخی از سلف ذکر کنم.
شیعه الامامیه بین النصوص الدینیة والتضلیلات الاعلامیة
نویسنده:
علی البامیانی
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: موسسه السیده زینب (س),
چکیده :
کتاب حاضر یک کتاب شیعه شناسی است. کتاب حاضر به بررسی اعتقادات شیعه می پردازد و مسائل مهم و اعتقادی شیعه را ذکر و به شبهات پیرامون آن پاسخ می دهد، از جمله مباحث مطرح شده بحث : شفاعت، توسل ، متعه، عصمت امام ، آیات تطهیر، مباهله، اطاعت، ولایت و...می باشد.
المشروع الوهابی : لطمس الآثار والعمائر الاسلامیة، منهج لمحو التاريخ وقطيعة مع التوحيد الإسلامي
نویسنده:
محمد نعمة السماوی
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بی جا: دار الکتب التاریخیه ,
چکیده :
کتاب حاضر درباره نقد وهابیت، عملکرد، خرابکاری و از بین بردن تاریخ و ایمان و عقیده مردم می باشد. کتابی ارزشمند که به بررسی لطمات جبران ناپذیری که وهابیت به عقاید مردم زده است می پردازد.
وفاء‌الوفا: باخبار دارالمصطفی المجلد 4
نویسنده:
نورالدین علی بن احمد السمهموری؛ اعتنی به و وضع حواشیه خالد عبدالغنی محفوظ
نوع منبع :
کتاب , حاشیه،پاورقی وتعلیق
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: درالکتب العلمیه,
چکیده :
وفاء الوفاء بأخبار دار المصطفی كتابى است كه درباره تاريخ شهر مدينه منوّره نگاشته شده است. اين كتاب گزيده‌اى است از كتابى ديگر با نام «إقتفاء الوفاء بأخبار دار المصطفى(ص)» كه توسط علي بن احمد سمهودي نگاشته شده است. مؤلف در خطبه كتاب به نحو اختصار به محتواى كتاب اشاره مى‌كند.
معلمة التصوف الاسلامی المجلد3 (آثار التصوف المغربی فی الفکر الصوفی الشرقی)
نویسنده:
عبدالعزیز بنعبدالله
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
رباط: دار نشر المعرفه,
چکیده :
جلد سوم از مجموعه سه جلدی معلمه التصوف الاسلامی که اختصاصا درباره تصوف در مغرب می باشد این بار درباره آثار تصوف غربی و مخصوصا درباره بررسی نظرات ابن عربی می باشد.
حوارات عقائدیة معاصرة
نویسنده:
جعفر سبحانی
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
موسسة الامام الصادق,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
کتاب حوارات العقائدیه معاصرة توسط جعفر سبحانی به رشته تحریر در آمده است. بن‏باز، ابن‎تیمیه و ابن‎قیم ، شیعیان را به علت توسل و تبرک به پیامبر (ص) و ائمه مشرک می دانند. نویسنده کتاب با روش استدلالی به نمونه‏هایی از تبرك جستن صحابه و شیخین (عمر و ابوبكر) به خاك قبر پیامبر(ص) و به برخی از تهمت های وارد شده به شیعه می پردازد. این کتاب شامل مقدمه و نه بخش می باشد. در بخش های ابتدایی به کلام بن باز در باب تبرک و دعا انبیاء و اولیا می پردازد. در ادامه به کلام ابن تیمیه در باب توسل اشاره می کند. در پایان توسل پیامبر به عمویش اشاره شده است. نویسنده پس از بررسی عقاید وهابیت به قول پیامبر استدلال می کند که هر کس شهادتین را بر زبان جاری کرد و نماز به پا داشت مسلمان است و کشتن او جایز نمی باشد.
  • تعداد رکورد ها : 191