جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
حل مسئله حد اقل زمان صعود هواپیمای جت به کمک الگوریتم ژنتیک
نویسنده:
مهدی حجاری طاهری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
بهینه‌سازی مسیر نقش مهمی در صنعت هوا فضا ایفا می‌کند زیرا هواپیما و فضاپیماها قصد دارند به حداکثر کارآیی در محیطهای سخت و طاقت ‌فرسا برسند. هدف از این تحقیق حل مسیله بهینه‌سازی مسیر هواپیمای جت بمنظور صعود در حداقل زمان ممکن است. این مسیله اولین بار توسط دکتر برایسون مطرح گردید و تاکنون با روشهای مختلف کنترل بهینه از جمله اصل حداقل‌یابی پونتریاگن و برنامه ریزی پویا بررسی و حل شده است. مسیر بدست آمده از این روشها تأمین کننده شرط لازم و نه کافی در یافتن حداقل مطلق زمان صعود می‌باشد. در این پایان نامه از روش مستقیم برای حل مسیله صعود در حداقل زمان استفاده شده است. بدین منظور بردار متغیر کنترل مسیر (زاویه حمله) توسط تعدادی منحنی درجه سه پارامتریزه شده و هدف انتخاب این پارامترها بگونه ای استکه کنترل حاصله مسیر بهینه را ایجاد نماید.برای انتخاب بهینه این پارامترها از روش مستقیم الگوریتم ژنتیک که یک روش بهینه‌سازی کلی( ) می‌باشد بهره گرفته شده است. با توجه به قابلیت بالای روش الگوریتم ژنتیکی در دنبال کردن حداقل مطلق توابع، حداقل زمان رسیدن به ارتفاع مورد نظر در سرعت مشخص دراین روش، به میزان 32% در صد نسبت به زمان بهینه بدست آمده از سایر روشها کمتر می‌باشد. صحت عملکرد شبیه‌ساز مورد استفاده به کمک نتایج به دست آمده از حل مسیله برایسون توسط دیگر روش‌های عددی به اثبات رسیده است.
ذخیره‌سازی گاز مایع‌گر گنبدهای نمکی و ارزیابی کوه نمک  قم
نویسنده:
منصور شهریاری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
پروژه ذخیره‌سازی مایع‌گر مخازن زیرزمینی برای تامین مصارفدر زمان حداکثر مصرف ، مدتها مورد توجه بوده استو تهیه مخزنی با حجم زیاد و با توجه به حفاظتمخزن و مسائل اقتصادی آن، نظر را بر ایجاد مخزن زیرزمینی معطوفنموده است . گنبدهای نمکی با توجه به ناتراوا بودن نمکو امکان ایجاد فضاهای خالی‌گر عمق پدیده‌های مناسبی برای این منظور می‌باشند و ضمنا انتخابتوده‌های نمکی برای ذخیره‌سازی مواد نفتی بدان علتاستکه نسبتبه انواع دیگر ذخیره‌سازی ارزانتر، از نظر جلوگیری از حوادثطبیعی و جنگلی قابل اطمینان‌تر و از جهتحفظ محیط زیستو سرزمین‌های قابل استفاده مناسبترین بوده و به لحاظ امکان ذخیره‌سازی به حجم زیاد در آنها یکپشتوانه ملی باارزشمحسوبمی‌گردد. مراحل ایجاد مخزن زیرزمینی در تده نمکی عبارتاز زمین‌شناسی اکتشافی، مطالعاتتکتونیکی توده‌ها و طبقاتنمکی، ثقل‌سنجی، براشت‌های لرزه‌نگاری، حفر چاه اولیه مخزن، مطالعاتشیمیایی و مکانیکی نمونه مغزه‌های چاه کاربرد مدل‌های ریاضی برای پیش‌بینی شکل و ابعاد مخزن مورد نظر، ایجاد حفره نمکی براساساطلاعاتجمع‌آوری شده و بالاخره تکمیل و آماده‌سازی مخزن برای بهره‌براری می‌باشد. در هنگام مطالعاتاولیه و قبل از برنامه‌ریزی و شروع عملیاتحفر چاه اولیه بررسی‌های لازم جهتتامین آبشیرین و طرق از بین بردن آبنمکتولیدی انجام می‌گردد. در این پروژه از بین تمام کنبدهای نمکی ایران، ناحیه کوه نمکقم به علتدر دستداشتن اطلاعاتزمین‌شناسی و ژئوفیزیکی و حفاریهای انجام شده در حوالی آن و همچنین به علتنزدیکی به مراکز ثقل مصرف(تهران و قم) و واقع بودن در کنار خط لوله سراسری گاز یکی از مکانهای منساببرای اولین آزمایشایجاد حفره مخزنی نمکی در ایران به نظر رسید که در این پروژه به ارزیابی کوه نمکقم به هتذخیره‌سازی مخزن زیرزمینی پرداخته شده استکه ضمن توجه به مسایلی که در رابطه با ذخیره‌سازی باید داشته باشیم، نسبتبه اطلاعاتموجود بحث‌های لازم ارائه شده است .