جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 72
دموکراسی الهی: الهیات سیاسی پس از کارل اشمیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Miguel Vatter
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
الهیات سیاسی اسلامی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Massimo Campanini and Marco Di Donato
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books ,
چکیده :
چکیده ماشینی : آیا می توان تأیید کرد که در اسلام الهیات سیاسی وجود دارد؟ این سوال به ظاهر ساده هسته اصلی مجموعه مقالات ویرایش شده ماسیمو کاپانینی و مارکو دی دوناتو است. با توجه به گستردگی معانی کلام سیاسی، این کتاب مشتمل بر مقالاتی است که نویسندگان مختلف با دیدگاه خاص، خاص و تخصصی خود در موضوعات مختلف از اندیشه سیاسی شیعه و سنی تا فلسفه کلاسیک اسلامی و فلاسفه تا رسیدن به آن به رشته تحریر در آمده اند. متفکران مسلمان معاصر
قدرت و تغییر در ایران: سیاست نزاع و آشتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Daniel Brumberg, Farideh Farhi
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد نگاهی بی نظیر و به موقع به پویایی های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ایدئولوژیک در ایران معاصر دارد. از طریق فصل‌هایی در مورد رفاه اجتماعی و خصوصی‌سازی، تحصیلات دانشگاهی، نقش و اختیارات مقام معظم رهبری، حاکمیت قانون، نظام انتخاباتی در حال تحول، و بحث شدید در مورد حقوق بشر در داخل و خارج از رژیم، مشارکت‌کنندگان مروری جامع از سیاست ایران مطالعات موردی آن‌ها جامعه‌ای را نشان می‌دهد که بردارهای متعدد آن از رقابت، مذاکره و رقابت، فرصت‌هایی را برای دگرگونی ایجاد می‌کند که هنوز محقق نشده است، اما نتیجه آن بر جمهوری اسلامی، منطقه و روابط با ایالات متحده تأثیر می‌گذارد.
سیاست جدید اسلام: سیاست خارجی پان‌اسلامی در جهان دولت‌ها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Naveed S Sheikh
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مطالعه به موقع در مورد روابط بین‌الملل دولت‌های اسلامی است که هم به نظریه در حال تحول پان اسلامیسم از دوران کلاسیک تا پس از خلیفه و هم به عملکرد سیاست خارجی دولت‌های معاصر به‌ویژه عربستان سعودی، ایران و پاکستان از دوران معاصر می‌پردازد. دوره استعمار تا پیامدهای جهانی 11 سپتامبر. این کتاب با سبکی مختصر اما تحلیلی، یک به یک با مسائل نظریه سیاسی، جغرافیای سیاسی و جامعه شناسی سیاسی در ارتباط با اسلام بین الملل درگیر می شود. تحقیقات تجربی اولیه آن بر سازمان کنفرانس اسلامی (OIC) متمرکز است، یک رژیم قدرتمند پاناسلامی که گاهی از آن به عنوان «سازمان ملل متحد مسلمان» یاد می شود. این کتاب در تاملات نظری خود در مورد اسلام و شرایط پست مدرن، درک معاصر را از چگونگی تأثیر افکار و هویت‌های دینی بر سیاست بین‌الملل در جهان اسلام بازسازی می‌کند.
ایجاد اسلام(ها) در کانادا: در مورد دانش، موقعیت و سیاست [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Amélie Barras (editor), Jennifer A. Selby (editor), Melanie Adrian (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Toronto Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در طول بیست سال گذشته، علاقه عمومی به اسلام و چگونگی بیان هویت دینی مسلمانان در جوامع غربی به طور تصاعدی افزایش یافته است. به موازات آن، مطالعه اسلام در آکادمی کانادا در تعدادی از زمینه ها از دهه 1970 رشد کرده است که بازتاب طیف متنوعی از بورسیه ها، موقعیت ها و سیاست است. با این حال، تحقیقات دانشگاهی در مورد مسلمانان در کانادا به طور سیستماتیک ارزیابی نشده است. در تولید اسلام(ها) در کانادا، دانشمندانی از طیف وسیعی از رشته ها گرد هم می آیند تا آنچه را که در مورد تصویر اسلام(ها) و مسلمانان در بورس تحصیلی در معرض خطر است، بررسی کنند. با توجه به مرکزیت بازنمایی مسلمانان کانادا در سیاست عمومی فعلی و تصورات عمومی، که بر چگونگی تجربه همه کانادایی ها از تنوع مذهبی تأثیر می گذارد، این تحلیل از تولید دانش در زمان حیاتی انجام می شود.
جامعه شناسی اسلام: سکولاریسم، اقتصاد و سیاست [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Tugrul Keskin (Editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ITHACA Press (an imprint of Garnet Publishing Ltd.),
پاسخ اسرائیل به افراط گرایی و خشونت یهودی: دفاع از دموکراسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ami Pedahzur
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به این موضوع نظری می‌پردازد که چگونه یک دموکراسی می‌تواند از خود در برابر کسانی که می‌خواهند آن را برانداز یا ویران کنند، بدون نیاز به اتخاذ اقداماتی که بر اصول اساسی ایده دموکراتیک، مانند حقوق بشر، آزادی بیان، تضعیف می‌کند، دفاع کند. و آزادی تشکیل سازمان های سیاسی. در این کتاب چارچوب‌های نهادی و اجتماعی در بحث «پارادوکس» گنجانده شده است تا پاسخی به این سؤال ارائه شود: آیا مسیر طلایی وجود دارد که بتواند بین نیاز سیاست دموکراتیک برای دفاع از خود و در عین حال آشتی دهد. ، مسئولیت حفظ و پاسداری از حقوق اساسی شهروندان خود را حفظ کند؟
پاکستان در تقاطع دینامیک داخلی و فشارهای خارجی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christophe Jaffrelot
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در پاکستان در تقاطع، دانشمندان برجسته بین‌المللی، سیاست و اقتصاد پاکستان و چالش‌های پیش روی رهبران غیرنظامی و نظامی این کشور را در عرصه داخلی و دیپلماتیک ارزیابی می‌کنند. مشارکت‌کنندگان نحوه مدیریت دولت با تهدیدات داخلی، تنش‌های بین غیرنظامیان و ارتش، استراتژی‌های احزاب سیاسی، اصلاحات پلیس و اجرای قانون، روند فعالیت‌های قضایی، افزایش درگیری‌های مرزی، چالش‌های اقتصادی، درگیری‌های مالی با قدرت‌های خارجی، و روابط دیپلماتیک را بررسی می‌کنند. با هند، چین، ایران، عربستان سعودی، افغانستان و ایالات متحده آمریکا. علاوه بر درگیری‌های قومی در بلوچستان و کراچی، خشونت‌های تروریستی در پاکستان در پاسخ به مداخله نظامی تحت رهبری آمریکا در افغانستان و مناطق قبیله‌ای تحت اداره فدرال با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین و همچنین عملیات ارتش پاکستان در منطقه پشتون‌ها، باعث شده است. به سطح بی سابقه ای رسید. اجماع فزاینده ای در میان رهبران ایالت ها وجود دارد که تهدیدهای اصلی امنیتی کشور ممکن است نه از هند بلکه ناشی از درگیری های داخلی مارپیچ آن باشد، اگرچه این درک ممکن است به اندازه کافی ارتش پاکستان را از هدف قرار دادن بزرگترین همسایه کشور منصرف نکند. بنابراین، این حجم برای درک تأثیر متقابل پیچیده نیروهای داخلی و خارجی که مسیر اخیر کشور را پیچیده می کند، حیاتی است.
پارادوکس پاکستان: بی ثباتی و انعطاف پذیری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christophe Jaffrelot, Cynthia Schoch
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: پاکستان به عنوان آفرینش مسلمانان نخبه اردو زبان متولد شد که به دنبال اداره کشوری بودند که تسلط خود را حفظ کند. جناح پس از گردآوری رهبران غیر اردو زبان در اطراف خود، تعریف واحدی از دولت ملی جدید را تحمیل کرد که تنوع زبانی را از بین برد. این تمرکز - که با تهدید هند "توجیه می شود" - باعث تقویت نیروهای گریز از مرکز شد که منجر به جدایی طلبی بنگالی در سال 1971 و جدایی طلبی های بلوچ و مهاجری امروز شد. تمركز قدرت در دست تشكيلات هنجار بود و در حالي كه استبداد تحت حكومت نظامي به اوج خود رسيد، دموكراسي نتوانست اصلاحات را آغاز كند و حكومت قانون در بهترين حالت در زمان ذوالفقار بوتو و بعدها نواز شريف شکننده بود. در حالی که جناح و ایوب خان دین را یک نشانگر فرهنگی می دانستند، از زمان آنها اسلام گرایان به تدریج پیروز شدند. آنها از حمایت ژنرال ضیا بهره مند شدند، در حالی که دیگران، از جمله گروه های فرقه ای، از مبارزه خود علیه تشکیلات برای جلب بی حقوقی ها سود جستند. امروز، پاکستان با چالش‌های وجودی از درگیری‌های قومی گرفته تا اسلام‌گرایی، دو منبع بی‌ثباتی مواجه است که به سلطه نخبگان بازمی‌گردد. اما ایستادگی کشور و مردم آن، عزم قوه قضائیه و اشاراتی به اصلاحات در ارتش ممکن است فصل جدید و پایدارتری را در تاریخ آن بگشاید.
سیاست فراملی شیعه: شبکه های مذهبی و سیاسی در خلیج فارس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Laurence Louër
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: لورنس لور، نویسنده کتاب تحسین شده «عرب بودن در اسرائیل»، دانش گسترده خود را از خاورمیانه به تجزیه و تحلیل ریشه های تاریخی و وضعیت کنونی شبکه های فراملی شیعه می پردازد. او بر سه کشور کلیدی در خلیج فارس تمرکز می‌کند: کویت، بحرین و عربستان سعودی که گروه‌های اسلامی شیعه آن‌ها فرزندان جنبش‌های مختلف عراقی هستند که در دهه‌های اخیر ظهور کرده‌اند. لور توضیح می دهد که چگونه این گروه ها ابتدا با حمایت از شبکه های روحانیون شیعه در جوامع محلی نفوذ کردند. او سپس نقش نزاع‌های جناحی و انقلاب ایران در سال 1979 را در تعریف چشم‌انداز کنونی فعالیت‌های اسلامی شیعی در پادشاهی‌های خلیج فارس توصیف می‌کند. تغییر شکل ژئوپلیتیک پس از جنگ خلیج فارس و سقوط صدام حسین در آوریل 2003 تأثیر عمیقی بر شبکه های فراملی شیعه گذاشت. فرصت‌های سیاسی جدید این گروه‌ها را تشویق کرد تا بر مسائل ملی تمرکز کنند، مانند تبدیل شدن به مخالفان سرسخت سلطنت سعودی. با این حال هنوز این سؤال باقی است که این باورهای جدید چقدر در جامعه اسلامی ریشه دوانده است؟ آیا شیعیان سعودی وطن پرست هستند یا بحرینی؟ کتاب لور نیز دگرگونی جنبش‌های شیعه را در ارتباط با مرجعیت مرکزی دینی مورد توجه قرار داده است. در حالی که آنها برای تدوین برنامه های سیاسی مستقل تلاش می کنند، شبکه های شیعه همچنان با مقامات مذهبی («مرجع») که در عراق یا ایران ساکن هستند، مرتبط هستند. اگر «مرجع» هم مانند علی خامنه‌ای، رئیس یک کشور باشد، این ارتباط بیشتر مشکل‌ساز می‌شود. در خاتمه، لور استدلال می‌کند که شیعیان روزی به خودمختاری سیاسی دست خواهند یافت، به‌ویژه که «مرجع» برای حفظ اقتدار دینی فراملی، کمتر و کمتر در امور سیاسی کشورهای دیگر دخالت می‌کنند.
  • تعداد رکورد ها : 72