جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کانال ارتباطی از طریق پست الکترونیک :
support@alefbalib.com
نام :
*
*
نام خانوادگی :
*
*
پست الکترونیک :
*
*
*
تلفن :
دورنگار :
آدرس :
بخش :
مدیریت کتابخانه
روابط عمومی
پشتیبانی و فنی
نظرات و پیشنهادات /شکایات
پیغام :
*
*
حروف تصویر :
*
*
ارسال
انصراف
از :
{0}
پست الکترونیک :
{1}
تلفن :
{2}
دورنگار :
{3}
Aaddress :
{4}
متن :
{5}
فارسی |
العربیه |
English
ورود
ثبت نام
در تلگرام به ما بپیوندید
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ...
همه موارد
عنوان
موضوع
پدید آور
جستجو در متن
: جستجو در الفبا
در گوگل
...جستجوی هوشمند
صفحه اصلی کتابخانه
پورتال جامع الفبا
مرور منابع
مرور الفبایی منابع
مرور کل منابع
مرور نوع منبع
آثار پر استناد
متون مرجع
مرور موضوعی
مرور نمودار درختی موضوعات
فهرست گزیده موضوعات
کلام اسلامی
امامت
توحید
نبوت
اسماء الهی
انسان شناسی
علم کلام
جبر و اختیار
خداشناسی
عدل الهی
فرق کلامی
معاد
علم نفس
وحی
براهین خدا شناسی
حیات اخروی
صفات الهی
معجزات
مسائل جدید کلامی
عقل و دین
زبان دین
عقل و ایمان
برهان تجربه دینی
علم و دین
تعلیم آموزه های دینی
معرفت شناسی
کثرت گرایی دینی
شرور(مسأله شر)
سایر موضوعات
اخلاق اسلامی
اخلاق دینی
تاریخ اسلام
تعلیم و تربیت
تفسیر قرآن
حدیث
دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات
سیره ائمه اطهار علیهم السلام
شیعه-شناسی
عرفان
فلسفه اسلامی
مرور اشخاص
مرور پدیدآورندگان
مرور اعلام
مرور آثار مرتبط با شخصیت ها
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی
مرور مجلات
مرور الفبایی مجلات
مرور کل مجلات
مرور وضعیت انتشار
مرور درجه علمی
مرور زبان اصلی
مرور محل نشر
مرور دوره انتشار
گالری
عکس
فیلم
صوت
متن
چندرسانه ای
جستجو
جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در سایر پایگاهها
جستجو در کتابخانه دیجیتالی تبیان
جستجو در کتابخانه دیجیتالی قائمیه
جستجو در کنسرسیوم محتوای ملی
کتابخانه مجازی ادبیات
کتابخانه مجازی حکمت عرفانی
کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران
کتابخانه تخصصی ادبیات
کتابخانه الکترونیکی شیعه
علم نت
کتابخانه شخصی
مدیریت علاقه مندیها
ارسال اثر
دانشنامه
راهنما
راهنما
مرور
>
مرور کلید واژه ها
>
هستیشناسی
مرتب سازی بر اساس
عنوان
نویسنده
جنس منبع
محل
ناشر
تاریخ تغییر
و به صورت
صعودی
نزولی
وتعداد نمایش
5
10
15
20
30
40
50
فرارداده در صفحه باشد
جستجو
خروجی
چاپ نتایج
Mods
Dublin Core
Marc
MarcIran
Pdf
اکسل
انتخاب همه
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
تعداد رکورد ها : 311
عنوان :
ارائه روشی برای انتشار سرویسهای وب مبتنی بر رابطه بین آنها
نویسنده:
فردین ابدالی محمدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
نشر
,
هستیشناسی
,
روابط معنایی
,
علوم و علوم کاربردی
,
وب سرویس
,
گراف
,
خدمات وب
,
زبان پرس و جو
,
پروتکل اسپارکل
,
انتشار وب سرویس
چکیده :
در اینترنتِ آینده که اینترنتِ سرویسها نام گرفته است، سرویس یک مفهوم پایه است. این مفهوم، به منابعی که میتوانند از طریق اینترنت عرضه شوند اطلاق میشود. برای استفاده از سرویسها و پر کردن فاصله بین مصرفکنندگان سرویس با ارائهدهندگان آن، نیاز به سازوکارهایی برای ثبت و جستجوی سرویسها است. تکنولوژی سرویسهای وب یک رهیافت کنونی برای اینترنتِ آینده است که سازوکارهای مورد نیاز برای عرضه و استفاده از سرویسها را ارائه داده و توجه بسیاری از محققان را به خود جلب کرده است. در قلب این تکنولوژی، دایرکتوری سرویس قرار دارد که ثبت سرویس و جستجوی آن را میسر کرده است.با این وجود، با افزایش سرویسهای وب و تکامل نیازهای کاربران، دایرکتوریهای سرویس کنونی برای پاسخ به نیازهای کاربران، محدودیتهایی دارند که از مشکلات ساختاری و خدماتی آنها ناشی شده است و همین موضوع آنها را برای اینترنت آینده ناکارآمد کرده است. از نظر ساختاری، این ماشینها گلوگاه سیستم و نقطه خطا میباشند. دلیل این امر زمانبر بودن خدمت کشف سرویس مورد نیاز کاربر است. از نظر پردازش اطلاعات، دایرکتوریهای سرویس هیچ دانشی از دادههای ذخیره شده تولید نمیکنند و همین، توان آنها را محدود کرده است. خدمت ارائهشده به کاربر محدود به جستجوی سرویس است که در آن، دایرکتوریهای سرویس تنها لیستی از سرویسهای کاندید را برمیگردانند به این امید که یکی از آنها مشابه درخواست کاربر باشد. این در حالی است که نیاز کاربران به خدمات سطح بالاتر مانند ترکیب سرویس بیشتر شده و این خدمات پیچیده باید در زمان کوتاهتری انجام شوند. اما در دایرکتوریهای کنونی هیچ پیش پردازشی روی اطلاعات ذخیره شده به منظور استفاده بهینه از آنها و ارائه خدمات بهتر صورت نمیگیرد. لذا کندی دایرکتوریهای سرویس در ارائه خدمات و خدمات سطح پائین کنونی ارائه شده توسط آنها که باعث تاخیر دایرکتوری سرویس در پاسخ گویی به پرسوجوهای پیچیده میشود، دو مشکلی است که در این پژوهش مورد توجه قرار داده شده است. برای غلبه بر این کاستیها، یک دایرکتوری سرویس ایجاد شده که در آن روش جدیدی برای انتشار سرویسهای وب ارائه شده است. در این دایرکتوری سرویس، موجودیتهای شبکه استخراج شده و بین آنها با رابطههای معنایی تعریف شده، پیوند برقرار میشود تا یک گراف معنایی به وجود آید. بر اساس این گراف معنایی، خدمات جدید و بهینهای عرضه شده است. نشان داده شده که این دایرکتوری سرویس قادر به ارائه خدمات تکمیلی است و قابلیت پخش شدن را دارد. همچنین زیرساختهای نظری برای ساخت و نگهداری این دایرکتوری جدید توسعه داده شده است.خدمات ارائه شده توسط دایرکتوری سرویس جدید و قابلیتهای آن از طریق آزمایشهای مختلف بررسی شدهاند و کارایی سیستم و عملیاتی بودن آن نشان داده شده است.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
سیستم پیشنهاد منابع در محیطهای آموزش الکترونیکی مبتنیبر پیشکارهای وبمعنایی
نویسنده:
ژاله نریمی سایی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
تولید دانش
,
آموزش الکترونیکی
,
هستیشناسی
,
محیط آموزشی
,
علوم و علوم کاربردی
,
کتابخانه رقمی
,
وب معناشناختی
,
سیستم یادگیری
,
وب معنایی
,
نمایش دانش
,
علوم کامپیوتر،کاربردهای میان رشته ای
,
خدمات وب
,
سیستم های آموزشی
چکیده :
بحث تولید و بازیابی محتوای آموزشی یکی از بحثهای مهم در آموزش الکترونیکی است. از طرفی باافزایش محتوا روی وب تلاش برای دسترسی به مفاهیم مرتبط با یک حوزهی درسی و آموزشی؛ برای مثال مفاهیم مرتبط با حوزهی سیستمهای فازی کاری وقتگیر، هزینهبر و مشکل است و ممکن است جستوجو روی وب، محقق را به نتیجهی دلخواه نرساند. بنابراین در بسیاری از تحقیقات اخیر سعی بر این است که روشهایی برای دستهبندی و نمایش مفاهیم مرتبط بهصورت کلی و یکپارچه ارائه شود. در این تحقیق سعی شده است که با استفاده از پایگاهدانشهای عمومی به مفاهیم مرتبط با حوزهی دلخواه دسترسی پیدا کرده و بهصورت دستهبندی شده براساس سطح سختی به دانشورزان در قالب یک پایگاهدانش ارائه شود. در سالهای اخیر بهکارگیری تکنیکهای وبمعنایی برای تولید و نمایشِ دانش در آموزش الکترونیکی توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. این رساله، سیستمی برای تولید و نمایش دانش ارائه میکند که مبتنیبر مفاهیمِ نقشهی مفهوم، مدل دادهای چارچوب توصیف منابع و آنتولوژی است. از آن جهت که این مفاهیم میتوانند دانش مورد نظر را بهتر نشان دهند و معنا را نیز دربرمیگیرند. در روش پیشنهادی از پایگاهدانش عمومیِ DBpedia که مبتنیبر موجودیتهای ویکیپدیا است برای استخراج مفاهیم آموزشی، از نقشه-ی مفهوم برای ایجاد گرافی از مفاهیم و ارتباطات میان آنها و از ابزارهای ویرایشگر آنتولوژی مانند پروتگ برای ساخت پایگاهدانش از نقشهی مفهوم به زبانِ آنتولوژی وب استفاده شده است. همچنین از آنجاکه ساخت مواد آموزشی کاری وقتگیر، مشکل و پرهزینه است، این رساله برای بازیابی مواد آموزشی با استفاده از مدل پیشکارهای وبمعنایی از موتورهای جستجوگر وب و وبسرویسهای کتابخانههای دیجیتال استفاده میکند. روش پیشنهادی برای ایجاد پایگاهدانش از مفاهیم موجود در حوزهی سیستمهای فازی و بازیابی مواد آموزشی برای هر مفهوم استفاده میکند. ارزیابی سیستم با استفاده از مقایسهی طرح پیشنهادی با کارهای پیشین و نظرسنجی دانشورزان انجام می-شود. براساس این دو ارزیابی میتوان به معنادار بودن، نشانهگذاری ساده، قابلیت پویایی ساده، کامل بودن و قابلیت اشتراک پایگاهدانش حاصل در تمامی سیستمهای آموزشی، دسترسی سریع و دستهبندی شده به مفاهیم و سرفصلهای آموزشی و دسترسی به منابع بیشتر اشاره کرد.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
خوشهبندی موجودیتها در دادههای پیوندی
نویسنده:
انسیه داوودی جم
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
هستیشناسی
,
خوشه بندی
,
خوشه بندی فازی
,
علوم و علوم کاربردی
,
وب معناشناختی
,
چارچوب توصیف منابع
,
داده پیوندی
,
وب داده
,
کشف پیوند
,
سیستم سلسلهمراتبی
,
خوشهبندی فازی
,
پرس و جوی مبتنی بر موجودیت
چکیده :
وب معنایی شامل قرار دادن دادهها روی وب و ساختن ارتباطات به گونهای است که انسان و ماشین بتوانند محتوای وب داده را کاوشنمایند. هدف وب معنایی افزایش توانایی ماشینها در دسترسی به منابع موجود در وب، پردازشو بکارگیریآنها میباشد. با توجه به رشد گستردهی دادههای پیوندی و افزایش مجموعه دادهها در چند سال اخیر، نیاز به ابزاری برای کشف پیوند در مقیاس وسیع احساس میشود. ابزارهای کنونی برای کشف پیوند مجبور به مقایسهی تمامی موجودیتها در مجموعه دادهها هستند. با خوشه بندی موجودیتها، میتوان قبل از ایجاد پیوند و بر اساس نوع پیوند تعداد مقایسهها بین موجودیتها را کاهش داد. یکی از مهمترین اتصالات معنادار در وب داده، شناسایی و اتصال موجودیتهایی است که به یک موجودیت یکسان اشاره میکنند ولی دارای شناسههای یکتای منبع متفاوت هستند و در مجموعه دادههای مختلفی قرار دارند. در این تحقیق یک مدل به منظور شناسایی وایجاد خوشههایی با موجودیتهای همانند در وب داده ارائه شده است. مدل ارائه شده قابل بکارگیری روی مجموعه دادهها با دامنههای متفاوت است. این روش میتواند به عنوان یک مولفه در ابزارهای کشف پیوند مانند ابزار silk استفاده شده و سبب بهبود پبچیدگی زمانیوافزایش دقت کشف پیوند شود.مدل پیشنهادی دارای دو ماژول اصلی است: 1.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
تشخیص و اصلاح پیوندهای RDF شکسته شده در دادههای پیوندی
نویسنده:
محمد پورزعفرانی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
هستیشناسی
,
علوم و علوم کاربردی
,
وب معناشناختی
,
چارچوب توصیف منابع
,
پیوندهای شکسته شده
,
آشکارساز
چکیده :
پیوندهای RDF به عنوان یکی از ارکان وب معنایی به شمار میآیند. با استفاده از این پیوندها و به کمک آنتولوژیهای موجود، وب کنونی به ساختاری قابل فهم برای ماشین تبدیل میشود. وب حاصله از این تغییر با نام وب دادهها شناخته میشود. یکی از چالشهای اساسی در راه توسعه وب دادهها، پیوندهای شکسته شده میباشند. به دلیل ماهیت تغییرپذیر وب، مجموعه دادههای موجود در وب دادهها نیز دائماً در حال تغییر میباشند. این تغییرات باعث میشوند پیوندهای موجود در گذر زمان به مکانهای نادرست یا ناموجود ارجاع داده شده و به اصطلاح شکسته شده تلقی شوند. پژوهشهای انجام گرفته در این زمینه تا کنون بر اصلاح پیوند، توسط مقصد پیوند تاکید داشتهاند. این روشها معایبی از جمله ایجاد نقطه شکسته مرکزی و نقض حق مالکیت مجموعه دادهها را به همراه دارند. در این تحقیق رویکردی برای اصلاح پیوند از طریق مبدأ پیوند ارائه شده است. زمانی که مقصد پیوند دیگر قابل دسترسی نباشد، الگوریتم در همان لحظه اجرا شده و مقصد تغییر یافته را پیدا مینماید. روش پیشنهادی با ایجاد دو مجموعه موجودیتهای بالا دست و پایین دست، یک ساختار گرافی انحصاری را با نام گراف هویت برای هر موجودیت تشکیل میدهد. در ادامه از طریق این گراف کاندیداهای مشابه استخراج شده و مناسبترین گزینه به عنوان خروجی نهایی ارائه میشود. روش پیشنهادی بر روی مجموعه دادههای استاندارد، مورد ارزیابی قرار گرفته و با مهمترین روشهای ارائه شده تا کنون مقایسه شده است. نتایج بدست آمده، نشان میدهد که الگوریتم پیشنهادی در مقایسه با روشهای دیگر پاسخ قابل قبولی را ارائه داده است.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
شناسایی رتبه کالا با ارائه یک مدل جدید از نظرکاوی
نویسنده:
علیرضا یوسفیان نائینی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
داده کاوی
,
هستیشناسی
,
کالا
,
علوم و علوم کاربردی
,
علوم کامپیوتر، هوش مصنوعی
,
نظرکاوی
,
آنالیز احساسات
,
رتبه
,
عقیدهکاوی
چکیده :
با افزایش روزافزون کاربران اینترنت، این بستر به منبعی غنی از اطلاعات تبدیل شده و با همگانی شدن آن، بیان نظرات و عقاید کاربران در مورد کالاها، سازمانها و اشخاص با سادگی بیشتری انجام میشود. با توجه به تحقیقاتی که در سال 2009 انجام گرفت، موثرترین عامل در تصمیمگیری مشتریان در خرید الکترونیک، نظرات ارائه شده توسط کاربران در مورد کالاها میباشد. ولی با افزایش نظرات کاربران در مورد کالاها تصمیمگیری و نتیجهگیری از نظرات مشکل شده است. در این پایان نامه مدل جدیدی از نظرکاوی ارائه شده است. در این مدل بر خلاف کارهای گذشته، برای کلمات بیان کننده احساسات، شدت گرایش تعیین میشود و در شناسایی گرایش شخص نسبت به یک کالا لحاظ میشود. همچنین در این مدل روشی برای تخصیص وزن به ویژگیها ارائه شده است. کارایی مدل پیشنهادی بر روی مجموعه داده تهیه شده از وب سرویس آمازون ارزیابی و با سایر مدلها مقایسه شده است. خلاصهسازی با استفاده از مدل پیشنهادی دارای جزئیات دقیقتر و کاملتر نسبت به مدلهای گذشته میباشد و همچنین شناسایی رتبه کالا از نظرات با استفاده از این مدل نسبت به سایر مدلهای با دقت بالاتری انجام میشود.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
بهینهسازی فرآیند جست و جو و نگهداری دادههای پیوندی وب معنایی
نویسنده:
نغمه سهرابیان
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
استنتاج (معرفت شناسی)
,
هستیشناسی
,
پردازش اطلاعات
,
علوم و علوم کاربردی
,
علوم کامپیوتر، هوش مصنوعی
,
وب معناشناختی
,
پایگاه اطلاعات
,
چارچوب توصیف منابع
,
پایگاه دادههای رابطهای
,
فهرستنویسی
,
نگهداشت
چکیده :
برخلاف وب، هدف اصلی وبمعنایی قابلیت فهم ماشین از اسناد است. توسعهی وبمعنایی مستلزم توسعه ی دادههای پیوندی است. دادههایپیوندی اجزای سازنده ی وبمعنایی هستند که در قالب مدلآر. دی. اف ، منابعدادهای مختلف وب را به هم مرتبط می کنند. با گذشت زمان تعداد این دادهها رو به افزایش است و این امر بازیابی و نگهداری دادهها را با مشکل مواجه کرده است. بنابراین نگهداری دادههایپیوندی به نحوی که بازیابی اطلاعات مورد نیاز با صرف کمترین زمان و پیچیدگی انجام شود، نیاز به نگهداری بهینه ی این داده ها را توجیه می کند.معمولاً از جداول رابطهای بزرگ برای نگهداری دادههای وبمعنایی استفاده میشود. هدف این پژوهش شکستن این جداول رابطهای به جداول کوچکتر بهمنظور مدیریت آسانتر دادههایپیوندی و دستهبندی آنهاست. در روش پیشنهادی، این دستهبندی براساس نگاشت ساختارهای آنتولوژی مرتبط با دادهها به پایگاهدادهی رابطهای انجام میشود. روش پیشنهادی جهت افزایش دقّت دادههایپیوندی از نوعی استنتاج روی دادههایپیوندی بهره میگیرد و سرعت بازیابی دادههایپیوندی را نیز از طریق انتخاب ساختارهای ذخیرهی مناسب و شاخصگذاری افزایش میدهد. نتایج حاصل از مقایسهی روش پیشنهادی با روشهای مطرح ذخیرهسازی دادههای آر. دی. اف مانند روش مستقل از الگو، روش مبتنیبر الگو و روش هیبرید افزایش سرعت و دقّت دادههای بازیابیشده را نشان میدهد و با بهکارگیری ساختارهای مناسب امکان پاسخگویی به طیف وسیعتری از پرسوجوها فراهم میآید. بهمنظور ارزیابی نتایج از جعبهی اطلاعات در مجموعهدادهی دیبیپدیااستفاده شده است.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
مطالعه تطبیقی آرای تربیتی ملامحسن فیض کاشانی و جان آموس کمنیوس
نویسنده:
جواهر عیسی زاده دتورسری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
تربیت اجتماعی
,
تربیت اخلاقی
,
تعلیم و تربیت
,
اصول
,
روش ها
,
هستیشناسی
,
تربیت
,
تاریخ فلسفه
,
آموزش و پرورش و تحقیقات تربیتی
,
ملامحسن فیض کاشانی
,
کمنیوس، ژان آموس
,
جان آموس کمنیوس
,
ارکان تربیت (اهداف
,
فیض کاشانی، محمدبن شاه مرتضی
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
فیض کاشانی: ملا محسن فیض کاشانی
چکیده :
هدف این تحقیق مطالعه تطبیقی آرای تربیتی ملامحسن فیض کاشانی و جان آموس کمنیوس است. روش تحقیق به کار رفته در این پژوهش روش توصیفی-تحلیلی است که به بررسی دیدگاه های تربیتی فیض کاشانی و کمنیوس در مورد سه رکن تربیت (هدف، اصل، روش) می پردازد. جامعه آماری این پژوهش عبارت است از کلیه منابع اسناد، مدارک، کتب، مقالات، مجلات و پژوهش هایی که انجام شده. نمونه ی پژوهشی این پایان نامه عبارت است از کلیه منابع، اسناد، مدارک و پژوهش هایی که بحث شده و در دسترس محقق است. روش جمع آوری اطلاعات از روش کتابخانه ای و فیش های تحقیقاتی و چک لیست تهیه و تنظیم شده است. نتیجه یافته های این پژوهش در یک سوال کلی به این شرح می باشد: اشتراکات و افتراقات آرای تربیتی فیض کاشانی و کمنیوس در مورد اهدف، اصول و روش ها چیست؟ ازکل یافته های تحقیق چنین می توان نتیجه گیری کرد که هر یک از آنها نگاهی خاص به ارکان تربیت داشته اند: فیض و کمنیوس برای انسان سعادت دنیوی واخروی، پرهیزگاری و توأم و تلفیق نمودن علم با عمل و پرورش روح، تعالی دانش و تجربه، توجه به حیات دینی و توجه به عالم برتر معنوی، خردپروری و اندیشه ورزی، پرورش قوای ذهنی را به عنوان هدف تربیت درنظر می گیرند. هدف غایی تربیت به عقیده کمنیوس حصول شادی جاوید و به عبارت دیگر سعادت آخرت است اما این هدف نباید مانع از توجه به امور دنیوی گردد. زیرا فرد باید در این جهان زندگی کند و از آسایش دنیوی بهره مند گردد. فیض در پرداختن به امور دنیا مخالفت نمی ورزد و توجه به امور معنوی را کلید ورود به خوشبختی می داند. اگرچه کمنیوس به دنیای دیگر بی توجه نیست اما تأکید او برای دستیابی به زندگی راحت با اندیشه های فیض همخوانی ندارد. فیض به جهان خاکی بیشتر از این جهت توجه دارد که جایگاهی برای ذخیره آخرت به حساب می آید و از این رو زندگانی دنیا اهمیت دارد. اما کمنیوس در کنار آمادگی انسان برای جهان آخرت مسئله رفاه دنیا را نادیده نمی گیرد. در مورد اصول تربیت فیض و کمنیوس رسیدن به رستگاری، متخلق به اخلاق حسنه، متقی، اهمیت دادن به اراده و اختیار انسان از روی علم و آگاهی، مطابق بودن اصول تربیت با سن فرد و رعایت زمان، تربیت تدریجی، توجه به رشد جسمی و روحی کودک، سازگاری و پایبند بودن به قوانین و مقررات اجتماعی، تطبیق دادن فرد و درهم آمیختن عادات نیک با طبیعت انسانی را مورد توجه قرار می دهند. اصول تربیت از نظر فیض به وسیله برهان و استدلال است که انسان می تواند نسبت به پذیرش حقیقت اقدام کند. اما کمنیوس معتقد است در تعلیم و تربیت نه تربیت دینی باید تربیت عقلانی را محدود کند و نه تعلیم و تربیت عقلانی باید تربیت دینی و اخلاقی را تحت شعاع قرار دهد. کمنیوس قوه فاهمه یا عقل را واجد چیزی نمی داند مگر آنکه از راه حواس اخذ کرده باشد و قطعیت و حقیقت علم را وابسته به شهادت حواس می داند. روش های تربیت دینی مشترک فیض و کمنیوس عبارتند از روش تشویق و ترغیب و روش ایجاد عادات درست، روش الگوی مناسب، روش تلقین و تحمیل به نفس، روش خودسازی و تزکیه نفس. فیض روش رفق و مدارا، تکرار و تمرین را در تربیت دینی مورد توجه قرار می دهد در حالی که کمنیوس توجهی به این روش ها ندارد و در عوض به روش های رئالیستی، روش تجربی در تربیت فراگیران، روش کشف و شهود، مشاهده و تخیل توجه دارد.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
جایگاه مایک لی در سینمای انگلیس؛ عنوان بخش عملی: از ماه بعد
نویسنده:
احمد افشاری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
انگلستان
,
سینما
,
ادبیات داستانی
,
واقعگرایی (رئالیسم)
,
هستیشناسی
,
هنرهای نمایشی
,
هنر و علوم انسانی
,
سینمای انگلستان
,
تیوری مولف
,
مایک لی
,
لی، مایک
چکیده :
در این پروژه در بخش اول به بررسی سینمای انگلیس پرداخته ایم تا خواستگاه فیلم های مایک لی در این سینما را مشخص نماییم. در این بخش به بررسی سینمای واقع گرای انگلیسی، سینمای آزاد انگلیس و فیلمسازانی که در این فضا پرورش یافتند می پردازیم و نسبت سینمای مایک لی را با سینمای انگلیس تعیین می کنیم. سپس به بررسی سینمای مولف می پردازیم و این سنت انتقادی را تشریح کرده و اصول اساسی آن را برمی شماریم. در بخش های بعدی به بررسی مستقیم سینمای مایک لی به عنوان یک مولف می پردازیم و درون مایه های سینمای مایک لی و شمایل های خاص او را که از دیگر فیلمسازان متمایزاش می کند مشخص می نماییم.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
نمونهسازی آنتولوژی با استفاده از وبکاوی
نویسنده:
راشین رضازاده
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
انتولوژی
,
هستیشناسی
,
علوم و علوم کاربردی
,
علوم کامپیوتر، هوش مصنوعی
,
وب معناشناختی
,
استخراج اطلاعات
,
تشابه معنایی
,
خدمات وب
,
وبمعنایی
,
وبسرویس
,
معیارهای شباهت
چکیده :
وب امروزی اطلاعات را بهصورت پراکنده و بدون درنظرگرفتن معنایشان در وبسایتهای مختلف قرار داده است. اگر شخصی بخواهد بهدنبال کالا و یا مفهوم خاصی در وب بگردد، باید به وبسایتهای مختلف مراجعه کرده و اطلاعات آنها را با هم مقایسه کند. اگر بتوان اطلاعات موجود در وب در زمینهای خاص را بهصورت یکپارچه و معنادار در کنار یکدیگر قرار داد، در وقت و هزینهی کاربر صرفهجویی میشود. برای انجام این کار باید ابتدا اطلاعات موجود در وب استخراج شده و سپس بهصورت یکپارچه در کنار یکدیگر قرار گیرند. این رساله برای استخراج اطلاعات، از وبسرویسها و برای یکپارچهسازی آنها از وبمعنایی استفاده کرده است. این رساله بهطور خاص از آنتولوژی استفاده کرده و آنتولوژی کتاب را تهیه کرده است. بدینصورت که ابتدا یک آنتولوژی اولیه ساخته شده است. سپس اطلاعات موجود در وب در مورد کتاب از طریق وبسرویسها استخراج شده و در قالب یک آنتولوژی ذخیره شده است. در مرحلهی بعد این آنتولوژیها باید با یکدیگر تطبیق یابند تا یک آنتولوژی یکپارچه ساخته شود. جهت انجام اینکار باید مشابهتهای معنایی، رشتهای و ساختاری این آنتولوژیها درنظرگرفته شود. این رساله برای بررسی مشابهت معنایی و رشتهای از اطلاعات زمینهای (فرهنگلغتهایی) مثل ویکیپدیا، وُردنِت، گوگل و غیره استفاده کرده و برای بررسی مشابهت ساختاری از درختِ این آنتولوژیها استفاده کرده است. در نهایت، آنتولوژی یکپارچهی نهایی ساخته و نمونهسازی میشود.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
پیکرگردانی در داستانهای هزار و یک شب
نویسنده:
سارا پورشعبان پیربازاری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
اسطوره
,
جادو
,
پیکر گردانی
,
هزار و یک شب
,
دگردیسی
,
هستیشناسی
,
نقد کتاب
,
تناسخ
,
هنر و علوم انسانی
,
هزار و یک شب (داستان)
,
اسطورهها
چکیده :
با توجه به جایگاه و اهمیت هزار و یک شب در معرفی و شناخت شرق و فرهنگ اساطیری آن، تحلیل این اثر از منظر یکی از برجسته ترین عناصر اسطوره ای با نام پیکرگردانی و با هدف شناخت هرچه بیشتر عوامل موثر در جذابیت اثر مورد پژوهش قرار گرفت. در بررسی هزار و یکشب پس از بکار گیری همزمان 3دیدگاه روان شناختی، اسطوره ای و دینی، از آغازین حکایت آشکار گردید که پیکرگردانی به عنوان یکی از عناصر خلّاق و فراگیتیگ، تأثیر بسیار زیادی در اصلاح ذهنیت منفی شهریار نسبت به زنان داشته است. همچنین، حضور پیکرگردانی تا پایان هزار و یکمین شب به عنوان یکی از موثرترین عوامل جذابیت و خیال انگیزی حکایات شناخته شد. جامعه ی آماری در این رساله،?53 حکایت از حکایات هزار و یکشب(با احتساب حکایات فرعی) از قصه ی آغازین مجموعه- قصه ی " شهریار و برادرش شاه زمان"- تا حکایت پایانی آن- "حکایت کنیز بی نظیر"- است.نتایج پژوهش حاکی از آن است که منشأ بسیاری از تغییر شکل ها و پیکرگردانی های هزار و یکشب را علاوه بر عامل جادو، باید در اعمال شیطانی همچون شرارت و حقه بازی جستجو کرد. از این منظر، پیکرگردانی های داستان های هزار و یکشب که با هدف ایجاد رعب و وحشت و ترس از نیروهای خارق العاده ی زنان و فریبکاری و اغواء صورت می گیرد، بیش از آنکه امری اهورایی باشد، وابسته به رفتارهای اهریمنی است؛ و آن دسته از پیکرگردانی ها که موجب جذّابیت داستانی می شوند، اکثراً نتایج نادلخواهی را برای فرد تغییر شکل دهنده به بار می آورند.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
تعداد رکورد ها : 311
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
×
ارسال نظر
نوع
توضیحات
آدرس پست الکترونیکی
کد امنیتی
*
*
با موفقیت به ثبت رسید