جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 321563
خلاصه زندگانی امام جعفر صادق علیه‌السلام
نویسنده:
تالیف عباس قمی ؛ ویراستار مهدی افشار.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: باریزان,
کلیدواژه‌های اصلی :
شروط باطل در عقد و اقسام آن
نویسنده:
‫حسين مجاهد
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت پژوهشي، دفتر تبليغات اسلامي,
چکیده :
‫اين پايان نامه با هدف تبيين بحث فقهي شروط باطل در عقد که در پنج فصل تدوين و ارائه گرديده است و مفاهيم فقهي مربوط به عقد و شرط در عقد، اقسام شرط و حجيت آن و شروط باطل در عقد و اقسام آن را مورد بحث و بررسي قرار داده است. در فصل اول از اين نوشتار، مفهوم لغوي و اصطلاحي عقد، مفهوم عقد از ديدگاه قرآن کريم، احاديث معصومين(، اصطلاح فقهي فقهاي اماميه و اهل سنت مورد بحث و بررسي اجمالي قرار گرفته و ارکان عقد از منظر فقها بيان شده است. فصل دوم به بحث درباره مفهوم شرط اختصاص يافته و مفاهيم مربوط به شرط و معناي شرط از منظر لغت شناسان و فقها، مفهوم شرط ضمن عقد، مفهوم شرط از منظر نحويين، فلاسفه، اصوليان، متکلمان و حقوق‌دانان بيان گرديده است. آن‌گاه اقسام شرط در فصل سوم تبيين شده و اقسام آن در عقد مانند شرط صفت، شرط نتيجه، شرط فعل و آثار آن، شرط ترک فعل مادي، شرط فعل حقوقي و شرط ترک فعل حقوقي و شروط ابتدايي بيان شده و همچنين ادله اعتبار يا عدم اعتبار شروط عقد مانند تبادر، روايات، اجماع و ساير ادله بيان گرديده است. در ادامه، شروط ضمن عقد جائز بررسي شده و معنا و مفهوم شرط حقيقي و اعتباري، شرط عقلي، عقلايي، شرط شرعي و عادي، شرط عام و خاص، شرط حکم و متعلق حکم، شرط صحت و شرط لزوم، شرط متقدم، شرط مقارن و شرط متأخر، شرط وصف، شرط نتيجه و شرط فعل، شرط قيد، شرط به معناي اخص، شرط وعده و شرطِ شرط بيان شده است. حجيت شرط در معاملات از منظري قرآني و روايي در فصل چهارم بررسي شده و در آن، ديدگاه فقهاي اماميه در اين خصوص آمده است. نويسنده مهم‌ترين بحث خود را در فصل پنجم انجام داده است و شروط باطل در عقد از منظر فقهاي اماميه و مذاهب اربعه اهل سنت را مطرح کرده و شرايط صحت عقد نيز از ديدگاه آنان و همچنين از منظري فقهي را مورد تجزيه و تحليل قرار داده و موارد آن‌ها نيز بيان کرده است.
روان‌درمانی در پرتو قرآن کریم و سنت نبوی
نویسنده:
مولف عبدالمنان ملامعمور یوسف‌بار ؛ مترجم توفیق فرامرزی ؛ ویراستاران علمی فاتح حسامی، امیرمرادی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: نشر احسان,
مناظرات امام صادق "علیه السلام"
نویسنده:
/ نگارش عباسعلی سلطانی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
حادثه کربلا در مقتل مقرم
نویسنده:
تالیف عبدالرزاق مقرم؛ ترجمه محمدجواد مولوی‌نیا.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: جلوه کمال‏‫,
Comparison of frameworks for transforming between UML and OWL-S
نویسنده:
مجید استیلایی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
چکیده ندارد.
ارائه روشی برای انتشار سرویس‌های وب مبتنی بر رابطه بین آن‌‌ها
نویسنده:
فردین ابدالی محمدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
در اینترنتِ آینده که اینترنتِ سرویس‌‌ها نام گرفته است، سرویس یک مفهوم پایه است. این مفهوم، به منابعی که می‌‌توانند از طریق اینترنت عرضه شوند اطلاق می‌‌شود. برای استفاده از سرویسها و پر کردن فاصله بین مصرف‌‌کنندگان سرویس با ارائه‌دهندگان آن، نیاز به سازوکارهایی برای ثبت و جستجوی سرویسها است. تکنولوژی سرویس‌‌های وب یک رهیافت کنونی برای اینترنتِ آینده است که سازوکارهای مورد نیاز برای عرضه و استفاده از سرویسها را ارائه داده و توجه بسیاری از محققان را به خود جلب کرده است. در قلب این تکنولوژی، دایرکتوری سرویس قرار دارد که ثبت سرویس و جستجوی آن را میسر کرده است.با این وجود، با افزایش سرویس‌‌های وب و تکامل نیاز‌‌های کاربران، دایرکتوری‌‌های سرویس کنونی برای پاسخ به نیازهای کاربران، محدودیتهایی دارند که از مشکلات ساختاری و خدماتی آنها ناشی شده است و همین موضوع آن‌ها را برای اینترنت آینده ناکارآمد کرده است. از نظر ساختاری، این ماشین‌‌ها گلوگاه سیستم و نقطه خطا می‌‌باشند. دلیل این امر زمان‌بر بودن خدمت کشف سرویس مورد نیاز کاربر است. از نظر پردازش اطلاعات، دایرکتوری‌‌های سرویس هیچ دانشی از دادههای ذخیره شده تولید نمیکنند و همین، توان آن‌ها را محدود کرده است. خدمت ارائه‌شده به کاربر محدود به جستجوی سرویس است که در آن، دایرکتوری‌‌های سرویس تنها لیستی از سرویس‌‌های کاندید را برمی‌‌گردانند به این امید که یکی از آن‌ها مشابه درخواست کاربر باشد. این در حالی است که نیاز کاربران به خدمات سطح بالاتر مانند ترکیب سرویس بیشتر شده و این خدمات پیچیده باید در زمان کوتاه‌‌تری انجام شوند. اما در دایرکتوری‌‌های کنونی هیچ پیش پردازشی روی اطلاعات ذخیره شده به منظور استفاده بهینه‌‌ از آن‌ها و ارائه‌ خدمات بهتر صورت نمی‌‌گیرد. لذا کندی دایرکتوری‌های سرویس در ارائه خدمات و خدمات سطح پائین کنونی ارائه شده توسط آن‌ها که باعث تاخیر دایرکتوری سرویس در پاسخ گویی به پرس‌وجوهای پیچیده می‌شود، دو مشکلی است که در این پژوهش مورد توجه قرار داده شده است. برای غلبه بر این کاستی‌‌ها، یک دایرکتوری سرویس ایجاد شده که در آن روش جدیدی برای انتشار سرویس‌‌های وب ارائه‌ شده است. در این دایرکتوری سرویس، موجودیت‌‌های شبکه استخراج شده و بین آن‌ها با رابطه‌های معنایی تعریف شده، پیوند برقرار می‌‌شود تا یک گراف معنایی به وجود آید. بر اساس این گراف معنایی، خدمات جدید و بهینه‌ای عرضه شده است. نشان داده شده که این دایرکتوری سرویس قادر به ارائه‌ خدمات تکمیلی است و قابلیت پخش شدن را دارد. همچنین زیرساخت‌‌های نظری برای ساخت و نگهداری این دایرکتوری جدید توسعه داده شده است.خدمات ارائه‌ شده توسط دایرکتوری سرویس جدید و قابلیت‌‌های آن از طریق آزمایش‌‌های مختلف بررسی شده‌‌اند و کارایی سیستم و عملیاتی بودن آن نشان داده شده است.
تحليل ونقد ديدگاه متصوفه به حديث
نویسنده:
‫دهقان زاده، ابراهیم
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، دانشکده اصول دين,
چکیده :
‫اين تحقيق در وهله اوّل نگاهى اجمالى به تعاريف تصوف، تاريخچه ظهور، علل پيدايش وفرق متعدّد اين مذهب در جهان اسلام دارد. سپس به دخل وتصرفاتى كه اين گروه در آئين مقدس اسلام نموده پرداخته، واز حوزه حديثى آنها را مورد نقد وتحليل قرار داده است. موضوع وهدف اصلى اين تحقيق آشنايى با ديدگاههاى صوفيان نسبت به احاديث معصومين (ع) است تا روشن شود كه آنان، تا چه اندازه پايبند به احاديث منقول از پيامبر اكرم (ص) وائمه اطهار (ع) بوده وچه مقدار از اين احاديث را كنار گذاشته ونسبت به آنها بى‏توجه بوده‏اند، ونيز چه مقدار از احاديث را خودشان جعل نموده وبه يكى از بزرگان دين نسبت داده‏اند. همچنين در اين تحقيق روشن شده است كه متصوفه در راه نيل به اهداف خود، چقدر از احاديث صحيح را با تأويلهاى غلط وافراطى، از معانى اصلى وحقيقى آنها تغيير داده ومعانى ديگرى بر خلاف دستورات دين مقدس اسلام بر آنها تحميل نموده‏اند. ضمناً در بخشى از اين تحقيق به پاره‏اى از عقايد وبدعتهاى متصوفه پرداخته شده است. متأسفانه بطور خيلى خلاصه بايد گفت كه: عده‏اى از صوفيان در هر چهار حوزه جعل، تأويلهاى افراطى، طرد احاديث صحيح السند وبدعتگذارى، از هيچگونه اقدامى دريغ نورزيده‏اند وبه همين جهت مورد انتقاد ومذمت شديد ائمه معصومين (ع) ونيز علما وفقهاى طراز اوّل اسلام قرار گرفته‏اند كه ما به بعضى از آنها در بخش آخر اين تحقيق اشاره كرده‏ايم. ضمناً جهت اثبات عدم هماهنگى گفتار صوفيان با كردارشان، به بيان مواردى از تناقض گويى آنان، از كتابهاى خودشان پرداخته شده است تا موضوع براى خوانندگان عزيز بيش از پيش روشن‏تر شود.
زیباشناسی قرآن
نویسنده:
---
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم؛ مشهد: ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی؛ دانشگاه علوم اسلامی رضوی,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
‫چکیده الکترونیکی در پیوستها موجود می باشد
اصول‌الدین فی‌القرآن‌الکریم
نویسنده:
یونس استروشنی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: قم: المنظمه‌العالمیه للحوزات والمدارس‌العلمیه خارج‌البلدان، ۱۴۲۸ق.‏‫=۲۰۰۷م‬.‬،= ۱۳۸۶ -,
کلیدواژه‌های اصلی :
ک‍ش‍ت‍ه‌ ع‍ش‍ق‌: ک‍وچ‍ک‍ت‍ری‍ن‌ م‍ق‍ت‍ل‌ ب‍راس‍اس‌ ۵۲ م‍رث‍ی‍ه‌ ب‍ه‌ض‍م‍ی‍م‍ه‌ رب‍اع‍ی‍ات‌ و ن‍وح‍ه‌ه‍ای‌ م‍ن‍اس‍ب‌
نویسنده:
ن‍وش‍ت‍ه‌ ض‍ی‍اآال‍دی‍ن‌ ت‍ن‍ک‍اب‍ن‍ی‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ت‍ه‍ران‌: م‍روی‌,
  • تعداد رکورد ها : 321563