جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 314353
خير و برکت در قرآن و روايات
نویسنده:
‫علوي، سيد محمود
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، دانشکده اصول دين,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
‫پژوهش پیش رو با عنوان «خیر و برکت در قرآن و روایات» به بررسی جنبه های مختلف «خیر» و «برکت» در آیات قرآن و روایات معصومین(علیهم السلام) می پردازد. از مهمترین مسائل فرهنگ بشری «خیر» و «برکت» است که همه انسان ها با هر عقیده و اندیشه دینی، خواستار وجود این دو امر در زندگی خود هستند، و پیوسته در پی زمینه سازی تحقق آنها و رفع موانع پیش روی آنها هستند. از سوی دیگر اسلام نیز چیزی نیست جز دعوت به خیر و رساندن برکت به انسان ها و راهنمایی و فراهم نمودن شرایط حصول و نشان دادن موانع آنها به بشر. به همین جهت در بررسی که به عمل آمد، شاهد استعمال مکرر «خیر» و «برکت» و مشتقات آنها در آیات نورانی قرآن کریم و روایات روشنگر معصومین(علیهم السلام) در زمینه های مختلف اعتقادی، اخلاقی، عملی، سیاسی، اجتماعی و ... بودیم. این موضوع ما را بر آن داشت تا با بررسی پیرامون این دو واژه در تفاسیر و کتب معتبر روایی بتوانیم تحقیقی در حد توان جهت آشنایی هرچه بیشتر با جنبه های مختلف این دو موضوع مهم(از اسباب و علل و مصادیق تا موانع رسیدن به آنها) ارائه نماییم. تحقیق پیش رو شامل سه بخش می باشد که هر بخش نیز به تعدادی فصل با عناوینی که در ذیل می آید تقسیم شده است: بخشِ اول مربوط به کلیات تحقیق می باشد که به دو فصلِ 1- مباحث مقدماتی( تبیین موضوع، پیشینه موضوع، و ...) و 2- مفهوم شناسی( واژه های خیر و برکت و مترادفات آنها) تقسیم می شود. بخشِ دوم تحت عنوان بررسی خیر در قرآن و روایات طی پنج فصلِ 1- شناخت خیر 2- اسباب و مصادیق خیر 3- آثار خیر 4- برترین ها 5- موانع خیر به تحلیل و بررسی پیرامون موضوع می پردازد. بخش سوم که آخرین بخش این پژوهش می باشد به بررسی برکت در قرآن و روایات می پردازد. این بخش شامل سه فصل می باشد که در آنها به بررسی 1- شناخت برکت 2- اساب و مصادیق برکت 3- موانع برکت پرداخته ایم. در پایان باید به این نکته اشاره نمود که همه ارزش های اعتقادی و اخلاقی و عملی، و همه آنچه در زمین و آسمان در اختیار انسان ها قرار دارد، دارای خیر و برکت هستند. و اگر در متون اسلامی به برخی از موارد به عنوان مصادیق و صفات و کارهای با خیر و با برکت اشاره شده بدان معنی نیست که سایر موارد نیکو و پسندیده نیستند، بلکه از آن جهت است که این موارد از خیر و برکت بیشتری برخوردار هستند. لازم به ذکر است همان گونه که ارزش های اعتقادی، اخلاقی و عملی در بوجود آمدن خیر و برکت مؤثرند، ضدّ ارزش ها نیز در از بین رفتن خیر و برکت نقش بسیار مهمی دارند. پس باید آنها را شناخت و از آنها دوری نمود تا گرفتار عواقب سخت آنها نشویم و با دست خود خیر و برکت را از زندگی نبریم. روش تحقیق: گردآوری مطالب به صورت کتابخانه ای و بررسی و جمع آوری مطالب از کتب معتبر تفسیری و روایی بوده است. کلید واژه ها عبارتند از: قرآن، روایات، خیر، برکت، بِر، حسنه.
What is Islam
عنوان :
نویسنده:
‎authors A. Zamani, S. Shakouri; translated M.R.d Hashemi‬
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‎Tehran‬: ‎Al - Hoda‬,
مجموعه مقالات توسعه فرهنگ دینی
نویسنده:
مولفان پژوهشکده باقرالعلوم (ع)، موسسه فرهنگی‌هنری عرش‌پژوه.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: تهران : سازمان تبلیغات اسلامی، پژوهشکده باقرالعلوم (ع)‏‫ ، ۱۳۸۸.‬,
ارزیابی تعامل شرع و قانون در سیاست کیفری ایران  راجع به جرایم جنسی
نویسنده:
مولف علی اسفندیار ؛ ویراستار علمی فریدون جعفری.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
آمل: موسسه فرهنگی هنری شمال پایدار، نشر شمال پایدار,
من‌ دروس‌ السیرة‌ النبویة‌ فی‌ ذکری المولد
نویسنده:
فضل‌الله‌، محمد حسین‌، ۱۹۳۵-
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
تجديد نظر خواهي از احکام قضايي در فقه و حقوق موضوعه
نویسنده:
‫ابوالفضل ذاکري
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، جامعة المصطفی العالمیة,
چکیده :
‫اگر چه در گذشته فرض بر اين بود که قاضي مصون از خطا و لغزش است و حکم صادر شده از سوي وي حق و مطابق عدالت است؛ ولي امروزه اين انديشه با ارتقاي سطح دانش و آگاهي بشر و به موازات آن با توسعه دانش قضايي، اعتبار و صلابت پيشين خود را از دست داده است. امروزه اين تفکر ظهور پيدا کرده است که اگر چه بايد قاضي بر تمام امور اشراف داشته باشد؛ با اين حال، وي يک انسان است و به حکم انسان بودنش همواره در معرض لغزش و خطا قرار دارد. از سوي ديگر، جايز نيست فردي بيگناه، به گناه ناکردهاي گرفتار آيد و مجازات شود. از اين رو ضروري بود ترتيبي مقرر گردد و راهکاري براي اصلاح بيمبالاتي، قصور و يا اعمال نظر قاضي ايجاد گردد؛ تا بدين وسيله حقوق و آزادي افراد به مخاطره نيفتد. بر اين اساس امروزه تجديد نظر خواهي به عنوان يکي از راههاي اعتراض به احکام کيفري در نظام حقوقي دنيا و سيستم قضايي اکثر کشورها به رسميت شناخته شده است و به عنوان يکي از عناصر تشکيل دهنده دادرسي عادلانه و از اصول ارزشمند دادگستري سالم و حقوق بشري محسوب ميگردد. اين تحقيق در دو بخش به تجديد نظرخواهي از احکام قضايي در فقه و حقوق موضوعه پرداخته است. تجديد نظرخواهي در حقوق ايران همواره و از زمان تصويب قانون اصول محاکمات جزايي به رسميت شناخته شده بود. پس از پيروزي انقلاب اسلامي و با ظهور و شيوع انديشه مخالفت تجديد نظر با موازين شرعي، تجديد نظر خواهي ممنوع اعلام گرديد. بدين ترتيب در طول سالهاي 1361 تا 1367 هيچ حکمي قابل تجديد نظر نبود و احکامي که از دادگاه بدوي صادر ميشد، قطعي تلقي ميشد. از سال 1367 تا کنون، مقنن از ديدگاه پيشين خود منصرف گرديده و با وضع قوانين و مقرراتي در اين خصوص، نه تنها حق تجديد نظر خواهي اصحاب دعوي را پذيرفته، بلکه قطعيت احکام را حتي پس از مرحله تجديد نظر مخدوش ساخته است.
تحلیلی بر تجربه‌ی زیبایی‌شناسی جان دیویی: به منظور پیشنهاد الگوی تجربه‌ی زیباشناسانه در تربیت اخلاقی
نویسنده:
مریم انصاری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
زیباییشناسی شاخهای از فلسفه است که در مورد ادراک مسائل مربوط به زیبایی از جمله تجربهی زیباییشناسی بحث میکند. جان دیویی به عنوانیک فیلسوف طبیعی گرا، بر آن بود تا اخلاق، هنر و تجربهی زیباشناسانه را به متن جریان زندگی عادی و روزمره بازگرداند. پژوهش حاضر درصدد است تا با تاکید بر مولفههای زیباشناسانه دیویی، به تحلیل تجربه زیباییشناسی بپردازد و ارتباط آن با تربیت اخلاقی و زیباییشناسی را دراین اندیشه بیابد. شیوه مطالعه تحلیل مفهومیاست. دراین تحلیل با توجه به هدف پژوهش، به تحلیل تجربه زیباییشناسی و مولفههای آن درتربیت اخلاقی پرداخته شده است. بهاین صورت که ابتدا به تحلیل معانی کلمات و مفاهیم مرتبط موجود در نظریه و بازشناسی روابط مفهومیآن پرداخته شده و سپس مورد نقادی قرار گرفته است. نتایج نشان داد که تجربهی زیباییشناسی با عوامل موثر و هنرمندانهای مثل احساس، ابراز و تخیل همراه است و همراه با خردورزی که از اجزای ضروری اخلاق به شمار میآید، موجب تکمیل تجربه، درک، معنی و فهم اخلاق و تربیت اخلاقی در افراد میشود.این تجربه نهایتا منجر به برانگیختن حساسیت وهمدردی در بین افراد درگیر دراین تجربه میشود و به بهبود ودرک روابط جهان طبیعی و اجتماعی میانجامد و رفتار و قضاوتهای اخلاقی مناسب را افزایش میدهد. در پایان با توجه به تحلیلها و نقدهای انجام شده، الگوی پیشنهادی تجربهی زیباشناسانه در تربیت اخلاقی ارائه شده است.
چشمه‌سار هدایت ویژه جوان و نوجوان
نویسنده:
جعفر پورموسوی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: نورالنور‏‫‬,
زن‍دگ‍ان‍ی‌ ام‍ام‌ ج‍واد ع‍ل‍ی‍ه‌ال‍س‍لام‌ م‍ظه‍ر ت‍ق‍وی‌ وج‍ود
نویسنده:
ح‍س‍ی‍ن‌ ای‍م‍ان‍ی‌ ی‍ام‍چ‍ی‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ق‍م‌: ن‍ش‍ر روح‌,
نیشتو ببند دلبندم!: ۷ گام ساده و کاربردی برای ادب‌آموزی در ۷ سال دوم با پیشنهادی ویژه برای آغاز دوران طلایی
نویسنده:
تالیف منصوره‌السادات وداد، ریحانه‌السادات وداد.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: مانیان,
اشراق
نویسنده:
تالیف صالح کاکویی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
گرگان: انتشارات نوروزی ,
  • تعداد رکورد ها : 314353