جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 58
نظریه لیبرال و اسلام: (باز)تصور تعامل دین، قانون، دولت و جامعه در بافت اسلامی [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jamal, A.A (عارف امین محمد جمال)
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در پدیده جهانی (دوباره) ظهور دین در مباحث عمومی، یکی از برجسته ترین موضوعاتی که جوامع مسلمان معاصر با آن مواجه هستند، چگونگی ارتباط بین میراث حقوقی و سیاسی ایجاد شده در سیاست های پیشا مدرن اسلامی با نظم سیاسی است. دولت های مدرنی که اکنون مسلمانان در آن زندگی می کنند. این مطالعه به دنبال ایجاد چارچوبی برای پرداختن به این موضوع با استفاده از دو منبع است. اولی درک تفسیری از تاریخ زمینه های مسلمانان است که به ویژه بر تنوع دیدگاه ها در مورد آنچه اسلام دستور می دهد که همیشه بخشی از تجربه مسلمانان بوده اند و تمایز بین اقتدار سیاسی و دینی-حقوقی که در عمل در این زمینه ها شکل گرفته است، تأکید می کند. محیط ها منبع دوم انواعی از نظریه لیبرال معاصر است که این مطالعه آن را توسعه داده و «عدالت به مثابه گفتمان» نامیده است. بحث اصلی این است که نظریه لیبرال، و عدالت به‌عنوان گفتمان به‌ویژه، اگرچه ممکن است در محیط اجتماعی و فرهنگی متفاوتی پدید آمده باشد، می‌تواند از نظر هنجاری در زمینه‌های مسلمانان برای روابط، دین، قانون، دولت و جامعه مفید باشد. ابتدا استدلال می‌شود که زمینه‌های مسلمانان با مسائلی مشابه آنچه که نظریه لیبرال از آن‌ها پدید آمد، مواجه هستند. علاوه بر این، استدلال می‌شود که هم زمینه‌های مسلمان و هم نظریه لیبرال پویا و پیوسته در حال توسعه هستند و این پویایی مشترک به این معنی است که ممکن است فضایی برای همگرایی این دو وجود داشته باشد. درست همانطور که زمینه های مسلمانان از نظر تاریخی توسعه یافته است (و امروز نیز به رشد خود ادامه می دهد) به همین صورت است
آینده فلسفه در قرن بیست و یکم [کتاب عربی]
نویسنده:
أوليفر ليمان؛ ترجمه: مصطفی محمود محمد؛ مراجعة: رمضان بسطاویسی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کویت: مطابع السیاسة,
چکیده :
ترجمه ماشینی معرفی نسخه انگلیسی کتاب: فلسفه به کجا می رود؟ آیا وارد هزاره پسافلسفه می شویم؟ آینده فلسفه این مفهوم را ارائه می دهد که آینده فلسفه چیست، زیرا به ما امکان می دهد نه تنها در مورد آینده، بلکه در مورد گذشته نیز حدس بزنیم. یازده مقاله واضح و مختصر موضوعات مختلفی را از اخلاق گرفته تا ذهن، زبان تا اندیشه فمینیستی، پست مدرنیسم تا دین در نظر می‌گیرند: *آینده فلسفه *تاریخ فلسفه باستان *تاریخ فلسفه مدرن *اخلاق *فلسفه سیاسی *فلسفه پست مدرن *فلسفه کاربردی *فلسفه فمینیستی *فلسفه دین *فلسفه زبان *فلسفه ذهن برای کسانی که کنجکاو هستند موضوعات فکری آینده را بررسی کنند، کتاب آینده فلسفه خواندنی جذاب و آموزنده خواهد بود.
پروژه آزادیخواهانه نوزیک: شرح و دفاع [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark D. Friedman
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کتاب راهنمای بلومزبری برای فلسفه سیاسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Fiala
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب همراه بلومزبری برای فلسفه سیاسی راهنمای قطعی فلسفه سیاسی معاصر است. این کتاب تمام مضامین و مقوله‌های مبرم و مهم در این زمینه را پوشش می‌دهد - حوزه‌هایی که از نظر تاریخی همچنان مورد توجه بوده‌اند و همچنین موضوعاتی که اخیراً به‌عنوان حوزه‌های پژوهشی فعال ظاهر شده‌اند. هجده مقاله سفارشی ویژه از یک تیم بین‌المللی از کارشناسان، از جمله ادواردو مندیتا و جیلیان براک، نشان می‌دهد که کار مهم در این منطقه کجا ادامه دارد و مهم‌تر از همه، مسیرهای هیجان‌انگیز جدیدی که این رشته در حال انجام است. The Companion طیف وسیعی از موضوعات را از ماهیت و تاریخ فلسفه سیاسی، عدالت، نظریه دموکراتیک، نظریه فمینیستی، نظریه انتقادی، تا مدارا، چندفرهنگ گرایی، جهان وطن گرایی و جنگ بررسی می کند. این ابزار با مجموعه‌ای از ابزارهای تحقیقاتی ضروری، از جمله A تا Z از اصطلاحات و مفاهیم کلیدی، گاه‌شماری، فهرست دقیق منابع، و کتاب‌شناسی کاملاً مشروح شده، ابزار مرجع ضروری برای هر کسی است که در فلسفه سیاسی تحقیق می‌کند یا کار می‌کند.
اریک فوگلین و مسئله نظم سیاسی مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jeffrey C. Herndon
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Missouri ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اگرچه برخی از منتقدان آثار متأخر اریک وگلین ناتوانی او در پرداختن به عیسی تاریخی و پرداختن به پیامدهای مسیحیت برای زندگی اجتماعی و سیاسی را مقصر دانسته‌اند، انتشار اخیر تاریخ ایده‌های سیاسی ووگلین ارزیابی کامل‌تری از موضع او در رابطه با نظم سیاسی مسیحی این کتاب از طریق تحلیل آثار اولیه ووگلین به این انتقاد می پردازد. جفری سی. هرندون در کتاب اریک ووگلین و مسئله نظم سیاسی مسیحی، توسعه اندیشه ووگلین را در رابطه با خاستگاه مسیحیت در شخص عیسی، توسعه کلیسا در آثار پولس، و رابطه بین یک نهاد درونی تحلیل می‌کند. نظمی که نماد حضور الهی و مبارزه برای نظم اجتماعی و سیاسی است. هرندون با تمرکز بر تنش بین یک پدیده معنوی مبتنی بر ایمان پائولی و نهادینه شدن آن تجربه در کلیسا، یکی از اولین بررسی‌ها را از رابطه تاریخ ایده‌های سیاسی با مجموعه وسیع‌تر آثار وگلین ارائه می‌کند. هرندون در مطالعه گسترده خود، بررسی ووگلین در مورد مسئله نظم سیاسی مسیحی را از آغاز مسیحیت تا اصلاحات بزرگ بررسی می کند. او همچنین توضیحی از نظریه بنیاد تمدن ووگلین و فلسفه تاریخ ووگلین با توجه به مسیحیت و نظم سیاسی غرب ارائه می دهد. هرندون نه تنها به مشکل آزاردهنده در پژوهش ووگلین در رابطه با رابطه او با عیسی تاریخی می‌پردازد، بلکه به «مصالحه‌های پولین با جهان» نیز می‌پردازد که مسیحیت را به ابزاری تبدیل کرد که غرب توسط آن متمدن شد. او همچنین نشان می‌دهد که تفسیر وگلین از فشارهای تاریخی آزاد شده توسط اصلاحات بزرگ برای درک آثار بعدی او در رابطه با تأثیر منفی نمادهای مسیحی در ایجاد بی‌نظمی ایدئولوژیک مهم است. اریک ووگلین و مسئله نظم سیاسی مسیحی موضوعاتی را در مطالعات ووگلین در رابطه با تلاقی بین نظریه سیاسی و نگرانی های مسیحی روشن می کند، به رابطه تجربه دینی با حوزه عمومی زندگی سیاسی در غرب می پردازد و به توضیح این ادعای وگلین کمک می کند که مرگ روح بهای پیشرفت است این کتاب دیدگاهی را به محققان ارائه می دهد که تاکنون فاقد دانش ووگلین است و دیدگاه روشن تری از درک وگلین از دوره مسیحیت و تأثیر آن بر روند توسعه، تاریخ و فلسفه غرب.
الفلسفة والمجتمع المدني
نویسنده:
أحمد عبد الحليم عطية
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
درسگفتار کلیات فلسفه سیاسی
مدرس:
احمد واعظی
نوع منبع :
صوت , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
الفكر السياسي عند ابن رشد
نویسنده:
عبد القادر بوعرفة
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
عالم الكتب الحديث,
بازشناسی انتقادی فلسفه سیاسی مایکل سندل در مناسبات اخلاق و سیاست
نویسنده:
محمدرضا احمدی طباطبایی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
مایکل سندل، فیلسوف سیاسی مشهور معاصر، از نحلة «‌جامعه‌گرایان یا جماعت‌گرایان» و از منتقدان جان رالز، نظریه‌پرداز مشهور «عدالت» در جهان غرب محسوب می‌شود. سندل در کتاب فلسفة عمومی، که حاوی مقالاتی از نوشته‌های او درباب «اخلاق در سیاست» است، آموزه‌های فلسفی ـ سیاسی خود را با رویکردی آشکار و مصداقی تشریح کرده است. سندل، که شهرت اصلی او به‌دلیل قوت در بیان و سوق‌دادن مباحث انتزاعی فلسفة سیاسی به مسائل عینی اجتماعی، سیاسی، و اقتصادی است، در این کتاب تلاش می‌کند تا مناسبات اخلاق و سیاست، به‌ویژه در جامعة آمریکا و باتوجه‌به مصادیق عینی و نمونه‌های ملموس و قابل‌فهم برای عموم مردم را موردمداقه و ارزیابی قرار دهد. در مطالعة انتقادی این رسالة سندل، ضمن بازشناسی فرازهای مهم فلسفة سیاسی او با آموزه‌هایش درباب مناسبات اخلاق و سیاست، دیدگاه وی در نقد نظریة عدالت رالز در لیبرالیسم را واکاوی خواهیم کرد. روش تحلیل در این پژوهش نیز توصیفی ـ تحلیلی است.
  • تعداد رکورد ها : 58