جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 29
کاوش در فلسفه مرگ و مردن: دیدگاه های کلاسیک و معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Travis Timmerman (editor), Michael Cholbi (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
راتلج: Routledge,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
کاوش در فلسفه مرگ و مردن: دیدگاه‌های کلاسیک و معاصر اولین کتابی است که گستره کامل مسائل فلسفی را که تا پایان زندگی مطرح می‌شوند به دانش‌آموزان ارائه می‌دهد. شامل بسیاری از صداهای اساسی است که در طول تاریخ و در تحقیقات معاصر به فلسفه مرگ و مردن کمک کرده است. 38 فصل در 9 بخش آن شامل متون کلاسیک (توسط نویسندگانی مانند اپیکور، هیوم، نیچه و شوپنهاور) و مقالات استدلالی کوتاه جدید است که مخصوصاً برای این جلد توسط کارشناسان برجسته معاصر سفارش داده شده است. کاوش در فلسفه مرگ و مردن دانش آموزان را با مسائل نظری (این که آیا می توانیم از مرگ جان سالم به در ببریم، آیا مرگ واقعاً برای ما بد است یا خیر، آیا جاودانگی مطلوب است و غیره) و هم با مسائل عملی فوری (اخلاق خودکشی، ارزش خودکشی) آشنا می کند. غم و اندوه، معیارهای پزشکی مناسب برای اعلام مرگ، و غیره) ناشی از مرگ و میر انسان، به مربیان امکان می دهد آن را با طیف گسترده ای از موسسات و مخاطبان دانش آموز تطبیق دهند. به عنوان یک مزیت آموزشی، پاورپوینت ها، سوالات بحث، و سوالات تستی برای هر فصل به عنوان مطالب جانبی آنلاین گنجانده شده است.
هایدگر، افلاطون، فلسفه، مرگ: فضایی از مرگ و میر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Richard Rojcewicz
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
هایدگر، افلاطون، فلسفه، مرگ: جوی از مرگ و میر ریچارد روچویچ، دیدگاهی بدیع درباره پیوند بین فلسفه و مرگ در اندیشه مارتین هایدگر و افلاطون ارائه می دهد. از نظر هایدگر، وجود اصیل به سوی مرگ، اشتغال به مرگ به خودی خود، و نه مصمم بودن در مواجهه با مرگ نیست، بلکه دل مشغولی به معنای موجوداتی است - خود ما - که خود را با فهم و درک نسبت به مرگ تطبیق می‌دهند و فضایی از فناپذیری را تنفس می‌کنند. . مردن اصیل چیزی جز تمرین فلسفه نیست. از نظر افلاطون، فلسفه تمرین مردن، جدا کردن روح به وجود مستقل خود است. اما این جدایی روح از بدن نیست. در عوض، این جدایی از درک مشترک، شنیده ها، روزمره بودن، و متوسط ​​است. بر این اساس، هایدگر و افلاطون هر دو پیوندی نزدیک میان فلسفه و مرگ می بینند. با این حال، این ارتباط به جای تمرکز بیمارگونه بر منفی‌گرایی و انحلال، به فراخوانی برای اصیل بودن، اندیشیدن برای خود و نفی سطحی‌نگری جمعیت منجر می‌شود. هم برای هایدگر و هم برای افلاطون، فلسفیدن و مردن، به طور ملموس، توجه به پیشگویی دلفی است: خودت را بشناس. روچویچ این موضوع فلسفه و مرگ را از طریق موضوعات نشانه‌ها، اضطراب، وجدان، موسیقی و همه‌گیری COVID-19 دنبال می‌کند.
هستی شناسی مرگ: فلسفه مجازات اعدام در ادبیات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Aaron Aquilina
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
آرون آکیلینا از طریق بررسی مجازات اعدام در ادبیات، مفهوم هایدگر از «بودن به سوی مرگ» را به چالش می کشد و درک جدیدی از موضوع سیاسی و فلسفی را پیشنهاد می کند. دیکنز، ناباکوف، هوگو، سوفوکل و بسیاری دیگر در آثار خود به بررسی مجازات اعدام می پردازند، از داستان دو شهر گرفته تا دعوت به سر بریدن. با استفاده از این مطالعات موردی متنوع، آکیلینا نشان می دهد که چگونه همه آنها دو جنبه از تجربه را برجسته می کنند. اول، آنها وضعیت خاصی از هستی، یا دقیق‌تر نیستی را که با حکم اعدام همراه است، آشکار می‌کنند، و ثانیاً نشان می‌دهند که چگونه این حالت فراتر از حکم اعدام وجود دارد، زیرا حاکمیت و دیگریت به هیچ وجه در سلول زندان محدود نمی‌شود. این کتاب برخلاف کتاب «بودن به سوی مرگ» که سوژه را فردی می‌کند، استدلال می‌کند که وقتی به مرگ محکوم می‌شود، خود و مرگ با هم برخورد می‌کنند. چه محکوم به مرگ باشد و چه نباشد، وقتی آینده فرضی مرگ در اینجا و اکنون مطرح می شود، با چیزی مواجه می شویم که آکیلینا آن را «مرگ رابطه ای» می نامد. ادامه زندگی با مرگ، رابطه سوژه را با خود، دیگری و جامعه سیاسی به عنوان یک کل قطع می‌کند و انسان را کمتر «موجودی» نام‌گذاری‌شده و قابل تشخیص می‌کند تا یک «جسد زنده» ناشناس، یک موجود انسانی. هستی شناسی مرگ در تعاملی مستمر با سمینارهای مجازات اعدام بلانشو، لویناس و دریدا، نظریه جدیدی را در مورد موضوع، فراتر از سوبژکتیویته سیاسی تعریف شده توسط حاکمیت و فراتر از مفهوم هایدگری از خود هستی شناختی، بیان می کند.
راهنمای کمبریج برای زندگی و مرگ [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Steven Luper
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
انتشارات دانشگاه کمبریج: Cambridge University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
این جلد با علاقه روزافزون به طیفی از مسائل فلسفی مرتبط با ماهیت و اهمیت زندگی و مرگ و اخلاق قتل مواجه است. زنده بودن و مردن چیست؟ آدم بودن یعنی چی؟ اگر بخواهیم پافشاری کنیم، زمان باید چگونه باشد؟ چه چیزی یک زندگی را بهتر از دیگری می کند؟ آیا مرگ یا حوادث پس از مرگ ممکن است به مرده آسیب برساند؟ فصول این جلد به این سؤالات می پردازد و همچنین در مورد موضوعات موضوعی مانند سقط جنین، اتانازی و خودکشی بحث می کند. آنها رابطه متقابل بین متافیزیک، اهمیت و اخلاق زندگی و مرگ را بررسی می کنند و در مورد اهمیت اخلاقی کشتن انسان ها و حیوانات و میزان آسیب رساندن مرگ به آنها بحث می کنند. این جلد برای همه کسانی است که فلسفه زندگی و مرگ را مطالعه می کنند، برای خوانندگانی که دروس اخلاق کاربردی را می گذرانند، و برای کسانی که به طور کلی اخلاق و متافیزیک را مطالعه می کنند.
فلسفه مرگ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Steven Luper
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
انتشارات دانشگاه کمبریج: Cambridge University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
إتيقا الموت والسعادة
نویسنده:
عبد العزيز العيادي
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
صفاقس - تونس: صامد للنشر والتوزيع,
فلسفة الموت : دراسة تحلیلیة
نویسنده:
أمل مبروك
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان: دار التنویر للطباعة والنشر والتوزیع,
کلیدواژه‌های اصلی :
امام الحسین علیه السلام تاریخیا بین القراءة الفلسفیة و السرد الاعتباطی عند ابن الأثیر
نویسنده:
باسم الماضی الحسناوی
نوع منبع :
کتاب , مدخل آثار(دانشنامه آثار) , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بی جا: بی نا,
چکیده :
بررسی شخصیت والای امام حسین ع و بررسی امام حسین ع از دیدگاه ابن اثیر موضوع این کتاب است که در آن به نقد ابن اثیر می پردازد که در برخی موارد ناجوانمردانه مطالبی در مورد امام حسین ع ذکر کرده است.
اطباء و فلسفة الموت
نویسنده:
صالح عبدالرحمن عليان
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
موت‌ الانسا‌ن‌ فی‌ الخطا‌ب‌ الفلسفی‌ المعا‌صر
نویسنده:
مارتین هايدگر، کلود لوی استروس، میشل فوکو؛ مترجم: عبدالرزاق دوای
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 29