جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کانال ارتباطی از طریق پست الکترونیک :
support@alefbalib.com
نام :
*
*
نام خانوادگی :
*
*
پست الکترونیک :
*
*
*
تلفن :
دورنگار :
آدرس :
بخش :
مدیریت کتابخانه
روابط عمومی
پشتیبانی و فنی
نظرات و پیشنهادات /شکایات
پیغام :
*
*
حروف تصویر :
*
*
ارسال
انصراف
از :
{0}
پست الکترونیک :
{1}
تلفن :
{2}
دورنگار :
{3}
Aaddress :
{4}
متن :
{5}
فارسی |
العربیه |
English
ورود
ثبت نام
در تلگرام به ما بپیوندید
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ...
همه موارد
عنوان
موضوع
پدید آور
جستجو در متن
: جستجو در الفبا
در گوگل
...جستجوی هوشمند
صفحه اصلی کتابخانه
پورتال جامع الفبا
مرور منابع
مرور الفبایی منابع
مرور کل منابع
مرور نوع منبع
آثار پر استناد
متون مرجع
مرور موضوعی
مرور نمودار درختی موضوعات
فهرست گزیده موضوعات
کلام اسلامی
امامت
توحید
نبوت
اسماء الهی
انسان شناسی
علم کلام
جبر و اختیار
خداشناسی
عدل الهی
فرق کلامی
معاد
علم نفس
وحی
براهین خدا شناسی
حیات اخروی
صفات الهی
معجزات
مسائل جدید کلامی
عقل و دین
زبان دین
عقل و ایمان
برهان تجربه دینی
علم و دین
تعلیم آموزه های دینی
معرفت شناسی
کثرت گرایی دینی
شرور(مسأله شر)
سایر موضوعات
اخلاق اسلامی
اخلاق دینی
تاریخ اسلام
تعلیم و تربیت
تفسیر قرآن
حدیث
دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات
سیره ائمه اطهار علیهم السلام
شیعه-شناسی
عرفان
فلسفه اسلامی
مرور اشخاص
مرور پدیدآورندگان
مرور اعلام
مرور آثار مرتبط با شخصیت ها
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی
مرور مجلات
مرور الفبایی مجلات
مرور کل مجلات
مرور وضعیت انتشار
مرور درجه علمی
مرور زبان اصلی
مرور محل نشر
مرور دوره انتشار
گالری
عکس
فیلم
صوت
متن
چندرسانه ای
جستجو
جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در سایر پایگاهها
جستجو در کتابخانه دیجیتالی تبیان
جستجو در کتابخانه دیجیتالی قائمیه
جستجو در کنسرسیوم محتوای ملی
کتابخانه مجازی ادبیات
کتابخانه مجازی حکمت عرفانی
کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران
کتابخانه تخصصی ادبیات
کتابخانه الکترونیکی شیعه
علم نت
کتابخانه شخصی
مدیریت علاقه مندیها
ارسال اثر
دانشنامه
راهنما
راهنما
مرور
>
مرور کلید واژه ها
>
4. اصطلاحنامه سایر موضوعات
>
اصطلاحنامه علوم قرآنی
>
اسامی و صفات قرآن
>
قرآن کریم
مرتب سازی بر اساس
عنوان
نویسنده
جنس منبع
محل
ناشر
تاریخ تغییر
و به صورت
صعودی
نزولی
وتعداد نمایش
5
10
15
20
30
40
50
فرارداده در صفحه باشد
جستجو
خروجی
چاپ نتایج
Mods
Dublin Core
Marc
MarcIran
Pdf
اکسل
انتخاب همه
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
تعداد رکورد ها : 454
عنوان :
آشنایی زدایی در جزء بیست و نهم و سی ام قرآن کریم
نویسنده:
مریم باجلان
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
فرمالیسم
,
اصطلاحنامه علوم قرآنی
,
قرآن کریم
,
جزء 29 قرآن: بسم الله الرحمن الرحیم، تبارک الذی بیده الملک و هو علی کل شیء قدیر
,
جزء 30 قرآن: بسم الله الرحمن الرحیم، عم یتسائلون، عن النبا العظیم
چکیده :
یکی از ابزارهای مهم برای دریافت میزان ادبیت یک متن، کشف انسجام میان ساختار و محتوا و همچنین تأثیر چنین مسألهای بر انبساط نفس و انفعال احساسات درونی و باطنی انسان است. چگونگی انتخاب و چیدمان واژگان، فرایندی را به وجود می آورد که صورتگرایان به آن برجستهسازی میگویند. این فرایند به ما نشان میدهد که چگونه برخی متون با اینکه از همان عناصری تشکیل شدهاند که سایر تولیدات زبانی از آنها به وجود آمده، دارای ویژگیهایی هستند که آنها را متمایز و برجسته میسازد.این پژوهشکه با روش توصیفی- تحلیلی به نگارش درآمده است، تلاش میکند با ارائه شواهدی از آیات شریفه قرآن کریم در جزء بیستونه و سی، زیباییهای نحوی و بلاغی قرآن و تأثیر و ارتباط تنگاتنگ آنها با محتوا را بررسی کند تا از این طریق، جنبههایی از اعجاز قرآن را بشناسد و بشناساند بدین منظور، دو جزء آخر قرآن را در دو حیطه قاعدهکاهی و قاعدهافزایی بررسی کرده است.بر اساس نتایج، هنجارگریزی معنایی ارتباط تنگاتنگی با علم بیان و صنایع ادبی به کار رفته در آن دارد. استعاره و تشبیه در قرآن از بسامد بالایی برخوردار میباشند و قرآن کریم با آفرینش تشبیهات و استعارههای نو و بدیع سطح بلاغتش را افزوده است. دو نوع مرسل و عقلی مجاز نیز از صنایع پرکاربرد در قرآن میباشد و نقش مهمی در برجستهسازی در کلام الهی ایفا میکند. هنجارگریزی نحوی نیز از سه مولفه برخوردار میباشد: تقدیم و تأخیر، حذف و التفات. تقدیم لفظ بر عامل، بیشتر با انگیزههایی همچون اختصاص، تأکید و گاه نیز برای رعایت فواصل صورت میپذیرد. حذف چه از نوع اختصاری و چه از نوع اقتصاری، علاوه بر آهنگین کردن کلام، با معنی ارتباط تنگاتنگی دارد. التفات نیز بعنوان یک هنجارگریزی نحوی، با دوری از استمرار یکنواخت و ملالآورکلام و ایجاد حساسیت در خواننده، از سهم به سزایی در برجستهسازی کلام برخوردار میباشد. در حوزۀ قاعدهافزایی در سطح آوایی نیز، تکرار واکهها و همخوانها در قرآن، با مضمون آیات هماهنگ بوده و معنای ثانویهای را القا نموده و درک هرچه بیشتر آن معانی را موجب میگردد.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
اسم نکره و زیبایی شناسی کاربرد آن در قرآن کریم (جزء بیست و یکم تا سیام) با تکیه بر دو تفسیر کشّاف و مجمع البیان فی تفسیر القرآن
نویسنده:
مریم معصومی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
مجمع البیان
,
اصطلاحنامه علوم قرآنی
,
قرآن کریم
,
تفسیر کشاف
,
اعجاز بلاغی
,
زیبایی شناسی اسم نکره
چکیده :
چکیدهیکی از جنبههای آشکار قرآن کریم اعجاز بلاغی است که از ابتدای نزول قرآن، همواره مد نظر دانشمندان و مفسران بوده است. علم معانی به عنوان یکی از علوم بلاغی میتواند در درک اعجاز بلاغی و یا بیانی این کتاب آسمانی راهگشا باشد. از سوی دیگر یکی از جلوههای علم بلاغت این است که متکلم، سخنش را مطابق با مقتضای حال مخاطب برمیگزیند و کلام خود را بر اساس ویژگیهای روحی و فکری مخاطب ارائه میدهد، در همین راستا توجه به معرفه یا نکره آوردن کلمات، بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا فهم اغراض بلاغی و ادبی نهفته در «اسم نکره» و برطرف کردن ابهام موجود در آن، کمک شایانی به مفسران و مترجمان در دریافت بهتر پیام بسیاری از آیات قرآن کریم مینماید. پژوهش حاضر بر آن است تا ضمن بررسی اغراض زیباییشناسی «اسم نکره» در منابع بلاغی، این اغراض را در سه موضع، «مسندالیه»، «اسم مجرور به حرف جر»، و «مفعول به» در ده جزء آخر قرآن کریم با تکیه بر دو تفسیر ادبی کشّاف و مجمع البیان مورد بررسی قرار دهد. یافتههای این پژوهش گویای این مطلب است که اعتماد و توجه به سیاق کلام در دریافت مفاهیم و معانی نهفته در اسم نکره نقش مهمی را ایفا میکند. با بررسی شواهد فراوان از آیات این بخش، روشن شد که متأسفانه بسیاری از مفسّران و مترجمان، این مهم را با وجود اهمیت فراوان آن در فهم بهتر آیات ذی ربط، کمتر مورد بررسی قرار دادهاند. بر اساس پژوهش حاضر که با روش توصیفی-تحلیلی صورت گرفته است، مشخّص گردید که «مسندٌالیه»، «اسم مجرور به حرف جر» و «مفعولبه» نکره درده جزء پایانی، در اغراض گوناگونی از قبیل: تعظیم، تحقیر، تفخیم، بیان نوع، استغراق جنس، إفراد، تکثیر، تقلیل و ... به کار رفتهاند ولی بیشترین استعمال آن در این بخش از قرآن کریم، برای بیان تعظیم، تکثیر، بیان نوع، و سپس استغراق جنس بودهاست. به طور قطع کاربرد اسمهای نکره در قرآن کریم و مطالعهی راهبردی آن، سهم بسزایی در فهم دقیق آیات و نکات ظریف تفسیری دارد. کلمات کلیدی: قرآن کریم، اعجاز بلاغی، زیباییشناسی اسم نکره، کشّاف، مجمع البیان.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
آثار اجتماعی باور به معاد از دیدگاه قرآن و نهجالبلاغه با تأکید بر تفسیر نمونه و شرح ابن ابی الحدید
نویسنده:
حمید رضا افراشته پور
نوع منبع :
رساله تحصیلی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
نهج البلاغه (نهجالبلاغه)
,
اصطلاحنامه علوم قرآنی
,
قرآن کریم
,
آثار اجتماعی
,
باور به معاد
,
آیات معاد
چکیده :
پس از مسئله توحید، مسئله معاد را از نظر اهمیت، میتوان مهمترین مسئله دینی و اسلامی برشمرد. افزون بر آنکه مسئله معاد و قیامت از ضرورتهای دین اسلام و پذیرش آن بر هر مسلمانی واجب است. هر یک از مفاهیم اعتقادی و اخلاقی، کارکردهای خاص خود را در جامعه دارد و در صورت به کار بستن آن، آثار فردی و اجتماعی آن بروز خواهد کرد. ایمان و باور به معاد نیز به عنوان یکی از مفاهیم اعتقادی مهم و اثرگذار، منشأ آثار برای اشخاص معتقد و جوامع است و محور هرگونه اصلاح اخلاقی و اجتماعی شمرده میشود. روش انجام تحقیق در این پژوهش با توجه به نوع موضوع توصیفی و تحلیلی میباشد که به بررسی آثار اجتماعی باور به معاد از دیدگاه قرآن و نهجالبلاغه با تأکید بر تفسیر نمونه و شرح ابن ابی الحدید پرداخته است. بر این مبنا در فصل اول در زمینه کلیات پژوهش و در فصل دوم در خصوص مبانی نظری، پیشینه و روش تحقیق مطالبی ارائه گردیده و در فصل سوم در مورد آثار اجتماعی باور به معاد در قرآن کریم و در فصل چهارم در خصوص آثار اجتماعی باور به معاد در نهجالبلاغه مطالب آورده شده است. نتایج بیانگر آن است که مهمترین نکتهای که در زمینه باور به معاد میتوان در نهجالبلاغه و قرآن کریم به آن اشاره داشت، نقش یادآوری و تذکر در این زمینه میباشد که همواره انسان باید به یاد مرگ و آخرت باشد و این امر به عنوان یک ناظر بر اعمال انسان مدنظر قرار داشته باشد. در دستهبندی آیات در قرآن کریم سه مساله اساسی جلب توجه مینماید که مساله اثبات معاد، پاسخ به شبهات و دیگری عذاب و بحث بهشت و جهنم میباشد که به طور مفصل به این امر پرداخته است و در نهجالبلاغه نیز مباحث در قالب مفاهیم آگاهیبخش و اثباتکننده معاد و در برخی موارد اشاره به موارد شبههای پرداخته است و در نهایت در زمینه عبرت از تاریخ و عقوبت ناشی از غفلت از معاد و مرگ اشاره نموده است. در بحث اثرات اعتقاد به معاد در زندگی و اجتماع نیز در هر دو منبع به اثرات مستقیم و غیرمستقیم بسیار مثبت اعتقاد به معاد پرداختهاند و بر همین مبنا در هر دو منبع به اثرات شناختی-روحی و اثرات عملی در سطح اجتماعی اشاره کردهاند. به طور کلی آثار اجتماعی اعتقاد معاد را میتوان در قالب ظلمستیزی و حفاظت از دین و اعتقاد، رعایت حقوق، کاهش تنش و اختلافها، سالمسازی اقتصاد و رشد فضایل و اخلاقیات بیان داشت.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
بررسی تحلیلی نسبت وجدان و مسئولیت و مدلول های تربیتی آن از منظر قرآن کریم به منظور ارائه ی الگوی تربیتی مناسب
نویسنده:
نرگس اسلامی منش
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
مدلول های تربیتی
,
علوم تربیتی
,
وجدان
,
مسئولیت
,
اصطلاحنامه علوم قرآنی
,
قرآن کریم
,
الگوی تربیتی
,
تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش تعلیم و تربیت اسلامی
چکیده :
این تحقیق با هدف بررسی تحلیلی نسبت وجدان و مسئولیت از منظر قرآن کریم و مدلول های تربیتی آن به منظور ارائه یک الگوی تربیتی مناسب انجام شده است. نوع این تحقیق، کیفی و روش آن توصیفی-تحلیلی است. مهم ترین یافته های این تحقیق بدین شرح است: نفس دارای مراتب و شئونات فراوانی است که یکی از آنها وجدان است، بکار بردن کلمه نفس برای وجدان به این معناست که این نیرو از ابعاد نفس انسان است و این جزءِ ذات آدمی است. این تمایل فطری از ذات انسان ریشه می گیرد؛ در قرآن کریم کارکردها و آثار وجدان، در قالب سه مورد آمده است: ۱- سرزنش وجدان ۲- نظارت وجدان ۳- آرامش وجدان. وجدان که یک قوه شناختی و نوعی محرک درونی و باطنی برای رسیدن انسان به کمال و خوبی است در صورت مطابقت با فطرت الهی به آرامش میرسد و در غیر این صورت سرزنشگر میشود. همچنین وجدان یکی از امور فطری بشر است، زیرا فطرت حقیقت ویژه انسانی و طبیعت مشترک انسانهاست و همان سرشت الهی انسان است که از بدو آفرینش انسان با اوست. براین اساس میتوان گفت که وجدان مرتبهای از مراتب نفس و فطرت انسانی است. واژه مسئولیت از لحاظ لغوی به معنی توانایی پاسخ دادن و در عرف عام به مفهوم تصمیم گیری های متناسب و موثر است. مسئولیت پذیری در قرآن به مفهوم تکلیف شناسی و ضابطه پذیری و تعهدباوری است که ریشه در فطرت و وجدان آدمی دارد و سایه روشنی از آن بصورت ضمیر و باطن انسان نهاده شده و از باورهای وجدان و عقل آدمی است. انسانی که تحت تأثیر تربیت های قرآنی قرار گرفته، مسئولیت های خود را می شناسد و مسئولیت پذیر است. این انسان به مدد قوه تمیز و تشخیص و وجدان آگاه خود نسبت به همه اعمال خود احساس تعهد و مسئولیت می کند. انسان باید به قانون و دین خدا متعهد باشد و به خرد و کلان احکام الهی گردن نهد و از اوامر و نواهی دین فرمان برد. از دیگر یافته های این تحقیق مسئولیت انسان در برابر خویشتن، مسئولیت در برابر دیگران و مسئولیت در برابر طبیعت می باشد که به همه این موارد در قرآن کریم اشاره شده است. بیدار نگه داشتن وجدان و داشتن احساس مسئولیت جوهره اصلی انسانیت و مرز بین انسان و سایر موجودات است. میان وجدان و مسئولیت رابطه علیت و معلولیت برقرار است.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
رشحات البحار
نویسنده:
محمدعلي شاه آبادي؛ مترجم: زاهد ویسي
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , آثار مرجع
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
فهرست
وضعیت نشر :
تهران: پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
رجعت
,
اهل بیت(ع)
,
راه فطرت
,
عقاید شیعه امامیه
,
ایمان (فرجام شناسی)
,
اخلاق اسلامی و دینی
,
عرفان اسلامی
,
قرآن کریم
,
بحار الانوار: علامه مجلسی
,
01- کافی : شیخ کلینی
,
من لا یحضره الفقیه
,
مستدرک الوسائل
,
تهذیب الاحکام
,
احیاء علوم الدین (غزالی)
کلیدواژههای فرعی :
ولایت ,
جهان بینی عرفانی ,
علم نفس ,
فطرت خدا شناسی ,
ولایت تشریعی ,
امر به معروف و نهی از منکر ,
راه فطرت ,
تفسیر عرفانی ,
خود سازی ,
خود شناسی ,
آداب امر به معروف و نهی از منکر ,
معرفت شناسی عرفانی ,
رشحات البحار (کتاب) ,
احکام صفات الهی (کلام) ,
اخلاق عرفانی ,
شابک (isbn):
978-964-3982-09-7
چکیده :
کتاب حاضر شامل ترجمه متن اصلی کتاب، اثر آیتاللهالعظمی میرزا محمدعلی شاهآبادی(ره) است - كه حدود هشتاد سال پیش تألیف گردیده بود. اين اثر به عربی و در سال ۱۳۵۹ق تأليف و از سه رساله (کتاب) تشكيل شده است: - القرآن و العتره - الايمان و الرجعه - الانسان و الفطره آقای زاهد ویسی در این کتاب ضمن معرفی مختصری از آثار و احوال استاد، به ترجمه کامل متن عربی کتاب پرداخته است. شیوه کتاب چنین است که ابتدا متن کامل عربی هر سه فصل در ۱۷۰ صفحه به طور متوالی آورده شده و پس از آن ترجمه هر سه فصل کتاب، طی ۲۲۰ صفحه آمده است. همچنین شرح زندگی و آثار استاد نیز به هر دو زبان عربی و فارسی در این کتاب آمده است. این کتاب توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است. ظاهراً تأليف اين كتاب مقدم بر كتاب شذرات بوده، چرا كه در متن شذرات (معرفه ۱۵۷) به آن اشاره شده است. اين كتاب يک بار از سوی فرزند بزرگ ايشان، آيتالله محمد شاهآبادی (ره) در سال ۱۳۸۰ق ترجمه و شرح مختصری شده و پس از انقلاب نيز توسط نهضت زنان مسلمان در سال ۱۳۶۲ش تجديد چاپ شده است. همچنين از سوی فرزند ديگر ايشان، آيتالله نورالله شاهآبادی، ترجمه و شرح شده و جناب آقای زاهد ويسی نيز اين اثر را تصحيح و ترجمه كرده و پارهای ديدگاههای فلسفی آيتالله شاهآبادی (ره) را بررسی كرده است. هر دو كتاب در سال ۱۳۸۷ش توسط پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامی منتشر شدهاند.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
آيات السّاطعة في العبر النافعة المجلد 2
نویسنده:
موسي جعفر سوداني
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
فهرست
وضعیت نشر :
نجف عراق: ,
زبان :
عربی
کلیدواژههای اصلی :
باب زکات
,
اخلاق اسلامی و دینی
,
تکبر (فقه)
,
رذایل اخلاقی
,
فضایل اخلاقی
,
ذکر
,
کتب اخلاق اسلامی
,
بحار الانوار: علامه مجلسی
,
01- کافی : شیخ کلینی
,
من لا یحضره الفقیه
,
تهذیب الاحکام
,
عیون اخبار الرضا: شیخ صدوق
کلیدواژههای فرعی :
نشانه های مؤمن ,
عدل الهی ,
عدالت علی (ع) ,
فضایل ائمه (ع) ,
نگاه تشیع به عدل ,
آیه زکات ,
قرآن کریم ,
احسان ,
صدقه ,
حب فی الله ,
نفاق با مردم ,
آداب دریافت زکات ,
آداب پرداخت زکات ,
اوصاف دیندار ,
سیره امامان(ع) ,
چکیده :
درباره کتاب باید دانست که :آنچه فرارويتان داريد پند و اندرزهای ارزشمند و گرانسنگی است كه از كتاب آسمانی اقتباس گرديده است؛ كتابی كه «تنزيلا ممن خلق الارض و السموات العلی» (سوره مباركه طه، آيه شريفه ۴) اين كتاب بزرگ فرستاده آن كسی است كه زمين و آسمانهای بلند را آفريد «و انه لتنزيل رب العالمين» (سوره مباركه شعرا، آيه شريفه ۱۹۲) جبرئيل روح الامين(ع) نازل گردانيد «قل نزله روح القدس من ربك بالحق» (سوره مباركه نحل، آيه شريفه ۱۰۲). اين كتاب تنها يك كتاب داستانی قرآنی نيست، بلكه به بحثهای دينی و علمی فلسفی پرداخته و از سخنان اهل بيت عصمت و طهارت(ع) بیبهره نگذاشته و به حديث شريف نبوی ثقلين نيز تمسك جسته است؛ زيرا كتاب و سنت تفكيك ناپذيرند، همانطور كه پيامبر عظيم الشأن فرمودند: «لن يفترقا» و ترك هر كدام عين گمراهی و تباهی است.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
تحول المذهبي : بحث تحليلي حول رحلة المستبصرين إلى مذهب أهل البيت (عليهم السلام)
نویسنده:
علاء الحسّون
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
نسخه pdf
زبان :
عربی
کلیدواژههای اصلی :
12. احکام کلامی
,
احکام راهنماشناسی
,
احکام امامت
,
حقانیت مذهب شیعه
,
1. اصطلاحنامه کلام اسلامی (Kalam (Islamic scholastic theology
,
استبصار
کلیدواژههای فرعی :
11. عقاید dogmas (the distillate of doctrines) ,
عقاید اسلامی ,
فضایل اهل بیت (ع) ,
فضایل حضرت فاطمه(س) ,
فضایل امام علی(ع) ,
فضایل امام حسین (ع ) ,
تقریب مذاهب اسلامی ,
اصطلاحنامه تاریخ اسلام ,
قرآن کریم ,
تاریخ موضوعی (اسلام) ,
خاور شناسان ,
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
مصدر التشريع عند مذهب الجعفريّة
نویسنده:
محمّد باب العلوم
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
نسخه pdf
وضعیت نشر :
مركز الأبحاث العقائدية,
زبان :
عربی
کلیدواژههای اصلی :
مذهب جعفری
,
11. عقاید dogmas (the distillate of doctrines)
,
عقاید اسلامی
,
عقاید شیعه امامیه
,
1. اصطلاحنامه کلام اسلامی (Kalam (Islamic scholastic theology
,
دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات
,
تفسیر کبیر : فلسفی و کلامی: فخر رازی
,
تفسیر مجمع البیان (اجتهادى)
,
مقالات الاسلامیین: ابوالحسن اشعری
,
الکامل فی التاریخ
,
سیره ابن هشام
,
اوائل المقالات: شیخ مفید
,
بحار الانوار (علامه مجلسی)
,
کنز العمال: متقی هندی
کلیدواژههای فرعی :
شیعه (اعم، مذاهب کلامی) ,
عدم تحریف قرآن ,
حقانیت مذهب شیعه ,
خلفیه ( شیعه ) ,
سنت نبوی صلی الله علیه و آله ,
امامت ائمه اثنی عشر ( ع ) ,
اختصاصات اهل بیت (ع) ,
جمع آوری قرآن ,
شیعه شناسی ,
تحریف ناپذیری قرآن ,
جمع قرآن ,
قرآن کریم ,
5- تشیع Shiism (اعم از امامی و زیدی و اسماعیلی، (فرق اسلامی)) ,
اهل بیت(ع) ,
آل محمد(ص) ,
چکیده :
کتاب حاضر که به دفاع از تشیع می پردازد، دربردارنده مطالبی از شیعه جعفریه تا مصادر و منابع تشریع حکم در شیعه می باشد. بحث از تشیع، مذهب جعفری ، تعریف آن، قرآن و سنت نبوی از مهمترین مصادر شیعه و... از مباحث مطرح شده در کتاب می باشد.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
شبهات السلفية: تحريف القرآن ـ التقيّة ـ عدالة الصحابة
نویسنده:
جواد حسين الدليمي
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
نسخه pdf
زبان :
عربی
کلیدواژههای اصلی :
عدالت صحابه
,
11. عقاید dogmas (the distillate of doctrines)
,
عقاید اسلامی
,
عقاید شیعه
,
تقیه
,
تحریف قرآن
,
دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات
,
اصطلاحنامه علوم قرآنی
,
توحید صدوق
,
تفسیر کشاف : متقن ترین تفسیر اهل سنت، ممتاز به لحاظ نکات ادبی و بلاغی : زمخشری
,
تفسیر کبیر : فلسفی و کلامی: فخر رازی
,
کتب رد شبهات
,
کشف المراد: علامه حلی
,
01- کافی : شیخ کلینی
,
مستدرک الوسائل
,
وسائل الشیعه
,
تهذیب الاحکام
,
تفسیر قمی (روایی)
,
تفسیر مجمع البیان (اجتهادى)
,
مواقف: قاضى عضدالدین ایجى
,
شرح المقاصد: تفتازانی
,
شرح تجرید فاضل قوشچی
,
تاریخ یعقوبی (منتسب به تشیع)
,
شرح مواقف: شریف جرجانی
,
مقدمه ابن خلدون
,
نهج الحق: علامه حلی
,
02- نهج البلاغه
,
بحار الانوار (علامه مجلسی)
,
عیون أخبار الرضا علیه السلام (شیخ صدوق)
,
کنز العمال: متقی هندی
کلیدواژههای فرعی :
عدم تحریف قرآن ,
تقیه شیعه ,
ثواب تقیه ,
امامت ائمه اثنی عشر ( ع ) ,
تواتر قرآن ,
تحریف ناپذیری قرآن ,
اعجاز عدم تحریف قرآن ,
قرآن کریم ,
دروغ ,
سلفیه (فرق اسلامی) ,
وهابیت (فرق اسلامی) ,
تکفیر مسلمانان ,
جواز تقیه ائمه(ع) ,
ائمه شیعه (ع) ,
دفع شبهات ,
چکیده :
کتاب حاضر همانگونه که از نام آن هم پیداست، کتابی است که به شبهات سلفیه درباره مسائل مختلفی از جمله تحریف قرآن، تقیه نزد شیعه و بحث دامنه دار عدالت صحابه بحث می کند و به شبهات با دقت پاسخ می دهد.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
موسوعة حديث الثقلين المجلد ا : حديث الثقلين في مصنّفات الإمامية
نویسنده:
مركز الابحاث العقائدية
نوع منبع :
کتاب , آثار مرجع , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
نسخه pdf
زبان :
عربی
کلیدواژههای اصلی :
11. عقاید dogmas (the distillate of doctrines)
,
عقاید اسلامی
,
1. اصطلاحنامه کلام اسلامی (Kalam (Islamic scholastic theology
,
دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات
,
حدیث ثقلین
,
الغیبة: نعمانی
,
الغیبة: شیخ طوسی
,
01- کافی : شیخ کلینی
,
تفسیر قمی (روایی)
,
مُروجالذَهَب و معادن الجوهر
,
تاریخ یعقوبی (منتسب به تشیع)
,
عیون اخبار الرضا: شیخ صدوق
,
تفسیر عیاشی (روایی)
,
الإرشاد (شیخ مفید)
,
کمال الدین (شیخ صدوق)
,
تحف العقول: ابن شُعبه حَرّانی
,
بصائر الدرجات: صفار قمی
,
إعلام الوری بأعلام الهدی (فضل بن حسن طبرسی)
کلیدواژههای فرعی :
معنی ثقلین ,
عصمت اهل بیت علیهم السلام ,
وجوب تمسک به ثقلین ,
ولایت اهل بیت(ع) ,
فضایل اهل بیت (ع) ,
ایصای به ثقلین ,
قرآن کریم ,
ثقلین ,
مصدرشناسی روایت ,
راویان حدیث ثقلین ,
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
تعداد رکورد ها : 454
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
×
ارسال نظر
نوع
توضیحات
آدرس پست الکترونیکی
کد امنیتی
*
*
با موفقیت به ثبت رسید