جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 65
پیامبران صغیر جلد 1: تفسیر کتاب هوشع، کتاب یوئیل، و کتاب عاموس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas Edward McComiskey
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Baker Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جلد اول برخورد معتبر و بشارتی با پیامبران. مک کومیسکی در مورد Hosea، Dillard در مورد Joel و Niehaus در Amos نظر می دهد.
تفسیر «کتاب یوئیل»، «کتاب عاموس»، «کتاب عوبدیا» از کتاب مقدس عبری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Calvin John
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: Grand Rapids، MI: Christian Classics Ethereal Library. (Год издания не указан). جان کالوین (1509–1564) یک الهی‌دان و کشیش با نفوذ در دوران اصلاحات پروتستانی بود. او یکی از چهره های اصلی در توسعه سیستم الهیات مسیحی بود که بعدها کالوینیسم نام گرفت. در این کتاب، جان کالوین تفسیری جذاب درباره سه پیامبر صغیر در عهد عتیق ارائه می‌کند: یوئل، عاموس و عبدیا. کالوین تفسیر خود را بر هر کتاب با مقدمه ای کوتاه آغاز می کند. او هنگام اظهار نظر درباره یک کتاب، اغلب ترجمه های خود را از یک قطعه ارائه می دهد و ظرافت ها و ظرافت های ترجمه خود را توضیح می دهد. برخورد او با متن، بینش شبانی مشتاق او را آشکار می کند. و مانند همیشه، او با دیگر متکلمان، مفسران، و بخشهایی از کتاب مقدس هنگام تفسیر یک قطعه خاص تعامل دارد. پس از چند صد سال، تفسیر کالوین بر جوئل، آموس و عبدیا، تفسیری آموزنده و جالب برای چندین کتاب عهد عتیق باقی مانده است.
مطالعات یهودیت در آستانه قرن بیستم، مجموعه مقالات ششمین کنگره EAJS - تولدو، ژوئیه 1998، جلد 2: یهودیت از رنسانس تا دوران مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Judit Targarona Borras, Angel Saenz-Badillos
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill Academic Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در ژوئیه 1998، انجمن اروپایی مطالعات یهودی ششمین کنگره خود را با تقریبا 400 شرکت کننده جشن گرفت. در این مجموعه، 169 مقاله و ارتباطات خوانده شده در طول کنفرانس جمع آوری شده است. هدف آنها ارائه دیدگاهی گسترده و واقع بینانه در مورد پیشرفت ها، دستاوردها و نگرانی های مطالعات یهودیت در آغاز قرن بیستم، در آستانه هزاره جدید است. این جلد دوم به یهودیت دوران مدرن، از رنسانس تا امروز اختصاص دارد، در حالی که جلد اول (90-04-1154-4) به مطالعات کتاب مقدس، ربانی و قرون وسطی می پردازد.
الهیات کتاب یوئیل (از کتاب‌های کتاب مقدس عبری) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Willem S. Prinsloo (ویلم اس. پرینسلو)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Walter de Gruyter ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: پس از بحث مقدماتی در مورد روش و مسائل مهم مهم مطرح شده توسط کتاب جوئل، پرینسلو به نوبه خود از طریق هر حومه پیشگویی کار می کند. او به‌ویژه به ساختار، ژانر و نقوش سنتی علاقه‌مند است و معتقد است که سرنخ‌های لازم برای تثبیت الهیات کتاب را ارائه می‌دهند. در گفتگو با H.W.Wolff، او پیشنهاد می‌کند که بحث کار از یک بخش به بخش دیگر توسعه می‌یابد، «هر کدام یک Steigerung را بر پیشرو خود ارائه می‌کنند». اگرچه اساساً نگران این کتاب است که در حال حاضر وجود دارد، او همچنین به شدت برای وحدت اصلی اساسی آن استدلال می کند، و به ویژه تمایلی به افراط در حدس و گمان های متنی ندارد. نتیجه‌گیری‌های الهیاتی که از این همه تلاش به دست می‌آیند، به‌ویژه بدیع یا غیرمنتظره نیستند، و ارزش اصلی کتاب را در جای دیگری می‌توان یافت: اگرچه خود یک تفسیر نیست، اما به‌طور روشمند تمام مقدمات انتقادی را انجام می‌دهد که یک تفسیر باید بر آن استوار باشد
هوس‌های شیطانی: «یتزر هارا» و مسئله شر در اواخر دوران باستان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ishay Rosen-Zvi (ایشای روزن-زوی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Pennsylvania Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: Ishay Rosen-Zvi در هوس شیطانی به بررسی مفهوم Yezer Hara یا تمایل شیطانی و تکامل آن در ادبیات کتاب مقدس و خاخام می پردازد. برخلاف پژوهش‌های موجود، که این اصطلاح را تحت عنوان میل جنسی مخرب می‌خواند، روزن-زوی ادعا می‌کند که در اواخر دوران باستان، یتزر نشان‌دهنده گرایش عمومی به شر است. یتزر خاخام به جای قسمت پایین بدن انسان، یک محرک شرور و پیچیده است که تلاش می کند انسان ها را به دام گناه بیاندازد. روزن-زوی می نویسد: بنابراین، یتزر خاخامی را نباید در سنت جستجوی هلنیستی برای کنترل بر بخش های پایینی روان خواند، بلکه باید در سنت شیطان شناسی باستانی یهودی و مسیحی خوانده شود. Rosen-Zvi یک تحلیل سیستماتیک و جامع از حدود صد و پنجاه ظهور یتزر شیطانی در ادبیات کلاسیک خاخام‌ها انجام می‌دهد تا جستجوی کتاب مقدس و پس از کتاب مقدس برای منابع گناه انسان را بررسی کند. امیال شیطانی با بررسی یتزر در یک سنت اهریمنی خاص، گفتمان یتزر را در زمینه بزرگتر حرکت به سمت روانشناسی در اواخر دوران باستان قرار می دهد، که در آن شر - و حتی شیاطین - در روان انسان درونی شدند. این کتاب جلوه‌های مختلف این حرکت را در مطالب پدری و رهبانی، از کلمنت و منشأ گرفته تا آنتونی، آتاناسیوس و اواگریوس، مورد بحث قرار می‌دهد. با در نظر گرفتن مفاهیم گسترده تر گفتمان یتزر در انسان شناسی خاخام به پایان می رسد.
یوسف فلاوی: علیه آپیون [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Flavius Josephus, John M.G. Barclay
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
"علیه آپیون" کتابی جدلی از جانب یوسف فلاوی است به زبان یونانی در دفاع از دین یهود . این کتاب دین یهود را دینی کلاسیک و باستانی می‌داند و در مقابل انتقادات آپیون ( سوفیست و از شارحان هومر) از یهودیت دفاع می‌کند.
دارما و هلاخا: مطالعات تطبیقی ​​در فلسفه و دین هندو-یهودی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Greenberg, Yudit Kornberg;Teʾodor, Itamar
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books, a division of Rowman & Littlefield Publishers, Inc. ,
راهنمایی سرگشتگان - برگردان دلالة الحائرین (پاره نخست)
نویسنده:
موسی بن میمون؛ ترجمه: ناصر عباس پور
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران - ایران: ورا,
چکیده :
دلاله الحائرین، مهم ترین کتاب فلسفی ابن میمون است و هدف اصلی آن تطبیق ظواهر کتاب عهد عتیق با قواعد عقلانی و فلسفی است و از این رو ابن میمون از جمله متفکران بزرگ خردگرا و پیرو اصالت عقل به شمار می رود و شاید در این کار از هم نظایر و امثال خود پیشروتر باشد. ابن میمون امثال و لغزها و کلماتی را که در تورات آمده است و با عقل ناسازگار می نماید، به معنی لفظی آنها نمی گیرد و سعی می کند همه را تأویل عقلانی کند. روی سخن او با کسانی است که فلسفه و حکمت خوانده اند و با علوم عقلی آشنا هستند و هنگامی که به تورات روی می آوردند، کلمات مبهم و امثال و رموز و اشارات آن را در نمی یابند و نمی دانند که دین خود را چگونه حفظ کنند و به همین جهت در حیرت و سرگردانی می افتند. او به همین مناسبت کتاب خود را دلالة الحائرین نام نهاده است. دلاله الحائرین ، کتابی مقدس نیست. اما در پرتوهای درخشانی از خوانش اسفار خمسه و کتب انبیای عهد عتیق، اطوار قدسی را به اعلی مرتبه بررسیده و در حیطه های گشاده دامن علم کلام عرصات نورشته ای را گستریده است. مترجم در این اثر کوشیده به قدر امکان ژرفناکی این نوشته را به پیش چشم آورد و چکاد و چکاد با آسمانۀ فکرت موسی ثانی هم سپهری کند تا شاید متونی که خواندن آن مشقت نازک اندیشی می طلبد، به کمند زلف خواندن گرفتار آید. می توان کتاب سنت تأویلی شرق و غرب سنت دین کاوی اسلام و یهودیت را در یک درخت گردآورده و دیدار با ایده های نهفته در آن روشنان غریبی بر طریقت نحوه ای از خداپرستی را در جان مشتاقان پرتوافکن می کند. اگر کتاب هایی باشند که جمیع دینداران را بهره ای از آن ها خواهد بود، به یقین دلالة الحائرین یکی از آن هاست. موسی بن میمون، راهنمایی سرگشتگان برگردان دلاله الحائرین (پاره نخست)، ترجمه: ناصر عباس پور، تهران، ورا، ۵۳۲ صفحه، قطع: وزیری، 640000 ریال، 1397.
  • تعداد رکورد ها : 65