جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 35
ذو النورين عثمان بن عفان
نویسنده:
عباس محمود العقاد
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره: هنداوی ,
حیاة الإمام الحسین بن علي علیه السلام (دراسة و تحلیل) المجلد 1
نویسنده:
باقر شريف قرشی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: مدرسة العلمیة الایروانی,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
کتاب «حیاة الإمام الحسین بن علي علیه السلام (دراسة و تحلیل)» نوشته باقر شريف قرشی در موضوع امام حسین، سید الشهداء (علیه السلام) در سه جلد می باشد. جلد اول این کتاب شامل موضوعات زیر است: غرس الرّسالة، المکوّنات التربویّة، فی ظلال القرآن و السّنّة، لمحات من مثل الامام الحسین علیه السلام، مأساة الإسلام الکبری، حکومة الشّیخین، حکومة عثمان، عهد الامام امیر المؤمنین علیه السلام و غیره می باشد.
سيرة النبوية المجلد 11 (من اغتال الخليفة ابي بكر و عائشة؟)
نویسنده:
نجاح طائی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دار الهدی لاحیاء التراث,
چکیده :
کتاب «السيرة النبوية» نوشته نجاح طائی، که به زبان عربی نوشته شده شرح زندگانی پیامبر (ص) از آغاز تا وفات و شرح وقایع صدر اسلام و صحابه‌ آن حضرت، و ذکر دشمنان و مخالفان صدر اسلام و پس از آن است. مجلد دهم و یازدهم از کتاب مذکور که به زبان عربی نگارش یافته شامل این مطالب است: نسب ابوبکر، اسلام ابوبکر و عمر، قاتل ابوبکر و پسرش، نقشه‌های اشعث برای کشتن ابوبکر و علی (ع)، سوابق عثمان بن عفان و رویدادهای زمان او، کشته شدن عثمان و وقایع دیگر.
سيرة النبوية المجلد 7
نویسنده:
نجاح طائی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دار الهدی لاحیاء التراث ,
چکیده :
کتاب «السيرة النبوية» نوشته نجاح طائی، که به زبان عربی نوشته شده شرح زندگانی پیامبر (ص) از آغاز تا وفات و شرح وقایع صدر اسلام و صحابه‌ آن حضرت، و ذکر دشمنان و مخالفان صدر اسلام و پس از آن است. جلد هفتم و هشتم شامل موضوعات: عثمان در زمان پیامبر (ص)، نسب، صفت و اخلاق عثمان، اعمال عثمان، عثمان و جهاد، عثمان و حدیبیه، عثمان و سقیفه، عثمان و ابی بکر، عثمان و عمر، عثمان و قریش، عثمان در زمان حکومتش، عثمان و یهود و غیره می باشد.
سيرة النبوية المجلد 4
نویسنده:
نجاح طائی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دار الهدی لاحیاء التراث ,
چکیده :
کتاب «السيرة النبوية» نوشته نجاح طائی، که به زبان عربی نوشته شده شرح زندگانی پیامبر (ص) از آغاز تا وفات و شرح وقایع صدر اسلام و صحابه‌ آن حضرت، و ذکر دشمنان و مخالفان صدر اسلام و پس از آن است. جلد چهارم این کتاب شامل موضوعات زیر می باشد: عایشه در عصر خلافت، عایشه در عصر عمر، عایشه در عصر عثمان، عایشه در زمان خلافت امام علی (ع)، جنگ جمل، عایشه در زمان حکومت معاویه، هند و عایشه، علاقه معاویه به عایشه، عایشه و امام حسن (ع) و امام حسین (ع).
دانش نامه امیرالمومنین عليه السلام بر پایه قرآن، حدیث و تاریخ جلد 3
نویسنده:
محمد محمدی ری شهری؛ نویسندگان همکار: محمدکاظم طباطبایی، محمود طباطبایی نژاد؛ مترجمان: عبدالهادی مسعودی، مهدي مهريزي، محمدعلي سلطاني، ابوالقاسم حسيني، جواد محدثي
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , آثار مرجع
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: دارالحدیث,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
کتاب «دانش نامه امیرالمومنین (ع) بر پایه قرآن، حدیث و تاریخ» نوشته محمد محمدی ری شهری، مروری بر زندگانی و ابعاد مختلف شخصیت «امام علی (ع)» است. جلد سوم این مجموعه با عنوان امام علی (ع) پس از پیامبر (ص) در برگیرنده بخش چهارم این مجموعه است. در این بخش به سوالاتی در زمینه سیره علوی پس از رحلت پیامبر (ص) تا زمان حكومت امام علی (ع) پاسخ داده شده و زمینه‌ ها و علل نادیده انگاشتن رهنمودهای پیامبر (ص) درباره آینده است و رهبری مولا بررسی گردیده است. همچنین در این بخش سیر حوادث پس از پیامبر (ص) و روزگار خلافت عثمان و خیزش مردم علیه او و چگونگی و چرایی مواضع امام علی (ع) تشریح و تبیین شده است.
چرا حضرت علی ـ علیه السلام ـ در شورایی که عثمان را به خلافت برگزیدند، عضویت داشت؟
نوع منبع :
پرسش و پاسخ
پاسخ تفصیلی:
عمر تعيين خليفه پس از خود را در ميان شش نفري گذاشت با این توجیه که پيامبر ـ صلي الله عليه و آله ـ هنگام رحلتش از این شش نفر راضي بوده است. اين افراد عبارت بودند از: علي ـ عليه السلام ـ عثمان، طلحه، زبير، سعد وقاص، عبدالرحمن بن عوف. شیوه انتخاب خلیفه بیشتر ...
  • تعداد رکورد ها : 35