جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
بررسی سه رمان کرت ونگات به نامهای پیانوهای خود نواز, صبحانه قهرمانان و زمان لرزه از منظر باختین
نویسنده:
فاطمه عسگری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
در این پایان نامه به بررسی "مکالمه گرایی" باختین در سه سطح "هستی شناسی" "معرفت شناسی" و "گفتمان مکالمه ای" در سه رمان به نامهای "پیانوهای خود نواز", "صبحانه قهرمانان" و "زمان لرزه" توسط کرت ونگات پرداخته شده است. تلاش محقق بر این است که چگونگی دستیابی شخصیتهای اصلی داستان به "دیگرشناسی" باختین و رشد ایدیولوژیکی انها از طریق تعاملات مکالمه ای با شخصیت های دیگر رمان پرداخته شود. تعامل پل (قهرمان رمان) با مردم همستد در رمان " پیانوهای خود نواز ", ارتباطات مکالمه ای تروت وکریتر با یکدیگر در جریان حرکت انها به فستیوال هنری در رمان " صبحانه قهرمانان " و بازشناسی دیگران توسط تروت در جریان تکرار زمان در "زمان لرزه" مباحثی هستندکه از طریق مفهوم "دیگر شناسی" باختین مورد بررسی قرار می گیرند. بیان "بایسته" شخصیت های رمان به علت "ظرفیت پذیرش" انها و از طریق "ظرفیت مخاطب" بودنشان در وقایع هستی از مطالبی هستند که دارای اهمیت خاصی برای محقق می باشند. برخی از شخصیت ها در مقابل مخاطبات دنیا ظرفیت پذیرش خوبی دارند و یکتایی خود را اعلام می کنند در حالیکه شخصیت های دیگر ترجیح می دهند که مرزهای قدرت را در اطراف خود مستحکم ساخته و تعاملات مکالمه ای خود را با افراد خارج از مرز قطع کنند. در حالیکه پل, تروت و کریتر در مرز مشخص شده خود توسط سیستم سلسله مراتبی باقی نمی مانند و با حرکت خود به سمت لبه مرز می توانند افراد موجود در ماورای مرزها را ببینند, هوور, کرونر و اکثریت مردم ترجیح می دهند در مرکز باقی مانده و در دنیای توهمات خود غرق شوند. در مرحله دوم, محقق سعی کرده است تا اثری از نظریه "چند زبانی" و "چند صدایی" را در سه رمان پیدا کند. در این قسمت, روش های بکار گرفته شده توسط ونگات همانند "گونه های تلفیقی" و "پیوند افرینی" در گفتمان مکالمه ای مورد بررسی قرار گرفته اند
بکارگیری الگوریتم‌های خوشه‌بندی و روش‌های محاسباتی برای تعیین پویایی کمپلکس‌های پروتئین درگیر در روند تقسیم سلولی انسان
نویسنده:
زینب بیات
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
کشف کمپلکس‌ها‎‎ی پروتئین‎‎ در شبکه‌های‎‎ برهمکنش پروتئینی یکی از مسائل مهم در زیست‌شناسی محاسباتی است.‎‎ ‎‎روش‌‌های‎‎ محاسباتی ‎‎موجود برای کشف کمپلکس‌ها‎‎ عمدتا‎‎ً بر شبکه‌ها‎‎ی برهمکنش پروتئینی ایستا اعمال می‌شو‎‎ند. درحالی‌که‎‎، پروتئین‌ها‎‎ و ‎‎برهمکنش بین آن‌ها‎‎ در واقعیت ماهیت پویا دارند. در این پایان‌نا‎‎مه‏، کشف کمپلکس‌ها‎‎ی پروتئینی پویا در دو فاز صورت می‌گیرد.‎‎ ‎‎فاز اول‎‎‏، مربوط به شناسایی هسته‌ها‎‎ی کمپلکس‌ پروتئینی است. در این فاز با استفاده از داده‌های‎‎ شبکه‌ی‎‎ برهمکنش پروتئینی و داده‌ها‌ی سری‌ زمانی بیان ژن، هسته‌ها‎ ‎تعیین‎ می‌شوند. تعیین هسته‌ها با شروع از پروتئین‌هایی است که دارای حداقل پویایی در داده‌های سری زمانی هستند و سپس این دانه‌ها با در نظر گرفتن چگالی مناسب زیر گراف حاصل‏، گسترش می‌یابند. در نهایت با استفاده از ساختار هستی‌شناسی‏، هسته‌های اولیه غربال می‌شوند. در فاز دوم‏، کمپلکس‌های‎‎ پروتئین نهایی از گسترش هسته‌ها‎‎ ایجاد می‌شوند ‎‎‎که این گسترش با افزودن پروتئین‌های الحاقی صورت می گیرد.پروتئین‌های الحاقی از میان خوشه‌هایی انتخاب می‌شوند که از برهمکنش‎‎‎‌های پروتئین‌های‎‎ پویا‏ی هر یک از فازهای چرخه‌ی‎‎ سلولی‏، تشکیل شده‌اند. در پایان، کمپلکس‌ها‎‎ی پروتئین نهایی‎‎ با کمپلکس‌ها‎‎ی پروتئین تولید شده به روش تصادفی مقایسه‎‎ و نتایج ارزیابی می‌شوند.
طراحی مرکز هستی شناسی درزمینه هنر
نویسنده:
مریم عزیزی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
سبقت ویرانگر معرفت شناسی برهستی شناسی که خود سبب ایجاد معظلات پیچیده وکاذبی درقرن اخیر شده است مارابرآن داشت تاهستی که تادیروز خویشاوندی ونزدیکی قریبی باانسان داشت واکنون به عنوان موجودی بیگانه با وی درآمده است،دراین پروژه،بصورتی پررنگ وآنچه درخور وشایسته آن است مطرح شود.چراکه آنچه سبب جاودانگی وماندگاری هرچیزی می شود وجه ؛هستی ؛آن است وبس وتنها ازاین طریق می توان خط بطلان برتمام ایسم های مختلفی کشید که دردوران اخیر سبب سردرگمی بشریت شده است.هدف این پروژه طراحی مرکزی به عنوان مرکز هستی شناسی می باشد تادر آن به هستی شناسی که لزوم حضور آن درقرن کاملا محسوس می باشد.به گونه ای شایسته وبایسته پرداخته شود.برای نیل به این هدف،ابتدادرمبحث مطالعات بانگاهی جدید به دومساله معرفت شناسی وهستی شناسی درمکتب حکیم عالی قدر صدرالمتالهین پرداخته شده است وسپس بانیم نگاهی به معمارانی که روح معنویت درآثار آنها تابانیده شده وبا استعانت ازپهنه مراتب وجود حکمت صدرایی،ازاین منظر،سخن رابه انجام رسانیده است.درنهایت با علم به مطالب نظری فرایندطراحی این پروژه ،خود به عنوان نمونه ومصداقی از آن،مورد بررسی قرارگرفته وسرانجام طرح معماری به عنوان صورت جزئی مثال ارائه شده است.
انتخاب مدل کسب و کار الکترونیکی همسو با استراتژی سازمان
(مورد مطالعه: مدل کسب و کار الکترونیکی در صنعت واسطه گری مالی)
نویسنده:
عرفانه مومنی نسب
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
این تحقیق با هدف یافتن الگوریتمی به منظور انتخاب مدلهای کسب وکار الکترونیکی همسو با استراتژی های سازمان انجام شده است. همچنین به منظور اجرای گام های این الگوریتم، صنعت واسطه گری مالی، با تمرکز بر شرکت های کارگزاری انتخاب شده است. در واقع در پایان این بررسی و تحقیق می توان به سوالات مطرح شده در مقدمه پاسخ داد. پس از طی مرحله ی مطالعه ی پیشینه ی تحقیقات انجام شده در زمینه مدل های کسب و کار و نیز شرکت های کارگزاری، از چکیده ی این مطالعات در مراحل تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شده است. مرحله ی اول این تجزیه و تحلیل ها بر اساس تعاریف هر یک از این مدل ها در چارچوب ماتریس های 9 گانه سنگ بناهای آنتالوژی اوستروالدر و نیز مشخصه های شرکت های کارگزاری انجام شده است. در نتایج بدست آمده، 41 مدل کسب و کار از میان 120 مدل کسب و کار مطرح شده در طبقه بندی های مختلف، با توجه به تعاریف علمی هریک از آنها برای راهیابی به مرحله ی بعدی تحلیل داده ها مناسب تشخیص داده شدند.در مرحله ی دوم به منظور یافتن مناسب ترین مدل های کسب و کار برای تحقق هر یک از استراتژی ها، پرسشنامه ای تهیه و توسط خبرگان صنعت تکمیل گردید. حاصل تجزیه و تحلیل داده های این پرسشنامه ها شامل 25 مدل کسب وکار در راستای تحقق استراتژی شرکت‌های کارگزاری کارمزدی و 37 مدل کسب وکار در راستای محقق ساختن استراتژی شرکتهای کارگزاری با سرویس کامل می باشد.در این تحقیق از آخرین مطالعات و تحقیقات انجام یافته در زمینه ی مدل های کسب و کار استفاده شده است. با توجه به قابلیت استفاده از این مدل ها در سازمان های مختلف، می بایست ابتدا مشخصه های صنعتی که سازمان مورد نظر در آن حیطه فعالیت می نماید، با استفاده از منابع علمی در دسترس استخراج شود. این مشخصه ها باید با توجه به فعالیت آن سازمان تعریف شود، تا پاسخگوی نیازهای آن باشد.
ترسیم و تحلیل شبکه ی مفهومی و هستی شناسی ساختار دانش حوزه ی علم سنجی  ایران بر اساس رویکرد تحلیل حوزه
نویسنده:
حمید احمدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
هدف این پژوهش ترسیم و تحلیل شبکه‌ی مفهومی و هستی‌شناسی ساختار دانش حوزه‌ی علم‌سنجی ایران و نیز مدل-سازی مفهومی دانش این حوزه به‌منظور استخراج شبکه‌ی مفهومی و یادگیری ساخت هستی‌شناسی از طریق بروندادهای علمی پژوهشگران داخلی است. روش پژوهش تحلیل‌هم‌واژگانی است. جامعه‌ی پژوهش حاضر کلیه‌ی برون‌دادهای تولید شده‌ی پژوهشگران ایرانی در قالب کتاب‌ها، مقاله‌ها، پایان‏نامه‏های تحصیلی و طرح‌های پژوهشی حوزه‌ی علم‌سنجی در داخل و خارج از ایران، اعم از چاپی و الکترونیکی به زبان فارسی و زبان‌ انگلیسی از بدو پیدایش این حوزه در سال-های1361 تا 1393 است.
هستی‌شناسی هنر از نگاه اتین ژیلسون
نویسنده:
زینب شمسینی غیاثوند
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
ژیلسون از جمله متفکرانی است که بر بنیاد صناعی هنر تأکید می کنند و در برابر نظر?? شناخت- گرایی در هنر ، معتقد است که هنر نه به ساحت شناخت بلکه به ساحت ساخت تعلق دارد .او می- کوشد در قالب هستی شناسی هنر خویش این دیدگاه را بر کرسی بنشاند. بر این اساس رساله حاضر در قالب سه فصل به شرح زیر سامان یافته است. در فصل اول ابعاد مختلف هستی شناسی هنر از نگاه ژیلسون توصیف می شود و تمایز دو ساحت شناخت و ساخت ، نسبت آنها با یکدیگر و دلایل رجحان ساخت بر شناخت در هنر بررسی می گردد. آنگاه نشان می دهیم که چگونه او به این نتیجه می رسد که ذات هنر صناعت است و هستی هنری هستی صناعی است. در فصل دوم به خصوصیات عمده هستی صناعی از منظر ژیلسون می پردازیم و بر اساس دو مفهوم کلیدی ماده و فرم (صورت) شکل گیری هستی هنری و تمایز میان هستندگان هنری و سایر هستندگان را بررسی می کنیم. در فصل آخر اندیشه های ژیلسون را در مورد هنرهای خاص به کار می بندیم. به این منظور مهم ترین اوصاف هستی شناسانه هنرهایی نظیر موسیقی، نقاشی، معماری، شعر، مجسمه سازی و رقص را بر اساس آموزه های ژیلسون توصیف می کنیم. در خاتمه به ارزیابی هستی شناسی هنر ژیلسون می پردازیم و ملاحظاتی را در باب دیدگاه ژیلسون در باب نسبت هنر با شناخت و ساخت مطرح می کنیم.