جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 315726
پيامدهاي مهاجرت افغان‌ها به ايران از سال 1357 به بعد
نویسنده:
‫اميرخان محمدي
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت پژوهشي، دفتر تبليغات اسلامي,
چکیده :
‫مهاجرت پيامدهايي مانند افزايش يا کاهش جمعيت، تغيير ترکيب جمعيتي، ايجاد تنوع فرهنگي و همچنين پيامدهايي در حوزه اقتصادي و اجتماعي دارد. طبق آمار اعلام شده از سوي وزارت کشور ايران، بيش از 800 هزار تبعه افغاني در ايران زاده شده‌اند. مخالفت ايران با اشغال افغانستان توسط شوروي، شباهت‌هاي فرهنگي ميان دو کشور و وضعيت سياسي و اقتصادي ايران، باعث مهاجرت افغاني‌هاي زيادي به ايران شد. از دلايل مهاجرت افغان‌ها مي‌توان به کودتاي هفت ثور (1979ـ1978) که موجب فشار رژيم کمونيستي بر مردم و نارضايتي آن‌ها شد؛ قيام‌هاي مردمي که ناامني براي مردم عادي را به‌دنبال داشت، و آغاز جنگ چريکي در زمان حمله روس‌ها و پيوستن مردم به مجاهدين، اشاره کرد. مجاهدين در روستاها مراکزي را ايجاد کردند که موجب حمله دولت به اين روستاها شد. حکومت کمونيستي در طول سال‌هاي متمادي، فشارهاي فراواني را بر مردم تحميل کرد. حتي در دوران حکومت مجاهدين، جنگ‌هاي داخلي بار ديگر مردم را به سختي انداخته بود. طالبان نيز با اعمال افراطي مانند ايجاد ساتر براي چهارپايان، تعيين اندازه براي ريش مردان، تازيانه زدن بر مردگان در صورت کوتاهي ريش آن‌ها، بيرون کشيدن جنازه رقيبان خود و نابود کردن آن‌ها، عرصه را بر مردم تنگ کرده بودند. همه اين‌ها موجب مهاجرت افغان‌ها گرديد. حفظ جان و مال، آموزش و اشتغال از جمله پيامدهاي مثبت اين مهاجرت براي افغان‌ها بود. مهاجرت به ايران نيز پيامدهاي اجتماعي، اقتصادي، سياسي، حقوقي و فرهنگي فراواني داشته است. برخي از روزنامه‌نگاران ايراني، آسيب‌هاي اجتماعي ناشي از پذيرش افغان‌ها را بسيار بزرگ جلوه داده‌اند، و ناعادلانه قضاوت کرده‌اند. از ديدگاه آن‌ها ازدواج با دختران ايراني، رهاکردن زن و فرزند، وابستگي به مواد مخدر، افزايش بيکاري، تجاوز جنسي و افزايش کودکان خياباني، از جمله پيامدهاي مهاجرت افغان‌هاست. در حالي‌که اين موارد واقعيت نداشته، و با روحيه غيرتمندي و زحمت‌کشي مردم افغانستان سازگاري ندارد.
مرد نامتناهی (علی علیه السلام)
نویسنده:
حسن صدر
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
سیمای جمعیت در قرآن و روایات (مجموعه مقالات)
نویسنده:
تهیه و گردآوری یاسر صولتی ؛ ناظر علمی محمد فولادی‌وندا.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، انتشارات,
مباني انديشه اسلامي (1): درآمدي بر معرفت شناسي و مباني معرفت ديني
نویسنده:
محمد حسين زاده
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
چهره حضرت اميرالمومنين عليه السلام
نوع منبع :
پرسش و پاسخ , کتابخانه عمومی
پاسخ تفصیلی:
پاسخ: حضرت علي عليه السلام انسان كامل بود و انسان كامل بد چهره و بد قامت نمي شود . حضرت علي عليه السلام چهره اي بسيار زيبا و قدي موزون داشت . براي نمونه به چند روايت توجه بكنيد :
پيامبر خدا صلي الله عليه و آله فرمود: هر كس دوست دارد به هيبت اسرا بیشتر ...
لهوف‫: ‫متن اصلی اللهوف سید بن طاووس رحمه الله و ترجمه آن‮‬‮‬‫
نویسنده:
مولف سیدعلی‌بن‌موسی‌بن‌جعفربن‌طاووس حلی‮‬؛ مترجم اسراء جادری.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: ارمغان گیلار‏‫‬‏‏‏,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
حقوق حیوان‌ها در سیره و سخن پیامبر اعظم (ص)
نویسنده:
---
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی، معاونت پژوهش حوزه های علمیه ,
چکیده :
---
پیمانه‌ای‌کردن آنتولوژی در وب معنایی
نویسنده:
مریم جعفری شریف‌آبادی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
ایده اصلی وب معنایی، ایجاد فراداده‌هایی است که داده را شرح می‌دهند تا کامپیوترها را قادر به پردازش معنی اشیا کنند. هدف از وب معنایی این است که ماشین‌ها نیز همانند انسان‌ها سندها را درک کرده و تفسیر کنند. یکی از مولفه‌های اصلی وب معنایی، آنتولوژی است، که نسبت به سایر مولفه‌ها از قدرت بیان بیشتری برخوردار است. آنتولوژی، مجموعه‌ای از واژگان مشترک را برای محققانی تعریف می‌کند که نیاز به اشتراک‌گذاری اطلاعات در یک دامنه دارند. امروزه استفاده از آنتولوژی در وب افزایش یافته است. بسیاری از آنتولوژی‌های معروف، اندازه بزرگی دارند. اندازه بزرگ این آنتولوژی‌ها باعث کاهش سرعت و کارایی در استفاده‌مجدد، استنتاج، نگهداری و هماهنگی سیستم‌های توزیع‌شده می‌شود. راه‌حل این مساله، پیمانه‌‌ای کردن آنتولوژی می‌باشد. پیمانه‌ای کردن آنتولوژی، بخش مهمی از مهندسی آنتولوژی است که برای کاهش پیچیدگی و اندازه آنتولوژی، یا آن را به کل قطعات تشکیل‌دهنده می‌شکند (تقسیم‌بندی آنتولوژی) و یا اینکه فقط بخش کوچکی از آن را استخراج می‌کند (استخراج پیمانه). هدف از این پژوهش ارائه رهیافتی برای پیمانه‌ای کردن آنتولوژی به پیمانه‌هایی درست، کامل و متصل به هم است، به صورتی که کاربر بتواند بر اساس نیازهای برنامه کاربردی تنظیماتی را در پیمانه‌ای کردن اعمال کند.رهیافت ارائه‌شده در این پژوهش روی تقسیم‌بندی آنتولوژی تمرکز دارد. برای داشتن قطعه‌های کامل، ابتدا یک استنتاج مقدماتی روی آنتولوژی انجام شده و سپس حاصل آن به Pato، که ابزاری برای تقسیم‌بندی است، داده می‌شود. به دلیل انجام استنتاج مقدماتی، نتیجه تقسیم‌بندی، پیمانه‌هایی مرتبط و نیمه‌کامل است. بنابراین، قضایای کامل‌کننده به آن‌ها اضافه می‌شود. سپس پیمانه‌ها توسط زبان آنتولوژی پیمانه‌ای P-DL به هم متصل می‌شوند. به این ترتیب، پیمانه‌های حاصل، پیمانه‌هایی متصل و کامل با اندازه مناسب هستند. هرچند استنتاج روی آنتولوژی‌های بزرگ عملی وقت‌گیر است، اما فقط یکبار صورت می‌گیرد و در عوض مزایای زیادی به همراه دارد که توسط دیگر روش‌ها تامین نمی‌شوند. برای ضمانتِ این ادعا، روش ارائه‌شده و روش‌های قبلی به صورت تئوری و عملی ارزیابی شده و نشان داده می‌شود که این روش باعث می‌شود که آنتولوژی به‌طور متعادلی بخش‌بندی شود و پیمانه‌های حاصل مانند یک آنتولوژی خودشمول، توسط ابزارهای زیادی استفاده شوند.
آشنای بحر وصال
نویسنده:
هاجر خادم، رضا اقدامی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران : سفیر اردهال ,
سلامت معنوی از دیدگاه اسلام (مفاهیم، شاخص‌ها، مبانی)‮‬‫
نویسنده:
به اهتمام مجتبی مصباح، با همکاری رضا مهکام، جواد مصلحی، محمدرضا جهانگیرزاده‌قمی.با دیباجه علیرضا مرندی‏‫؛ [برای فرهنگستان علوم پزشکی، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی (ره)، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان].
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: تهران: موسسه فرهنگی - حقوقی سینا، انتشارات حقوقی‏‫، ۱۳۹۲.‮‬,
شهید محسن حججی
نویسنده:
محمدحسین قاسمی ؛ ویرایش علی باباجانی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: نشر کتابک‏‫,
  • تعداد رکورد ها : 315726