جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 86
اخلاق در روانپزشکی: مشارکت اروپا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hanfried Helmchen, Norman Sartorius (auth.), Hanfried Helmchen, Norman Sartorius (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اخلاق در روانپزشکی: (1) بررسی جامعی از مسائل اخلاقی ناشی از مراقبت و تحقیقات روانپزشکی را ارائه می دهد. (2) مسائل اخلاقی را به تغییرات و چالش های جامعه مرتبط می کند. (3) کاربرد اخلاق عمومی را برای مشکلات روانپزشکی خاص بررسی می کند و این موارد را به مفاهیم اخلاقی عملکرد روانپزشکی مرتبط می کند. (4) به مشکلات اخلاقی که اخیراً بوجود آمده است می پردازد. (5) شامل کمک های اخلاق شناسان، فیلسوفان، حقوقدانان، مورخان و روانپزشکان برجسته اروپایی است. (6) مبنایی برای کاوش تأثیرات فرهنگی بر اخلاق، آداب و رسوم در پرتو اصول اخلاقی اعتبار جهانی فراهم می‌کند.
اخلاق هوش مصنوعی در گوگل
نویسنده:
مهدی خلیلی
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پژوهشگاه فضای مجازی / گروه مطالعات اخلاقی فضای مجازی,
چکیده :
در نوشتار حاضر، گزارشی از دیدگاه‌ها و فعالیت‌های گوگل در زمینه‌ی اخلاق هوش مصنوعی ارائه می‌شود. بایدها، نبایدها و ارزش‌های اخلاقی که واحد هوش مصنوعی گوگل برای توسعه فناوری‌هایش در نظر گرفته و اقداماتی که برای تحقق اهداف اخلاقی‌اش‌ صورت داده‌ است بیان می‌گردد. همچنین پیشنهادهای سیاست‌گذارانه‌ی گوگل در جهت توسعه‌ی هوش مصنوعی تشریح می‌شود؛ بخشی از این پیشنهادها ناظر به سیاست‌گذاری عمومی و برخی از آن‌ها توصیه‌هایی به حکومت‌ها است. در پایان، ضمن ارائه‌ی خلاصه‌ای تحلیلی، ابعاد مختلف گزارش‌های گوگل در زمینه‌ی اخلاق هوش مصنوعی و جهت‌گیری آن مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و برخی ملاحظات که لازم است حکومت‌ها در نظر داشته باشند، ارائه می‌شود. شایان ذکر است که این گزارش از روی منابع خود این شرکت تهیه شده و ارائه آن به معنای تأیید محتوای آن نیست.
سیاست و اخلاق سلامت عمومی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
D. Micah Hester (auth.), Michael Boylan (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: خط‌مشی و اخلاق بهداشت عمومی فیلسوفان و پزشکان را گرد هم می‌آورد تا به مبانی و اصولی بپردازند که بر اساس آن سیاست‌های بهداشت عمومی ممکن است پیشروی شود. چه مبنایی در وهله اول سلامت عمومی را توجیه می کند؟ چرا باید افراد به خاطر گروه محروم باشند؟ چگونه نگرانی های سیاست و عملکرد بالینی با هم کار می کنند و علیه یکدیگر کار می کنند؟ آیا می‌توان مرزهای بهداشت عمومی را به گونه‌ای گسترش داد که آسیب‌های اجتماعی را در بر گیرد که در معرض راه‌حل‌های گروهی پویا هستند؟ اینها برخی از سؤالات اساسی هستند که هسته اصلی این حجم از مقالات اصلی را تشکیل می دهند که مطمئناً باعث می شود پزشکان در ارزیابی مجدد انتقادی از نقش اخلاق در خط مشی بهداشت عمومی شرکت کنند. این جلد به دلیل رویکرد فلسفی آن منحصر به فرد است. این یک مبنای نظری برای سلامت عمومی ایجاد می‌کند و سپس موضوعات پیشرفته‌ای را که شامل مسائل اجتماعی و سیاسی بهداشت عمومی می‌شود، بررسی می‌کند. به این ترتیب کتاب محدوده معمول سلامت عمومی را گسترش می دهد. خط‌مشی و اخلاق سلامت عمومی برای کسانی که در سیاست‌های بهداشت عمومی، اخلاق و فلسفه اجتماعی کار می‌کنند، مورد توجه است. این ممکن است به عنوان یک کتاب درسی برای دوره‌های مربوط به سیاست و اخلاق بهداشت عمومی، اخلاق پزشکی، فلسفه اجتماعی و فلسفه کاربردی یا عمومی استفاده شود.
تاثیرات بازی های ویدئویی بر رشد اخلاقی کاربران
نویسنده:
محمد مهدی قاسم پور
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
باز ی های ویدئویی یکی از فراگیرترین سرگرمی هایی است که همیشه جزو اولویت های انتخاب افراد از هر سن و گروهی بوده است. مانند بسیاری دیگر از پدیده های زندگی روزمره، این حوزه نیز دارای اثرگذاری های مختص به خود بوده که بسته به مقوله های مختلف؛ از محتوای بازی های ویدئویی و سن و جنسیت کاربران آن گرفته تا میزان استفاده از این بازی ها و بسترهای نشر و استفاده از آن متفاوت خواهد بود.
چارچوبی اخلاقی برای یک جامعه‌ هوش مصنوعی خوب: فرصت‌ها، ریسک‌ها، اصول و توصیه‌ها
نویسنده:
یحیی شعبانی
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پژوهشگاه فضای مجازی / گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی,
چکیده :
این یادداشت یافته‌های AI4People، ابتکار عمل یک‌‌ساله‌ای که با هدف ایجاد بنیادهای یک «جامعه‌ AI خوب» طراحی شده است، را گزارش می‌دهد. ما فرصت‌ها و ریسک‌های مرکزی AI برای جامعه را معرفی می‌کنیم؛ ترکیبی از پنج اصل اخلاقی عرضه می‌کنیم که موجب تقویت توسعه و پذیرش آن خواهد شد؛ و ۲۰ توصیه‌ انضمامی- برای ارزیابی، توسعه، تشویق و حمایت از AI خوب- پیشنهاد می‌کنیم که در برخی موارد سیاست‌گذاران ملی یا فراملی می‌توانند مستقیماً آن‌ها را مُتقبل شوند در عین حال که دیگر ذی‌ربطان می‌توانند دیگر موارد را بر عهده بگیرند. اگر این توصیه‌ها پذیرفته شوند، برای استقرار یک جامعه‌ AI خوب در حکم بنیادی استوار خواهند بود.
اخلاق هوش مصنوعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
S. Matthew Liao
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: با پیشرفت سریع فناوری‌های هوش مصنوعی (AI)، سؤالات در مورد اخلاق هوش مصنوعی، چه در آینده نزدیک و چه در بلندمدت، بیش از هر زمان دیگری مبرم می‌شوند. این جلد شامل هفده مقاله اصلی توسط دانشمندان و فیلسوفان برجسته هوش مصنوعی است و نشان دهنده تفکر مدرن در این زمینه به سرعت در حال رشد است. این جلد که در چهار بخش سازماندهی شده است، به بررسی مسائل پیرامون چگونگی ایجاد اخلاق در ماشین ها می پردازد. مسائل اخلاقی در فناوری‌های خاص، از جمله اتومبیل‌های خودران، سیستم‌های تسلیحاتی خودکار، الگوریتم‌های نظارتی و روبات‌های جنسی. خطرات بلند مدت ابرهوشی؛ و اینکه آیا سیستم های هوش مصنوعی می توانند آگاه باشند یا حقوقی داشته باشند. اگرچه استفاده و کاربردهای عملی هوش مصنوعی به طور تصاعدی در حال رشد است، بحث در مورد پیامدهای اخلاقی آن هنوز در مراحل اولیه است. این جلد منبع ارزشمندی برای تفکر در مورد مسائل اخلاقی پیرامون هوش مصنوعی امروزی و شکل‌دهی به مطالعه و توسعه هوش مصنوعی در سال‌های آینده فراهم می‌کند.
سـیمون راجرسـون:اخلاق حرفه ای رایانه و اطلاعات
نویسنده:
ابوالفضل توکلی شاندیز
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پژوهشگاه فضای مجازی,
چکیده :
ایـن نوشـتار می کوشـد آرای سـیمون راجرسـون را در زمینـه اخـلاق حرفــه ای رایانــه و اطلاعــات بررســی و تبییــن کنــد. بــه نظــر راجرســون هــدف کلــی از ایــن حــوزه - کــه در ایــن نوشــتار از آن بــا عنــوان ســبک اخــلاق حرفــه ای رایانــه و اطلاعــات یــاد می شــود - درهــم آمیختــن فنـاوری رایانـه و ارزش هـای انسـانی بـه شـیوه ای اسـت کـه فنـاوری موجـب پیشـبرد و حفاظـت از ارزش هـای انسـانی شـود.
اهمیت چیزی که ما را نگران می کند [کتاب پایان نامه]
نویسنده:
Harry Gordon Frankfurt (هری گوردون فرانکفورت)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
خودمان را جدی بگیریم و درست انجام دهیم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Harry Gordon Frankfurt (هری گوردون فرانکفورت)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هری جی. فرانکفورت تحقیق خود را با این سؤال آغاز می کند: "چه چیزی در انسان وجود دارد که به ما امکان می دهد خودمان را جدی بگیریم؟" بر اساس سخنرانی‌های تانر در فلسفه اخلاق، خودمان را جدی بگیریم و آن را درست انجام دهیم، به این سؤال تحریک‌آمیز و اصلی می‌پردازد. نویسنده معتقد است که جدی گرفتن خود مستلزم یک نظارت انعکاسی به درون است که ما را قادر می سازد توجه خود را مستقیماً روی خودمان متمرکز کنیم، و [این] به این معنی است که ما آماده نیستیم خودمان را همانطور که آمده ایم بپذیریم. ما می خواهیم افکار، احساسات، انتخاب ها و رفتارمان منطقی باشد. ما راضی نمی شویم که فکر کنیم ایده های ما به طور تصادفی شکل گرفته اند، یا اینکه اعمال ما توسط انگیزه های گذرا و مبهم یا تصمیمات بی فکر هدایت می شوند. ما باید خودمان را هدایت کنیم یا به هر حال باور کنیم که خود را با هنجارهای پایدار و مناسب هدایت می کنیم. ما می‌خواهیم اوضاع را درست کنیم.» این مقاله ها دو ویژگی را مشخص می کنند که نقش مهمی در این امر ایفا می کنند: عقلانیت ما و توانایی ما در عشق ورزیدن. فرانکفورت به طور دقیق نقش عقل و عشق را در زندگی فعال ما بررسی می کند و رابطه بین این دو نیروی محرک اعمال ما را در نظر می گیرد. بحث این است که حجیت عقل عملی کمتر از حجیت عشق اساسی است. عشق، همانطور که نویسنده آن را تعریف می کند، یک امر ارادی است، یعنی چیزی است که ما در واقع متعهد به مراقبت از آن هستیم. فرانکفورت می‌افزاید که «ابژه عشق می‌تواند تقریباً هر چیزی باشد» یک زندگی، یک کیفیت تجربه، یک شخص، یک گروه، یک ایده‌آل اخلاقی، یک ایده‌آل غیراخلاقی، یک سنت، هر چیزی که باشد. با این حال، درک این اشیاء و آرمان ها دشوار است و اغلب در تضاد با یکدیگر هستند. اصول اخلاقی نقش حمایتی مهمی در این فرآیند ایفا می‌کنند، زیرا به ما کمک می‌کنند تا بینشی که عشق ما را برمی‌انگیزد توسعه دهیم و روشن کنیم. بخش اول کتاب شامل دو سخنرانی است که با عنوان «خودمان را جدی بگیریم» و «درست گرفتن» است. بخش دوم شامل نظرات کریستین ام. کورسگارد، مایکل ای. براتمن و مایر دان کوهن در پاسخ است. این کتاب شامل پیشگفتاری از دبرا ساتز است.
دایرة‌المعارف اخلاق زیستی جلد 5 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stephen Garrard Post
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Macmillan Reference,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این نسخه یک بازبینی کامل از مجموعه برنده مدال دارتموث است که اولین بار در سال 1995 منتشر شد. این مجموعه با پوشش انبوهی از موضوعات در مورد اخلاق حرفه های بهداشتی، تحقیقات حیوانی، کنترل جمعیت و محیط زیست، به محققان کمک می کند تا تأثیر علم جدید را در نظر بگیرند. دانش و پتانسیل آن برای آسیب یا منفعت برای نسل حاضر و آینده. همه کتابشناسی ها به روز شده اند و مدخل های جدیدی اضافه شده اند - از شبیه سازی، تا مسائل مربوط به حریم خصوصی یا سانسور در وب، تحقیقات بنیادی سلولی، ازدواج همجنس گرایان، خصوصی سازی دسترسی به آب، حقوق حیوانات و بسیاری موارد دیگر.
  • تعداد رکورد ها : 86