جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 317569
 اشعار نویافته کمال اسماعیل
نویسنده:
ضیا محمدرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
لطفا برای مشاهده چکیده فارسی و عربی به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
صفحات :
از صفحه 133 تا 151
 که چو خوش بنگری ای سرو روان...
نویسنده:
صفری آق قلعه علی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
لطفا برای مشاهده چکیده فارسی و عربی به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
صفحات :
از صفحه 107 تا 132
مدیریت خلاق رویارویی با نوسانات ارزی
نویسنده:
نظربلند غلامرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
صفحات :
از صفحه 79 تا 100
آزمون تکمیل متن در زبان فارسی تا ثیر شیوه حذف واژه نمره گزاری
نویسنده:
سعادت محبوبه, رحیمی محمد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
پژوهش حاضر به بررسی عملی بودن آزمون تکمیل متن (cloze test) در زبان فارسی با آزمودنی های فارسی زبان پرداخته است. بدین منظور 10 آزمون تکمیل متن از یک واحد استخراج شد که در آنها از هر دو تا یازده واژه، یک واژه خذف کردید. آزمودنی ها به طور تصادفی به 500 فارسی زبان تحصیل کرده داده شد. پاسخ های آنان با استفاده از شیوه واژه های اصلی متن و شیوه واژه های مترادف نمره گذاری شد و سپس ویژگی های آماری آزمودن ها مورد مقایسه و بحث قرار گرفت. نتایج حاکی از آن است که انتخاب واژه هایی که از متن حذف شدند، اگر چه به طور غیرقابل پیش بینی، موجب ایجاد آزمودنی های متفاوت شد. از سوی دیگر بین نتایج حاصل از دو روش نمره گزاری تفاوت معنی داری مشاهده شد. شایان ذکر است یافته های این پژوهش با نتایج گزارش شده در مورد آزمون تکمیل متن با اهل زبان دیگر مطابقت دارد.
صفحات :
از صفحه 7 تا 32
سیری در مجاز مرسل
نویسنده:
ادریسی محمدحسن
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
صفحات :
از صفحه 45 تا 60
تذکره  و تکمله ای بر فرهنگ عوام
نویسنده:
طیب محمدتقی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 21 تا 44
بررسی بادها و جریان های هوا در ترازهای مختلف جو به منظور ارزیابی امکان پذیری اجرای طرح های افزایش بارش در حوضه آبی زاینده رود
نویسنده:
کاویانی محمدرضا, مبین محمدحسین
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 117 تا 136
رمان پاورقی، انقلابی ادبی
نویسنده:
بیضاوی سوسن
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
صفحات :
از صفحه 1 تا 20
روش شناسی اقتصادسنجی فضایی؛ تئوری و کاربرد
نویسنده:
عسگری علی, اکبری نعمت اله
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
در سال 1988 پروفسور انسلین، برای نخستین بار تصویر جامعی از واقعیت های اقتصاد سنجی فضایی را در کتاب خود تحت عنوان "اقتصادسنجی فضایی، روش ها و مدل ها" ارایه نمود. تکنیک مطرح شده در این کتاب در ادامه ارایه روش های کمی و مقداری برای مطالعات مختلف اقتصادی بود. منتها این تکنیک مدعی بود که دارای قابلیت و کاربرد بهتری نسبت به اقتصادسنجی مرسوم در مطالعات منطقه ای و مکانی است و قادر است زمانی که محقق با داده ها و مشاهدات مکانی و منطقه ای مانند مطالعات بازرگانی، تجاری، جمعیت شناسی و … روبروست جایگزین مدل ها و روش های اقتصادسنجی مرسوم شود. به طوری که در مطالعات و تحقیقات صورت گرفته در چند سال اخیر از طرف اندیشمندان علوم منطقه ای این عوامل مورد توجه جدی قرار دارد و عموما به طور مستقیم یا غیرمستقیم از روش های اقتصادسنجی فضایی بهره برده اند. در این مقاله سعی بر آن است که به معرفی مفهوم و موضوع اقتصادسنجی فضایی پرداخته و سپس ضمن ارایه مدل های کاربردی این تکنیک به توانایی ها و قابلیت های آن نسبت به اقتصاد سنجی مرسوم بپردازیم. مطالبی مانند وابستگی فضایی، ناهمسانی فضایی، چگونگی تعیین مجاورت در اقتصادسنجی فضایی، تعیین موقعیت فضایی، وقفه های فضایی، مدل های خودرگرسیونی و مدل های مختلط رگرسیون - خودرگرسیونی فضایی از موارد اصلی مورد بحث در این مقاله است. یقینا موضوع اقتصادسنجی فضایی و مدل های مختلف آن در این نوشتار نمی گنجد و این تلاش درآمدی بر اقتصادسنجی فضایی خواهد بود.
صفحات :
از صفحه 93 تا 122
چگونگی ارزشیابی منافع نهایی مردم از دریای خزر یا برآورد تقاضای کیفیت محیط زیست آبی دریای خزر
نویسنده:
خوش اخلاق رحمان, نفر مهدی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف اصلی مقاله برآورد تقاضای کیفیت محیط زیست دریای خزر می باشد. بدین منظور از روش ارزیابی مشروط که دارای شالوده نظری و عملی قوی می باشد به عنوان یک ابزار تحقق این هدف، استفاده شده است. اطلاعات لازم از طریق تکمیل 384 پرسشنامه از تعداد 500 پرسشنامه توزیع شده فراهم گردید و سپس نتایج حاصل از این پرسشنامه های تکمیل شده که سازگار با نردبان ارزیابی کیفیت میشل و واگان هستند بر روی دستگاه محورهای مختصات قرار داده شده اند بدین ترتیب که محور افقی گروه های گوناگون کیفیتی و محور عمومی مقادیر تمایل نهایی به پرداخت را نشان می دهند تا پس از تعمیم نتایج ناشی از نمونه ها به کل افراد جامعه آماری که از دریای خزر در بخش ایرانی آن استفاده می کنند، منحنی تقاضای کیفیت محیط زیست آبی دریا استخراج گردد.
صفحات :
از صفحه 77 تا 92
تحلیل تغییرات ساختاری در اشتغال و بررسی انتقال نیروی کار بین بخش های اقتصادی ایران
نویسنده:
بختیاری صادق, یحیی آبادی ابوالفضل
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
در این مقاله پس از مروری مختصر و گذرا بر ادبیات مربوط به تاثیر تغییرات ساختاری بر اشتغال، به معرفی شاخص های اندازه گیری تغییرات ساختاری در اشتغال و چگونگی انتقال (جذب) نیروی کار میان بخش های مختلف اقتصاد پرداخته شد.یکی از شاخص هایی که تغییرات ساختاری در اشتغال بخش ها را اندازه گیری می کند، ضریب تغییر ساختاری می باشد. این ضریب به عنوان معیاری برای نرخ سالانه تغییر مد نظر می باشد. همچنین شاخص مذکور فقط تغییرات در ترکیب اشتغال در بخش را مورد بررسی قرار می دهد و تنها خالص انتقالات میان زیر بخش های مختلف را اندازه گیری می کند. از سوی دیگر یکی از شاخص هایی که با استفاده از آن چگونگی انتقال نیروی کار میان بخش های مختلف اقتصاد مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می گیرد، شاخص کشش محصول به رشد بهره وری بخشی (r/ε) می باشد. محاسبه این شاخص و مقایسه آن برای بخش های مختلف بیانگر این مطلب می باشد که بخش هایی با نسبت r/ε بزرگتر، نیروی کار را از بخش های با نسبت /rε کوچکتر جذب خواهند کرد. البته این جذب نه تنها از میان شاغلین بلکه از میان بیکاران جویای کار نیز صورت می گیرد. نتایج به دست آمده از تجزیه و تحلیل شاخص (r/ε) حاکی از تاکید نقش رشد تقاضا در تغییرات ساختار اقتصاد و همچنین تاثیر تغییر ساختار محصول و اشتغال بر نرخ های رشد می باشد. همچنین نظر به اینکه به هنگام افزایش درآمد سرانه تقاضا برای کالاهای تولیدی بخش صنعت، بیشتر از تقاضا برای تولیدات بخش کشاورزی افزایش می یابد، بنابراین نیروی کار به بخش صنعت انتقال خواهد یافت. در این مقاله به منظور بررسی چگونگی تغییرات ساختاری صورت گرفته در اشتغال ایران در دوره 75-1345 از ضریب شاخص تغییرات ساختاری استفاده به عمل آمده و نتیجه این بود که تغییرات ساختاری صورت گرفته در اشتغال بخش کشاورزی بسیار اندک بوده است. همچنین بررسی روند تغییرات ساختاری انجام شده در بخش صنعتی نیز ناچیز بوده است. اما مقایسه شاخص مذکور حاکی از این واقعیت می باشد که تغییر ساختاری در اشتغال بخش صنعت، بیش از بخش کشاورزی بوده است. همچنین به منظور بررسی و تجزیه و تحلیل چگونگی انتقال نیروی کار میان بخش های مختلف اقتصاد ایران از شاخص (r/ε) استفاده به عمل آمد و به این منظور پنج مقطع زمانی در دوره مورد بررسی انتخاب و سپس به محاسبه شاخص مذکور در مورد هر یک از بخش های کشاورزی، صنعت و خدمات اقدام گردید. نتایج به دست آمده حاکی از این مطلب بود که چگونگی انتقالات (جذب) نیروی کار در این بخش ها با آنچه که از مباحث نظری انتظار آن می رفت، سازگاری داشت.
صفحات :
از صفحه 55 تا 76
  • تعداد رکورد ها : 317569