جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 321479
مشعشعیا‌ن‌ (مدعیا‌ن‌ دروغین‌ اما‌م‌ زما‌ن‌ عج‌)
نویسنده:
کسروی، احمد، ۱۲۶۹ - ۱۳۲۴
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
ما سمعت ممن رایت
نویسنده:
سیدمجتبی بحرینی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
مشهد: ژیکان,
Clartés sur la route‫‬‭
نویسنده:
Gabriel Rémy.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‏‫‬‭[Paris]‏‫‬‭: [Casterman]‏‫‬‭,
پژوهش در بلوغ دختران
نویسنده:
محمدعلی گرامی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
تعامل دين و دولت در افغانستان
نویسنده:
---
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت پژوهشي، دفتر تبليغات اسلامي,
چکیده :
‫دين يکي از ضرورت‌هاي حيات جمعي است، که دولت‌مردان اجراي احکام و دستورات آن را يکي از وظايف اصلي خود مي‌دانند. در افغانستان ميان دولت‌ها و جامعه مذهبي، در طول تاريخ، برخوردهايي وجود داشته است. بر اساس سياست‌هاي قوم‌مدارانه و تبعيض‌آميز، روند تصفيه قومي مذهبي با نام دين در اين کشور اعمال مي‌شد، و زمامداران سياسي به‌جاي خدمت به اقشار جامعه، به تشديد اختلافات مذهبي و محروم کردن برخي از طبقات اجتماعي از حقوق مدني خود دامن مي‌زدند. در دوره حاکميت عبدالرحمان، حبيب‌الله خان، و امان‌الله خان، دين و آموزه‌هاي آن به حاشيه رانده شده، و مذهب تشيع رو به ضعف نهاد. در اين فرآيند، بسياري از شيعيان تبعيد گرديده و يا مجبور به کوچ اجباري شدند. اين دسته از حاکمان، فساد و بي‌بندوباري را نيز در جامعه رواج مي‌دادند. در اين دوره، استفاده ابزاري از دين شدت بيشتري يافت، و حتي بازار فتوافروشي و تکفير مخالفين شدت پيدا کرد. بدين ترتيب، مذهب حنفي با زور و تزوير، ترويج مي‌گرديد، و همين امر زمينه قدرت‌يابي طالبان را فراهم نمود. گروه طالبان با تحريم دانش به سرکوب شريعت پرداخته، و براي حفظ و گسترش قدرت خود از دين مردم نيز استفاده مي‌کرد. تعامل دين و دولت در تاريخ افغانستان، در سه دوره مجاهدين، طالبان و جمهوري اسلامي، قابل پي‌گيري است. در دوره نخست، که هدف آن، ايجاد دولت ديني و ترويج احکام و معارف اسلام بود، زياده‌خواهي، قدرت‌طلبي و تنگ‌نظري برخي از رهبران جهادي فرصت‌هاي طلايي را از آنان سلب کرد، و زمينه قدرت طالبان را که بر پايه سلفي‌گري استوار بود، فراهم نمود. گروه طالبان با اقدامات خود، پايه‌هاي علم و فرهنگ را در افغانستان متزلزل نمودند. و اما نظام فعلي افغانستان، با چالش‌هاي فراواني روبه‌رو است؛ اين دولت اگرچه نام اسلام را بر خود دارد، اما هنوز آزمون عملي خود را در موافقت يا تعارض با دين نداده است.
قضیه الاغلبیه من الوجهه الشرعیه
نویسنده:
/ احمد الریسونی ,ری‍س‍ون‍ی‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
The Religion of the Rigveda‫‬‭
نویسنده:
H.D. Griswold.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‏‫‬‭Delhi‏‫‬‭: Motilal Banarsidass‏‫‬‭,
بررسی هیدروشیمیایی منابع آب زیرزمینی منطقه چاهگاه، استان بوشهر
نویسنده:
زهرا صایب
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
منطقه چاهگاه با وسعت 1637 کیلومتر مربع در مرکز استان بوشهر واقع شده است. آن در مختصات جغرافیایی 51 درجه و 29 دقیقه تا 52 درجه و 9 دقیقه طول شرقی و 28 درجه و 6 دقیقه تا 28 درجه و 42 دقیقه عرض شمالی قرار گرفته است. منطقه جزء زون ساختاری زاگرس چین خورده و بخشی از حوضه آبریز رودخانه مند می‌باشد. این محدوده از جنوب شرق به محدوده های باغان و ریز، از شمال به محدوده برازجان اهرم و از غرب به خورموج، از شرق به محدوده های دژگاه- کورده و دارالمیزان و از شمال شرق به دشت پلنگ منتهی می‌گردد. رودخانه مند به عنوان رودخانه اصلی منطقه از سمت جنوب شرق وارد منطقه شده و با راستای شمال غربی حرکت نموده و از غرب منطقه خارج می‌شود، منطقه دارای سه دشت لاور– سنا، شنبه– درویشی(چاهگاه) و کردلان می‌باشد. کیفیت آب زیرزمینی دشت کردلان مناسب ترین وضعیت را در محدوده مطالعاتی دارد. منطقه چاهگاه دارای 6 تاقدیس اصلی(خورموج، کاکی، نمک، شیرکوه، خرتنگ و سیاه)، 2 تاقدیس که بخش کوچکی از آن در منطقه واقع شده(پازنان و ماده کوه)، 2 گنبد نمکی، گسل تراستی اسلام آباد و گسل خرتنگ و گسلهای عرضی(همچون گسل عمل نموده در شنبه و کاردانه) می‌باشد. در اثر گسل رورانده(گسل تراستی اسلام آباد)(با راستای شمال غرب- جنوب شرق) ردیف های رسوبی سازند گچساران بر روی سازند میشان قرار گرفته و باعث شوری زیاد آب آن منطقه و چاه بهره برداری W18 شده است. گنبدهای نمکی موجود در منطقه باعث شوری آب زیرزمینی و سطحی شده‌اند. جهت و شیب هیدرولیکی آب زیرزمینی عمدتا از شرق و شمال شرق به سمت غرب منطقه می باشد. نوع اقلیم منطقه از نظر اقلیم نمای دومارتن اقلیم خشـک و متوسط بارندگی سالانه234/2 میلیمتر در طول دوره آماری می‌باشد. به منظور بررسی کیفیت آب زیرزمینی از 18 حلقه چاه و یک چشمه موجود در منطقه و برای ارزیابی تأثیر رودخانه مند و آبخوان منطقه چاه‌گاه بر همدیگر نیز، در آبان و اسفند‌ماه 1390 از رودخانه مذکور، نمونه برداری به عمل آمد.تیپ و رخساره هیدروشیمیایی غالب در نمونه‌های آب زیرزمینی منطقه سولفاته بوده که متأثر از انحلال ژیپس است و آب نمونه برداری شده در چاه شماره 18 کلروره سدیک می‌باشد. تیپ و رخساره هیدروشیمیایی غالب در نمونه‌های آب سطحی آبان و اسفند ماه، کلروره سدیک است و به لحاظ ژئوشیمیایی این رخساره در ارتباط با انحلال کانی‌های تبخیری هالیت می‌باشد. در جنوب شرق دشت آب زیرزمینی توسط رود مند زهکشی می-شود. میزان TDS وECآب زیرزمینی دوره مرطوب نسبت به دوره خشک کمتر است. آب زیرزمینی و سطحی منطقه چاه‌گاه عمدتاً برای شرب از کیفیت مناسبی برخوردار نمی باشد. آب رودخانه مند و همچنین آب‌ زیرزمینی منطقه، برای کشاورزی نامناسب بوده و تنها چشمه SP1 از کیفیت آب متوسطی جهت آبیاری برخوردار می‌باشد و همه نمونه‌های آب زیرزمینی و سطحی به لحاظ صنعتی دارای آبی پوسته گذارند. بر اساس سیر تکامل ژئوشیمیایی آب‌های زیرزمینی منطقه بدون گذر از سکانس بیکربناته وارد سکانس سولفاته (دومین سکانس تکاملی آنیونی چیبوتارو) می‌شوند و سکانس سولفاته در بخش‌های وسیعی از منطقه مشاهده می‌گردد. نـمونه‌های آب زیرزمینی و سطحی در هر دو دوره نسبت به کلسـیت و دولومیت فوق اشباع و نسبت به هالیـت و ژیپس تحـت اشـباع می‌باشند.W10تنها نمونه‌ای است که تبادل یونی در آن مشاهده می‌گردد و سایر نمونه‌ها از تبادل یونی معکوس برخوردارند.
چهل جرعه از دریا: پرتویی از سخنان امام علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)
نویسنده:
جواد نعیمی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
مشهد: مشهد: آستان قدس رضوی، شرکت به نشر‏‫، ۱۳۹۴.‬,
معجزات و کرامات حضرت ابوالفضل‌العباس علیه‌السلام
نویسنده:
لطیف راشدی، سعید راشدی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: سمیع,
باب سیزدهم در تاریخ امام حسن العسکری(ع)‫
نویسنده:
مولف عباس قمی؛ به کوشش محمدمهدی اسدی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: نشر جمهوری‏‫,
  • تعداد رکورد ها : 321479