جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
اس‍رار اح‍ک‍ام‌ ال‍ش‍ری‍ع‍ه‌ ق‍ب‍س‌ م‍ن‌ ک‍ت‍اب‌ اح‍ی‍اآ ال‍ش‍ری‍ع‍ه‌ ف‍ی‌ م‍ذه‍ب‌ ال‍ش‍ی‍ع‍ه‌
نویسنده:
رس‍ال‍ه‌ ال‍ع‍م‍ل‍ی‍ه‌ م‍ح‍م‍د ال‍خ‍ال‍ص‍ی‌؛ اع‍داد ه‍اش‍م‌ ال‍دب‍اغ‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ت‍ه‍ران‌: م‍رک‍ز وث‍ائ‍ق‌ الام‍ام‌ ال‍خ‍ال‍ص‍ی‌,
ج‍ل‍وه‌ه‍ای‌ ت‍ش‍ی‍ع‌ در ت‍ف‍س‍ی‍ر ک‍ش‍ف‌‌الاس‍رار اث‍ر رش‍ی‍دال‍دی‍ن‌ ام‍ام‌ اح‍م‍د م‍ی‍ب‍دی‌‫
نویسنده:
ت‍ال‍ی‍ف‌ م‍ح‍م‍دم‍ه‍دی‌ رک‍ن‍ی‌‌ی‍زدی‌.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ی‍زد: ان‍ت‍ش‍ارات‌ ی‍زد‏‫,
تشیع و تاریخ نگاری اسلامی
نویسنده:
---
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره),
چکیده :
---
اس‍لام‌ و ت‍ش‍ی‍ع‌
نویسنده:
ت‍ال‍ی‍ف‌ و خ‍ط م‍ص‍طف‍ی‌ س‍ی‍ادت‍ی‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ت‍ه‍ران‌: م‍ک‍ت‍ب‌ ق‍رآن‌,
ف‍ل‍س‍ف‍ه‌ ت‍اری‍خ‌ ت‍ش‍ی‍ع‌ (ک‍ن‍دوک‍اری‌ در ب‍ن‍ی‍اد ف‍رق‍ه‌ه‍ای‌ اس‍لام‍ی‌)
نویسنده:
پ‍وران‌ م‍ی‍رش‍اه‍ی‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
م‍ش‍ه‍د: پ‍وران‌ م‍ی‍رش‍اه‍ی‌,
دیدار حق: بحثی پیرامون دیدار حق تعالی از نظر تشیع و تسنن: ترجمه و تلخیص کتاب کلمه حول‌الرویه
نویسنده:
تالیف شرف‌الدین؛ مترجم حسین یزدی‌اصفهانی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: انتشارات ‏‫سبط اکبر(ع)‬‏‫,
قم المقدسة، خاضنة للتشيع و ممهده للظهور
نویسنده:
‫فاضل سوداني
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت پژوهشي، دفتر تبليغات اسلامي,
چکیده :
‫در اين پژوهش، به بحث درباره موقعيت شهر قم و اهميت آن براي شيعه، به ويژه موقعيت اين شهر در عصر ظهور پرداخته شده و اين موضوع از منظرتاريخي و روايي بررسي شده است. نويسنده با توجه به ويژگي‌هاي فرهنگي، علمي و ديني شهر قم و وجود حوزه علميه شيعه در اين شهر، به نقش شهر قم جهت آمادگي براي ظهور امام زمان( اشاره نموده و در قالب پنج فصل ابعاد مختلف اين شهر و ويژگي‌هاي آن را بررسي کرده است. در فصل اول، به بحث درباره تاريخچه شهر قم و وجود مرقد مطهر حضرت فاطمه معصومه( در آن پرداخته و اسلام اهل قم و گسترش تشيع در اين شهر و نيز زندگاني، فضايل و کرامات حضرت فاطمه معصومه( را وصف کرده است. آن گاه به وجود امام‌زادگان متعدد در اين شهر اشاره نموده و مختصري از زندگاني امام‌زادگان مدفون در اين شهر را بيان کرده است. در فصل دوم، به نقش شهر قم در انتشار علوم اهل بيت(ع) و نشرفرهنگ ناب تشيع اشاره شده و وجود مراکز علمي متعدد و حضور مراجع بزرگ تقليد شيعه در اين شهر ازشاخص هاي اهميت آن عنوان شده است. فصل سوم، به ابعاد وجودي امام مهدي( به عنوان يک مصلح جهاني پرداخته و درباره فرهنگ مهدويت، غيبت و انتظار، مباحثي مطرح کرده است. در فصل چهارم، آمادگي مردم براي ظهور و مقدمات فرهنگي آنان وحرکت‌هاي اجتماعي و سياسي قبل از ظهور و نقش شهر قم در اين زمينه تبيين گرديده است. توضيح در خصوص نمونه هايي از حرکت فرهنگي مهدوي در شهر قم، مانند بناي مسجد جمکران و ايجاد مراکز گسترده شيعي و اسلامي در اين شهر و احداث شبکه‌هاي اينترنتي در حوزه مهدويت از مطالب فصل پنجم است.
تاريخ تشيع در بنگال هند (از آغاز تا دوره معاصر)
نویسنده:
‫محمد زين‌العابدين
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، جامعة المصطفی العالمیة,
چکیده :
‫با وجود اينکه شيعيان بنگال هند 163 سال(1717م – 1880م) در اين کشورحکومت داشتهاند؛ ليکن تا کنون شناخته نشدهاند. پژوهش حاضر به بررسي تاريخ تشيع در بنگال هند و معرفي دانشمندان وشخصيتهاي معروف شيعه پرداخته است و علاوه بر اين، اشارهاي به وضعيت کنوني ايشان نيز داشته است. اين تحقيق داراي پنج فصل است. فصل اول به تاريخ، جغرافياي ايالت بنگال، و وضعيت ديني، اقتصادي وسياسي بنگال احتصاص يافته است. دين رسمي اين ايالت هندوئيسم است. از نقطه نظر قومي، بنگال هويت منحصر به فرد دارد و از نقطه نظر فرهنگي، بنگال هند نژادي جدا از همسايگان خود ندارد. در فصل دوم، چگونگي ورود اسلام به بنگال و تاريخ پس از آن بيان شده است. نخستين بار در سال 615م تبليغ اسلام در سرزمين بنگال توسط گروهي از اصحاب پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم که در مسير چين در سواحل بنگال اقامت کوتاهي داشتند، انجام پذيرفت. پس از آن، ورود بازرگانان، مبلغان، عارفان و جهانگردان به اين سرزمين آغاز گرديد و با سفر دانشمندان عرب به ايران تحرک بيشتري يافت. محمد اختيار الدين بن بختيار خلجي، اولين دولت اسلامي را در بنکال تأسيس کرد. در فصل سوم، تاريخچه تشيع در بنگال بيان شده است. در مورد ورود شيعيان به بنگال، اطلاع دقيقي در دست نيست. امًا اين نکته قطعي است که آنها از طيف بازرگانان، علما، عارفان و جهانگردان عرب و ايران بودند. مذهب تشيع در قرن شانزدهم ميلادي توسط صوفيان در اين سرزمين گسترش يافت. در فصل چهارم، دانشمندان، شاعران، مساجد، مراکز ديني، و مراکز علمي و هنري بنگال که به دوران حکومت شيعيان اختصاص دارد، معرفي شدهاند. در فصل پاياني وضعيت فعلي شيعيان در بنگال بررسي شده است. شيعيان بنگال در حال حاضر از تمام فرقهها و مذاهب موجود در بنگال،در تمام زمينهها عقب ماندهاند. علت اصلي عقب ماندگي ايشان بيسوادي آنان است. همچنين آنها از نظر اقتصادي، از سايرين عقب ماندهاند. تهاجم فرهنگي هم بر جامعه شيعيان غالب شده است.