جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 312922
شمیم مرجان : داستان کودکی و نوجوانی امام سجاد(ع)
نویسنده:
نویسندگان علی‌اصغر فهیمی‌فر ، مرجان حاجی‌قاضی ؛ تصویرگر محمدعلی دشتکی .
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: تهران: وزارت آموزش و پرورش ، موسسه فرهنگی منادی تربیت، ‏‫۱۳۸۷. ‬,
ک‍ت‍اب‌ ت‍وح‍ی‍د ال‍خ‍ال‍ق‌
نویسنده:
ت‍ال‍ی‍ف‌ ع‍ب‍دال‍م‍ج‍ی‍د ع‍زی‍ز ال‍زن‍دان‍ی‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
[ب‍ی‍روت‌]: م‍وس‍س‍ه‌ ال‍ک‍ت‍ب‌ ال‍ث‍ق‍اف‍ی‍ة,
کلیدواژه‌های اصلی :
نکات برتر و آزمون تفسیر موضوعی نهج‌البلاغه : نکات برتر و کلیدی درس...
نویسنده:
مولفین حاتم شرفی ، مسلم ناظرحسین‌آبادی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: انتشارات راه‏‫,
چگونگی تحقق جامعه‌ی عصر ظهور
نویسنده:
سمیه شریفیان‌قهفرخی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
اصفهان: دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) اصفهان,
'گفتمان تمدن و تاریخ هنر ایران با رویکرد نظریه میشل فوکو
نویسنده:
پونه عبدالکریم زاده
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
تاریخ هنر ایران را می توان با گفتمانی دیگر و از منظر فرهنگ و هنرایرانیان مجددا تعریف و باز خوانی کرد.ورود اسلام به ایران نه تنها مانعی برای پیشرفت فرهنگ و هنر نبوده بلکه به شکوفایی آن کمک شایانی کرده است. در نظر باستانگرایان ایرانی، و شرق شناسان غربی ،دوره ی حکومت ساسانیان به عنوان آخرین دوره ی پادشاهی باستانی ایران و قبل از حمله اعراب،عصر طلایی و نوستالژیک مجدو عظمت ایران است.این تفکر هسته ی گفتمانی را تشکیل می دهد که از تلاقی قدرت پادشاهی گذشته و دانش باستانشناسی شکل گرفته است و آن گفتمان اقتدار و پیشرفت فرهنگی و هنری ایران قبل از اسلام است.این پژوهش به روش تاریخی و توصیفی و به شیوه ی گفتمان پژوهی انجام می‌گیرد.در این رساله با نظریه های پساساختارگرایانه و شالوده شکنانه فوکو و دریدا و شیوه واسازی گزاره ها از قدرت حاکم در گفتمان مذکورپرده برداری می شود .نشان دادن حواشی این مرکز،می تواند موقعیت،جایگاه، داشته ها و نداشته های هویت و فرهنگ ایرانی بر حسب و از طریق تاریخ هنر این مرزو بوم را آشکار کند.پرسش های اصلی این رساله شامل موارد زیر است: آیا شرق شناسان و باستان شناسان غربی دید گاه هایی غیر از معرفی فرهنگ و هنر ایران به جهانیان داشته اندو این دیدگاه ها و اهداف استثماری بوده است؟آیا قدرتی که منجر به رسیدن به چنین اهدافی می شود ، به غرب گرایی و ایجاد اخلال در هویت ملی و مذهبی ایرانیان هم منجر شده است؟ و آیا راهکاری برای جلوگیری از نفوذ بیگانگان و مخدوش شدن فرهنگ و هنر و هویت ایرانی در این راستا وجود دارد؟این قدرت که طبق تعریف فوکو باید مولد باشد تا پذیرفته شود و مورد مخالفت قرار نگیرد،توسط شرق شناسان غربی به مشرق زمین راه یافت تا بتواند با توجیه علمی،با عنوان دانش باستانشناسی،آن را در فرهنگ شرقیها و به طور مشخص در این مقوله ایرانیان،وارد سازد. هدف این نوشتار آن است که با واسازی مکتوبات تاریخ هنر ایران خوانش جدیدی از فرهنگ و هنر ایران انجام دهیم و راهکاری برای جلوگیری از نفوذ بیگانگان و مخدوش شدن وجهه ی هویتی و فرهنگی و هنری به دست آوریم.این روند به تولید گفتمان دیگری شکل داد که هسته ی مرکزی آن این بود که مجدو عظمتیاد شده چه به صورت بالقوه و چه فعال در بین مردمان ایران زمین همچنان ادامه دارد و از بین نرفته است.این امر که به باستانگرایی منجر شد در واقع به صورت نیروی مبارزی درآمد که از نظر تقسیم بندی سه گانه فوکو(مبارزه علیه سلطه،مبارزه علیه استثمار و مبارزه علیه‌مقید شدن به خود)می تواند در جایگاه تسلیم قرار گیرد.با شیوه ی واسازی و واکاوی کتب تاریخ هنر به این نتیجه می رسیم که جنبه های استعماری و اسثتماری غرب گرایی و رواج آن از طریق شرق شناسی و باستان شناسی به زیر متن رفته و آنچه در ظاهر امر دیده می شود مولد بودن قدرتی است که به دانش باستان شناسی و شرق شناسی منجر شده است. اما فرهنگ و هنر ایران تسلیم این دانش نشده و بر این اساس فرهنگ و هنر ایران زمین از دوره ی باستان تاکنون پویا و زنده و فعال است و با به کارگیری درست دست آوردهای غربی توانسته تا این زمان همچنان موثر و پیشرو به راه خود ادامه دهد.
اصول و روش‌هاي تربيت اجتماعي از نظر اسلام
نویسنده:
‫رمضان صالحي
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت پژوهشي، دفتر تبليغات اسلامي,
چکیده :
‫يکي از مباحث مهم تربيتي آن است که اصول و روش‌هاي تربيت اجتماعي و ابعاد مختلف آن از نظر اسلام مورد بررسي قرار گيرد، پژوهش حاضر نيز به بررسي و تبيين اين موضوع پرداخته است. تربيت اجتماعي، تأمين تمهيدات لازم براي شکوفاسازي ارزش‌ها و ضوابط مطلوب اجتماعي در فرد، براي مؤثر بودن او در اجتماع است. در تربيت اجتماعي اسلامي، اصالت هم با فرد و هم با جامعه بوده، و اسلام اين دو را در عرض يکديگر ندانسته، بلکه هر يک از آن‌ها را در جايگاه خود مي‌پذيرد. همچنين، تربيت اجتماعي اسلام داراي اهداف و ويژگي‌هاي منحصر به‌فردي است؛ به‌عنوان مثال، تربيت اجتماعي اسلامي، همه انسان‌ها، در همه زمان‌ها را شامل شده، و موافق با فطرت بوده، و خارج از توان انسان هم نيست. از طرف ديگر، تربيت اجتماعي اسلامي داراي اصول خاصي نيز مي‌باشد؛ خدامحوري، ولايت‌مداري، وحدت، احترام به حقوق و شخصيت ديگران، ايثار و برادري، عدالت اجتماعي، تعاون و همکاري اسلامي، امر به معروف و نهي از منکر، تولي و تبري و اصل پاسداري از قداست خانواده و رعايت حقوق اسلامي آن، مهم‌ترين اصول تربيت اجتماعي اسلام محسوب مي‌شود. موضوع مهم ديگر، روش‌هاي تربيت اجتماعي از نظر اسلام مي‌باشد؛ اين روش‌ها به دو دسته قابل تقسيم است، دسته اول، روش‌هاي ايجاد رفتار مناسب است؛ که از جمله مي‌توان به روش سلام کردن، گفتگو، الگوگيري و اسوه‌پذيري، محبت نمودن، روش‌هاي عبادي و احسان نمودن اشاره کرد. دسته دوم، روش‌هاي تغيير رفتار است که تشويق، ترغيب و ترهيب، و همچنين تنبيه، که داري ظرافت‌هاي خاصي مي‌باشد و نبايد مورد غفلت واقع شود، مهم‌ترين اقسام آن است. اگر جامعه‌اي از تربيت اجتماعي اسلامي برخوردار گردد، به ويژگي‌هاي والايي مانند خدامحوري، برخورداري از پايدارترين وحدت اجتماعي، حاکميت احترام متقابل و حاکميت عدالت اجتماعي متصف مي‌گردد، و افراد تربيت شده در آن نيز واجد خصوصيات والايي خواهند شد که در جوامع غيراسلامي يافت نمي‌شود.
ال‍ح‍س‍ی‍ن‌ (ع‌) ف‍ی‌ طری‍ق‍ه‌ ال‍ی‌ ال‍ش‍ه‍اده‌
نویسنده:
ع‍ل‍ی‌ب‍ن‌ ال‍ح‍س‍ی‍ن‌ ال‍ه‍اش‍م‍ی‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ق‍م‌: گ‍وه‍ران‌,
بدعت از ديدگاه قرآن و حديث
نوع منبع :
پرسش و پاسخ , کتابخانه عمومی
پاسخ تفصیلی:
بدعت از ديدگاه قرآن و حديث
طرح مسأله: مفهوم شناسى بدعت
بدعت در لغت عبارت است از: تازه، نو، جزء نوى كه بى سابقه و بدون الگو درست شده باشد.( [534]) يكى از اوصاف خداوند بديع مى باشد و بديع يعنى خالق، البته خالقى كه مخلوقش الگو و سابقه ندارد.( [5 بیشتر ...
کلیدواژه‌های اصلی :
رهبری همچون مسیح
نویسنده:
نویسندگان کن بلانچارد و فیل هوگز ؛ مترجم مجتبی مرتضوی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قزوین: مهرگان دانش: سایه‌‌گستر‏‫‏,
معرفه‌النور
نویسنده:
محسن اسماعیلی ‏‫؛ پژوهش سیدمحمد‌کاظم معنوی، احمد شکوهی، مصطفی محسنی ؛ [برای اندیشکده طیبستان، مرکز مطالعات اسلام و سلامت].
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: ‏‫ انتشارات قائم آل علی,
  • تعداد رکورد ها : 312922