جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 317358
بایدها و نبایدهای فضای مجازی از دیدگاه اسلام
نویسنده:
نگار عاطفی‌فرخان‌علیا، سکینه جهادی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تربت حیدریه: چشم‌انداز قطب,
مروری بر اندیشه‌های سیاسی و اخلاقی امام کاظم علیه‌السلام
نویسنده:
احمد بهشتی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم ‏‫: موسسه بوستان کتاب‬‏‫ ‏‫,
کلیدواژه‌های اصلی :
بدعت و مرزهاي آن در فقه اسلامي
نویسنده:
‫عرفاني، علی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت پژوهشي، دفتر تبليغات اسلامي,
چکیده :
‫در اين پژوهش تلاش گرديده تا با تکيه بر مباني و قواعد فقهي، مسأله بدعت و مرزهاي آن مورد بررسي قرار گيرد. بدعت از بزرگ‌ترين آفت‌هايي است که منجر به مخدوش‌شدن چهره دين و انحراف انسان مي‌شود. بر خلاف اهل تسنن که بدعت را بر مبناي حسن و قبح و احکام پنج‌گانه به انواع گوناگوني تقسيم کرده‌اند، فقهاي اماميه تقسيمي براي بدعت قايل نيستند، و حرمت مطلق آن را با ادله اربعه اثبات کرده‌اند. پديده بدعت همان‌گونه که دامنگير اديان پيشين گرديده بود، در طول تاريخ وارد آموزه‌هاي اسلامي نيز شده است. در اين زمينه، عواملي مانند پيروي از هوا و هوس، ترويج زهدگرايي منفي، غلو در دين، تبعيت از تأويل‌هاي بي‌مدرک در متشابهات، و روي‌گرداني از اهل‌بيت پيامبر اسلام، موجب پيدايش بدعت گرديده است. بدعت در اجتهاد با ورود قياس، استحسان و مصالح مرسله، و بدعت در عبادات مانند نماز تراويح، تثويب در اذان، آمين بعد از حمد، و تکفير در نماز، از جمله بدعت‌هايي است که در آموزه‌ها و احکام اسلامي وارد شده است. از معيارهايي که نص‌گرايان براي بدعت ذکر کرده‌اند مي‌توان به فعل و ترک رسول‌الله، فعل و ترک صحابه و تابعين، عدم نص خاص از پيامبر و اقامه عزا و ماتم اشاره نمود. اسلام همواره چهره‌اي زشت از بدعت‌گزاران ترسيم نموده، و آن‌ها را ملعون الهي و ملائکه، سگان جهنم، بدترين انسان، خارج از پيروان رسول و محروم از رحمت الهي معرفي کرده است. همچنين با نهي از تکريم و همنشيني بدعت‌گزار و پناه دادن به او، و بيان بطلان اعمال، عدم پذيرش توبه، جواز غيبت و سبّ او، امر به برائت و مقابله با او، بر ممنوعيت بدعت تأکيد گرديده است. لذا اسلام با بيان راه‌کارهايي مانند دعوت به حقايق دين، بيان خطرات بدعت، بيان تبعيت احکام از مصالح و مفاسد، کفايت منابع ديني و رد متشابهات به کتاب و سنت، مردم را به مبارزه با بدعت فراخوانده است.
دلایل و امارات
نویسنده:
مولف علی رضائی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: انتشارات قانون‌ یار,
معرفى ترجمه رساله (فلسفة المیثاق والولایة)
نویسنده:
علی راد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
Muslim modernities: expressions of the civil imagination‫‭
نویسنده:
edited by Amyn B. Sajoo.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‏‫‭London‏‫‭: I.B. Tauris‏‫‭,
التنسیل ، أو، الاستنساخ: هل بالإمکان تنسیل‌البشر؟!
نویسنده:
محمدصادق صبور.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قاهره: دارالأمین‏‫,
س‍ی‍اس‍ت‌ ع‍ل‍ی‌ ع‍ل‍ی‍ه‌ال‍س‍لام‌
نویسنده:
م‍ول‍ف‌ اب‍وال‍ق‍اس‍م‌ زن‍دوک‍ی‍ل‍ی‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ت‍ه‍ران‌: وک‍ی‍ل‍ی‌,
التقای دو دریا
نویسنده:
منوچهر صدوقی (سها)
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
 رابطه تنظیم هیجانی و اعتقادات مذهبی با راهبردهای حل تعارض با والدین در دانشجویان
نویسنده:
عسگری پرویز, صفرزاده سحر
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف از این پژوهش، شناسایی رابطه تنظیم هیجانی و اعتقادات مذهبی با راهبردهای حل تعارض با والدین در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز بود. جامعه آماری شامل کلیه دانشجویان مشغول به تحصیل (92-91) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز و نمونه شامل 200 نفر (100 دختر و 100 پسر) بود که به روش تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. برای گردآوری داده ها از سه پرسش نامه تنظیم هیجانی، اعتقادات مذهبی آرین و مقیاس تاکتیک تعارض با والدین اشتراوس، استفاده شد. تحلیل داده ها از ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه در سطح معناداری p<0.0001 نشان داد که بین تنظیم هیجانی و اعتقادات مذهبی، با راهبردهای تعارض با والدین در دانشجویان رابطه معنا دار وجود دارد. همچنین تنظیم هیجانی و اعتقادات مذهبی، با راهبردهای حل تعارض با والدین در دانشجویان رابطه چندگانه وجود دارد. در عین حال، تحلیل رگرسیون نشان داد که تنظیم هیجانی و اعتقادات مذهبی به ترتیب پیش بینی کننده بهتری برای متغیرهای راهبرد استدلال و پرخاشگری کلامی و اعتقادات مذهبی نیز به تنهایی پیش بینی کننده مناسبی برای متغیر ملاک راهبرد پرخاشگری فیزیکی می باشند.
یادگیری مفاهیم مبتنی بر ویژگی‌ها در سامانه‌ای از ائتلاف عامل‌ها
نویسنده:
آرمان دیدنده
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
در این پایان‌نامه قصد دارم تا مطالعات متمرکز خود در دوره‌ی کارشناسی ارشد را گردآوری نمایم. این مطالعات با محوریت «یادگیری عامل‌های هوش‌مند از یک‌دیگر در محیطی پویا و متشکل از تعدادی از عامل‌های هوش‌مند ناهم‌سان» قصد دارد تا هوش‌مندی لازم برای عامل‌های موجود در محیط برای یادگیری از یک‌دیگر را فراهم آورد.برای بررسی یادگیری عوامل هوش‌مند، عنصر یادگیری را «مفاهیم» تشکیل‌‌دهنده‌ی محیط در نظر گرفتم. از آن‌جایی که می‌خواستم بر روی محیط‌های چندعامله کار کرده باشم، نیاز داشتم تا خاصیت جزیی بودن این‌گونه محیط‌ها را به گونه‌ای پیاده کنم. در نتیجه از نوع خاصی از مفاهیم به نام «مفاهیم ناهم‌رأی» استفاده کردم. یادگیری مفاهیم را بر مبنای یکی از اشیاء محیط و با استفاده از پروتکل «پرسش و پاسخ» که پروتکل استاندارد ایجاد ارتباط دوبه‌دو است انجام دادم.هم‌چنین برای این‌که مطالعه‌ی دقیق‌تری داشته باشیم، مسأله را از دیدگاه «نظریه‌ی بازی» یا Game Theory مطالعه نمودم. در نتیجه «بازی یادگیری مفاهیم ناهم‌رأی» را در دو ساختار مجزای دارای همکاری (Cooperative) و دارای رقابت (Competitive) بررسی کردم. در این راستا باید اشاره کرد که تمرکز اصلی ما در این پایان‌نامه بر روی دیدگاه همکاری بین عامل‌های هوش‌مند است. با این‌حال اشاراتی در محل لازم به دیدگاه رقابتی نیز انجام می‌پذیرد تا اهمیت هر دو دیدگاه به‌خوبی قابل درک باشد.به‌همین دلیل باید تمامی پروسه‌های لازم برای بازی بادگیری مفاهیم را نیز بررسی می‌کردم. به‌عنوان مثال‌هایی از این پروسه‌ها، روندهای دسته‌بندی (Classification)، رأی‌گیری (Voting) و یادگیری (Learning) را مطالعه کردم.برای این‌که مطالعات‌مان اثبات عملی نیز داشته باشد و صرفاً به نظریه‌پردازی نپرداخته باشیم، آزمایش‌های جداگانه‌ای برای بررسی عملی ایده‌های‌مان ترتیب دادم که در فصل آزمایش‌ها به آن‌ها اشاره شده‌است.در فصل انتهایی نیز مدل کامل یادگیری مفاهیم در یک سامانه‌ی چندعاملهرا با مولفه‌های مطالعه‌شده آوردم و افق‌های مطالعات آینده را –با اشاره به مولفه‌هایی که از این مدل باقی مانده‌اند- نشان دادم.
  • تعداد رکورد ها : 317358